IMOBILIARE
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Inchirieri Apartamente 3 Camere BrasovAnunturi: 18  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
21.07.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Astra
Pret: 250 EURO An constr: 1990 Supr: 60 mp Confort I semidecomandat
Apartament 3 camere in zona ITC Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in zona ITC, structura semidecomandata, suprafata utila este de 60 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte la Et. Intermediar. Compus din: Living spatios, 2 dormitoare, hol, grup sanitar, balcon, , izolatie termica exterioara. Apartamentul detine parchet din lemn geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica . Descriere emotionala: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de zona comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Apartamentul este oferit spre inchiriere nemobilat. Apartamentul liber spre inchiriere imediata. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 250 Euro negociabil. Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma
20.07.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Grivitei
Pret: 400 EURO An constr: 1990 Supr: 100 mp Confort I decomandat
Apartament 3 camere in zona Grivitei Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in zona Grivitei, structura decomandata, suprafata utila este de 100 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte la Et. Intermediar. Compus din: Living spatios, 2 dormitoare , hol, , 2 grupuri sanitare, balcon, izolatie termica exterioara. Apartamentul detine parchet , geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Descriere emotionala: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de zona Centrului Civic si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si complet utilat cu aparatura electrocasnica frigider, aragaz, hota, masina de spalat rufe. Apartamentul este liber spre inchiriere . Imobilul detine loc de parcare si boxa la subsol. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 400 Euro. Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar S. Catalin Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37. Tel: 0773949247 G-mail: xhouse.catalin@gmail.com
20.07.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Avantgarden
Pret: 350 EURO An constr: 1990 Supr: 75 mp Confort I decomandat
Apartament 3 camere in Avantgarden Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in AvantGarden, structura decomandata, suprafata utila este de 75 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte la Et. Intermediar. Compus din: Living spatios, 2 dormitoare hol, 2 grupuri sanitare, balcon, izolatie termica exterioara. Apartamentul detine parchet, geam termopan usi interior lemn, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Descriere emotionala: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de zone comerciale Penny Billa si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si complet utilat cu aparatura electrocasnica frigider, cuptor si plita, hota, masina de spalat rufe. Apartamentul liber spre inchieire. Imobilul detine loc de parcare si boxa la subsol. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 350 Euro. Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar S. Catalin Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37. Tel: 0773949247 G-mail: xhouse.catalin@gmail.com
17.07.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Schei
Pret: 400 EURO Negociabil Supr: 120 mp Confort I decomandat CE clasa B
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere nemobilat, in zona Brasovul Istoric, situat la etajul 1/1 al unei vile, in suprafata de 120 mp, de structura decomandat, bucataria este tip open-space, cu doua bai cu cada si dus, balcon, pod, internet, cablu TV, interfon. Parcarea unei masini in curte este posibila. Disponibil din luna august. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0227866 / ID anunt: 315559399 )
13.07.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Centrul Civic
Pret: 700 EURO fix An constr: 2016 Supr: 90 mp Confort I decomandat CE clasa A
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre chirie un apartament cu 3 camere, in zona centrala a Brasovului, in Ansamblul Dealul Morii, situat la etajul 4/5, in suprafata utila de aproximativ 90 mp, cu terasa de 21 mp, de structura decomandat, cu 2 bai. Apartamentul este mobilat si utilat complet. Apartamentul dispune de o priveliste deosebita spre Tampa si Cetatuie. Imobilul dispune de parcare subterana si boxa. Proprietarul percepe o chirie in avans si o garantie de 1000 euro. Pentru detalii suplimentare asteptam sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0253348 / ID anunt: 315534604 )
13.07.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Racadau
Pret: 650 EURO Discutabil Supr: 120 mp Confort I decomandat CE clasa A
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, in Racadau, langa Magnolia, in blocurile noi, situat la etajul 2, in suprafata de 120 mp. Apartamentul este mobilat si utilat complet. Proprietarul nu doreste chiriasi cu animale de companie. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0263858 / ID anunt: 315557466 )
13.07.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Centrul Istoric
Pret: 500 EURO Fix Supr: 105 mp Confort I decomandat CE clasa B
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, in zona Drumul Poienii, pe strada Crisan, aflat la etajul 2/2, in suprafata de 105 mp, de structura decomandat, cu 1 baie mare. Apartamentul este mobilat si utilat complet si dispune de o priveliste frumoasa. Finisaje!_i douri: parchet, faiaoc, gresie, termopan, internet, cablu TV, aragaz, frigider, TV, ma_io de splat haine, loc parcare supraterao. In apartament pot locui 3 persoane, chiria este fixa, iar proprietarul solicita 2 garantii. Disponibil de la 01 iulie 2017 . Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la telefonul afisat . ( Cod anunt: AI0240096 / ID anunt: 315555955 )
13.07.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Brasovul Vechi
Pret: 530 EURO discutabil An constr: 2008 Supr: 85 mp Confort I decomandat CE clasa A
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, in Brasovul Vechi, in Europa Residence, situat la etajul 4/10, in suprafata de 85 mp, de structura decomandat, cu 2 bai si o terasa. Bucataria este open space cu livingul. Apartamentul este mobilat si utilat complet. In zona avem scoli, gradinite, magazine, sali de sport, restaurant, saloane de intretinere. Proprietarul doreste sa inchirieze apartamentul pe o perioada de minim 1 an. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0244620 / ID anunt: 315554244 )
13.07.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - 13 Decembrie
Pret: 500 EURO fix An constr: 2016 Supr: 82 mp Confort I decomandat CE clasa A
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre chirie un apartament cu 3 camere, in Ansamblul Rezidential Isaran, situat la etajul 8/10, in suprafata de aproximativ 82 mp, de structura decomandat. Apartamentul este mobilat si utilat complet . Proprietatea este disponibila din 9 februarie 2017 . Pentru detalii suplimentare asteptam sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0252233 / ID anunt: 315545053 )
23.06.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov
Pret: 300 EURO An constr: 2015 Supr: 55 mp Confort I decomandat
Apartament 2 camere in Avantgarden 3 Apartamentul propus spre inchiriere este cu 2 camere situat in Avantgarden 3, structura decomandata, suprafata utila este de 55 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte la Et. Intermediar. Compus din: Living spatios, dormitor, hol, grup sanitar, balcon , izolatie termica exterioara. Apartamentul detine urmatoarele finisaje: parchet din lemn triplustratificat, geam termopan usi interior lemn, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Descriere emotionala: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de zone comerciale Billa Penny si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Apartamentul este oferit spre inchiriere partial complet mobilat si complet cu aparatura electrocasnica frigider, cuptor si plita, hota, masina de spalat rufe. Apartamentul liber spre inchieire . Imobilul detine loc de parcare si boxa la subsol. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 300 Euro.
» phone [vezi telefon] Consultant Imobiliar X HOUSE

14.06.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov
Pret: 499 EURO An constr: 2000 Supr: 80 mp Confort I decomandat
Apartament 3 camere in zona Judetian-Rezidential Privilegio Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in zona Judetian-Rezidential Privilegio, structura decomandata, suprafata 80 mp. Compus din: Bucatarie, living spatios, 2 dormitoare, hol, grup sanitar, terasa Et. Intermediar, 4 din 12, izolatie termica exterioara de 10 cm. Apartamentul detine finisaje de calitate superioara: parchet laminat, geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica de bloc Avantajele Imobilului Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si utilat cu aparatura electrocasnica frigider, plita+ cuptor masina de spalat vase, rufe TV. Apartamentul liber spre inchieire. are boxa si loc de parcare Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 499 Euro. --poze cu titlu informativ--
14.06.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov
Pret: 420 EURO An constr: 2000 Supr: 72 mp Confort I decomandat
Apartament 3 camere in zona Avantgarden Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere, Structura: decomandat Situat in zona Avantgarden Bloc Izolat Etaj. 3 Suprafata: 72mp Compus din: Living spatios, si 2 dormitoare, hol, bucatarie, grup sanitar, balcon Imbunatatiri: Gresie, Faianta, Parchet laminat geam termopan, Centrala termica, usa de metal Mobilat: modern Utilat: Frigider, Masina de spalat, Aragaz, TV. Dotari: Internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent. Aproape de spatiile comerciale si mijoacele de transport in comun Liber spre inchiriere. Pretul de inchiriere pentru acest imobil este de 420 Euro.
14.06.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov
Pret: 650 EURO An constr: 2000 Supr: 120 mp Confort I decomandat
Apartament 3 camere in zona Parcul Trandafirilor Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere, Structura: decomandat Situat in zona Parcul Trandafirilor Bloc Izolat Etaj. 2 Suprafata: 120mp Compus din: Living spatios, si 2 dormitoare, hol, bucatarie, 2 grupuri sanitare, balcon Imbunatatiri: Gresie, Faianta, Parchet laminat geam termopan, Centrala termica, usa de metal Mobilat: modern Utilat: Frigider, Masina de spalat, Aragaz, TV LED Dotari: Internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent. Aproape de spatiile comerciale si mijoacele de transport in comun Liber spre inchiriere. Pretul de inchiriere pentru acest imobil este de 650 Euro.
14.06.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov
Pret: 400 EURO An constr: 2000 Supr: 80 mp Confort I nedecomandat
Apartament 3 camere in zona Alexandru Vlahuta Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere, Structura: Circular Situat in zona Alexandru Vlahuta Bloc Izolat Etaj. 5/10, Suprafata: 80mp Compus din: Living spatios, si 2 dormitoare, hol, bucatarie, grup sanitar, balcon Imbunatatiri: Gresie, Faianta, Parchet laminat geam termopan, Centrala termica, usa de metal Mobilat: calitate buna Utilat: Frigider, Masina de spalat, Aragaz, TV. Dotari: Internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent. Aproape de spatiile comerciale si mijoacele de transport in comun Liber spre inchiriere. Pretul de inchiriere pentru acest imobil este de 400 Euro.
22.04.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Centrul Civic
Pret: 450 EURO An constr: 2011 Supr: 75 mp Confort I decomandat CE clasa A
De inchiriat, apartament in zona Judetean, in ansamblul rezidential Privilegio, confort 1 decomandat, constructie 2011, compus din: living, 2 camere, hol, 2 bai (una cu dus, cealalta cu vana), bucatarie, loc de parcare la subsolul blocului, boxa la subsol si terasa. Apartamentul se inchiriaza pe termen lung, mobilat si utilat (aragaz, frigider, masina de spalat, TV), si este dotat cu: centrala termica de bloc, usa metalica, termopan integral, parchet, gresie, faianta. Chiria lunara este de 450 Euro. La inceputul contractului se va achita chiria pe prima luna (500 Euro), o garantie in valoare de 450 Euro (care se va returna chiriasului la finalul contractului) si comisionul agentiei in valoare de 225 Euro.
24.03.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Brasovul Vechi
Pret: 400 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 80 mp Confort I semidecomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in zona Brasovul Vechi, structura semidecomandata, suprafata 80 mp. Compus din: Bucatarie, living spatios, 2 dormitoare, hol, 2 grupuri sanitare, nivel 1+M Apartamentul se afla intr-o curte comuna Apartamentul detine finisaje de calitate superioara: parchet laminat, geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica Avantajele Imobilului Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat si utilat cu aparatura electrocasnica frigider, aragaz, masina de spalat rufe TV. Apartamentul liber spre inchieire. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 400 Euro. Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru detalii Contactati-ma
21.03.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov - Centrul Civic
Pret: 350 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 65 mp Confort I decomandat
Apartamentul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in Centrul Civic, confort I structura decomandata, suprafata utila este de 65 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte de tip P+4 Compus din: Living spatios, 2 dormitoare, hol, 2 grupuri sanitare, balcon, Et. 4/4, izolatie termica interioara, exterioara, de 10 cm si densitate de eps 80, bloc anvelopat. Apartamentul detine finisaje de calitate superioara: parchet din lemn triplustratificat, placaje de gresie si faianta, tamplarie exterioara din PVC, cu geam termopan termoizolant si fonic-izolant, usi interior schimbate PVC, lemn, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica X. Soarele patrunde in apartament inca de la primele ore ale zilei cat si dupa pranz, pentru 4.5 ore, interval suficient pentru un ambient sanatos. Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, linie telefonica, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Apartamentul este oferit spre inchiriere complet mobilat (mobilierul de bucatarie este realizat la comanda), si utilat cu aparatura electrocasnica frigider, cuptor si plita / aragaz, hota, masina de spalat rufe. Apartamentul liber spre inchieire . Imobilul detine loc de parcare si boxa la subsol. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 350Euro. Descrierea Companiei: Business x House agentie specializata in Real Estate ofera toata gama de servicii din acest domeniu. Compania este compusa dintr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite precum si asistenta in domeniul juridic - notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze doar un imobil. Compania noastra împreuna cu Brokerilor imobiliari dedicati cu experienta vasta va ofera servicii de calitate
» phone [vezi telefon] Consultant Imobiliar X HOUSE

24.01.2017
Inchirieri Apartamente 3 camere Brasov Brasov
Pret: 400 EURO
BRASOV : PROPIETAR, INCHIRIEZ APARTAMENT 3 CAMERE DECOMANDAT, ZONA ITC –BRANDUSELOR, ETAJ 510,COMPLET RENOVAT, UTILAT CU MASINA DE SPALAT, ARAGAZ, FRIGIDER. APATAMENTUL DISPUNE DE : -BUCATARIE COMPLET MOBILATA SI UTILATA -DOUA DORMITOARE COMPLET MOBILATE -LIVING COMPLET MOBILAT SI UTILAT -GRUP SANITAR RECENT RENOVAT SI UTILAT -PARCHET DIN LEMN MASIV -TERMOPANE -INTERNET WI-FI -CENTRALA PROPRIE ZONA DISPUNE DE ACCES FACIL LA MIJLOACE DE TRANSPORT ÃŽN COMUN, SCOALA GEN. 27 LA 2 MINUTE, GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT NR.29 LA 3 MINUTE, CARREFOURE EXPRESS 2 MIN, PROFESSIONAL GYM 3 MIN. ( ID anunt: 6416787 )

  •  Pagina 1 din 1 
Kronhouse
0786257927, 0786257937Localitati

Pret

Confort

Tip apartament

Mobilat
An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2017  |  Contact | Adauga proiectul tau |