IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Inchirieri Garsoniere BrasovAnunturi: 18  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
08.12.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov
Pret: 300 EURO Fix An constr: 2016 Supr: 41 mp Confort lux decomandat CE clasa A
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere o garsoniera in ansamblul rezidential Isaran, situata la etajul 3, in suprafata de 41 mp utili. Garsoniera este mobilata si utilata complet cu vedere la bulevard. In apropiere gasim mall Coresi, piata, scoli, gradinite, statii de autobuz, parc.Pentru mai multe detalii nu ezitatii sa ma contactati, ( Cod anunt: AI0269237 / ID anunt: 315570591 )
08.12.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov
Pret: 300 EURO fix Supr: 50 mp Confort I semidecomandat
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere o garsoniera deosebita, in zona Republicii, situata la parterul unei case. Apartamentul este mobilat si utilat complet. In zona gasim restaurante, magazine, scoli, gradinite, piata, parc, etc.Garsoniera este ideala pentru o persoana singura sau un cuplu care nu gateste acasa (bucataria fiind tip chicineta).Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati, ( Cod anunt: AI0235545 / ID anunt: 315569641 )
08.12.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov
Pret: 350 EURO fix Supr: 50 mp Confort I semidecomandat CE clasa B
, Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere o garsoniera spatioasa in Centrul Istoric, la 2 minute distanta de Piata Sfatului. Garsoniera este situata la parter cu o structura semidecomandat, in suprafata de 50 mp. Garsoniera este mobilata si utilata complet. Aceasta proprietate este ideala pentru o persoana singura sau cuplu ce doresc sa locuiasca in centrul orasului.Disponibila din 04.01.2018 !!!Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati, ( Cod anunt: AI0269134 / ID anunt: 315570330 )
08.12.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov
Pret: 300 EURO fix An constr: 2016 Supr: 36 mp Confort I decomandat CE clasa A
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere o garsoniera in Avantgarden3, situata la etajul 8, in suprafata de 36 mp utili. Garsoniera este mobilata si utilata complet. In pretul de chirie sunt incluse abonamentul de la internet si cablu. Garsoniera este orientata pe Sud ceea ce inseamna ca este luminoasa si calduroasa.Imobilul nu detine loc de parcare.Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati, ( Cod anunt: AI0269258 / ID anunt: 315570638 )
08.12.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov
Pret: 300 EURO FIX An constr: 2016 Supr: 40 mp Confort lux decomandat CE clasa A
Kronhouse Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere o garsoniera deosebita in ansamblul rezidential ISARAN, vis-a-vis de mall-ul CORESI, situata la etaj intermediar. Aceasta are o suprafata utila de 40 mp, plus balconul care este generos. Garsoniera este mobilata si utilata complet. Aceasta este ideala pentru o persoana singura sau un cuplu.Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati, ( Cod anunt: AI0266092 / ID anunt: 315570724 )
07.12.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov
Pret: 300 EURO Supr: 27 mp Confort I decomandat
Kronhouse Real Estate va propune spre inchiriere o garsoniera proaspat renovata, situata pe Bulevardul Alexandru Vlahuta, la etajul 1/4 al imobilului.Apartamentul dispune de o suprafata utila de aprox. 27 mp si prezinta urmatoarea compartimentare: o camera, bucatarie, hol si baie. Se inchiriaza mobilata si utilata complet (cu electrocasnice inca in garantie), precum se poate observa si in fotografii: masina de spalat rufe, aragaz, cuptor, frigider, cafetiera, TV.Zona in care este situata garsoniera este una extrem de accesibila, in apropiere de mijloace de transport in comun, restaurante, magazine, farmacii etc.Se percepe o garantie (echivalenta cu o luna de chirie) + o luna de chirie avans.Comision agentie 50%Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!! ( Cod anunt: AI0268248 / ID anunt: 315568083 )
27.11.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Judetetean
Pret: 255 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 32 mp Confort I decomandat
Garsoniera propusa spre inchiriere este situat in Spitalul Judetean, confort I structura semidecomandata, suprafata utila 32 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte de tip la Et. Intermediar, 3/8 Compus din: Living spatios, hol, grup sanitar, balcon, izolatie termica exterioara de 10 cm, bloc anvelopat. Garsoniera detine urmatoarele finisaje: faianta, geam termopan, usi interior schimbate PVC, lemn, usa metalica, incalzire proprie prin centrala termica. Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelor de transport in comun. Garsoniera este oferita spre inchiriere mobilata complet utilata. Garsoniera este liber de inchiriat din data de 01-12-2017. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 255 Euro. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar T. Gabriel Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
» phone [vezi telefon] Consultant Imobiliar T Gabriel

27.11.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Astra
Pret: 270 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 36 mp Confort I decomandat
Garsoniera propusa spre inchiriere este situat in Astra, confort I structura decomandata, suprafata utila 36 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte de tip la Et. Intermediar. Compus din: Living spatios, hol, grup sanitar, balcon, izolatie termica exterioara de 10 cm, bloc anvelopat. Garsoniera detine urmatoarele finisaje: parchet laminat, faianta, geam termopan, usi interior schimbate PVC, lemn, usa metalica, incalzire proprie prin centrala termica. Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelor de transport in comun. Garsoniera este oferit spre inchiriere mobilata si complet utilata. Garsoniera este liber de inchiriat din data de 18-12-2017. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 270 Euro. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar T. Gabriel Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
» phone [vezi telefon] Consultant Imobiliar T Gabriel

27.11.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Judetetean
Pret: 250 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 35 mp Confort I decomandat
Garsoniera propusa spre inchiriere este situat in Judetean, confort I structura decomandata, suprafata utila 35 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte de tip S+P+ XE la Et. P Compus din: Living spatios, hol, grup sanitar, balcon, izolatie termica exterioara de 10 cm, bloc anvelopat. Apartamentul detine finisaje de calitate superioara medie: parchet , faianta, geam termopan, usa metalica, incalzire proprie prin centrala termica. Avantajele imobilului: Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale X si de statiile mijloacelor de transport in comun. Garsoniera este oferit spre inchiriere mobilat complet utilat. Garsoniera este liber de sarcini. Imobilul detine avantajele pentru o investitie excelenta. Pretul initial de achizitie pentru acest imobil este de 250 Euro. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar C. George Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
27.11.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Astra
Pret: 235 EURO An constr: > 2010 Supr: 32 mp Confort I semidecomandat
Garsoniera propusa spre inchiriere este situata in zona coresi, structura semidecomandata, suprafata 32 mp. Imobilul este amplasat la Et. 9/9 Compus din: Living spatios, hol, bucatarie, grup sanitar. Garsoniera detine finisaje de calitate superioara, centrala termica, termopane, masina de spalat, internet, tv, parchet, faianta, gresie. Avantajele imobilului: Imobilul se afla intr-o zona aproape de centre comerciale si de statiile mijloacelor de transport in comun. Garsoniera este oferita spre inchiriere complet mobilata si complet utilata. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 235 Euro. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar S. Silviu Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
27.11.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Grivitei
Pret: 250 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 36 mp Confort I decomandat
Garsoniera propusa spre inchiriere este situata pe strada Grivitei, confort I structura decomandata. Imobilul este amplasat la Et. intermediar 7/8 Compus din: Living, hol, bucatarie, grup sanitar. Garsoniera detine finisaje de calitate superioara: mobila este aproape noua, canapea extensibila, geamuri termopan,parchet laminat, faianta, incalzire proprie prin centrala termica. Avantajele imobilului: Imobilul se afla intr-o zona aproape de centre comerciale si de statiile mijloacelor de transport in comun. Garsoniera este oferita spre inchiriere complet mobilata si complet utilata. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 250 Euro. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar S. Silviu Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
27.11.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Astra
Pret: 235 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 32 mp Confort I semidecomandat
Garsoniera propusa spre inchiriere este situata pe strada Saturn, structura semidecomandata, suprafata 32 mp. Imobilul este amplasat la Et. 9/9 Compus din: Living spatios, hol, bucatarie, grup sanitar. Garsoniera detine finisaje de calitate superioara, centrala termica, termopane, masina de spalat, internet, tv, parchet, faianta, gresie. Avantajele imobilului: Imobilul se afla intr-o zona aproape de centre comerciale si de statiile mijloacelor de transport in comun. Garsoniera este oferita spre inchiriere complet mobilata si complet utilata. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 235 Euro. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar S. Silviu Business X House Real Estate Brasov, N. Titulescu Nr 37.
27.11.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Brasovul Vechi
Pret: 200 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 35 mp Confort I semidecomandat
Garsoniera propus spre inchiriere este situat in Mihai Viteazu, confort I structura semidecomandata, suprafata utila este de 35 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte de tip P+ 8E Compus din: dormitor, hol, grup sanitar, balcon.Garsoniera detine finisaje de calitate superioara: parchet laminat, placaje de gresie si faianta, usi interior schimbate PVC, dispune de incalzire proprie prin centrala termica . Descriere emotionala: Imobilul este bine pozitionat, oferind linistea necesara unui camin calduros. Soarele patrunde in apartament inca de la primele ore ale zilei cat si dupa pranz, pentru 3-4 ore, interval suficient pentru un ambient sanatos. Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, linie telefonica, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Garsoniera este oferit spre inchiriere complet mobilata (mobilierul de bucatarie este realizat la comanda), si utilata cu aparatura electrocasnica frigider, aragaz. Imobilul detine loc de parcare. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 200 Euro. Descrierea Companiei: Business x House agentie specializata in Real Estate ofera toata gama de servicii din acest domeniu. Compania este compusa dintr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite precum si asistenta in domeniul juridic - notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze doar un imobil. Compania noastra Ʈmpreuna cu Brokerilor imobiliari dedicati cu experienta vasta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare contactati-ma
31.10.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov
Pret: 450 EURO Supr: 40 mp Confort I semidecomandat
Kronhouse Real Estate va propune spre inchiriere o garsoniera de Lux, aflata pe Drumul Poienii in Seasons Residence, la etajul 4 al unui imobil modern cu 7 etaje. Constructia este noua, finalizata in 2012, si dispune de o terasa de 60 mp cu o priveliste panoramica incantatoare.Garsoniera are o suprafata utila de cca. 40 mp, structura semidecomandata, compusa din: o camera foarte cocheta si mobilata modern, bucatarie si baie, toate dotate cu utilitatile necesare. Se inchiriaza utilata si mobilata complet, exact ca in fotografii, cu: masina de spalat rufe, frigider, aragaz, cuptor, televizor, termopane, semineu electric etc.Se percepe o garantie (echivalenta cu o luna de chirie)+ chiria pe prima luna in avans.Comision agentie: 50% Pentru vizionari sau informatii suplimentare, va stam cu drag la dispozitie! ( Cod anunt: AI0266853 / ID anunt: 315564498 )
03.10.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Centrul Istoric
Pret: 250 EURO An constr: 1951 - 1977 Supr: 45 mp Confort I semidecomandat CE clasa A
Garsoniera la casa,Centrul Istoric, et1/1, 45m, mobilata modern,utilata: aragaz, frigider, hota, masina de spalat; cablul tv si internet.Loc de parcare in curte.
28.09.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Garii
Pret: 200 EURO An constr: 2009 Supr: 31 mp Confort I decomandat
Persoana fizica, inchiriez garsoniera, 31 mp, mobilata, bloc nou (2009), zona Garii-Vlahuta, etaj intermediar, termopane, centrala proprie.
05.08.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov - Garii
Pret: 230 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 30 mp Confort I decomandat CE clasa C
Ofer spre inchiriere garsoniera situata in zona GarI-Faget, confort I , structura , decomandata, suprafata utila 30 mp.etj.3 din 6(cu lift) Compusa din: bucatarie, camera , hol, baie , balcon inchis. Garsoniera detine finisaje: parchet, faianta, geam termopan,incalzire proprie prin centrala termica si este oferita spre inchiriere mobilata si utilata integral.
14.06.2017
Inchirieri Garsoniere Brasov Brasov
Pret: 300 EURO An constr: 2000 Supr: 41 mp Confort I decomandat
Apartament studio in zona Coresi Apartamentul propus spre inchiriere este studio Structura: decomandat Situat in zona Coresi Bloc Izolat Etaj. 2/4 Suprafata: 41mp Compus din: Living spatios, si dormitor, hol, bucatarie, grup sanitar, balcon Imbunatatiri: Gresie, Faianta, Parchet laminat geam termopan, Centrala termica, usa de metal Mobilat: calitate superioara Utilat: Frigider, Masina de spalat, Aragaz, TV. Dotari: Internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent. Aproape de spatiile comerciale si mijoacele de transport in comun Liber spre inchiriere. Pretul de inchiriere pentru acest imobil este de 300 Euro.

  •  Pagina 1 din 1 
Kronhouse
0786257927, 0786257937Localitati

Pret

Confort

Tip apartament

Mobilat
An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2017  |  Contact | Adauga proiectul tau |