IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Inchirieri Garsoniere BrasovAnunturi: 11  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
22.01.2018
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov
Pret: 300 EURO
GARSONIERA DE INCHIRIAT IN BRASOV, CENTRUL ISTORIC, COMPLET MOBILATA, TOATE UTILITATIILE ( ID anunt: 6849595 )
21.01.2018
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov
Pret: 160 EURO
GARSONIERA DE INCHIRIAT IN ZONA GARII BRASOV BLOC CAPRIOARA, ET 8, SUPARFATA 28 METRI PATRATI. SE DORESTE SERIOZITATE. A NU SE DERANJA INUTIL ( ID anunt: 6849123 )
27.11.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Judetetean
Pret: 255 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 32 mp Confort I decomandat
Garsoniera propusa spre inchiriere este situat in Spitalul Judetean, confort I structura semidecomandata, suprafata utila 32 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte de tip la Et. Intermediar, 3/8 Compus din: Living spatios, hol, grup sanitar, balcon, izolatie termica exterioara de 10 cm, bloc anvelopat. Garsoniera detine urmatoarele finisaje: faianta, geam termopan, usi interior schimbate PVC, lemn, usa metalica, incalzire proprie prin centrala termica. Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelor de transport in comun. Garsoniera este oferita spre inchiriere mobilata complet utilata. Garsoniera este liber de inchiriat din data de 01-12-2017. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 255 Euro. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar T. Gabriel Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
» phone [vezi telefon] Consultant Imobiliar T Gabriel

27.11.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Astra
Pret: 270 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 36 mp Confort I decomandat
Garsoniera propusa spre inchiriere este situat in Astra, confort I structura decomandata, suprafata utila 36 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte de tip la Et. Intermediar. Compus din: Living spatios, hol, grup sanitar, balcon, izolatie termica exterioara de 10 cm, bloc anvelopat. Garsoniera detine urmatoarele finisaje: parchet laminat, faianta, geam termopan, usi interior schimbate PVC, lemn, usa metalica, incalzire proprie prin centrala termica. Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelor de transport in comun. Garsoniera este oferit spre inchiriere mobilata si complet utilata. Garsoniera este liber de inchiriat din data de 18-12-2017. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 270 Euro. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar T. Gabriel Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
» phone [vezi telefon] Consultant Imobiliar T Gabriel

27.11.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Judetetean
Pret: 250 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 35 mp Confort I decomandat
Garsoniera propusa spre inchiriere este situat in Judetean, confort I structura decomandata, suprafata utila 35 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte de tip S+P+ XE la Et. P Compus din: Living spatios, hol, grup sanitar, balcon, izolatie termica exterioara de 10 cm, bloc anvelopat. Apartamentul detine finisaje de calitate superioara medie: parchet , faianta, geam termopan, usa metalica, incalzire proprie prin centrala termica. Avantajele imobilului: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale X si de statiile mijloacelor de transport in comun. Garsoniera este oferit spre inchiriere mobilat complet utilat. Garsoniera este liber de sarcini. Imobilul detine avantajele pentru o investitie excelenta. Pretul initial de achizitie pentru acest imobil este de 250 Euro. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar C. George Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
27.11.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Astra
Pret: 235 EURO An constr: > 2010 Supr: 32 mp Confort I semidecomandat
Garsoniera propusa spre inchiriere este situata in zona coresi, structura semidecomandata, suprafata 32 mp. Imobilul este amplasat la Et. 9/9 Compus din: Living spatios, hol, bucatarie, grup sanitar. Garsoniera detine finisaje de calitate superioara, centrala termica, termopane, masina de spalat, internet, tv, parchet, faianta, gresie. Avantajele imobilului: Imobilul se afla intr-o zona aproape de centre comerciale si de statiile mijloacelor de transport in comun. Garsoniera este oferita spre inchiriere complet mobilata si complet utilata. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 235 Euro. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar S. Silviu Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
27.11.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Grivitei
Pret: 250 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 36 mp Confort I decomandat
Garsoniera propusa spre inchiriere este situata pe strada Grivitei, confort I structura decomandata. Imobilul este amplasat la Et. intermediar 7/8 Compus din: Living, hol, bucatarie, grup sanitar. Garsoniera detine finisaje de calitate superioara: mobila este aproape noua, canapea extensibila, geamuri termopan,parchet laminat, faianta, incalzire proprie prin centrala termica. Avantajele imobilului: Imobilul se afla intr-o zona aproape de centre comerciale si de statiile mijloacelor de transport in comun. Garsoniera este oferita spre inchiriere complet mobilata si complet utilata. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 250 Euro. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar S. Silviu Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
27.11.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Astra
Pret: 235 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 32 mp Confort I semidecomandat
Garsoniera propusa spre inchiriere este situata pe strada Saturn, structura semidecomandata, suprafata 32 mp. Imobilul este amplasat la Et. 9/9 Compus din: Living spatios, hol, bucatarie, grup sanitar. Garsoniera detine finisaje de calitate superioara, centrala termica, termopane, masina de spalat, internet, tv, parchet, faianta, gresie. Avantajele imobilului: Imobilul se afla intr-o zona aproape de centre comerciale si de statiile mijloacelor de transport in comun. Garsoniera este oferita spre inchiriere complet mobilata si complet utilata. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 235 Euro. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar S. Silviu Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
27.11.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Brasovul Vechi
Pret: 200 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 35 mp Confort I semidecomandat
Garsoniera propus spre inchiriere este situat in Mihai Viteazu, confort I structura semidecomandata, suprafata utila este de 35 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte de tip P+ 8E Compus din: dormitor, hol, grup sanitar, balcon.Garsoniera detine finisaje de calitate superioara: parchet laminat, placaje de gresie si faianta, usi interior schimbate PVC, dispune de incalzire proprie prin centrala termica . Descriere emotionala: Imobilul este bine pozitionat, oferind linistea necesara unui camin calduros. Soarele patrunde in apartament inca de la primele ore ale zilei cat si dupa pranz, pentru 3-4 ore, interval suficient pentru un ambient sanatos. Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, linie telefonica, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Garsoniera este oferit spre inchiriere complet mobilata (mobilierul de bucatarie este realizat la comanda), si utilata cu aparatura electrocasnica frigider, aragaz. Imobilul detine loc de parcare. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 200 Euro. Descrierea Companiei: Business x House agentie specializata in Real Estate ofera toata gama de servicii din acest domeniu. Compania este compusa dintr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite precum si asistenta in domeniul juridic - notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze doar un imobil. Compania noastra împreuna cu Brokerilor imobiliari dedicati cu experienta vasta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma
31.10.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov
Pret: 450 EURO Supr: 40 mp Confort I semidecomandat
Kronhouse Real Estate va propune spre inchiriere o garsoniera de Lux, aflata pe Drumul Poienii in Seasons Residence, la etajul 4 al unui imobil modern cu 7 etaje. Constructia este noua, finalizata in 2012, si dispune de o terasa de 60 mp cu o priveliste panoramica incantatoare.Garsoniera are o suprafata utila de cca. 40 mp, structura semidecomandata, compusa din: o camera foarte cocheta si mobilata modern, bucatarie si baie, toate dotate cu utilitatile necesare. Se inchiriaza utilata si mobilata complet, exact ca in fotografii, cu: masina de spalat rufe, frigider, aragaz, cuptor, televizor, termopane, semineu electric etc.Se percepe o garantie (echivalenta cu o luna de chirie)+ chiria pe prima luna in avans.Comision agentie: 50% Pentru vizionari sau informatii suplimentare, va stam cu drag la dispozitie! ( Cod anunt: AI0266853 / ID anunt: 315564498 )
28.09.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Garii
Pret: 200 EURO An constr: 2009 Supr: 31 mp Confort I decomandat
Persoana fizica, inchiriez garsoniera, 31 mp, mobilata, bloc nou (2009), zona Garii-Vlahuta, etaj intermediar, termopane, centrala proprie.

  •  Pagina 1 din 1 
Kronhouse
0786257927, 0786257937Localitati

Pret

Confort

Tip apartament

Mobilat
An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2018  |  Contact | Adauga proiectul tau |