IMOBILIARE
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Inchirieri Apartamente 2 Camere BrasovAnunturi: 54  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 3 
17.08.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov
Pret: 350 EURO
CODRUL COSMINULUI NR. 4 INCHIRIEZ APARTAMENT 2 CAMERE, DECOMANDAT, ETAJ 1, MOBILAT SI UTILAT COMPLET, 2 LOCURI DE PARCARE. DETALII LA TELEFON, OFER SPRE ÎNCHIRIERE APARTAMENT CU DOUA CAMERE, DECOMANDAT, ETAJ 1, MOBILAT MODERN ȘI UTILAT, 2 LOCURI DE PARCARE. APARTAMENTUL SE ÎNCHIRIAZĂ DOAR PE TERMEN LUNG ȘI NU ACCEPT SUBÎNCHIRIERE SAU REGIM HOTELIER. COLABOREZ CU AGENȚII IMOBILIARE FĂRĂ COMISION! PREȚ 350€/LUNĂ PLUS 2 LUNI GARANȚIE. APARTAMENTUL SE AFLA PE STRADA CODRUL COSMINULUI NR 4 LA 5 MIN.DE GARA. ( ID anunt: 6692513 )
16.08.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Grivitei
Pret: 350 EURO Supr: 75 mp Confort I semidecomandat CE clasa B
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, in casa, corp de cladire separat.Apartamentul este format din hol, bucatarie spatioasa cu dining, sufragerie mare si un dormitor mai mic. Apartamentul este mobilat si dotat cu electrocasnice, inclusiv televizor. Acesta detine o curte comuna cu alt imobil si o curte proprie cu magazie pentru depozitare. Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0249932 / ID anunt: 315556665 )
16.08.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Racadau
Pret: 449 EURO Negociabil Supr: 50 mp Confort lux decomandat CE clasa A
Kronhouse Imobiliare va propune spre inchiriere un superb apartament de 2 camere, situat la etajul 3 in complexul rezidential Alphaville. Acesta este amenajat cu foarte mult bun gust, este mobilat si utilat recent, toate fiind noi, si isi asteapta primul chirias. Beneficiaza de toate dotarile posibile, precum si de un loc propriu de parcare. Balconul este unul generos, iar privelistea este una incantatoare, catre Tampa. Accesul este facil catre orice parte a orasului, iar in proximitate este totul la indemana, de la supermarket langa bloc, pana la parc, la cateva minute distanta de mers pe jos. Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati., ( Cod anunt: AI0262293 / ID anunt: 315553881 )
16.08.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Centrul Istoric
Pret: 300 EURO depinde de chirias Supr: 45 mp Confort I semidecomandat CE clasa C
Kronhouse Imobilare Brasov va propune spre inchiriere un studio in centrul istoric, in casa-vila la parter, la 1 minut de Piata Sfatuluii si Biserica Neagra, in suprafata de 45 mp. Apartamentul este ideal pentru o singura persoana (cuplu). Acesta este dotat si mobilat complet cu (TV, cablu, cuptor electric, cafetiera, frigider, masina de spalat rufe) Bucataria este micuta si poate fi folosita pentru mic dejun, nu este ideala pentru persoanele care doresc sa gateasca. In living avem canapea cu fotolii de piele, mobilier original, tablouri. Dormitorul este in stil vienez vechi. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0264355 / ID anunt: 315558559 )
16.08.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Judetetean
Pret: 398 EURO fix Supr: 65 mp Confort lux decomandat CE clasa A
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere, in Ansamblul Rezidential Privilegio, situat la etajul 3/11, in suprafata de 65 mp utili, de structura decomandata, cu bucataria open space si loc de parcare subteran. Incalzirea se realizeaza prin centrala de imobil fiecare apartament avand repartitoare. Apartamentul este mobilat si utilat complet. Proprietarul doreste avans o luna si garantia de doua luni. Chiria este fixa. Pentru detalii suplimentare asteptam sa ne contactati . ( Cod anunt: AI0232763 / ID anunt: 315551179 )
16.08.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Brasovul Vechi
Pret: 300 EURO Supr: 46 mp Confort I decomandat CE clasa B
Kronhouse Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere, intr-un bloc nou de apartamente, in zona Brasovul Vechi, la 10 minute de parcul central, situat la etajul 1/2, in suprafata de 46 mp, de structura decomandat, cu bucataria open-space. Apartamentul este mobilat si utilat complet si dispune de loc de parcare. Disponibil din 9.11.2015. ( Cod anunt: AI0228778 / ID anunt: 315478997 )
10.08.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Brasovul Vechi
Pret: 450 EURO Negociabil Supr: 50 mp Confort lux semidecomandat
Kronhouse Imobiliare va propune spre inchiriere un superb apartament de 2 camere, situat la etajul 3 in complexul rezidential Alphaville.Acesta este amenajat cu foarte mult bun gust, este mobilat si utilat recent (toate fiind noi) si isi asteapta primul chirias.Beneficiaza de toate dotarile posibile, precum si de un loc propriu de parcare.Balconul este unul generos, iar privelistea este una incantatoare, catre Tampa.Accesul este facil catre orice parte a orasului, iar in proximitate este totul la indemana, de la supermarket langa bloc, pana la parc, la cateva minute distanta de mers pe jos.Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati., eliberabil 07.05.2017, negociabil ( Cod anunt: AI0264276 / ID anunt: 315558387 )
08.08.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Brasovul Vechi
Pret: 260 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 46 mp Confort I decomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 2 camere situat in zona Centrul Istoric structura decomandata, suprafata utila este de 46 mp. Imobilul este amplasat la casa. Compus din: Living, dormitor, hol, grup sanitar,,Apartamentul detine parchet, geamuri termopan, usi de interior, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Descriere emotionala: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Apartamentul este oferit spre inchiriere partial complet mobilat si complet utilat cu aparatura electrocasnica frigider, cuptor si aragaz,hota, masina de spalat rufe. Apartamentul liber spre inchiriere. Imobilul detine loc de parcare si boxa la subsol. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 260 Euro. Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar P.ALEXANDRU Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
07.08.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Grivitei
Pret: 270 EURO An constr: 1991 - 2000 Supr: 50 mp Confort I decomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 2 camere situat in zona Grivitei structura decomandata, suprafata utila este de 50 mp. Imobilul este amplasat la etj.5. Compus din: Living, dormitor, hol, grup sanitar,,Apartamentul detine parchet, geamuri termopan, usi de interior, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Descriere emotionala: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Apartamentul este oferit spre inchiriere partial complet mobilat si complet utilat cu aparatura electrocasnica frigider, cuptor si aragaz,hota. Apartamentul este liber spre inchiriere. Imobilul detine si loc de parcare. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 270 Euro. Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar P.ALEXANDRU Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
05.08.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov
Pret: 450 EURO An constr: 1970
BRASOV SE INCHIRIAZA IN BRASOV, DIRECT DE LA PROPRIETAR, PE TERMEN LUNG SI IMEDIAT, APARTAMENT CU 2 CAMERE.APARTAMENTUL ESTE COMPLET UTILAT(MOBILA, TV, CABLU, MASINA DE SPALAT,FRIGIDER, CENTRALA PROPRIE, APARATURA ELECTROCASNICA). ( ID anunt: 6679740 )
04.08.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Garii
Pret: 250 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 43 mp Confort I decomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 2 camere situat in zona Garii structura decomandata, suprafata utila este de 43 mp. Imobilul este amplasat la etj.7 Compus din: Living, dormitor, hol, grup sanitar,,Apartamentul detine parchet, geamuri termopan, usi de interior, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Descriere emotionala: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Apartamentul este oferit spre inchiriere partial complet mobilat si complet utilat cu aparatura electrocasnica frigider, cuptor aragaz,hota,si masina de spalat rufe. Apartamentul este liber spre inchiriere. Imobilul detine si boxa la subsol. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 250 Euro. Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar P.ALEXANDRU Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
03.08.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Avantgarden
Pret: 260 EURO An constr: 2014 Supr: 50 mp Confort I decomandat
Apartament 2 camere in zona Avantgarden Apartamentul propus spre inchiriere este cu 2 camere situat in zona Avantgarden , structura , decomandata, suprafata utila este de 50 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte la Et.7. Compus din: Living spatios, dormitor, hol, grup sanitar, balcon. Apartamentul detine parchet,triplustratificat, geamuri termopan usi interior, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Descriere emotionala: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si complet utilat cu aparatura electrocasnica frigider, cuptor si aragaz,hota, masina de spalat rufe. Apartamentul liber spre inchiriere. Imobilul detine loc de parcare si boxa la subsol. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 260 Euro. Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma:
02.08.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Grivitei
Pret: 370 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 60 mp Confort I decomandat
Apartament 2 camere in zona Grivitei Apartamentul propus spre inchiriere este cu 2 camere situat in zona Grivitei, structura , decomandata, suprafata utila este de 60 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte la Et 4 Intermediar Compus din: Living spatios, dormitor, hol, grup sanitar, balcon. Apartamentul detine parchet,triplustratificat, geam termopan usi interior, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Descriere emotionala: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si complet utilat cu aparatura electrocasnica frigider, cuptor si aragaz,hota, masina de spalat rufe. Apartamentul liber spre inchiriere. Imobilul detine loc de parcare si boxa la subsol. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 370 Euro. Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma:
02.08.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov
Pret: 350 EURO An constr: 1990 Supr: 57 mp Confort I semidecomandat
Apartament 2 camere in zona centrala Apartamentul propus spre inchiriere este cu 2 camere situat in zona Centrala, structura semidecomandata, suprafata utila este de 57 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte la et. 4/4. Compus din: Living spatios, dormitor, hol, grup sanitar,balcon. Apartamentul detine parchet, geam termopan, usi de interior,usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica . Descriere emotionala: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si utilat cu aparatura electrocasnica frigider, aragaz, hota, masina de spalat rufe. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 350 Euro. Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma
27.07.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov - Centrul Civic
Pret: 350 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 50 mp Confort I decomandat
Apartament 2 camere in zona Centrul Civic Apartamentul propus spre inchiriere este cu 2 camere situat in zona Centrul Civic, structura decomandata, suprafata 50 mp. Compus din: Bucatarie,sufragerie, dormitor, hol, grup sanitar, Et.2 din 3. Apartamentul detine finisaje: parchet laminat, geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica Avantajele Imobilului Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si utilat cu aparatura electrocasnica frigider, aragaz, TV, masina de spalat rufe. Apartamentul liber spre inchieire. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 350 Euro. Pentru detalii suplimentare si vizionari contactati-ma:
27.07.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov
Pret: 450 EURO An constr: 1991 - 2000 Supr: 62 mp Confort I decomandat
Apartament 2 camere in URBAN INVEST Apartamentul propus spre inchiriere este cu 2 camere situat in Urban Invest la etj.2/7 structura decomandata, suprafata utila este de 62mp. Compus din:hol, living,dormitor,bucatarie grup sanitar,terasa(18mp). Apartamentul detine parchet, geam termopan, usi interior, PVC, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin incalzire in pardoseala. Descriere emotionala: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si complet utilat cu aparatura electrocasnica, frigider, cuptor, aragaz, hota, masina de spalat rufe, masina de spalat vase,tv,internet. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 450 Euro. Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma
27.07.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov
Pret: 360 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 60 mp Confort I decomandat
Apartament 2 camere in Tampa Gardens Racadau Apartamentul propus spre inchiriere este cu 2 camere situat in Tampa Gardens Racadau structura decomandata, suprafata utila este de 60mp. Compus din:hol, living,dormitor,bucatarie grup sanitar,terasa(18mp). Apartamentul detine parchet, geam termopan, usi interior, PVC, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Descriere emotionala: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si complet utilat cu aparatura electrocasnica, frigider, cuptor, aragaz, hota, masina de spalat rufe,tv,internet,videointerfon. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 360 Euro. Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma
27.07.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov
Pret: 300 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 60 mp Confort I decomandat
Apartament 2 camere in zona ITC Apartamentul propus spre inchiriere este cu 2 camere situat in zona ITC, structura decomandata, suprafata 60 mp. Compus din: Bucatarie,sufragerie, dormitor, hol, grup sanitar, balcon, Et.4 din 8 Apartamentul detine finisaje: parchet laminat, geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica Avantajele Imobilului Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si utilat cu aparatura electrocasnica frigider, aragaz, TV, masina de spalat rufe. Apartamentul liber spre inchieire. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 300 Euro. Pentru detalii suplimentare si vizionari contactati-ma:
27.07.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov
Pret: 450 EURO An constr: 1990 Supr: 56 mp Confort I decomandat
Apartament 2 camere in zona Centrala Apartamentul propus spre inchiriere este cu 2 camere situat in zona Centrala, structura decomandata, suprafata 56 mp. Compus din: Bucatarie,sufragerie, dormitor, hol, grup sanitar.Apartamentul este la etj.1/1 Apartamentul detine finisaje: parchet laminat, geam termopan, usa metalica.Apartamentul dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Avantajele Imobilului Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: , cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent. Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si utilat cu aparatura electrocasnica frigider, aragaz, TV, masina de spalat rufe. Apartamentul liber spre inchieire. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 450 Euro. Pentru detalii suplimentare si vizionari contactati-ma:
27.07.2017
Inchirieri Apartamente 2 camere Brasov Brasov
Pret: 240 EURO An constr: 1985 Supr: 50 mp Confort I decomandat
Apartament 2 camere in zona Centrala Apartamentul propus spre inchiriere este cu 2 camere situat in zona Centrala structura , decomandata, suprafata utila este de50mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte la Et. Intermediar 3/4.Pozele sunt cu titlu de prezentare. Compus din: Living, spatios, dormitor, hol, grup sanitar, balcon.Apartamentul detine si centrala proprie. Descriere emotionala: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si complet utilat cu aparatura electrocasnica frigider, aragaz, hota, masina de spalat rufe. Apartamentul liber spre inchieire. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 240 Euro. Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar P.ALEXANDRU Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37. Tel: 0729616136 G-mail: xhouse.alex@gmail.com

  •  Pagina 1 din 3 
Kronhouse
0786257927, 0786257937Localitati

Pret

Confort

Tip apartament

Mobilat
An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2017  |  Contact | Adauga proiectul tau |