IMOBILIARE
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Inchirieri Garsoniere BrasovAnunturi: 10  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
22.07.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Brasovul Vechi
Pret: 250 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 45 mp Confort I decomandat
Garsoniera propusa spre inchiriere este situat in zona Centrala confort I structura , decomandata, suprafata utila 45mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte la etj.1/2 Compus din: Living spatios,grup sanitar, balcon,. Garsoniera detine urmatoarele finisaje: parchet, faianta, geam termopan, usi interior,usa metalica, incalzire proprie prin centrala termica. Avantajele imobilului: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelor de transport in comun. Garsoniera este oferit spre inchiriere complet mobilata si utilata.Imobilul detine loc de parcare si boxa la subsol. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 250 Euro. Pentru informatii suplimentare contactati-ma;P.ALEXANDRU Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar R. Remus Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
21.07.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Centrul Civic
Pret: 280 EURO An constr: 1990 Supr: 35 mp Confort I decomandat
Garsoniera in zona Piata Unirii Garsoniera propusa spre inchiriere este situat in Piata Unirii, confort I structura decomandata, suprafata utila 35 mp. Imobilul este amplasat la parterul unei case. Compus din: Living spatios, grup sanitar, curte. Garsoniera detine urmatoarele finisaje: parchet din lemn masiv, laminat, faianta, geam termopan, usi interior schimbate PVC, lemn, usa metalica, incalzire proprie prin centrala termica. Avantajele imobilului: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita la 3 minute de Piata Sfatului si de statiile mijloacelor de transport in comun. Garsoniera este oferita spre inchiriere mobilata si complet utilata. Garsoniera este libera de inchiriat. Imobilul detine loc de parcare. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 280 Euro, utilitatile fiind incluse. Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma
» phone [vezi telefon] Consultant Imobiliar Business X House Real Estate

19.07.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Centrul Istoric
Pret: 350 EURO negociabil Supr: 50 mp Confort I decomandat CE clasa B
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere o garsoniera, in Brasovul Istoric, la 2 minute de Piata Sfatului, situata la parter, in suprafata de 50 mp, de structura decomandat. Garsoniera este mobilata si utilata complet. In apropiere gasim obiective turistice, restaurante, magazine, parcuri etc. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0230159 / ID anunt: 315559574 )
13.07.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Brasovul Vechi
Pret: 338 EURO fix Supr: 30 mp Confort I semidecomandat CE clasa B
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere o garsoniera moderna, in zona Magazinului Star, in suprafata de 30 mp utili, situata la etajul 2. Garsoniera este complet mobilata si utilata (Ikea). Imobilul este linistit si dispune de curte cu vegetatie. Panorama este cu vedere la cetatea Brasovului. In apropiere gasim : piata, supermarket Billa, mall Star, banci si farmacii la 1 minut distanta de imobil; aleea de sub Tampa la 2 minute si arena sportiva Ion Tiriac la 5 minute, pietonala Republicii la 3 minute, Piata Sfatului la 5 minute etc. Exista posibilitatea de parcare in curte sau pe strada. Chiria este fixa si se cere o garantie egala cu chiria. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. ( Cod anunt: AI0264304 / ID anunt: 315558998 )
14.06.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov
Pret: 300 EURO An constr: 2000 Supr: 41 mp Confort I decomandat
Apartament studio in zona Coresi Apartamentul propus spre inchiriere este studio Structura: decomandat Situat in zona Coresi Bloc Izolat Etaj. 2/4 Suprafata: 41mp Compus din: Living spatios, si dormitor, hol, bucatarie, grup sanitar, balcon Imbunatatiri: Gresie, Faianta, Parchet laminat geam termopan, Centrala termica, usa de metal Mobilat: calitate superioara Utilat: Frigider, Masina de spalat, Aragaz, TV. Dotari: Internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent. Aproape de spatiile comerciale si mijoacele de transport in comun Liber spre inchiriere. Pretul de inchiriere pentru acest imobil este de 300 Euro.
08.06.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - 13 Decembrie
Pret: 230 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 35 mp Confort lux semidecomandat
Inchiriez garsoniera zona Coresi, in statie de autobuz. Etaj 1, renovata, mobilata.
04.05.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov
Pret: 200 EURO An constr: 2000 Supr: 35 mp Confort I decomandat
Garsoniera in zona Astra Garsoniera propusa spre inchiriere este situat in Astra, confort I structura decomandata, suprafata utila 35 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte de tip S+P+ 4E la Et. Intermediar. Compus din: Living spatios, hol, grup sanitar, balcon, izolatie termica exterioara de 10 cm, bloc anvelopat. Garsoniera detine urmatoarele finisaje: parchet laminat, geam termopan, usi interior lemn, usa metalica, incalzire proprie prin centrala termica. Avantajele imobilului: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale Carefour market Profi si de statiile mijloacelor de transport in comun. Garsoniera este oferit spre inchiriere mobilata si complet utilata. Garsoniera este libera de inchiriat. Imobilul detine loc de parcare. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 200 Euro. Pentru informatii suplimentare contactati-ma
21.04.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Noua
Pret: 180 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 32 mp Confort I semidecomandat CE clasa B
De inchiriat, garsoniera, confort 1 semidecomandata, Noua, etaj 1 din 9, compusa din: camera, baie, bucatarie, hol, bucatarie si balcon inchis cu tamplarie PVC si geam termopan. Garsoniera se inchiriaza mobilata si utilata (aragaz, frigider, masina de spalat, hota si TV). Garsoniera este dotata cu: centrala termica, termopan integral, parchet, gresie si faianta. Pretul chiriei este de 180 Euro negociabil. La inceputul contractului se va achita chiria pe prima luna (180 Euro) + o garantie de 180 Euro si comisionul agentiei (echivalentul a 90 Euro).
21.04.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov
Pret: 300 EURO
GARSONIERA DE INCHIRIAT IN BRASOV, CENTRUL ISTORIC, COMPLET MOBILATA, TOATE UTILITATIILE ( ID anunt: 6541483 )
24.02.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Garii
Pret: 200 EURO An constr: 2009 Supr: 31 mp Confort I decomandat
Persoana fizica, inchiriez garsoniera, 31 mp, mobilata, utilata, bloc nou (2009), zona Garii-Vlahuta, etaj intermediar, termopane, centrala proprie. Disponibila din 01.03.2017.

  •  Pagina 1 din 1 
Kronhouse
0786257927, 0786257937Localitati

Pret

Confort

Tip apartament

Mobilat
An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2017  |  Contact | Adauga proiectul tau |