IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Inchirieri Apartamente 3 Camere BihorAnunturi: 5  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
10.12.2018
Inchirieri Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 300 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 75 mp Confort I semidecomandat
A1238 - Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, etajul 2, zona strazii Sovata, Oradea, Bihor. Apartamentul masoara o suprafata utila de 75 mp si este de tip B, semidecomandat. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat cu combina frigorifica, aragaz cu cuptor pe butelie, cuptor microunde , masina de spalat si 3 TV-uri, aparat de aer conditionat de 24.000 BTU. Exista parcare gratuita in fata blocului. Confortul termic este asigurat de Cet Oradea. In zona se gasesc scoli, licee, magazine, supermarketuri si este in apropierea mijloacelor de transport in comun. Pretul propus de proprietar este de 300 euro/lunar.
05.12.2018
Inchirieri Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 300 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 78 mp Confort I decomandat
A1234 - Propunem spre inchiriere apartament cu 3 camere situat pe Bulevardul Decebal, la etajul 4 al unui bloc cu 7 etaje. Apartamentul este mobilat și utilat, fără a fi un apartament de lux. Are 2 dormitoare mari, living, bucătărie, 2 bai, un balcon mare cu vedere spre bulevard. Prețul în acest moment pentru chirie este de 300 euro / luna, negociabil.
20.11.2018
Inchirieri Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 450 EURO An constr: > 2010 Supr: 77 mp Confort I decomandat
A1230 - Agentia va propune spre inchiriere un apartament de lux , situat la etajul 2 al unui bloc nou construit, cu lift, in Nufarul, Oradea, Apartamentul este decomandat, masoara o suprafata de 77 mp si este compus din 3 camere, hol, living cu bucatarie openspace, doua dormitoare si baie cu jacuzzi si dus. Fiecare dormitor are o iesire catre un balcon generos, cu o frumoasa priveliste catre rasarit. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat cu mobilier de calitate si saltele noi si utilat cu cuptor, plita, frigider, cuptor cu microunde, 2 televizoare LCD si masina de spalat si acestea, toate noi. Confortul termic se realizeaza prin CET Oradea iar administrarea blocului se face de catre o firma de administratie specializata. Cheltuielile sunt relativ reduse. Apartamentul are in vecinatate magazine, supermarketuri, scoli, licee, gradinite, toate mijloacele de transport in comun, McDonald’s, Mall Lotus, etc Va invitam sa-l vizionati! Pretul propus de proprietar este de 450 euro.
24.09.2018
Inchirieri Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 550 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 70 mp Confort I decomandat
Agentia propune spre inchiriere, apartament 3 camere, in Nufarul, Oradea, Bihor. Apartamentul are o suprafata de 70 mp si este dotata cu toate utilitatile. Apartamentul este foarte frumos mobilat si se afla la etajul 3 al blocului si este compus din 3 camere decomandate, o bucatarie, 2 balcoane si o baie. Balconul este inchis si ofera un spatiu generos in plus bucatariei. Apartament de inchiriat se afla in zona Nufarului, si are in vecinatate statia de tramvai, magazine, salon cosmetic, scoli, gradinite, cafenele etc. Apartamentul se inchiriaza mobilata si utilata cu aragaz, frigider, cuptor cu microunde, masina de spalat rufe, TV de ultima generatie. Apartamentul este recent renovat Pret de inchiriere propus de proprietar: 550 euro/luna, negociabil.
14.09.2018
Inchirieri Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 450 EURO An constr: 2018 Supr: 85 mp Confort lux decomandat
Propunem spre inchiriere apartament din categoria lux in Oradea, Bihor. Apartamentul este situat in cartierul rezidential Luceafarul. Apartamentul este compus dintr-un living mare, spatios dotat cu smart TV si mobilier elegant, canapea, loc de luat masa; dormitor mobilat si o bucatarie utilata cu cuptor electric, aragaz, hota si frigider. Apartamentul mai dispune si de un balcon. In apropierea apartamentului regasim magazine, scoli, gradinite, mijloace de transport in comun. Pret propus de propietar: 450 euro.  •  Pagina 1 din 1 


Localitati

Pret

Confort

Tip apartament

Mobilat
An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Adauga proiectul tau |