IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Inchirieri Apartamente 3 Camere BrasovAnunturi: 35  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 2 
24.11.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov
Pret: 490 EURO An constr: 1970 Supr: 100 mp Confort I decomandat
Kronhouse Real Estate va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, situat la etajul 7/10, al unui imobil aflat in zona Grivitei Onix. Apartamentul are o suprafata utila de cca. 100mp, structura decomandata, este recent renovat si are urmatoarea compartimentare: hol, bucatarie echipata complet, dressing, 2 dormitoare si sufragerie.Imobilul se inchiriaza mobilat si utilat complet: masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, aragaz, hota, cuptor, cuptor cu microunde, televizor . Exista loc de parcare, acces la internet, cablu TV, iar costurile la utilitati sunt reduse (bloc izolat termic).Apartamentul este situat intr-o zona cu acces facil catre: mijloace de transport in comun, magazine, farmacii, piata, sala de sport etc.Se percepe o garantie (echivalenta cu o luna de chirie)+ chiria pe prima luna in avans.Comision agentie: 50% Pentru vizionari sau informatii suplimentare, va stam cu drag la dispozitie!, eliberabil Imediat ( Cod anunt: AI0266789 / ID anunt: 315564317 )
24.11.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov
Pret: 420 EURO An constr: 1978 Supr: 62 mp Confort I decomandat
Kronhouse Real Estate va propune spre inchiriere un apartament de 3 camere, situat in zona Aurel Vlaicu, pe strada Codrul Cosminului, la etajul 4 al imobilului.Apartamentul dispune de o suprafata utila de aprox. 62 mp si se inchiriaza mobilat si utilat complet, exact cum se poate vedea si in fotografii: centrala termica, masina de spalat, aragaz, cuptor, frigider. Structura apartamentului este decomandata si prezinta urmatoarea compartimentare: doua dormitoare, living, bucatarie, doua bai si balcon.Zona in care se situeaza apartamentul este una extrem de accesibila, in apropiere de mijloace de transport in comun, farmacii, magazine, gara etc.Se percepe o garantie (echivalenta cu o luna de chirie) + chiria pe prima luna in avans.Comision agentie 50%Pentru detalii sau vizionari va stam cu drag la dispozitie! ( Cod anunt: AI0267080 / ID anunt: 315565121 )
24.11.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov
Pret: 530 EURO An constr: 2016 Supr: 77 mp Confort I decomandat
Kronhouse Real Estate va propune spre inchiriere un superb apartament de 3 camere cu scara interioara, situat in ansamblul rezidential Avantgarden 3, la etajul 2 al imobilului. Apartamentul dispune de o suprafata utila de aprox. 77 mp si prezinta urmatoarea compartimentare: living spatios si cochet, doua dormitoare, bucatarie open-space, doua bai si doua terase, toate mobilate si utilate intr-o maniera ce imbina un stil modern cu unul vintage.Imobilul este echipat complet si se inchiriaza precum se poate observa si in fotografii, cu: frigider, aragaz, hota, cuptor, cafetiera, masina de spalat rufe, TV etc. Zona in care se situeaza apartamentul este una accesibila, in vecinatate cu gradinite, restaurante, brutarie, supermarket, Fast-Food, mijloace de transport in comun etc.Se ofera si boxa la demisolul blocului pentru depozitarea lucrurilor personale!!Se percepe o garantie (echivalenta cu o luna de chirie) + chiria pe prima luna in avans.Comision agentie 50%Pentru alte detalii, nu ezitati sa ne contactati! ( Cod anunt: AI0267917 / ID anunt: 315567444 )
24.11.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov
Pret: 500 EURO An constr: 2012 Supr: 80 mp Confort I decomandat
Cauti chirie? Kronhouse Real Estate va propune spre inchiriere un apartament superb de 3 camere, situat in zona Bartolomeu, la etajul 1 al imobilului.Apartamentul dispune de o suprafata utila de cca. 80 mp, fiind compus din: hol de intrare generos, living si dining, doua dormitoare, doua bai, bucatarie open-space complet echipata (frigider, aragaz, cuptor, hota) si 3 terase. Complet utilat si mobilat, apartamentul se inchiriaza precum se poate observa si in fotografii. Apartamentul este situat intr-un imobil tip vila, nou construit, cu un design cochet si intim, in apropiere de mijloace de transport in comun, parc, restaurante, loc de joaca pentru copii, etc.Se percepe o garantie (echivalenta cu o luna de chirie) + chiria pe prima luna in avans.Comision agentie 50%Pentru detalii sau vizionari va stam cu drag la dispozitie! ( Cod anunt: AI0267338 / ID anunt: 315565921 )
24.11.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov
Pret: 400 EURO An constr: 2013 Supr: 70 mp Confort I decomandat
Daca iti doresti un apartament spatios, modern, cu toate facilitatile incluse si intr-o zona accesibila, Kronhouse Real Estate vine cu solutia perfecta pentru tine. Apartament de 3 camere, structura decomandata, 2 dormitoare si living cochet, baie si bucatarie complet mobilate si balcon, situat in Avantgarden 3, la etajul 5. Apartamentul dispune de o suprafata utila de cca. 70 mp, loc de parcare si se inchiriaza mobilat si utilat exact ca in fotografii: masina de spalat rufe, frigider, aragaz, cuptor, televizor si centrala proprie.Dormitorul mic nu este mobilat, dar se poate mobila la cerere.Se percepe o garantie (echivalenta cu o luna de chirie)+ chiria pe prima luna in avans.Comision agentie: 50% Pentru vizionari sau informatii suplimentare, va stam cu drag la dispozitie! ( Cod anunt: AI0266836 / ID anunt: 315564461 )
24.11.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov
Pret: 460 EURO Supr: 90 mp Confort I decomandat
Daca iti doresti un apartament luminos, modern, cu toate facilitatile incluse si intr-o zona accesibila, Kronhouse Real Estate vine cu solutia perfecta pentru tine. Apartament de 3 camere, structura decomandata, cu urmatoarea compartimentare: 2 dormitoare, un living cochet si spatios, baie moderna cu dus si cada, bucatarie complet mobilata, precum si doua balcoane.Apartamentul este situat in zona Grivitei Onix, la etajul 2 si dispune de o suprafata utila de cca. 90 mp, loc de parcare si se inchiriaza mobilat si utilat exact ca in fotografii: masina de spalat rufe, frigider, aragaz, cuptor, televizor si centrala proprie.Se percepe o garantie (echivalenta cu o luna de chirie)+ chiria pe prima luna in avans.Comision agentie: 50% Pentru vizionari sau informatii suplimentare, va stam cu drag la dispozitie! ( Cod anunt: AI0266838 / ID anunt: 315564471 )
24.11.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov
Pret: 400 EURO Supr: 90 mp Confort I decomandat
Kronhouse Real Estate va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, situat in zona Gemenii, Parcul Mic, la etajul 2/8. Apartamentul are o suprafata utila de cca. 90 mp, structura decomandata si are urmatoarea compartimentare: hol, bucatarie mobilata complet, doua grupuri sanitare, doua dormitoare, living spatios si balcon.Imobilul se inchiriaza mobilat si utilat complet, exact ca in fotografii: masina de spalat rufe, frigider, aragaz, cuptor, etc, iar costurile la utilitati sunt reduse (bloc izolat termic).Apartamentul este situat intr-o zona cu acces facil catre: mijloace de transport in comun, magazine, farmacii, sala de sport etc.Se percepe o garantie (echivalenta cu o luna de chirie)+ chiria pe prima luna in avans.Comision agentie: 50% Pentru vizionari sau informatii suplimentare, va stam cu drag la dispozitie! ( Cod anunt: AI0266813 / ID anunt: 315564374 )
24.11.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov
Pret: 450 EURO Supr: 61 mp Confort I decomandat
Va propunem spre inchiriere un apartament modern cu 3 camere, situat pe Bulevardul Grivitei, la etajul 8/8 al imobilului.Apartamentul prezinta o structura de tip decomandat si dispune de o suprafata utila de aprox. 61 mp, fiind compus din: living, doua dormitoare, baie, bucatarie si balcon cu priveliste.Se inchiriaza mobilat si utilat complet, avand in dotare toate electrocasnicele necesare: masina de spalat vase, masina de spalat rufe, combina frigorifica, aragaz, hota, AC. Se ofera loc de parcare!!Se percepe o garantie in valoare de 500 euro + chiria pe prima luna in avans.Comisionul agentiei 50%Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati! ( Cod anunt: AI0268608 / ID anunt: 315568987 )
24.11.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov
Pret: 400 EURO An constr: 2013 Supr: 78 mp Confort I semidecomandat
Kronhouse Real Estate va propune spre inchiriere un apartament modern cu 3 camere, situat in ansamblul rezidential Avantgarden 3, la etajul 6/8 al imobilului.Dispus pe o suprafata utila de aprox. 78 mp si avand o structura de tip semidecomandat, imobilul prezinta urmatoarea compartimentare: living cu Smart TV Ultra HD, bucatarie open-space, doua dormitoare cu televizoare LED, doua bai si balcon. Apartamentul are in dotare toate electrocasnicele necesare: frigider, masina de spalat rufe, aragaz, hota si este pozitionat intr-o zona cu acces facil catre mijloace de transport in comun, magazine, farmacii, avand vizibilitate catre parcul de copii.Se percepe o garantie (echivalenta cu o luna de chirie) + o luna in avans.Comisionul agentiei 50%Pentru mai multe detalii sau vizionari, nu ezitati sa ne contactati! ( Cod anunt: AI0268943 / ID anunt: 315569847 )
24.11.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov
Pret: 470 EURO FIX Supr: 80 mp Confort lux decomandat
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, in zona ONIX. Apartamentul are o suprafata utila de 80 mp, este situat la etajul 4/10, insorit, bloc izolat termic, intr-o zona linistita, in apropiere de centre comerciale, mijloace de transport in comun, unitati bancare. Este complet mobilat si utilat, compus din living, 2 dormitoare, bucatarie, 1 grup sanitar, hol generos, balcon inchis. Dispune de centrala termica proprie, ferestre cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, finisaje de calitate.Chiria este fixa. Proprietarul doreste contract pe minim 1 an de zile, nu se accepta animale de companie si nici fumatori.Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0267754 / ID anunt: 315567114 )
24.11.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov
Pret: 580 EURO discutabil An constr: 2008 Supr: 85 mp Confort I decomandat CE clasa A
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, in Brasovul Vechi, in Europa Residence, situat la etajul 4/10, in suprafata de 85 mp, de structura decomandat, cu 2 bai si o terasa. Bucataria este open space cu livingul. Apartamentul este mobilat si utilat complet. In zona avem scoli, gradinite, magazine, sali de sport, restaurant, saloane de intretinere. Proprietarul doreste sa inchirieze apartamentul pe o perioada de minim 1 an. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0244620 / ID anunt: 315554244 )
24.11.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov
Pret: 450 EURO Fix An constr: 1992 Supr: 100 mp Confort I decomandat CE clasa A
Kronhouse Real Estate va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, situat la etajul 2 al unui imobil cu 8 etaje. Apartamentul este partial mobilat (unul dintre dormitoare este gol) si utilat complet. Apartamentul are o suprafata de 100 mp utili, dispune de 2 bai cu geam. Proprietarul doreste un chirias serios (fara studenti) pe un termen de minim 1 an de zile.Nu se accepta animale de companie.Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0267224 / ID anunt: 315565546 )
24.11.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov
Pret: 450 EURO FIX An constr: 1979 Supr: 80 mp Confort lux decomandat CE clasa B
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, pe strada Harmanului, in Centrul Civic, situat la etajul 3/4, in suprafata de 80 mp utili, de structura decomandat. Apartamentul este mobilat si utilat complet. Proprietarul doreste un chirias serios (fara studenti si fara animale de companie), pentru o perioada de minim 1 an de zile. In apropiere gasim gara, piata Dacia, parc, magazine, scoli, gradinite, banci, farmacii, statii de autobuz .Disponibil din 15.11.2017.Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0267230 / ID anunt: 315565562 )
24.11.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov
Pret: 450 EURO An constr: 2014 Supr: 90 mp Confort I semidecomandat
Oferim spre inchiriere apartament in casa, curte privata, zona amenajata pentru barbeque, la 5min distanta de mers cu masina pana in Centrul Istoric al Brasovului. Apartamentul este compus din: living, doua dormitoare, bucatarie echipata complet ( tacamuri, vesela etc), doua bai ( cada+ dus), hol. Apartamentul este renovat recent, mobilat si utilat complet ( frigider, masina de spalat rufe, televizor, aragaz etc). Zona este una linistita, specifica de case/vile.Preferabil fara animale de companie sau copii mici.Pentru informatii suplimentare sau vizionari, va rugam sa ne contactati, eliberabil Imediat ( Cod anunt: AI0267585 / ID anunt: 315566613 )
24.11.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov
Pret: 650 EURO Supr: 60 mp Confort lux decomandat
Kronhouse Real Estate va propune spre inchiriere un imobil situat la mansarda unei case din Centrul Civic, zona Mesota. Apartamentul este compus din: hol intrare, baie ( cada), living cu bucatarie open-space, dormitor, camera/birou. Imobilul se inchiriaza mobilat si utilat ( masina de spalat vase, tv, cuptor, hota, plita electrica). Zona este foarte linistita, de case/vile, avand acces facil catre mijloace de transport in comun, magazine, scoli, piata, etc. ( Cod anunt: AI0267101 / ID anunt: 315565184 )
24.11.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov
Pret: 790 EURO An constr: 1985 Supr: 115 mp Confort lux semidecomandat
Imobil de lux, zona Centrul Civic Doriti sa inchiriati un apartament deosebit intr-o zona cat mai accesibila ? Noi venim cu solutia ideala: apartament cu 3 camere, mobilat si utilat complet, mobilier de calitate superioara, lux, situat in Centrul Civic al Brasovului, zona Camera de Comert- Afi Brasov. Apartamentul are o suprafata utila de 115mp, structura semidecomandata, este situat la etajul 6/8 si are urmatoarea compartimentare: hol intrare, bucatarie spatioasa, doua dormitoare ( din care unul matrimonial, cu baie proprie si dressing), living si doua bai. Proprietatea se inchiriaza mobilata si utilata complet, fiind dotata cu: masina de spalat rufe+ uscator automat, aragaz ( plita inductie+ gaz), cuptor, frigider, hota, televizor, vesela, obiecte decorative etc. Mobilierul este de inalta calitate ( Mobexpert), iar finisajele sunt alese cu gust. Zona unde este situat apartamentul este foarte accesibila, zona ZERO, avand numeroase facilitati: mijloace de transport in comun, magazine, mall, gara, scoli etc. Apartamentul fiind foarte ingrijit, cu mobilier de calitate, proprietarii doresc ca chiriasi persoane serioase, de incredere. Pentru vizionari sau informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati. Pretul include taxele inregistrarii contractului la Administratia Financiara. ( Cod anunt: AI0266841 / ID anunt: 315564479 )
24.11.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov
Pret: 450 EURO Neg An constr: 1990 Supr: 70 mp Confort I decomandat
De inchiriat: spatiu comercial, zona Centrul Civic, foarte aproape de Administratia Financiara.Spatiul are o suprafata utila de 70mp si este compus din hol spatios, 3 incaperi, o baie, posibilitate de amenajare a celei de-a 2-a bai, si un spatiu tehnic. Intrarea se face printr-o curte comuna cu un alt locatar. Imobilul necestita renovare/amenajare, ceea ce poate fi un avantaj pentru un potential chirias, deoarece isi poate amenaja spatiu in functie de activitatatea pe care o desfasoara.Pretabil pentru activitati precum: birou avocat, cabinet notarial, sediu birouri, cabinet medical, salon infrumusetare, acte auto etc.Pentru informatii suplimentare sau vizionari, va rugam sa ne contactati, negociabil ( Cod anunt: AI0267282 / ID anunt: 315565800 )
24.11.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov
Pret: 150 EURO Price per person/ month An constr: 2016 Supr: 90 mp Confort I
Best accomodation in Brasov for Erasmus students ! 150E/person/room + utilities You will have: - private room- pillows, sheets etc- kitchen fully furnished and equipped with: coffee maker, microwave, kettle, toaster, fridge, cooker, dishes (cutlery, glasses, cups, etc.)- washing machine - acces to wifi, tv, private courtyard, barbeque area Student rooms to rent in apartments with 3-4 rooms and 2 bathrooms, fully furnished and equipped, spacious and very comfortable. The apartments are located in a villa, each apartment has separate entrance. There is access to the courtyard, terrace and barbeque area.The kitchen is fully furnished and equipped with: coffee maker, microwave, kettle, toaster, fridge, cooker, dishes (cutlery, glasses, cups, etc.). The property is about 5 minutes by car to the Historic Center of Brasov (Modarom / Livada Postei / Piata Sfatului / Republicii street), about 2 minutes walk to a public transportation or taxi station. Oferta cazare pentru studentii ERASMUS ! 150E/pers/camera + utilitati Apartamente private cu 3-4 camere, mobilate si utilate complet. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0253126 / ID anunt: 315564268 )
20.11.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Vlahuta
Pret: 450 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 90 mp Confort I decomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in zona ITC, structura decomandata, suprafata utila este de 90 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte la Et. intermediar 8/9. Compus din: living spatios, 2 dormitoare, hol, bucatarie, 2 grupuri sanitare, balcon. Apartamentul detine geamuri termopan, usi interior schimbate, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Descriere emotionala: Localizarea permite accesul facil catre diverse puncte de interes: centre comerciale, centru civic, scoala, statie mijloace transport in comun. Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si complet utilat cu aparatura electronica si electrocasnica .Apartamentul este disponibil imediat pentru inchiriere. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 450 Euro. Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar S. Silviu Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
20.11.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov
Pret: 390 EURO An constr: 1990 Supr: 65 mp Confort I decomandat
ASCENDENT IMOBILIARE propune spre inchiriere o oferta materializata printr-un apartament cu trei camere, decomandat, compus din living, doua dormitoare, bucatarie, baie . Imobilul se prezinta cu toate imbunatatirile si o infrastructura deosebita, proprietatea este completata de zona verde care inconjoara imobilul, avand in apropiere toate punctele de interes local. Recomandam proprietatea pentru rezidenta. Imobilul este situat intr-o zona inconzurata de verdeata si aproape de toate zonele de interes urban Invit colegii la colaborare! Consultant Dedicat: Domnul Marius Pop 0770154569 Detalii si fotografii suplimentare: www.ascendentimobiliare.ro

  •  Pagina 1 din 2 
Kronhouse
0786257927, 0786257937Localitati

Pret

Confort

Tip apartament

Mobilat
An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2017  |  Contact | Adauga proiectul tau |