IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Inchirieri Apartamente 4 Camere BihorAnunturi: 4  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
05.06.2019
Inchirieri Apartamente 4 camere Bihor Oradea
Pret: 800 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 100 mp Confort lux decomandat
A0985 - Propunem spre inchiriere apartament lux cu 4 camere, in cartierul Nufarul, Oradea, Bihor, Romania. Apartamentul aflat la etajul 5 al unui bloc tip D, masoara o suprafata utila de 100 mp si este compus din 4 camere decomandate, hol, 2 bai una dintre ele prevazuta cu cabina de dus, iar cealalta cu cada, 2 balcoane, bucatarie cu camara si loc de luat masa. Complet renovat, mobilat si utilat cu mult bun gust, modern, ideal pentru familii numeroase si nu numai. Imobilul se afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, magazine, Lotus Mall, etc. Pretul propus de proprietar este de 800 euro/luna. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
03.06.2019
Inchirieri Apartamente 4 camere Bihor Oradea
Pret: 750 EURO An constr: > 2010 Supr: 130 mp Confort I decomandat
A1130 - Propunem spre inchiriere apartament tip penthouse situat in Nufarul Plaza, Oradea, Bihor. Apartamentul masoara o suprafata de 130 mp utili si se afla la etajul 9 al unui bloc nou cu 2 lifturi. Apartamentul este structurat pe 2 nivele, iar primul este compartimentat astfel: living open space cu bucataria si locul de luat masa, baie cu cada , spatiu de depozitare si balcon iar la etaj avem 3 dormitoare spatioase din care 2 sunt cu iesire pe balcon si o baie cu cada. Ca si finisaje interioare , apartamentul dispune de gresie , faianta, parchet laminat, tencuiala decorativa, tapet, geamuri termpoan, usa de siguranta etc. Mobilierul apartamentului este de calitate superioara de tip MDF, facut la comanda. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat cu frigider, cuptor cu microunde ,plita pe gaz, cuptor electric, hota, masina de spalat, aer conditionat atat la parter cat si la etaj. Comfortul termic al apartamentului este asigurat de la termoficarea orasului. Apartamentul este situat in Nufarul Plaza, aproape de centre comerciale, mijloace de transport in comun, banci, scoli, gradinite. Pretul de inchiriere propus de proprietar: 750 euro/luna, negociabil.
27.05.2019
Inchirieri Apartamente 4 camere Bihor Oradea
Pret: 350 EURO Supr: 95 mp Confort I decomandat
A1094A - Propunem spre inchiriere apartament cu 4 camere, in zona Bd Dacia, Oradea, Bihor. Apartamentul se afla la etajul 9 al unui bloc cu lift su masoara o suprafata utila de 95 mp. Apartamentul este compus din 3 camere decomandate, living, hol, 2 bai, 2 balcoane, bucatarie cu camara si loc de luat masa. Apartamentul dispune de parchet din lemn masiv si gresie si se inchiriaza mobilat si utilat. Apartamentul se afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, magazine, etc. Pret de inchiriere propus de proprietar: 350 euro/luna.
25.01.2019
Inchirieri Apartamente 4 camere Bihor Oradea
Pret: 1.000 EURO An constr: 2017 Supr: 309 mp Confort I decomandat
A1065 - Oferim spre inchiriere apartament tip penthouse in Cartier Luceafarul Oradea, Bihor Apartamentul este situat intr-un bloc cu 2 lifturi, este structurat pe 2 nivele primul nivel fiind compartimentat astfel: un living spatios, bucatarie, o debara, o baie si un dormitor. Etajul este compus din 2 dormitoare, o baie si o terasa mare cu o priveliste superba. Este mobilat si utilat cu aparatura electrocasnica necesara si dispune de un garaj si o boxa. Pretul propus de proprietar este de 1000 euro + tva

  •  Pagina 1 din 1 


Localitati

Pret

Confort

Tip apartament

Mobilat
An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Adauga proiectul tau |