IMOBILIARE
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Inchirieri Apartamente 3 Camere BrasovAnunturi: 13  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
21.09.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov
Pret: 600 EURO Usor discutabil Supr: 90 mp Confort I decomandat CE clasa B
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, modern, de structura decomandat, cu bucataria open space, situat la etajul 1, in suprafata de 90 mp in Centrul Istoric, la 1 minut de Piata Sfatului. Acesta dispune de mobilier de calitate si aparatura electrocasnica de ultima generatie (masina de spalat vase, frigider, masina de spalat haine, uscator de rufe, centrala termica, plita pe gaz si cuptor electric, hota). Apartamentul este recent renovat si se da spre inchiriere complet utilat si mobilat.Apartamentul este disponibil dupa data de 07.10.2017.Contractul se inregistreaza la finante.Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0261030 / ID anunt: 315563860 )
19.09.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov
Pret: 270 EURO
BRASOV, TREI CAMERE, GRESIE, FAIANTA, PARCHET, USA METALICA, TERMOPAN, AER CONDITIONAT, TERMEN LUNG, ( ID anunt: 6737228 )
18.09.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Calea Bucuresti
Pret: 350 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 70 mp Confort I decomandat
Apartament 3 camere in zona Calea Buc Jud Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in Calea buc. Judetean , structura decomandata, suprafata utila este de 70 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte la Et. 4/4. Compus din: Living spatios, 2 dormitoare hol, 2 grupuri sanitare balcon, izolatie termica exterioara. Apartamentul detine parchet din lemn masiv, triplustratificat, laminat, geam termopan usi interior schimbate PVC, lemn, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Descriere emotionala: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si complet utilat cu aparatura electrocasnica frigider, aragaz, hota, masina de spalat rufe. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 350 Euro .Negociabil Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma
18.09.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov
Pret: 1.000 EURO
BRASOV, DRUMUL POIENII, LANGA ZONA DE BELVEDERE APARTAMENT 3 CAMERE, 100 MP, ZONA EXCLUSIVISTA PE DRUMUL POIENII CU VEDERE PANORAMICA CATRE BRASOV SI MUNTELE TAMPA. LIVING DESCHIS CU BUCATARIA, 2 DORMITOARE, 2 BAI, TERASA GENEROASA 50 MP, GARAJ SUBSOL. OFERIM SPRE INCHIRIERE APARTAMENT 3 CAMERE SPATIOS, SITUAT INTR-UNA DIN CELE MAI FRUMOASE ZONE ALE BRASOVULUI PE DRUMUL POIENII. APARTAMENTUL ESTE COMPUS DIN LIVING DESCHIS CU BUCATARIA, DORMITOR MATRIMONIAL CU GRUP SANITAR PROPRIU, DORMITOR SECUNDAR CE BENEFICIAZA DE IN AL DOILEA GRUP SANITAR CU DUS SI O TERASA GENEROASA DE 50 MP, FIIND COMPLET UTILAT SI MOBILAT. STRUCTURA DECOMANDATA CU O SUPRAFATA DE 100 MP UTILI, SITUAT IN NOUL COMPLEX REZIDENTIAL SEASONS RESIDENCE, VA OFERA O PRIVELISTE INEGALABILA A NATURII VAZUTA DE LA ETAJUL AL PATRULEA AL IMOBILULUI. DE LA INTRAREA IN COMPLEX, DRUMUL DE ACCES VA PERMITE PARCAREA IN GARAJUL SUBTERAN FIIND ACCESIBILA SI O PARCARE EXTERIOARA PENTRU OASPETI. CONFORTUL SE GASESTE IN FIECARE ( ID anunt: 6735079 )
01.09.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Racadau
Pret: 400 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 68 mp Confort I decomandat
Apartament 3 camere in zona Racadau Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in zona Racadau structura decomandata, suprafata utila este de 68 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte la et.2. Compus din: Living spatios,2 dormitore, hol,2 grupuri sanitare,balcon. Apartamentul detine parchet, geamuri termopan, usi de interior,usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica . Descriere emotionala: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si utilat cu aparatura electrocasnica frigider, aragaz, hota, masina de spalat rufe. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 400 Euro. Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma
29.08.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Brasovul Vechi
Pret: 530 EURO discutabil An constr: 2008 Supr: 85 mp Confort I decomandat CE clasa A
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, in Brasovul Vechi, in Europa Residence, situat la etajul 4/10, in suprafata de 85 mp, de structura decomandat, cu 2 bai si o terasa. Bucataria este open space cu livingul. Apartamentul este mobilat si utilat complet. In zona avem scoli, gradinite, magazine, sali de sport, restaurant, saloane de intretinere. Proprietarul doreste sa inchirieze apartamentul pe o perioada de minim 1 an. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0244620 / ID anunt: 315554244 )
27.07.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - 13 Decembrie
Pret: 500 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 82 mp Confort I decomandat
Apartament 3 camere in zona 13 Decembrie (Isaran) Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in zona 13 Decembrie,aproape de Coresi Mall,etj.8/10 structura decomandata, suprafata 82 mp. Compus din:living, Bucatarie,2 dormitore, hol, grup sanitar.Apartamentul este la etj.8/10. Apartamentul detine finisaje: parchet, geam termopan, usa metalica.Apartametul dispune de incalzire proprie. Avantajele Imobilului Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent. Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si utilat. cu aparatura electrocasnica frigider, aragaz, TV, masina de spalat rufe. Apartamentul liber spre inchieire. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 500 euro. Pentru detalii suplimentare si vizionari contactati-ma:
23.06.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov
Pret: 300 EURO An constr: 2015 Supr: 55 mp Confort I decomandat
Apartament 2 camere in Avantgarden 3 Apartamentul propus spre inchiriere este cu 2 camere situat in Avantgarden 3, structura decomandata, suprafata utila este de 55 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte la Et. Intermediar. Compus din: Living spatios, dormitor, hol, grup sanitar, balcon , izolatie termica exterioara. Apartamentul detine urmatoarele finisaje: parchet din lemn triplustratificat, geam termopan usi interior lemn, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Descriere emotionala: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de zone comerciale Billa Penny si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Apartamentul este oferit spre inchiriere partial complet mobilat si complet cu aparatura electrocasnica frigider, cuptor si plita, hota, masina de spalat rufe. Apartamentul liber spre inchieire . Imobilul detine loc de parcare si boxa la subsol. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 300 Euro.
» phone [vezi telefon] Consultant Imobiliar X HOUSE

14.06.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov
Pret: 499 EURO An constr: 2000 Supr: 80 mp Confort I decomandat
Apartament 3 camere in zona Judetian-Rezidential Privilegio Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in zona Judetian-Rezidential Privilegio, structura decomandata, suprafata 80 mp. Compus din: Bucatarie, living spatios, 2 dormitoare, hol, grup sanitar, terasa Et. Intermediar, 4 din 12, izolatie termica exterioara de 10 cm. Apartamentul detine finisaje de calitate superioara: parchet laminat, geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica de bloc Avantajele Imobilului Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si utilat cu aparatura electrocasnica frigider, plita+ cuptor masina de spalat vase, rufe TV. Apartamentul liber spre inchieire. are boxa si loc de parcare Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 499 Euro. --poze cu titlu informativ--
14.06.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov
Pret: 420 EURO An constr: 2000 Supr: 72 mp Confort I decomandat
Apartament 3 camere in zona Avantgarden Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere, Structura: decomandat Situat in zona Avantgarden Bloc Izolat Etaj. 3 Suprafata: 72mp Compus din: Living spatios, si 2 dormitoare, hol, bucatarie, grup sanitar, balcon Imbunatatiri: Gresie, Faianta, Parchet laminat geam termopan, Centrala termica, usa de metal Mobilat: modern Utilat: Frigider, Masina de spalat, Aragaz, TV. Dotari: Internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent. Aproape de spatiile comerciale si mijoacele de transport in comun Liber spre inchiriere. Pretul de inchiriere pentru acest imobil este de 420 Euro.
14.06.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov
Pret: 650 EURO An constr: 2000 Supr: 120 mp Confort I decomandat
Apartament 3 camere in zona Parcul Trandafirilor Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere, Structura: decomandat Situat in zona Parcul Trandafirilor Bloc Izolat Etaj. 2 Suprafata: 120mp Compus din: Living spatios, si 2 dormitoare, hol, bucatarie, 2 grupuri sanitare, balcon Imbunatatiri: Gresie, Faianta, Parchet laminat geam termopan, Centrala termica, usa de metal Mobilat: modern Utilat: Frigider, Masina de spalat, Aragaz, TV LED Dotari: Internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent. Aproape de spatiile comerciale si mijoacele de transport in comun Liber spre inchiriere. Pretul de inchiriere pentru acest imobil este de 650 Euro.
14.06.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov
Pret: 400 EURO An constr: 2000 Supr: 80 mp Confort I nedecomandat
Apartament 3 camere in zona Alexandru Vlahuta Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere, Structura: Circular Situat in zona Alexandru Vlahuta Bloc Izolat Etaj. 5/10, Suprafata: 80mp Compus din: Living spatios, si 2 dormitoare, hol, bucatarie, grup sanitar, balcon Imbunatatiri: Gresie, Faianta, Parchet laminat geam termopan, Centrala termica, usa de metal Mobilat: calitate buna Utilat: Frigider, Masina de spalat, Aragaz, TV. Dotari: Internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent. Aproape de spatiile comerciale si mijoacele de transport in comun Liber spre inchiriere. Pretul de inchiriere pentru acest imobil este de 400 Euro.
22.04.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Centrul Civic
Pret: 450 EURO An constr: 2011 Supr: 75 mp Confort I decomandat CE clasa A
De inchiriat, apartament in zona Judetean, in ansamblul rezidential Privilegio, confort 1 decomandat, constructie 2011, compus din: living, 2 camere, hol, 2 bai (una cu dus, cealalta cu vana), bucatarie, loc de parcare la subsolul blocului, boxa la subsol si terasa. Apartamentul se inchiriaza pe termen lung, mobilat si utilat (aragaz, frigider, masina de spalat, TV), si este dotat cu: centrala termica de bloc, usa metalica, termopan integral, parchet, gresie, faianta. Chiria lunara este de 450 Euro. La inceputul contractului se va achita chiria pe prima luna (500 Euro), o garantie in valoare de 450 Euro (care se va returna chiriasului la finalul contractului) si comisionul agentiei in valoare de 225 Euro.

  •  Pagina 1 din 1 
Kronhouse
0786257927, 0786257937Localitati

Pret

Confort

Tip apartament

Mobilat
An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2017  |  Contact | Adauga proiectul tau |