IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Inchirieri Apartamente 2 Camere BihorAnunturi: 18  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
23.09.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere Bihor Oradea
Pret: 300 EURO An constr: < 1950 Supr: 55 mp Confort I decomandat
A1148A - Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere,in casa, total renovat, situat semicentral, Oradea, Bihor. Apartamntul masoara o suprafata de 55 mp si este compus din bucatarie cu living room open space, baie cu dus si dormitor. Imbunatatiri, incalzirea in pardoseala, pe gaz, geamuri termopan din lemn si podele laminate. Imobilul se afla la 5 min de Piata Unirii si se ichiriaza complet mobilat si utilat. Pretul propus de proprietar este de 300 euro/lunar.
22.09.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere Bihor Oradea
Pret: 450 EURO
PROPRIETAR VâND SAU îNCHIRIEZ APARTAMENT 2 CAMERE (STUDIO) CENTRAL îN BIHOR/ORADEA/STR SUCEVEI NR.4/PARTER/78 MP CONSTRUIțI/52 MP UTIL/COMPLET UTILAT șI MOBILAT/CENTRALă PE GAZE/AER CONDIțIONAT/PARTER FORMAT DIN LIVING OPEN SPACE/BUCăTăRIE șI BAIE + ETAJ FORMAT DIN DORMITOR șI DRESSING. IMOBILUL A FOST FINALIZAT îN 2017 șI ESTE CONTORIZAT INDIVIDUAL LA GAZE/ENERGIE ELECTRICă. ESTE PREVăZUT CU ALARMă ANTIEFRACțIE SENZORI DE INUNDAțIE șI TEMPERATURă. TOTUL ESTE NOU. CHIRIA PE TERMEN 6-12 LUNI SE POATE NEGOCIA DOAR LA FAțA LOCULUI. PENTRU CHIRIE SE PERCEPE O GARANțIE PE 2 LUNI CARE SE VA RETURNA LA îNCETAREA CONTRACTULUI. PENTRU VâNZARE PREțUL ESTE 79.500 € șI SE NEGOCIAZă DOAR LA FAțA LOCULUI DUPă VIZIONARE.îN LIMITA BUNULUI SIMț. ÎN MOMENTUL DE FAță APARTAMENTUL ESTE DOAR DE VÂNZARE. AM RUGăMINTEA DE A Vă ABțINE DE LA OFERTE ABERANTE. MULțUMESC. ( ID anunt: 7634651 )
13.09.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere Bihor Oradea
Pret: 350 EURO An constr: > 2010 Supr: 48 mp Confort I decomandat
A1347B - Oferim spre inchiriere un apartament cu 2 camere intr-un bloc nou. Blocul este in vecinatate cu un complex comercial, supermarket, un parc, biserici, banci, si are toate mijloacele de transport in comun in proximitate. Apartamentul cu 2 camere are suprafata utila de 48 mp si este compus dintr-un living open space cu bucataria, hol, un dormitor, o baie, un balcon si loc de parcare. Apartamentul este situat la etajul 5 al unui bloc nou cu 8 etaje, dotat cu lift. Apartamentul este compartimentat modern si este foarte luminos. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat, utilat, baile finisate si utilate, aer conditionat toate fiind noi. Incalzirea apartamentului se face prin termoficare, cu agent termic propriu. Pret de inchiriere: 350 euro/luna, negociabil.
42 ansambluri rezidentiale
 Caisului Residence  FUNDENI Colentina

Caisului Residence este un nou ansamblu rezidential din Bucuresti, avand cel mai bun raport calitate - pret din zona Fundeni Colentina. Proiectul a fost dezvoltat in perioada 2014/2015 si este format din 2 blocuri de 3 etaje (d+p+2+3m) oferind in total 86 de apartamente noi de vanzare (77 de apartamente cu 2 camere si 9 apartamente cu 3 camere). Apartamenetele cu 2 camere sunt de vanzare si de inchiriat! Caisului Residence este finalizat in vara anului 2015. Oferim rate direct la dezvoltator!

  • Apartamente 2 camere - pret 41000€
  • Apartamente 3 camere - pret 58500€13.09.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere Bihor Oradea
Pret: 350 EURO An constr: > 2010 Supr: 48 mp Confort I decomandat
A1347A - Oferim spre inchiriere un apartament cu 2 camere intr-un bloc nou. Blocul este in vecinatate cu un complex comercial, supermarket, un parc, biserici, banci, si are toate mijloacele de transport in comun in proximitate. Apartamentul cu 2 camere are suprafata utila de 48 mp si este compus dintr-un living open space cu bucataria, hol, un dormitor, o baie, un balcon si loc de parcare.Apartamentul este situat la etajul 6 al unui bloc nou cu 8 etaje, acesta fiind dotat cu lift. Apartamentul este compartimentat modern si este foarte luminos. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat, utilat, finisat,baile finisate si utilate, aer conditionat toate fiind noi. Incalzirea apartamentului se face prin termoficare, cu agent termic propriu. Pret de inchiriere: 350 euro/luna, negociabil.
13.09.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere Bihor Oradea
Pret: 350 EURO An constr: > 2010 Supr: 48 mp Confort I decomandat
A1347 - Oferim spre inchiriere un apartament cu 2 camere intr-un bloc nou. Blocul este in vecinatate cu un complex comercial, supermarket, un parc, biserici, banci, si are toate mijloacele de transport in comun in proximitate. Apartamentul cu 2 camere are suprafata utila de 48 mp si este compus dintr-un living open space cu bucataria, hol, un dormitor, o baie, un balcon si loc de parcare. Apartamentul este situat la etajul 7 al unui bloc nou cu 8 etaje, dotat cu lift. Apartamentul este compartimentat modern si este foarte luminos. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat, utilat, baile finisate si utilate, aer conditionat toate fiind noi. Incalzirea apartamentului se face prin termoficare, cu agent termic propriu. Pret de inchiriere: 350 euro/luna, negociabil.


11.09.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere Bihor Oradea
Pret: 430 EURO An constr: < 1950 Supr: 50 mp Confort lux decomandat
A0286 - De inchiriat apartament lux ultracentral Oradea zona Piata Unirii. Suprafata utila de 50 mp. Este situat in curte comuna la parter. Apartamentul este compus din intrare, bucatarie, living mare, baie si un dormitor. Are geamuri termopane de culoarea lemnului cu rolete, usa de siguranta importata din Italia, interfon, gresie cu model de parchet, incalzire de la oras cu termostat digital si parcare privata. Bucataria mobilata si utilata nou, cu plita si cuptor electric, combina frigorifica. Livingul are canapea extensibila, TV LCD, baia are masina de spalat si cabina de dus. Pretul de inchiriere 430 euro usor negociabil.
06.09.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere Bihor Oradea
Pret: 380 EURO An constr: > 2010 Supr: 45 mp Confort I decomandat
A1110 - Propunem spre inchiriere in exclusivitate apartament cu 2 camere si parcare, in bloc Ared, Oradea, Bihor. Apartamentul este nou si masoara 45 mp utili plus inca 10 mp suprafata terasei. Apartamentul este compus dintr-un living cu iesire pe terasa, bucatarie, dormitor si o baie cu cada. Bucataria este mobilata modern si utilata cu plita pe gaz, cuptor electic, frigider, cuptor cu microunde. Apartamentul se afla la etajul 2 al unui bloc cu lift si este dotat cu aer conditionat. Incalzirea se face cu centrala proprie pe gaz, avand costuri reduse de intretinere. Acesta are in vecinatate centru comercial, magazine: Penny ,Lidl, Kaufland, mijloace de transport in comun, sali de sport. Apartamentul se afla la 5 minute de centrul orasului, de Facultatea de Medicina. Pret de inchiriere propus de proprietar: 380 euro/luna.
05.09.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere Bihor Oradea
Pret: 350 EURO An constr: > 2010 Supr: 48 mp Confort I decomandat
A1342 - Va propunem spre inchiriere un apartament cu doua camere, perfect nou, in Ared-Kaufland, Oradea, Bihor. Apartamentul masoara o suprafata utila de 48 mp, este situat la etajul 6 din 8 si este compus din living cu balcon, dormitor, bucatarie cu usa si baie. Acest apartament se inchiriaza complet mobilat si utilat cu frigider, TV, cuptor si plita, masina de spalat, cuptor cu microunde si aer conditionat. Confortul termic asigurat de centrala proprie pe gaz, cheltuieli minime de intretinere. Imobilul este situat langa Prima Shops si la 10 min mers pe jos de centru, are in vecinatate mijloace de transport in comun, scoli, gradinite. Pretul propus de proprietar este de 350 euro, usor negociabil.
02.09.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere Bihor Oradea
Pret: 450 EURO An constr: 2010 Supr: 85 mp Confort lux decomandat
A1340 - Propunem spre inchiriere apartament cu 2 camere lux, in Cartier Luceafarul, din Calea Aradului, Oradea, Bihor. Apartamentul se afla intr-un bloc construit in 2010, la etajul intai si are in vecinatate statii de tramvai, supermarket-uri, farmacii, gradinite, scoli, la subsolul blocului existand un loc de parcare in garaj, accesul fiind posibil cu telecomanda. Apartamentul este compus dintr-un hol, o baie, un dormitor, un living openspace cu bucataria, o debara si un balcon deschis. Apartamentul a fost renovat in 2018. Exista gresie si faianta in bucatarie, in balcon si baie. In hol, living si dormitor podeaua este din parchet melaminat. Usa de la intrare este metalica de siguranta, ferestrele din PVC cu geamuri termopan cu rolete si plasa de tantari, iar incalzirea este proprie blocului, pe gaz cu costuri reduse, blocul avand o izolatie de calitate superioara. Proprietarii au cumparat in ultimii ani toate corpurile de mobila, electronicele si electrocasnicele urmatoare: frigider, doua televizoare, masina de spalat, plita, cuptor, hota, cuptor cu microunde, aparat de facut cafea, altul pentru ceai, prajitor de paine, fier de calcat rufe, aspirator, etc. Apartamentul este dotat cu un aparat de aer conditionat. Liftul din bloc este nou. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat. Pret de inchiriere propus de proprietar: 450 euro/luna.
02.09.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere Bihor Oradea
Pret: 400 EURO An constr: > 2010 Supr: 65 mp Confort I decomandat
A1339 - Propunem pentru inchiriere apartament cu 2 camere, nou, situat la etajul 10 al unui bloc nou din cartierul Luceafarul. Apartamentul format din dormitor, living, bucatarie si baie este dotat si utilat cu mobilier si aparatura de ultima generatie, televizor LED, cuptor si plita cu inductie, masina de spalat haine, oglinda din baie este cu senzori, cu dezaburire, gresia si faianta de generatie noua, dus din sticla, etc. In camere exista mobilier nou, coltar si canapea extensibila, dulap pentru haine, apartamentul are si o terasa mare de unde poate fi vizionat orasul seara in toata splendoarea lui. Incalzirea este asigurata cu centrala proprie pe gaz, ceea ce reduce foarte mult costurile de incalzire in perioada iernii. Pret propus pentru chirie de catre proprietar 400 euro.
02.09.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere Bihor Oradea
Pret: 650 EURO An constr: > 2010 Supr: 120 mp Confort I decomandat
A1324 - Oferim spre inchiriere apartament cu 2 camere lux, in cartierul Luceafarul, Oradea, Bihor, Romania. Apartamentul se afla la etajul 6 al unui bloc nou iar cel care il va inchiria va fi primul chirias. Masoara o suprafata utila de 120 mp si este compus din: dormitor, living, baie, bucatarie complet utilata, balcon cu o suprafata de 60 mp cu intrare din living. Balconul urmeaza sa mai fie utilat cu gratar si pomi ornamentali. Apartamentul este in totalitate mobilat si utilat nou. Apartamentul detine loc de parcare acoperit, alarma si camere de supraveghere. Pretul propus de proprietar este de 650 euro/luna, negociabil.
28.08.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere Bihor Oradea
Pret: 330 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 45 mp Confort I semidecomandat
A1321 - Va propunem spre inchiriere apartament cu 2 camere in zona Iosia, Oradea, Bihor. Apartamentul se afla in zona frumoasa cu vedere la Cris si are in vecinatate magazine, Piata Decebal, mijloace de transport in comun in imediata apropiere. Apartamentul de inchiriat se afla la etajul 1 si are 2 camere, 2 holuri, bucatarie, baie si un balcon. Apartamentul imbunatatit cu parchet din lemn, gresie, faianta, usa de siguranta si se inchiriaza mobilat si utilat cu frigider, aragaz, cuptor cu microunde, masina de spalat rufe. Pret de inchiriere propus de proprietar: 330 euro/luna, negociabil.
28.08.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere Bihor Oradea
Pret: 350 EURO An constr: < 1950 Supr: 68 mp Confort I decomandat
A1333 - Propunem spre inchiriere apartament cu 2 camere ultracentral, in zona Piata Independentei, in Oradea, Bihor. Apartamentul se afla foarte aproape de Facultatea de Medicina si are in vecinatate statii de tramvai, magazine, farmacii, Primaria Oradea, etc. Apartamentul este compus dintr-un living, o bucatarie, un dormitoar si o baie. Accesul in apartament se realizeaza printr-un hol, urmand camera de zi, apoi dormitorul si din acesta se poate intra in bucatarie si baie. Acesta are parchet din lemn masiv in living si dormitor, iar in bucatarie si baie exista gresie si faianta. Ferestrele sunt cu geamuri din lemn care au rolete din lemn, iar usa de la intrare este din lemn masiv. Referitor la electronice si electrocasnice, veti putea utiliza: aragaz, frigider, cuptor cu microunde, masina de spalat,televizor. Incalzirea este de la reteaua orasului, dar exista si boiler electric pentru incalzirea apei. Confortul apartamentului este sporit, peretii imobilului fiind de aproximativ 40-50 cm, oferind o buna izolatie indiferent de anotimp. Orientarea apartamentului este spre Crisul Repede. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat, iar proprietarul poate sa emita factura chiriasilor care trebuie sa deconteze cheltuielile cu chiria. Pret de inchiriere propus de proprietar: 350 euro/luna, negociabil.
23.08.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere Bihor Oradea
Pret: 250 EURO An constr: < 1950 Supr: 45 mp Confort I decomandat
A1175 - Va propunem spre inchiriere apartament cu 2 camere langa Facultatea de Medicina, Oradea, Bihor. Apartamentul se afla langa Parcul 1 Decembrie si are in vecinatate biblioteca, magazine, Piata Cetatii, Oradea Plaza, mijloace de transport in comun. Apartamentul de inchiriat se afla la etajul 2 si are 2 camere, hol, bucatarie, baie si un balcon. Apartamentul imbunatatit cu parchet din lemn, gresie, faianta, usa de siguranta si se inchiriaza mobilat si utilat cu frigider, aragaz, cuptor cu microunde, masina de spalat rufe. Pret de inchiriere propus de proprietar: 250 euro/luna.
23.08.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere Bihor Oradea
Pret: 500 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 86 mp Confort I semidecomandat
A1308B - Propunem spre inchiriere apartament la casa,la mansarda, in zona Rogerius, in apropiere de stadion. Apartamentul se afla intr-o zona frumoasa si linistita, pretabil atat pentru locuinta cat si pentru birouri. Apartamentul are o suprafata utila de 86 mp, este construit din caramida si este compus din 2 incaperi spatioase de tip open space fiecare cu baie proprie, una din incaperi avand iesire pe balcon. Sistemul de incalzire al apartamentului este asigurat de termoficarea Oradea . Pret propus de proprietar: 500 negociabil euro/luna.
23.08.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere Bihor Oradea
Pret: 500 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 76 mp Confort I semidecomandat
A1308C - Propunem spre inchiriere apartament la casa,situata in cartierul Rogerius,aproape de stadion,Oradea, Bihor Apartamentul masoara o suprafata de 76 mp utili si este compus din living spatios cu suprafata de 41 mp,un dressing si o camera de 22 mp. Atat livingul cat si camer au bai proprii. Apartamentul este amenajat frumos in stil rustic, foarte frumos si se inchiriaza nemobilat, etc. Confortul termic este asigurat de la reteaua de termoficare a orasului. Acest apartament la casa este ideal si pentru spatii de birouri. Pret de inchiriere propus de proprietar: 500 euro/luna negociabil.
19.07.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere Bihor Oradea
Pret: 500 EURO An constr: < 1950 Supr: 75 mp Confort I decomandat
A0294 - Oferim spre inchiriere apartament lux ultracentral in Oradea, zona Piata Unirii. Apartamentul are o pozitie excelenta cu vedere spre Piata Unirii si se afla la etajul I al unei cladiri renovate. Suprafata utila este de 75 mp. Apartamentul se compune din hol, bucatarie, living , baie si un dormitor. Dispune de finisaje: tamplarie PVC cu geamuri termopan, usa de siguranta, gresie, parchet laminat. Incalzirea apartamentului se face prin reteaua de termoficare a orasului. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat modern, cu televizoare LCD, plita si cuptor in bucatarie, combina frigorifica si cuptor cu microunde. In baie are masina de spalat si cabina de dus. Pret chirie propus de proprietar: 500 euro/luna. Disponibil din 01 Octombrie 2018.
07.05.2019
Inchirieri Apartamente 2 camere Bihor Oradea
Pret: 300 EURO
ORADEA, DRAGOS VODA, BARIEREI 2 CAMERE DECOMANDAT MOBILAT COMPLET LUX PLUS TELEVIZOR, MASINA DE SPALAT, FRIGID, BOXA/ SPATIU DE DEPOZITARE LANGA INTRAREA IN APARTAMENT ANVELOPAT INTERIOR, CONTOARE PE CALORIFERE ( ID anunt: 7417753 )

  •  Pagina 1 din 1 


Localitati

Pret

Confort

Tip apartament

Mobilat
An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Adauga proiectul tau |