IMOBILIARE
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Inchirieri Apartamente 3 Camere BrasovAnunturi: 39  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 2 
19.01.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Tractorul
Pret: 490 EURO Supr: 105 mp Confort I decomandat CE clasa A
Kronhouse|Servicii Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, in Isaran, situat la etajul 5/10, de structura decomandat, cu 2 bai, 2 balcoane, in suprafata de 105 mp. Imobilul este luminos si insorit fiind orientat pe Sud, cu vedere la Tampa. Apartamentul este mobilat si utilat complet. Finisajele sunt de calitate superioara (parchet laminat, geam termopan, usa metalica), dispune de aer conditionat, iar in pret este inclus cablul si internetul. ( Cod anunt: AI0240690 / ID anunt: 315509255 )
19.01.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Centrul Civic
Pret: 700 EURO fix An constr: 2016 Supr: 90 mp Confort I decomandat CE clasa A
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre chirie un apartament cu 3 camere, in zona centrala a Brasovului, in Ansamblul Dealul Morii, situat la etajul 4/5, in suprafata utila de aproximativ 90 mp, cu terasa de 21 mp, de structura decomandat, cu 2 bai. Apartamentul este mobilat si utilat complet. Apartamentul dispune de o priveliste deosebita spre Tampa si Cetatuie. Imobilul dispune de parcare subterana si boxa. Proprietarul percepe o chirie in avans si o garantie de 1000 euro. Pentru detalii suplimentare asteptam sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0253348 / ID anunt: 315534604 )
19.01.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Centrul Civic
Pret: 500 EURO negociabil Supr: 75 mp Confort I semidecomandat CE clasa B
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune pentru chirie un apartament cu 3 camere, in Centrul Civic, pe Blvd. Victoriei, situat la etajul 5/8, de structura semidecomandat, in suprafata de 75 mp, cu 2 balcoane inchise cu ferestre din termopan. Imobilul este mobilat si utilat complet, acesta este izolat pe exterior si dispune de loc de parcare. Pentru detalii suplimentare asteptam sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0253835 / ID anunt: 315535696 )
19.01.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Centrul Istoric
Pret: 500 EURO Supr: 105 mp Confort I decomandat
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, in zona Drumul Poienii, pe strada Crisan, aflat la etajul 2/2, in suprafata de 105 mp, de structura decomandat, cu 1 baie mare. Apartamentul este mobilat si utilat complet si dispune de o priveliste frumoasa. Finisaje i dotri: parchet, faian, gresie, termopan, internet, cablu TV, aragaz, frigider, TV, main de splat haine, loc parcare suprateran. In apartament pot locui 3 persoane, chiria este fixa, iar proprietarul solicita 2 garantii. Disponibil din dupa data de 15.02.2017.Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la telefonul afisat . centrala termica, ( Cod anunt: AI0240096 / ID anunt: 315544401 )
19.01.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Centrul Civic
Pret: 350 EURO Supr: 85 mp Confort I decomandat CE clasa B
Kronhouse Real Estate va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, structura decomandat, cu o suprafata utila de aprox 85mp, situat la etajul 1 al unui imobil cu 4 etaje din Centrul Civic- Blvd. M. Kogalniceanu. Apartamentul este compus din: hol intrare, living cu balcon inchis, 2 dormitoare ( unul cu balconn inchis), baie, bucatarie, debara. Imobilul se inchiriaza semimobilat: doar bucataria este mobilata si utilata, plus un dulap in hol. Apartamentul se preteaza atat ca spatiu de birouri, pentru cabinet de avocat, birouri contabilitate, agentie imobiliara, consultanta etc, cat si ca locuit. Pentru mai multe informatii sau vizionari, va rugam sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0255055 / ID anunt: 315538673 )
17.01.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Centrul Civic
Pret: 350 EURO Supr: 85 mp Confort I decomandat
Kronhouse Real Estate va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, structura decomandat, cu o suprafata utila de aprox 85mp, situat la etajul 1 al unui imobil cu 4 etaje din Centrul Civic- Blvd. M. Kogalniceanu. Apartamentul este compus din: hol intrare, living cu balcon inchis, 2 dormitoare ( unul cu balconn inchis), baie, bucatarie, debara. Imobilul se inchiriaza semimobilat: doar bucataria este mobilata si utilata, plus un dulap in hol. Apartamentul se preteaza atat ca spatiu de birouri, pentru cabinet de avocat, birouri contabilitate, agentie imobiliara, consultanta etc, cat si ca locuit. Pentru mai multe informatii sau vizionari, va rugam sa ne contactati., eliberabil Imediat, usor discutabil ( Cod anunt: AI0254520 / ID anunt: 315537470 )
16.01.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Racadau
Pret: 300 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 77 mp Confort I decomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in Racadau, structura , decomandata, suprafata utila este de 77 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte la Et. Intermediar. Compus din: Living spatios, 2 dormitoare, hol, grup sanitar, bucatarie, balcon, izolatie termica exterioara. Apartamentul detine urmatoarele finisaje: parchet, gresie, faianta, geam termopan usi interior lemn, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Descriere emotionala: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita cu vedere la padure. Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si complet utilat cu aparatura electrocasnica: frigider, aragaz, hota, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, cuptor cu microunde. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 300 Euro. Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerii imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar M. Viorel Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
09.01.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Centrul Istoric
Pret: 270 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 110 mp Confort I decomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere, Structura: decomandat, Situat la casa in zona Iuliu Maniu. Etaj. p+1 Suprafata: 110 mp Compus din: Parter Living spatios, Bucatarie, grup sanitar, 3 camere Curte comuna Imbunatatiri: Gresie, Faianta, Parchet, Centrala termica. Usa de lemn dubla Mobilat: Nou Utilat: Frigider, Masina de spalat, Aragaz, TV. Dotari: Internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent. Aproape de spatiile comerciale si mijoacele de transport in comun Liber spre inchiriere. Pretul de inchiriere pentru acest imobil este de 270 Euro. Pentru detalii Contactati-ma Consultant Imobiliar B. Oana Business X House Real Estate
09.01.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Brasovul Vechi
Pret: 400 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 80 mp Confort I semidecomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in zona Brasovul Vechi, structura semidecomandata, suprafata 80 mp. Compus din: Bucatarie, living spatios, 2 dormitoare, hol, 2 grupuri sanitare, nivel 1+M Apartamentul se afla intr-o curte comuna Apartamentul detine finisaje de calitate superioara: parchet laminat, geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica Avantajele Imobilului Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si utilat cu aparatura electrocasnica frigider, aragaz, masina de spalat rufe TV. Apartamentul liber spre inchieire. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 400 Euro. Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru detalii Contactati-ma
09.01.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Astra
Pret: 550 EURO An constr: > 2010 Supr: 90 mp Confort I decomandat CE clasa A
Apartament 3 camere in zona judetian- Complex Rezidentil Prvilegio Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in zona udetian- Complex Rezidentil Prvilegio, structura decomandata, suprafata 90 mp. Compus din: Living spatios, open space cu bucataria 2 dormitoare, hol, 2 grupuri sanitare,Terasa 17m Et. Intermediar, din 11, izolatie termica exterioara de 10 cm. Apartamentul detine finisaje de calitate superioara: parchet laminat, gresie, faianta, geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire prin centrala termica de bloc Avantajele Imobilului Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale Carrefour Marchet, cagenele, si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Apartamentul este oferit spre inchiriere partial complet mobilat si utilat cu aparatura electrocasnica frigider, cuptor si plita hota, masina de spalat rufe TV. Apartamentul liber spre inchieire. Imobilul detine loc de parcare Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 550 Euro. Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru detalii Contactati-ma Consultant Imobiliar P. Iulian Business X House Real Estate
» phone [vezi telefon] Consultant imoniliarX HOUSE P. Iulian

09.01.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov
Pret: 370 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 80 mp Confort I decomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in zona Racadau Vlaea Cetatii, structura decomandata, suprafata 80 mp. Compus din: Bucatarie, living spatios, 2 dormitoare, hol, 2 grupuri sanitare, balcon, Et. Intermediar, 3din 6, izolatie termica exterioara de 10 cm. Apartamentul detine finisaje de calitate superioara: parchet laminat, geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica Avantajele Imobilului Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si utilat cu aparatura electrocasnica frigider, aragaz, masina de spalat rufe TV. Apartamentul liber spre inchieire. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 370 Euro. Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru detalii Contactati-ma Consultant Imobiliar P. Iulian Business X House Real Estate
» phone [vezi telefon] Consultant imoniliarX HOUSE P. Iulian

06.01.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Brasovul Vechi
Pret: 550 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 117 mp Confort I decomandat
Inchiriere apartament cu 3 camere in Brasovul Vechi- Avram Iancu la etajul 2,izolat,complet mobilat si utilat,compus din: Bucatarie, living spatios, 2 dormitoare, hol, 2 grupuri sanitare Deomandatcu o suprafata de 117 mp , respectiv 100 mp suprafata utila. Apartamentul liber spre inchieire. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 550Euro. Pentru detalii Contactati-ma Consultant Imobiliar B.Oana Business X House Real Estate
22.12.2016
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Tractorul
Pret: 450 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 75 mp Confort I decomandat CE clasa A
Apartament 3 camere in Tractoru Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in Tractoru, structura decomandata, suprafata 75 mp. Compus din: Living spatios, dormitor, hol, 2 grupuri sanitare, balcon open space cu livingul,Et. Intermediar, izolatie termica exterioara de 10 cm. Apartamentul detine finisaje de calitate superioara: parchet din lemn laminat, geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Avantajele Imobilului Imobilul face parte din categoria lux si se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale: Profi, Lidl, Foarte aproape de Coressi Mall si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat nou: Mobexpert,IKEA, Staer,Usi Porta Doors si utilat cu aparatura electrocasnica frigider, cuptor, aragaz, hota, masina de spalat rufe, TV. Apartamentul liber spre inchiriere. Imobilul detine loc de parcare si boxa la subsol. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 450 Euro. Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru informatii si poze suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar D. Florin Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
22.12.2016
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Bartolomeu
Pret: 350 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 65 mp Confort I decomandat CE clasa A
Apartament 3 camere in Bartolomeu Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in Bartolomeu, confort I structura decomandata, suprafata construita este de 78 mp, respectiv 65 mp utili. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte de tip S+P+ 4E Compus din: Living spatios, 2 dormitoare, hol, 2 grupuri sanitare, balcon, cu o suprafata de 6 mp Et. Intermediar, izolatie termica exterioara de 10 cm, bloc anvelopat. Apartamentul detine finisaje de calitate superioara: parchet din lemn laminat, placaje de gresie si faianta, geam termopan, usi interior schimbate lemn, usa metalica, incalzire proprie prin centrala termica. Avantajele imobilului: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelor de transport in comun. Imobilul face parte dintr-un lot de blocuri finalizate intre anii 1977 respectiv `90. Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si utilat nou. imobilul detine loc de parcare si boxa la subsol. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 350 Euro. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru detalii Contactati-ma Consultant imobiliar D.Florin Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
19.12.2016
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov
Pret: 800 EURO + taxe la Finante daca se doreste contract inregis Supr: 150 mp Confort lux decomandat
Kronhouse Real Estate va propune spre inchiriere un imobil de lux, cu 3 camere, situat inBrasovul Vechi- zona Memo. Apartamentul este dispus pe doua niveluri si este compartimentat astfel: *Primul nivel: hol intrare, baie serviciu, spatiu de depozitare, living cu bucatarie open-space, balcon; *Al 2-lea nivel: hol, doua dormitoare cu baie proprie fiecare; Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat omplet, dispune de finisaje de lux si este dotat cu: televizor, masina de spalat vase, cuptor si plita, hota, frigider, masina de spalat rufe; supraveghere video. Zona unde este amplasat apartamentul este una foarte linistita, cu acces facil catre mijloace de transport in comun, farmacii, magazine etc. Imobilul este foarte insorit, spatios si confera o priveliste superba asupra Brasovului si a zonei verzi din apropiere.Proprietarul prefera chiriasi fara animale de companie sau copii mici.Pentru informatii suplimentare si vizionari, va rugam sa ne contactati., eliberabil Imediat, pret fix ( Cod anunt: AI0249002 / ID anunt: 315542333 )
16.12.2016
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Centrul Civic
Pret: 350 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 65 mp Confort I decomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in Centrul Civic, confort I structura decomandata, suprafata utila este de 65 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte de tip P+4 Compus din: Living spatios, 2 dormitoare, hol, 2 grupuri sanitare, balcon, Et. 4/4, izolatie termica interioara, exterioara, de 10 cm si densitate de eps 80, bloc anvelopat. Apartamentul detine finisaje de calitate superioara: parchet din lemn triplustratificat, placaje de gresie si faianta, tamplarie exterioara din PVC, cu geam termopan termoizolant si fonic-izolant, usi interior schimbate PVC, lemn, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica X. Soarele patrunde in apartament inca de la primele ore ale zilei cat si dupa pranz, pentru 4.5 ore, interval suficient pentru un ambient sanatos. Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, linie telefonica, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat (mobilierul de bucatarie este realizat la comanda), si utilat cu aparatura electrocasnica frigider, cuptor si plita / aragaz, hota, masina de spalat rufe. Apartamentul liber spre inchieire . Imobilul detine loc de parcare si boxa la subsol. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 350Euro. Descrierea Companiei: Business x House agentie specializata in Real Estate ofera toata gama de servicii din acest domeniu. Compania este compusa dintr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite precum si asistenta in domeniul juridic - notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze doar un imobil. Compania noastra Ʈmpreuna cu Brokerilor imobiliari dedicati cu experienta vasta va ofera servicii de calitate
» phone [vezi telefon] Consultant Imobiliar X HOUSE

16.12.2016
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Centrul Istoric
Pret: 390 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 81 mp Confort I decomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in zona M. Viteazu, confort I structura decomandata, suprafata utila este de 81 mp. Compus din: Living spatios,2 dormitoare, balcon. Intermediar, izolatie termica exterioara, de 10 cm si densitate de eps 80, bloc anvelopat 2015. Apartamentul detine finisaje de calitate superioara, parchet laminat, placaje de gresie si faianta, cu geam termopan termoizolant si fonic-izolant, usi interior schimbate din lemn , usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica propie . Descriere emotionala: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, linie telefonica, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat, utilat cu aparatura electrocasnica frigider, aragaz, hota, masina de spalat rufe. Apartamentul liber spre inchieire. Imobilul detine loc de parcare si boxa la subsol. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 390 Euro. Descrierea Companiei: Business x House agentie specializata in Real Estate ofera toata gama de servicii din acest domeniu. Compania este compusa dintr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite precum si asistenta in domeniul juridic - notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze doar un imobil. Compania noastra Ʈmpreuna cu Brokerilor imobiliari dedicati cu experienta vasta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii si poze suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar T. Daniel Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
» phone [vezi telefon] Consultant Imobiliar X HOUSE

16.12.2016
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Centrul Civic
Pret: 400 EURO An constr: 1991 - 2000 Supr: 70 mp Confort I semidecomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in zona Centrul Civic, structura semidecomandata, suprafata 70 mp. Compus din: Bucatarie, living spatios, 2 dormitoare, hol, grup sanitar, balcon, Et. 6/7, izolatie termica exterioara de 10 cm. Apartamentul detine finisaje de calitate superioara : parchet laminat, geam termopan, usa metalica, placaje de gresie si faianta, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Avantajele Imobilului Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si utilat cu aparatura electrocasnica frigider, aragaz, masina de spalat rufe TV. Apartamentul liber spre inchieire. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 400 Euro. Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru detalii Contactati-ma Consultant Imobiliar B. Oana Business X House Real Estate
16.12.2016
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Centrul Civic
Pret: 350 EURO An constr: 1991 - 2000 Supr: 70 mp Confort I decomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in zona centrul Civic, confort 1, structura decomandata, suprafata 70 mp. Compus din: Bucatarie, living spatios, 2 dormitoare, hol, 2 grupuri sanitare, balcon, etaj 3, izolatie termica exterioara. Apartamentul detine finisaje de calitate superioara : parchet laminat, geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Avantajele Imobilului Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de centrul istoric si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Apartamentul este oferit spre inchiriere mobilat si utilat lux cu aparatura electrocasnica frigider, aragaz, masina de spalat rufe TV.Apartamentul detine loc de parcare. Apartamentul liber spre inchieire. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 350 Euro. Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru detalii Contactati-ma Consultant Imobiliar B. Oana Business X House Real Estate
16.12.2016
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Centrul Istoric
Pret: 400 EURO An constr: 1991 - 2000 Supr: 120 mp Confort I decomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in casa, confort 1, structura decomandata, suprafata 120 mp. Compus din: Bucatarie, living spatios, 2 dormitoare fiecare cu grup sanitar, grup sanitar, izolatie termica exterioara. Apartamentul detine finisaje de calitate superioara : parchet laminat, geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Avantajele Imobilului Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de centrul istoric si de statiile mijloacelelor de transport in comun, curte comuna cu foisor de luat masa. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Apartamentul este oferit spre inchiriere mobilat si utilat lux cu aparatura electrocasnica frigider, aragaz, masina de spalat rufe TV. Apartamentul liber spre inchieire. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 400 Euro. Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru detalii Contactati-ma Consultant Imobiliar B. Oana Business X House Real Estate

  •  Pagina 1 din 2 
Kronhouse
0786257927, 0786257937Localitati

Pret

Confort

Tip apartament

Mobilat
An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2017  |  Contact | Adauga proiectul tau |