IMOBILIARE
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Inchirieri Garsoniere BrasovAnunturi: 6  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
19.01.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Centrul Istoric
Pret: 350 EURO negociabil Supr: 50 mp Confort I decomandat CE clasa B
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere o garsoniera, in zona Piata Sfatului, situata la parterul unui imobil cu 1 nivel, in suprafata de 50 mp. Bucataria este deschisa cu camera de zi. Garsoniera este mobilata si utilata complet. Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la telefonul afisat . ( Cod anunt: AI0225478 / ID anunt: 315543958 )
16.01.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Craiter
Pret: 170 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 30 mp Confort I semidecomandat
Garsoniera propusa spre inchiriere este situat in Craiter, confort I structura semidecomandata, suprafata utila 30 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte de tipP+ 4E la Et. Intermediar. Compus din: Living spatios, hol, grup sanitar,bucatarie, balcon, izolatie termica exterioara de 10 cm, bloc anvelopat. Garsoniera detine urmatoarele finisaje: parchet, faianta, geam termopan, usa metalica, incalzire proprie prin centrala termica. Avantajele imobilului: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelor de transport in comun. Garsoniera este oferit spre inchiriere mobilata si complet utilata, recent zugravita. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 170 Euro. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerii imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar M. Viorel Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
09.01.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Astra
Pret: 180 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 37 mp Confort I semidecomandat
Garsoniera propusa spre inchiriere este situat in Traian, confort I structura semidecomandata, suprafata utila 37 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte de tip S+P+ 9E la Et. Intermediar. Compus din: Living spatios, hol, grup sanitar, izolatie termica exterioara de 10 cm, bloc anvelopat. Garsoniera detine urmatoarele finisaje: parchet , faianta, geam termopan, usa metalica, incalzire proprie prin centrala termica. Avantajele imobilului: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelor de transport in comun. Garsoniera este oferit spre inchiriere mobilata complet utilata. Imobilul detine loc de parcare si boxa la subsol. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 180 Euro. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerii imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar M. Viorel Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
07.12.2016
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Astra
Pret: 235 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 35 mp Confort I decomandat
Garsoniera propusa spre inchiriere este cu 1 camera situata in Astra, structura decomandata, suprafata 35 mp utili. Compus din: Living spatios, dormitor, hol, grup sanitar, Et. 4/4, izolatie termica exterioara de 10 cm. Apartamentul detine finisaje de calitate: parchet din lemn laminat, geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Avantajele Imobilului Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Garsoniera este oferita spre inchiriere complet mobilata si utilata cu aparatura electrocasnica frigider, cuptor si aragaz, hota, masina de spalat rufe, TV. Garsoniera libera spre inchiriere. Imobilul detine loc de parcare. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 235 Euro. Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru informatii si poze suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar D. Florin Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
29.09.2016
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov
Pret: 180 EURO An constr: 1991 - 2000 Supr: 35 mp Confort I decomandat CE clasa A
particular caut sa inchiriez garsoniera in brasov
23.08.2016
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov
Pret: 120 EURO
BRASOV GARSONIERA,24MP.,ZONA TRACTORUL,LA PARTER ,IN BLOC TERMOIZOLAT. GEAM SI USI INTERIOARE DIN TERMOPAN.LA INTRARE USA DE METAL. MOBILATA(CUM SE VEDE IN FOTO)FRIGIDER,MASINA DE SPALAT,PLITA ELECTRICA.BAIE ,CABINA DE DUS,MICA DAR..UTILA.CURATA ,LUMINOASA. INCHIRIEZ PE TERMEN LUNG (CEL PUTIN UN AN) LA PERS.CURATA ,SERIOASA ,DECENTA.OFER, CER SERIOZITATE. ( ID anunt: 6216336 )

  •  Pagina 1 din 1 
Kronhouse
0786257927, 0786257937Localitati

Pret

Confort

Tip apartament

Mobilat
An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2017  |  Contact | Adauga proiectul tau |