IMOBILIARE
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Inchirieri Apartamente 3 Camere BrasovAnunturi: 46  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 3 
19.02.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Tractorul
Pret: 490 EURO Supr: 105 mp Confort I decomandat CE clasa A
Kronhouse|Servicii Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, in Isaran, situat la etajul 5/10, de structura decomandat, cu 2 bai, 2 balcoane, in suprafata de 105 mp. Imobilul este luminos si insorit fiind orientat pe Sud, cu vedere la Tampa. Apartamentul este mobilat si utilat complet. Finisajele sunt de calitate superioara (parchet laminat, geam termopan, usa metalica), dispune de aer conditionat, iar in pret este inclus cablul si internetul. ( Cod anunt: AI0240690 / ID anunt: 315509255 )
19.02.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Centrul Civic
Pret: 700 EURO fix An constr: 2016 Supr: 90 mp Confort I decomandat CE clasa A
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre chirie un apartament cu 3 camere, in zona centrala a Brasovului, in Ansamblul Dealul Morii, situat la etajul 4/5, in suprafata utila de aproximativ 90 mp, cu terasa de 21 mp, de structura decomandat, cu 2 bai. Apartamentul este mobilat si utilat complet. Apartamentul dispune de o priveliste deosebita spre Tampa si Cetatuie. Imobilul dispune de parcare subterana si boxa. Proprietarul percepe o chirie in avans si o garantie de 1000 euro. Pentru detalii suplimentare asteptam sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0253348 / ID anunt: 315534604 )
19.02.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - 13 Decembrie
Pret: 475 EURO Fix Supr: 65 mp Confort lux decomandat CE clasa A
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, in cartierul Tractorul, in apropiere de mall-ul Coresi, in ansamblul rezidential Casa Nobel, situat la etajul 3/4, in suprafata de 65 mp, de structura decomandat, cu bucataria open-space si doua bai. Apartamentul este mobilat si utilat complet. Imobilul dispune de un loc de parcare in curte. Orientarea apartamentului este pe Sud-Vest. Pentru detalii suplimentare asteptam sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0259091 / ID anunt: 315547708 )
19.02.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Centrul Istoric
Pret: 500 EURO Supr: 105 mp Confort I decomandat
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, in zona Drumul Poienii, pe strada Crisan, aflat la etajul 2/2, in suprafata de 105 mp, de structura decomandat, cu 1 baie mare. Apartamentul este mobilat si utilat complet si dispune de o priveliste frumoasa. Finisaje i dotri: parchet, faian, gresie, termopan, internet, cablu TV, aragaz, frigider, TV, main de splat haine, loc parcare suprateran. In apartament pot locui 3 persoane, chiria este fixa, iar proprietarul solicita 2 garantii. Disponibil din dupa data de 15.02.2017.Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la telefonul afisat . centrala termica, ( Cod anunt: AI0240096 / ID anunt: 315544401 )
19.02.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - 13 Decembrie
Pret: 500 EURO fix An constr: 2016 Supr: 82 mp Confort I decomandat CE clasa A
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre chirie un apartament cu 3 camere, in Ansamblul Rezidential Isaran, situat la etajul 8/10, in suprafata de aproximativ 82 mp, de structura decomandat. Apartamentul este mobilat si utilat complet . Proprietatea este disponibila din 9 februarie 2017 . Pentru detalii suplimentare asteptam sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0252233 / ID anunt: 315545053 )
16.02.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov
Pret: 800 EURO + taxe la Finante daca se doreste contract inregis Supr: 150 mp Confort lux decomandat
Kronhouse Real Estate va propune spre inchiriere un imobil de lux, cu 3 camere, situat inBrasovul Vechi- zona Memo. Apartamentul este dispus pe doua niveluri si este compartimentat astfel: *Primul nivel: hol intrare, baie serviciu, spatiu de depozitare, living cu bucatarie open-space, balcon; *Al 2-lea nivel: hol, doua dormitoare cu baie proprie fiecare; Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat omplet, dispune de finisaje de lux si este dotat cu: televizor, masina de spalat vase, cuptor si plita, hota, frigider, masina de spalat rufe; supraveghere video. Zona unde este amplasat apartamentul este una foarte linistita, cu acces facil catre mijloace de transport in comun, farmacii, magazine etc. Imobilul este foarte insorit, spatios si confera o priveliste superba asupra Brasovului si a zonei verzi din apropiere.Proprietarul prefera chiriasi fara animale de companie sau copii mici.Pentru informatii suplimentare si vizionari, va rugam sa ne contactati., eliberabil Imediat, pret fix ( Cod anunt: AI0249002 / ID anunt: 315542333 )
16.02.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Centrul Civic
Pret: 350 EURO Supr: 85 mp Confort I decomandat
Kronhouse Real Estate va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, structura decomandat, cu o suprafata utila de aprox 85mp, situat la etajul 1 al unui imobil cu 4 etaje din Centrul Civic- Blvd. M. Kogalniceanu. Apartamentul este compus din: hol intrare, living cu balcon inchis, 2 dormitoare ( unul cu balconn inchis), baie, bucatarie, debara. Imobilul se inchiriaza semimobilat: doar bucataria este mobilata si utilata, plus un dulap in hol. Apartamentul se preteaza atat ca spatiu de birouri, pentru cabinet de avocat, birouri contabilitate, agentie imobiliara, consultanta etc, cat si ca locuit. Pentru mai multe informatii sau vizionari, va rugam sa ne contactati., eliberabil Imediat, usor discutabil ( Cod anunt: AI0254520 / ID anunt: 315537470 )
16.02.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Tractorul
Pret: 450 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 75 mp Confort I decomandat CE clasa A
Apartament 3 camere in Tractoru Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in Tractoru, structura decomandata, suprafata 75 mp. Compus din: Living spatios, dormitor, hol, 2 grupuri sanitare, balcon open space cu livingul,Et. Intermediar, izolatie termica exterioara de 10 cm. Apartamentul detine finisaje de calitate superioara: parchet din lemn laminat, geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Avantajele Imobilului Imobilul face parte din categoria lux si se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale: Profi, Lidl, Foarte aproape de Coressi Mall si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat nou: Mobexpert,IKEA, Staer,Usi Porta Doors si utilat cu aparatura electrocasnica frigider, cuptor, aragaz, hota, masina de spalat rufe, TV. Apartamentul liber spre inchiriere. Imobilul detine loc de parcare si boxa la subsol. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 450 Euro. Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru informatii si poze suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar D. Florin Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
16.02.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Bartolomeu
Pret: 350 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 65 mp Confort I decomandat CE clasa A
Apartament 3 camere in Bartolomeu Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in Bartolomeu, confort I structura decomandata, suprafata construita este de 78 mp, respectiv 65 mp utili. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte de tip S+P+ 4E Compus din: Living spatios, 2 dormitoare, hol, 2 grupuri sanitare, balcon, cu o suprafata de 6 mp Et. Intermediar, izolatie termica exterioara de 10 cm, bloc anvelopat. Apartamentul detine finisaje de calitate superioara: parchet din lemn laminat, placaje de gresie si faianta, geam termopan, usi interior schimbate lemn, usa metalica, incalzire proprie prin centrala termica. Avantajele imobilului: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelor de transport in comun. Imobilul face parte dintr-un lot de blocuri finalizate intre anii 1977 respectiv `90. Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si utilat nou. imobilul detine loc de parcare si boxa la subsol. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 350 Euro. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru detalii Contactati-ma Consultant imobiliar D.Florin Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
15.02.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Grivitei
Pret: 700 EURO An constr: > 2010 Supr: 90 mp Confort I decomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3camere situat in Dealul Morii, structura decomandata, suprafata utila este de 90 mp. Compus din: Living spatios, 2 dormitoare, hol, 2 grupuri sanitare, balcon cu o suprafata de 24mp, izolatie termica exterioara. Apartamentul detine urmatoarele finisaje: parchet,gresie,faianta, geam termopan usi interior lemn, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica . Descriere emotionala: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si complet utilat cu aparatura electrocasnica frigider, cuptor si plita, hota,masina de spalat vase, masina de spalat rufe. Imobilul detine loc de parcare si boxa la subsol. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 700 Euro. Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerii imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar M. Viorel Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
14.02.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Avantgarden
Pret: 430 EURO An constr: > 2010 Supr: 70 mp Confort I decomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in Avantgarden3, structura decomandata,suprafata utila este de 70 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte la Et. Intermediar Compus din: Living spatios, 2 dormitoare, hol, 2 grupuri sanitare, balcon, izolatie termica exterioara. Apartamentul detine urmatoarele finisaje: parchet,gresie,faianta, geam termopan usi interior lemn, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Descriere emotionala: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita. Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si complet utilat cu aparatura electrocasnica: frigider, cuptor si plita, hota, masina de spalat rufe. Apartamentul liber spre inchieire d Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 430 Euro. Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerii imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar M. Viorel Business X House Real Estate
09.02.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Racadau
Pret: 400 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 78 mp Confort I decomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in zona Racadau-Tampei, structura decomandata, suprafata 78 mp. Compus din: Bucatarie, living spatios, 2 dormitoare, hol, 2 grupuri sanitare, 2 balcoane, Et. 4/4 izolatie termica exterioara de 10 cm. Apartamentul detine finisaje de calitate superioara: parchet laminat, geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica Avantajele Imobilului Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale Magazine, Lidl si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Apartamentul este oferit spre inchiriere partial complet mobilat si utilat cu aparatura electrocasnica frigider, aragaz, masina de spalat rufe TV. Apartamentul liber spre inchieire. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 400 Euro. Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru detalii Contactati-ma Consultant Imobiliar P. Iulian Business X House Real Estate
» phone [vezi telefon] Consultant imoniliarX HOUSE P. Iulian

08.02.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Centrul Civic
Pret: 350 EURO An constr: 1991 - 2000 Supr: 100 mp Confort I decomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in Toamnei, structura decomandata, suprafata utila este de 100 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte la Et. Intermediar. Compus din: Living spatios, 2 dormitoare , hol, 2 grupuri sanitare, balcon, izolatie termica exterioara. Apartamentul detine urmatoarele finisaje: parchet,gresie,faianta,geam termopan usi interior schimbate, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Descriere emotionala: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si complet utilat cu aparatura electrocasnica frigider,aragaz, hota, masina de spalat rufe. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 350 Euro, se cer 2 luni avans. Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerii imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar M. Viorel Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
08.02.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Centrul Civic
Pret: 500 EURO An constr: > 2010 Supr: 63 mp Confort I decomandat
Apartament 3 camere lux Dealul Morii Residence Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in zona Onix, structura decomandata, suprafata utila este de 63 mp+ terasa. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte la p/4. Compus din: Living spatios, 2 dormitoare , hol, grup sanitar, terasa, izolatie termica exterioara. Apartamentul detine urmatoarele finisaje: parchet laminat, geam termopan usi interior PVC, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica . Descriere emotionala: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si complet utilat cu aparatura electrocasnica frigider, cuptor si aragaz, hota, masina de spalat rufe. Apartamentul liber spre inchieire . Imobilul detine boxa la subsol si loc de parcare Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 500 Euro.(550 cu loc de parcare) Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerii imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar M. Viorel Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
08.02.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Racadau
Pret: 300 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 77 mp Confort I decomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in Racadau, structura , decomandata, suprafata utila este de 77 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte la Et. Intermediar. Compus din: Living spatios, 2 dormitoare, hol, grup sanitar, bucatarie, balcon, izolatie termica exterioara. Apartamentul detine urmatoarele finisaje: parchet, gresie, faianta, geam termopan usi interior lemn, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Descriere emotionala: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita cu vedere la padure. Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si complet utilat cu aparatura electrocasnica: frigider, aragaz, hota, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, cuptor cu microunde. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 300 Euro. Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerii imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar M. Viorel Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
08.02.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Brasovul Vechi
Pret: 450 EURO An constr: 1991 - 2000 Supr: 100 mp Confort I decomandat
Apartament la casa propus spre inchiriere este cu 3 camere situata in Schei, imobil cu un regim de inalitme de tip P+E Parter - Living spatios open space cu bucatarie, grup sanitar. Etaj I - Hol, 2 dormitoare. grup sanitar, balcon. Gradina amenajata cu loc dedicat pentru foisor (cu o priveliste superba), spatiu de gratar intrare cu porti din fier, acces auto in curte, suprafata construita este de 100 mp.Apartamentul la casa detine finisaje de calitate superioara: parchet,gresie,faianta, geam termopan, usi interior PVC, lemn, dispune de incalzire proprie prin centrala termica pe gaz. Descriere emotionala: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita. Apartamentul este oferita spre inchiriere complet mobilat si utilat cu frigider,aragaz, masina de spalat rufe. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 450 Euro. Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerii imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar M. Viorel Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
08.02.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov
Pret: 370 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 80 mp Confort I decomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in zona Racadau Vlaea Cetatii, structura decomandata, suprafata 80 mp. Compus din: Bucatarie, living spatios, 2 dormitoare, hol, 2 grupuri sanitare, balcon, Et. Intermediar, 3din 6, izolatie termica exterioara de 10 cm. Apartamentul detine finisaje de calitate superioara: parchet laminat, geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica Avantajele Imobilului Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si utilat cu aparatura electrocasnica frigider, aragaz, masina de spalat rufe TV. Apartamentul liber spre inchieire. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 370 Euro. Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru detalii Contactati-ma Consultant Imobiliar P. Iulian Business X House Real Estate
» phone [vezi telefon] Consultant imoniliarX HOUSE P. Iulian

08.02.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Astra
Pret: 550 EURO An constr: > 2010 Supr: 90 mp Confort I decomandat CE clasa A
Apartament 3 camere in zona judetian- Complex Rezidentil Prvilegio Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in zona udetian- Complex Rezidentil Prvilegio, structura decomandata, suprafata 90 mp. Compus din: Living spatios, open space cu bucataria 2 dormitoare, hol, 2 grupuri sanitare,Terasa 17m Et. Intermediar, din 11, izolatie termica exterioara de 10 cm. Apartamentul detine finisaje de calitate superioara: parchet laminat, gresie, faianta, geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire prin centrala termica de bloc Avantajele Imobilului Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale Carrefour Marchet, cagenele, si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Apartamentul este oferit spre inchiriere partial complet mobilat si utilat cu aparatura electrocasnica frigider, cuptor si plita hota, masina de spalat rufe TV. Apartamentul liber spre inchieire. Imobilul detine loc de parcare Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 550 Euro. Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru detalii Contactati-ma Consultant Imobiliar P. Iulian Business X House Real Estate
» phone [vezi telefon] Consultant imoniliarX HOUSE P. Iulian

08.02.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Racadau
Pret: 400 EURO An constr: 1991 - 2000 Supr: 100 mp Confort I decomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in zona Racadau, structura decomandata, suprafata 100 mp. Compus din: Bucatarie, living spatios, 2 dormitoare, hol, grup sanitar, balcon, Et. Intermediar, 3/4 izolatie termica exterioara de 10 cm. Apartamentul detine finisaje de calitate superioara: parchet laminat, geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica Avantajele Imobilului Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Apartamentul este oferit spre inchiriere partial complet mobilat si utilat cu aparatura electrocasnica frigider, aragaz, masina de spalat rufe TV. Apartamentul liber spre inchieire. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 400 Euro. Negociabil Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru detalii Contactati-ma Consultant Imobiliar P. Iulian Business X House Real Estate
» phone [vezi telefon] Consultant imoniliarX HOUSE P. Iulian

08.02.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Racadau
Pret: 450 EURO An constr: > 2010 Supr: 98 mp Confort I decomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in zona Magnolia Racadau, structura decomandata, suprafata 98 mp. Compus din: Bucatarie, living spatios, 2 dormitoare, hol, 2 grupuri sanitare, balcon, Et. 4/6 izolatie termica exterioara de 10 cm. Apartamentul detine finisaje de calitate superioara: parchet laminat, geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica Avantajele Imobilului Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si utilat cu aparatura electrocasnica frigider, aragaz, masina de spalat rufe TV. Apartamentul liber spre inchieire. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 450 Euro. Negociabil Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru detalii Contactati-ma Consultant Imobiliar P. Iulian Business X House Real Estate
» phone [vezi telefon] Consultant imoniliarX HOUSE P. Iulian


  •  Pagina 1 din 3 
Kronhouse
0786257927, 0786257937Localitati

Pret

Confort

Tip apartament

Mobilat
An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2017  |  Contact | Adauga proiectul tau |