IMOBILIARE
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Inchirieri Apartamente 2 Camere BrasovAnunturi: 65  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 4 
16.01.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov
Pret: 220 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 40 mp Confort II semidecomandat
PARTICULAR OFER SPRE INCHIRIERE APARTAMENT CU 2 CAMERE CU IMBUNATATIRI INTERIOARE, REABILITAT, CENTRALA PROPRIE, LA ETAJUL 2, NEMOBILAT, PERFECT PENTRU UN CUPLU TANARI. PREFER SA INCHIRIEZ PENTU O PERIOADA LUNGA. PRET 220€/LUNA NEGOCIABIL. TEL. 721882305. NU COLABOREZ CU AGENTII.
13.01.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov
Pret: 270 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 50 mp Confort I decomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 2 camere situat in Astra, structura decomandata, suprafata 50 mp. Compus din: Living spatios, dormitor, hol, grup sanitar, balcon, Et. Intermediar, izolatie termica exterioara de 10 cm. Apartamentul detine finisaje de calitate superioara : parchet din lemn masiv, geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica X. Avantajele Imobilului Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si utilat cu aparatura electrocasnica: frigider, cuptor si aragaz, hota, masina de spalat rufe ,TV. Apartamentul liber spre inchiriere . Imobilul detine loc de parcare si boxa la subsol. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 270 Euro. Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru informatii si poze suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar D. Florin Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
13.01.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov
Pret: 260 EURO An constr: 1991 - 2000 Supr: 50 mp Confort I decomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 2 camere situat in C.Civic, structura decomandata, suprafata 50 mp. Compus din: Living spatios, dormitor, hol, grup sanitar, balcon, Et. Intermediar, izolatie termica exterioara de 10 cm. Apartamentul detine finisaje de calitate superioara : parchet din lemn masiv, geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Avantajele Imobilului Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si utilat cu aparatura electrocasnica frigider, cuptor si aragaz, hota, masina de spalat rufe, TV. Apartamentul liber spre inchiriere. Imobilul detine loc de parcare. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 260 Euro. Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru informatii si poze suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar D. Florin Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
13.01.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Racadau
Pret: 300 EURO An constr: 1991 - 2000 Supr: 55 mp Confort I decomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 2 camere situat in Racadau, structura decomandata, suprafata utila este de 55 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte la Et.4/4 Compus din: Living spatios, dormitor, hol, grup sanitar, balcon, izolatie termica exterioara. Apartamentul detine urmatoarele finisaje: parchet , geam termopan usi interior schimbate PVC,usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Descriere emotionala: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Apartamentul este oferit spre inchiriere partial mobilat si complet utilat cu aparatura electrocasnica frigider, cuptor si plita, hota, masina de spalat rufe. Imobilul detine loc de parcare si boxa la subsol. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de300 Euro.Se ofera contract A.N.A.F. Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerii imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar M. Viorel Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
13.01.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - 13 Decembrie
Pret: 450 EURO An constr: 2016 Supr: 94 mp Confort lux decomandat CE clasa A
Ap 2 camere LUX in Isaran Residence ( vis -a-vis de Coresi Mall), 94mp, et 4/10, 2 bai, dressing, balcon inchis, terasa deschisa, complet mobilat si utilat: plita,cuptor, hota, frigider,masina de spalat vase, masina de spalat rufe, cablu tv si internet, videointerfon.Totul este nou.Se asigura loc de parcare.
13.01.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Racadau
Pret: 400 EURO Discutabil Supr: 57 mp Confort lux decomandat CE clasa B
Kronhouse Imobiliare Brasov propune spre chirie un apartament cu 2 camere, in Racadau, pe Valea Cetatii, situat la etajul 4/4, in suprafata de 57 mp, de structura decomandat. Apartamentul este renovat recent . Acesta este mobilat si utilat complet si este la prima chirie. Apartamentul dispune de priveliste catre masivul Tampa. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0255819 / ID anunt: 315540414 )
13.01.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Racadau
Pret: 500 EURO usor neg Supr: 80 mp Confort I decomandat CE clasa B
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere de lux, in cartierul Racadau, langa magazinul Magnolia, situat la etajul 2/4, in suprafata de aproximativ 80 mp, de structura decomandat. Apartamentul este mobilat si utilat complet. Proprietarul doreste sa inchirieze pe o perioada de minim un an. Pentru detalii suplimentare asteptam sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0249897 / ID anunt: 315528144 )
13.01.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Brasovul Vechi
Pret: 300 EURO Supr: 46 mp Confort I decomandat CE clasa B
Kronhouse Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere, intr-un bloc nou de apartamente, in zona Brasovul Vechi, la 10 minute de parcul central, situat la etajul 1/2, in suprafata de 46 mp, de structura decomandat, cu bucataria open-space. Apartamentul este mobilat si utilat complet si dispune de loc de parcare. Disponibil din 9.11.2015. ( Cod anunt: AI0228778 / ID anunt: 315478997 )
13.01.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Centrul Civic
Pret: 480 EURO An constr: 2016 Supr: 70 mp Confort lux decomandat CE clasa A
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un apartament deosebit cu 2 camere, situat in complexul Dorobantilor Residence. Acesta se afla la etaj intermediar (2/5, ) are o suprafata de 70 mp si este orientat catre Vest, ceea ce ii ofera soare in a doua parte a zilei pana la apus, precum si o priveliste incantatoare catre padure si oras. Structura acestuia este una spatioasa, bucataria fiind open space cu livingul, un dressing, o baie amenajata cu mult bun gust si un balcon ce se intinde pe lungimea intregului apartament. Apartamentul dispune de un loc de parcare in subteran. Acesta se alfa la prima inchiriere, este mobilat si utilat complet, iar intreg mobilierul, precum si electrocasnicele sunt noi. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0254455 / ID anunt: 315543272 )
13.01.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Racadau
Pret: 450 EURO Supr: 60 mp Confort I decomandat CE clasa B
Kronhouse|Servicii Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, de structura decomandat, la etaj intermediar (9/11), situat in complexul rezidential Alphaville. Acesta dispune de o baie, un balcon de aproximativ 4 mp, iar bucataria este open-space cu livingul. Apartamentul are o suprafata utila de 57 mp (68 mp construiti), iar viitorul chirias va avea oportunitatea de a se bucura de intimitatea unui apartament spatios aflat intr-un imobil nou. Finisajele sunt de inalta calitate, imobilul fiind printre ultimele proiecte rezidentiale construite in orasul Brasov. Complexul rezidential Alphaville este situat la intrare in cartierul Racadau, pe strada Carpatilor si beneficiaza de multiple facilitati precum : gradinita si scoala in proximitate, supermarket la scara blocului, locuri de parcare la discretie si o priveliste incantatoare asupra orasului. Acesta este prevazut cu ascensoare de ultima generatie, iar accesul este securizat. Apartamentul este mobilat si utilat complet modern. Pentru detalii suplimentare asteptam sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0245354 / ID anunt: 315518462 )
13.01.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Avantgarden
Pret: 350 EURO Fix Supr: 56 mp Confort I decomandat CE clasa A
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriat un apartament cu 2 camere, in Avantgarden 3, situat la etajul 5/8, in suprafata de 56 mp. Apartamentul este mobilat si utilat complet si are bucataria deschisa cu livingul . Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0255240 / ID anunt: 315539222 )
13.01.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Brasovul Vechi
Pret: 400 EURO usor discutabil An constr: 2016 Supr: 55 mp Confort I decomandat CE clasa B
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre chirie un apartament cu 2 camere, in Brasovul Vechi, in Schiller Rezidence, la etajul 1, in suprafata de 55 mp. Apartamentul este mobilat si utilat complet. Pentru detalii suplimentare asteptam sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0253689 / ID anunt: 315535457 )
13.01.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Warthe
Pret: 600 EURO An constr: 2009 Supr: 65 mp Confort lux decomandat CE clasa B
Kronhouse | Servicii Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere de lux in Bellevue, intr-o zona unica si foarte linistita in centrul Brasovului. Apartamentul este propus spre inchiriere impreuna cu un loc de parcare incalzit, in garaj. Apartamentul propus spre inchiriere este compus din doua camere, bucatarie open-space, baie, la care se adauga o terasa de 16 metri patrati. Apartamentul ofera o vedere extraordinara asupra Centrului Istoric al orasului Brasov. De asemenea, este complet mobilat si utilat la cele mai inalte standarde, pentru a oferi confort sporit viitorilor chiriasi. Mai mult, apartamentul este dotat cu video interfon color, sistem de alarma cu monitorizare, incalzire in pardoseala si incalzire electrica in baie. Contractul este inregistrat la Finante. Pentru detalii suplimentare asteptam sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0245174 / ID anunt: 315518075 )
13.01.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Centrul Istoric
Pret: 300 EURO Supr: 50 mp Confort I decomandat CE clasa B
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre chirie un studio, in Brasovul Istoric, vis-a-vis de Liceul Saguna, situat la etajul 1, in suprafata de aproximativ 50 mp, de structura decomandat. Apartamentul este mobilat si utilat complet. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati . ( Cod anunt: AI0255108 / ID anunt: 315538811 )
13.01.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Brasovul Vechi
Pret: 450 EURO usor discutabil Supr: 90 mp Confort lux decomandat CE clasa B
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, in Brasovul Vechi, aproape de parcul central, situat la parter/3, in suprafata de aproximativ 90 mp, de structura decomandat. Apartamentul este mobilat si utilat complet, totul este modern. In apropiere avem scoli, gradinite, magazine, parc, restaurante, obiective turistice. Pentru detalii suplimentare asteptam sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0247248 / ID anunt: 315522962 )
13.01.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Tractorul
Pret: 350 EURO Supr: 52 mp Confort I decomandat CE clasa B
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, in complexul Urban, din cartierul Tractoru, situat la etajul 2/3, in suprafata de 52 mp, de structura decomandat. Bucataria este open space cu livingul . Apartamentul este mobilat si utilat complet. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0255795 / ID anunt: 315540380 )
13.01.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Astra
Pret: 300 EURO fix Supr: 50 mp Confort I semidecomandat CE clasa B
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre chirie un apartament cu 2 camere, in zona Astra, pe Blvd. Saturn, situat la etajul 2/4, in suprafata de aproximativ 50 mp, de structura semidecomandat. Apartamentul este mobilat si utilat complet. Proprietarul doreste un contract pe minim 1 an, cu o garantie de 500 euro, unui cuplu si nu accepta animale de companie. Pentru detalii suplimentare asteptam sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0253412 / ID anunt: 315534749 )
13.01.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Racadau
Pret: 320 EURO usor discutabil Supr: 50 mp Confort I decomandat CE clasa B
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre chirie un apartament cu 2 camere, in cartierul Racadau, pe strada Tampei, situat la etajul 1, in suprafata de 50 mp. Apartamentul este mobilat si utilat complet. Proprietarul doreste un cuplu, de preferat fara animale de companie, nefumatori. Pentru detalii suplimentare asteptam sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0253705 / ID anunt: 315535518 )
12.01.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Avantgarden
Pret: 300 EURO fix An constr: 2014 Supr: 55 mp Confort I decomandat CE clasa B
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre chirie un apartament cu 2 camere, in Avantgarden 3, situat la etajul 5/7, in suprafata de aproximativ 55 mp. Apartamentul este mobilat si utilat complet. Imobilul dispune de loc de parcare si boxa. Se percepe o chirie in avans, o garantie egala cu o luna de chirie. Chiria este fixa, iar contractul se autentifica la notar . Pentru detalii suplimentare asteptam sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0253069 / ID anunt: 315543534 )
12.01.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Centrul Istoric
Pret: 400 EURO Supr: 55 mp Confort I semidecomandat CE clasa B
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, in Brasovul Istoric, langa magazinul Star, situat la parter/4, in suprafata de aproximativ 55 mp, de structura semidecomandat. Apartamentul este mobilat si utilat complet. Pentru detalii suplimentare asteptam sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0249908 / ID anunt: 315528175 )

  •  Pagina 1 din 4 
Kronhouse
0786257927, 0786257937Localitati

Pret

Confort

Tip apartament

Mobilat
An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2017  |  Contact | Adauga proiectul tau |