IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Inchirieri Apartamente 3 Camere BihorAnunturi: 10  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
11.09.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 500 EURO An constr: < 1950 Supr: 90 mp Confort I decomandat
A1337 - Propunem spre inchiriere apartament cu 3 camere central, in zona Republicii, in Oradea, Bihor. Apartamentul se afla foarte aproape de Facultatea de Medicina si are in vecinatate statii de tramvai, magazine, farmacii, Primaria Oradea, etc. Apartamentul are o suprafata de 90 mp si este compus din 3 camere din care 2 dormitoare, un living, o bucatarie, 2 bai, dressing, camara si o terasa. Acesta are parchet din lemn masiv si usi. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat si se afla intr-o stare foarte buna. Incalzirea este de la reteaua orasului. Confortul apartamentului este sporit, peretii imobilului fiind de aproximativ 40-50 cm, oferind o buna izolatie indiferent de anotimp. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat. Pret de inchiriere propus de proprietar: 500 euro/luna.
11.09.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 550 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 70 mp Confort I decomandat
A1265 - Va propunem spre inchiriere un apartament in zona centrala, total renovat, langa Facultatea de Medicina, Oradea, Bihor. Apartamentul este decomandat, masoara o suprafata utila de 70mp si este compus din 3 cam., living cu bucatarie open space, doua dormitoare fiecare cu baie proprie. Apartamentul a fost complet renovat in sept 2018 si este complet mobilat si utilat. Imbunatatirile sunt gresie , faianta de calitate, parchetul din lemn si geamurile termopan. In apartament exista frigider, masina de spalat, aragaz, cuptor, hota, microwave, toate noi. boiler. Confortul termic este asigurat de 3 aparate de aer conditionat-invertoare GREE Apartamentul se inchiriaza cu 2 seturi lenjerie pat, prosoape , vesela noua pentru 4 persoane, tacamuri, oale ,tigai, pahare etc . La inchiriere proprietarii va vor astepta cu o gustare si o sticla de vin pentru acomodare. Va asteptam cu drag. Pretul propus de proprietar este de 550 euro/lunar.
05.09.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 550 EURO An constr: > 2010 Supr: 77 mp Confort I decomandat
V2040A - Oferim spre inchiriere in exclusivitate apartament cu 3 camere intr-un bloc nou din cartierul Nufarul. Blocul este in vecinatate cu un complex comercial, supermarket, un parc, biserici, banci, si are toate mijloacele de transport in comun in proximitate. Apartamentul cu 3 camere are suprafata utila de 77 mp si este compus dintr-un living open space cu bucataria, hol, 2 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane si este situat la etajul 7 din 8, intr-un bloc nou, dotat cu lift. Apartamentul este compartimentat modern si este foarte luminos. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat, utilat, finisat cu parchet, gresie, faianta, usi de interior, baile finisate si utilate, aer conditionat. Incalzirea apartamentului se face prin termoficare, cu agent termic propriu. Pret de inchiriere: 550 euro/luna, negociabil.
02.09.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 350 EURO An constr: 1991 - 2000 Supr: 80 mp Confort I decomandat
A1338A - Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, zona Dragos Voda, Oradea, Bihor. Apartamentul masoara o suprafata de 80 mp utili, este decomandat, se afla la etajul 7 din 8, intr-o zona cu acces facil la mijloacele de transport in comun, gradinite, scoli, magazine, Piata Mare, etc. Apartamentul este spatios, balcoanul fiind cu priveliste spre raul Crisul Repede, iar blocul este dotat cu lift modern. In fata blocului exista locuri de parcare pentru autoturisme. Acest apartament este compus din hol, living, 2 dormitoarere, o bucatarie, o baie, o debara si o boxa la subsolul blocului. La intrare exista usa metalica de siguranta cu captusala antifonica. In cele doua holuri, bucatarie, cele doua bai si balcon exista gresie. In celelalte incaperi este montat parchet melaminat, ferestrele sunt din geam termopan cu rolete si site. Pe langa mobilier apartamentul se inchiriaza cu aragaz cu butelie, hota, frigider si masina de spalat, masina de spalat vase, doua televizoare. Pe langa camara de alimente din bucatarie mai exista inca doua spatii de depozitare pe balconul care are orientare spre parcarea din fata blocului. Apartamentul a fost renovat in anul 2010. Incalzirea apartamentului se face de la reteaua de termoficare a orasului. Pretul propus de proprietar pentru inchiriere este de 350 euro, foarte putin negociabil.
02.09.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 300 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 68 mp Confort I semidecomandat
A1338 - Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, B-dul Decebal, Oradea, Bihor. Apartamentul masoara o suprafata de 68 mp utili, este semidecomandat, se afla la etajul 3 din 4, intr-o zona linistita cu acces facil la mijloacele de transport in comun, gradinite, scoli, magazine, Piata Decebal, etc. Apartamentul este spatios, balconul fiind inchis, iar in curtea blocului exista loc de parcare pentru autoturism. Acest apartament este compus din hol, living, 2 dormitoarere, o bucatarie, o baie, o debara si o boxa la subsolul blocului. La intrare exista usa metalica de siguranta. In holul de la intrare, cel mic dintre camere, bucatarie, baie si balcon exista gresie, in primul dormitor (cel mai mic) parchet melaminat, iar in celelalte doua camere (living si dormitor) parchet din lemn masiv. Ferestrele sunt din geam termopan cu rolete si site. Pe langa mobilier apartamentul se inchiriaza cu aragaz cu butelie, frigider si masina de spalat. Apartamentul a fost renovat in anul 2000. Incalzirea apartamentului se face de la reteaua de termoficare a orasului. Pretul propus de proprietar pentru inchiriere este de 300 euro, foarte putin negociabil.


26.08.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 550 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 70 mp Confort I decomandat
A1331 - Propunem spre inchiriere apartament cu 3 camere, situat ultracentral in Oradea, Bihor. Apartamentul masoara o suprafata utila de 70 mp si se afla la etajul 3. Apartamentul este compus din: un hol, un living tip open space format din 2 camere cu iesire pe un balcon foarte spatios, un dormitor, bucatarie cu loc de luat masa, camara si baie prevazuta cu cada, masina de spalat, geam. Bucataria este mobilata si utilata cu aragaz, frigider, etc. Apartamentul este imbunatatit cu geamuri termpoan, parchet din lemn masiv, gresie, faianta. Exista posibilitate de parcare. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat. Apartamentul se preteaza si pt. birou. Apartamentul are in vecinatate: pietonala, tribunalul, restaurante, magazine, banci, scoli, gradinite si Piata Unirii. Pret de inchiriere propus de proprietar: 550 euro, usor negociabil.
23.08.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 450 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 100 mp Confort I decomandat
A1107 - Propunem spre inchiriere apartament cu 3 camere, situat central in Oradea, Bihor. Apartamentul masoara o suprafata utila de 100 mp si se afla la etajul 2. Apartamentul este compus din living, 2 dormitoare din care unul are iesire pe un balcon foarte spatios, bucatarie cu locul de luat masa si iesire pe cel de-al doilea balcon, un antreu spatios cu terasa inchisa, camara si baie prevazuta cu cada si geam. Bucataria este mobilata si utilata cu aragaz, hota, frigider etc. Apartamentul este imbunatatit cu geamuri termpoan, parchet din lemn masiv, gresie, faianta. Exista posibilitate de parcare. La cererea chiriasului, apartamentul poate fi mobilat. Apartamentul are in vecinatate zona pietonala, restaurante, magazine, banci, scoli, gradinite si Piata Unirii. PRET NOU: 450 euro/luna, negociabil Pret de inchiriere propus de proprietar: 470 euro, usor negociabil.
19.07.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 400 EURO An constr: < 1950 Supr: 70 mp Confort I decomandat
A0904 - Oferim spre inchiriere apartament cu 2 camere, zona ultracentrala, Oradea, Bihor, Romania. Apartamentul se afla in apropiere de Piata Unirii, masoara o suprafata de 70 mp si este compus din doua dormitoare, o bucatarie open space cu living si baie. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat. Situat la 5 min de mers pe jos de Facultatea de Medicina, mijloace de transport in comun, teatru, magazine etc. Pretul propus de proprietar este de 400 euro.
19.07.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 380 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 100 mp Confort I decomandat
A1094B - Propunem spre inchiriere apartament cu 3 camere, langa Facultatea de Medicina, Oradea, Bihor. Apartamentul este foarte bine amplasat, in Centrul Civic si are in vecinatate mijloace de transport in comun, magazine, restaurante, biblioteca, piata etc... Apartamentul de inchiriat are 100 mp si este compus din living, 2 dormitoare, hol, bucatarie, 2 bai si 2 balcoane. Apartamentul se afla la etajul 4 al unui bloc cu doua lifturi si se inchiriaza mobilat si utilat cu masina de spalat rufe, frigider, aragaz. Pret de inchiriere propus de proprietar: 380 euro/luna, negociabil.
05.06.2019
Inchirieri Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 550 EURO An constr: > 2010 Supr: 90 mp Confort I decomandat
A1014A - Propunem spre inchiriere apartament de tip penthouse in cartierul rezidential Lucrafarul, Oradea, Bihor. Apartamentul se afla la etajul 9 al unui bloc nou cu 2 lifturi si este dispus pe 2 nivele. Este impartit in living open space cu bucatarie, balcon, 2 bai, 2 dormitoare. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat. Pret de inchiriere propus de proprietar: 550 euro + TVA.

  •  Pagina 1 din 1 


Localitati

Pret

Confort
  •  I (10)
  •  II (0)
  •  III (0)
  •  Lux (0)
  •  nespecificat (0)

Tip apartament

Mobilat
An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Adauga proiectul tau |