IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Inchirieri Spatii Birouri BihorAnunturi: 20  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
18.06.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 1.200 EURO Supr: 208 mp
A1305B - Va propunem spre inchiriere un spatiu comercial pentru birouri situat in cartierul Velenta, Oradea, Bihor. Spatiul comercial este de tip open space si masoara o suprafata utila de 208 mp. Este foarte luminos, avand ferestre mari, are baie si o terasa de 20 mp pentru recreere. Poate fi structurat dupa bunul plac. Confortul termic este asigurat de 2 centrale proprii pe gaz. Exista si parcari la strada gratuite, pentru 4 masini. Acest spatiu se afla la 5 min de complexul Lotus, cu acces la mijloace de transport si la centura ocolitoare a Oradiei. Pretul propus de proprietar este de 1200 euro/lunar, negociabil.
14.06.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 1.200 EURO Supr: 82 mp
V1761C - Propunem spre inchiriere in exclusivitate spatiu comercial, situat in Prima Sucevei, Oradea, Bihor Acesta este situat la parter si masoara o suprafata utila de 82 mp. Spatiul este compus dintr-o incapere de 76 mp, birou, vestiar si grup sanitar. Spatiul comercial este dotat cu aer conditionat, sistem de alarma si sistem de incalzire in pardoseala. Dispune de locuri de parcare. Spatiul este ideal pentru showroom , deoarece dispune de vitrina,magazin de bijuterii, birouri, atelier, reprezentanta, salon, sediu de firma, etc. Spatiul comercial este foarte bine pozitionat, aproape de Piata Cetatii, banci, sediul Finantelor, mijloace de transport in comun, scoli, etc. Pret de inchiriere propus de proprietar: 1200 euro/luna, negociabil
13.06.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 750 EURO Supr: 100 mp
A1310 - Propunem spre inchiriere spatiu pentru birouri situat in zona ultracentrala,in Oradea, Bihor. Spatiul de birou este decomandat fiind compus din: un hol mare spatios,5 camere de tip birou si 2 bai. Acest spatiu are iesire catre o terasa si o curte cu gradina frumos amenajata. Spatiul este imbunatatit cu geamuri si usi termopan din lemn, parchet, gresie si faianta la baie. Suprafata utila a spatiului este de 100 mp acesta fiind situat la parterul unei case intr-o zona comerciala, intens circulata, cu magazine , banci,notari, politie,statii de tramvai si autobuz in apropiere. Imobilul are intrare direct de la strada avand si locuri de parcare Acesta are toate utilitatile:incalzirea este asigurata de la centrala de termoficare a orasului, retele telefonie si internet. Spatiul se preteaza pentru birouri, sediu firma, cabinete medicale, notariale, de avocatura, proiectare, arhitectura etc... Pretul propus de proprietar : 750 euro pe luna, negociabil.
07.06.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 550 EURO Supr: 80 mp
A1065D - Propunem spre inchiriere, in exclusivitate, birou in Parcul Industrial Bors, Oradea, Bihor. Biroul masoara 80 mp si este compus dintr-un spatiu open space care poate fi amenajat sau compartimentat, in functie de necesitatile viitorului chirias. Biroul are 2 usi alaturate pentru accesul in birou. Biroul este ideal pentru firme de transport si logistica, sau pentru companii cu alt domeniu de activitate. Chiriasul are acces la sala de conferinte, sala de mese cu bucatarie complet utilata: frigider, cuptor, aparat de cafea etc Are acces direct spre Vama Bors dar si spre centura Oradiei si are in vecinatate statia de tramvai. Biroul se afla intr-o cladire care dispune de toate utilitatile: apa, curent, canalizare si incalzire cu agent propriu. Deasemenea dispune de parcare pazita si acces tir. Pret chirie: 550E + Tva -nemobilat 650E + Tva - mobilat
07.06.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 280 EURO Supr: 40 mp
A1065C - Propunem spre inchiriere exclusiva, birou in zona industriala Bors, Oradea, Bihor. Biroul masoara o suprafata de 40 mp si este compus dintr-un spatiu open space si un birou. Cele doua birouri comunica intre ele. Biroul dispune de baie proprie cu cabina de dus. Biroul este ideal pentru firme de transport si logistica sau pentru companii cu alt domeniu de activitate. Chiriasul are acces la sala de conferinte, sala de mese cu bucatarie complet utilata: frigider, cuptor, aparat de cafea etc Are acces direct spre Vama Bors dar si spre centura Oradiei si are in vecinatate statia de tramvai. Biroul se afla intr-o cladire care dispune de toate utilitatile: apa, curent, canalizare si incalzire cu agent propriu. Deasemenea dispune de parcare pazita si acces tir. Pret de inchiriere propus de proprietar: 280E + TVA - spatiu nemobilat 320E + TVA - spatiu mobilat
07.06.2019
Inchirieri Birouri Bihor Bors
Pret: 5 EURO Supr: 155 mp
A1126 - Propunem spre inchiriere birouri in Bors, Bihor, Romania. Birourile de inchiriat au suprafata totala 155 mp. Un spatiu de birouri este compus dintr-un hol primitor in care poate fi amenajata receptia, un birou foarte spatios cu suprafata de 60 mp, 2 birouri cu suprafata de 20 mp, din care unul e amenajat in prezent ca si sala de sedinte, grup sanitar si o bucatarie. Imobilul mai detine doua birouri disponibile pentru inchiriere, care au suprafata de 20 mp, respectiv 35 mp. Toate birourile au acces la terasa si la grupuri sanitare. Birourile au ferestre mari, fiind astfel foarte luminoase. Fiecare birou este dotat cu aer conditionat, senzori de incendiu, sistem de alarma. Exista si usa de siguranta. Incalzirea birourilor se face cu centrala proprie pe gaz. Biroul are parcare proprie. Birourile de inchiriat se afla in apropiere de Vama Bors si sunt ideale pentru firme de transport si logistica, sau pentru companii cu alt domeniu de activitate. Pret de inchiriere propus de proprietar: 5 euro/mp, negociabil.
07.06.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 6 EURO Supr: 700 mp
A1084 - De inchiriat spatiu pentru birouri in Oradea, zona Iosia, SU 700 mp. Cladirea este structurata pe 3 nivele, cu posibilitate de compartimentare. Utilitati : curent , apa , canalizare, incalzire pe gaz, locuri de parcare. Cladirea este pretabila pentru birouri, clinica medicala, salon de infrumusetare, etc. Posibilitate de a se inchiria cladirea compartimentata sau doar o parte din cladire. Pret chirie 6 euro / mp neg.
07.06.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 295 EURO Supr: 46 mp
A1176 - Propunem spre inchiriere birou in zona Magheru, Oradea, Bihor. Biroul de inchiriat este ideal pentru sediu de firma, birou de contabilitate, cabinete medicale, birou avocatura etc. Biroul are suprafata de 46 mp utili si este compus din 2 incaperi, hol si grup sanitar. Biroul are sistem de alarma, geamuri si usi termopan, perdele verticale, parchet, gresie, faianta. Pret de inchiriere propus de proprietar: 295 euro/luna, negociabil.
07.06.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 650 EURO Supr: 78 mp
A1138 - Propunem spre inchiriere birou in Parc Traian, Oradea, Bihor. Biroul de inchiriat este foarte bine amplasat, in apropiere de Judecatorie, Consiliul Judetean Bihor, Penitenciarul Oradea, Inspectoratul Judetean de Politie si este ideal pentru birou de consultanta, birou de avocatura, birou pentru executori judecatoresti, birou de copiat acte, etc. Biroul de inchiriat masoara 78 mp utili si este compus dintr-un hol, 2 birouri care comunica intre ele si sunt separate cu o usa, arhiva si grup sanitar. Pret nou de inchiriere propus de proprietar: 650 euro/luna. Pret vechi: 1000 euro/luna.
07.06.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 2.500 EURO Supr: 430 mp
A1248 - Va propunem spre inchiriere un sediu de firma cu birouri, hala si parcari in cartierul Nufarul, Oradea Bihor. Suprafata totala a acestei proprietati este de aproximativ 1200 mp si este organizata astfel: -cladire de birouri, 7 camere, camera depozitare, 2 grupuri sanitare, bucatarie, toate mobilate cu mobilier de calitate, -2 hale de depozitare sau productie, care masoara o suprafat totala de aprox 250 mp, cu inaltime de 8-10 m, pentru activitati de productie, ambalare etc, cu curent trifazat, apa curenta si incalzire. -curte spatioasa cu 15-20 parcari. Confortul termic este asigurat prin reteaua CET Oradea. Intrarea in curte se face printr-o usa metalica culisabila actionata electric. Pozitia acestei proprietati este ideala, foarte aproape de soseaua de centura a Oradiei, cu acces direct la strada principala, in apropierea complexului Lotus si in aproprierea mijloacelor de transport. Pretul propus de proprietar este 2500 euro+TVA/lunar, negociabil. Pentru companiile care doresc un sediu de firma practic si reprezentativ! Va asteptam cu drag sa vizionati aceasta proprietate.
05.06.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 700 EURO Supr: 150 mp
A0069 - Se inchiriaza spatiu birouri in Oradea,Ultracentral. S.C: 150 mp compus din cinci incaperi, situata la etajul unei cladiri de tip P+1, zona comerciala, intens circulata, cu magazine si banci la parter.Imobilul are deschidere la strada.Toate utilitatile, (incalzire centrala oras), retele telefonie si internet, zona cu statii auto si statii tramvai. Se preteaza pentru birouri, sediu firma, cabinete medicale, notariale, de avocatura, proiectare, arhitectura etc... Pret : 700 euro +TVA/luna neg.
04.06.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 190 EURO Supr: 22 mp
A1299A - Propunem spre inchiriere birou situat in zona Bulevardului Magheru, Oradea, Bihor Biroul face parte dintr-o cladire de birouri clasa A si este situat la etajul 1. Suprafata biroului este 22 mp. Biroul dispune de toate utilitatile. Acesta este pretabil pentru firma de consultanta, sediu de firma, cabinet contabilitate etc Cladirea de birouri este amplasata la 1 min de Bulevardul Magheru, mijloace de transport in comun, institutiile statului, banci etc Pret de inchiriere propus de proprietar: 190 euro/luna
04.06.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 490 EURO Supr: 120 mp
A1254A - Va propunem spre inchiriere o casa cu 3 camere, zona Parcului 22 decembrie, Oradea, Bihor. Casa masoara o suprafata de 100 mp si este compusa din 2 camere, un birou , 2 bai, terasa acoperita. Casa este recent renovata si se afla intr-o zona extrem de linistita. Confortul termic este asigurat prin CET Oradea. Imobilul se afla pe o strada foarte putin circulata, cu suficiente locuri de parcare gratuite. Spatiul este ideal pentru un sediu de firma, birou, dispecerat transporturi, dar si pentru o familie cu copii. Casa are in vecinatate mijoace de transport, restaurante, scoli , gradinite, magazine, etc. Pretul propus de proprietar este de 600 euro, negociabil.
03.06.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 550 EURO Supr: 108 mp
A1255 - Va propunem spre inchiriere un birou, ultracentral, Oradea, Bihor. Biroul este ultracentral si masoara o suprafata de 108 mp, este compus din 5 camere, 2 bai. Incalzirea este proprie si contorizata. Biroul este nou, renovat la cele mai inalte standarde. Pretul propus de proprietar este de 550 euro/ negociabil.
31.05.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 1.050 EURO Supr: 175 mp
A1250 - Va propunem spre inchiriere un spatiu de birouri, complet renovat, la casa, zona parcului 1 Decembrie, Oradea, Bihor. Spatiul masoara o suprafata utila de 175 mp, este compus din 4 camere, 3 grupuri sanitare. Doua dintre camere sunt destul de mari, 80 mp respectiv 55 mp, openspace. Spatiul este renovat recent si are imbunatatiri geamuri termopan, usi noi si parchet melaminat. In birouri exista 33 de prize pentru calculatoare si se preteaza foarte bine pentru o firma de calculatoare sau un call center. In acest spatiu se poate amenaja si o bucatarie pentru angajati. Confortul termic se realizeaza prin Cet Oradea, iar in zilele calduroase se poate folosi aerul conditionat. Pretul propus de proprietar este de 1050 euro + TVA/lunar.
29.05.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 8 EURO Supr: 40 mp
A1065B - Propunem spre inchiriere in exclusivitate, birou in zona industriala Bors, Oradea, Bihor. Biroul masoara o suprafata de 40 mp si este compus dintr-un spatiu open space si un birou. Cele doua birouri comunica intre ele. Biroul dispune de baie proprie cu cabina de dus. Biroul este ideal pentru firme de transport si logistica sau pentru companii cu alt domeniu de activitate. Chiriasul are acces la sala de conferinte, sala de mese cu bucatarie complet utilata: frigider, cuptor, aparat de cafea etc Are acces direct spre Vama Bors dar si spre centura Oradiei si are in vecinatate statia de tramvai. Biroul se afla intr-o cladire care dispune de toate utilitatile: apa, curent, canalizare si incalzire cu agent propriu. Deasemenea dispune de parcare pazita si acces tir. Pret de inchiriere propus de proprietar: 8 euro/mp + TVA.
27.05.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 170 EURO Supr: 22 mp
A1299 - Propunem spre inchiriere birou situat in zona Bulevardului Magheru, Oradea, Bihor. Biroul face parte dintr-o cladire de birouri clasa A si este situat la etajul 2. Suprafata biroului este de 22 mp. Biroul dispune de toate utilitatile. Acesta este pretabil pentru firma de consultanta, sediu de firma, cabinet contabilitate etc. Cladirea de birouri este amplasata la 1 min de Bulevardul Magheru, mijloace de transport in comun, institutiile statului, banci etc. Pret de inchiriere propus de proprietar: 170 euro/luna.
27.05.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 300 EURO Supr: 50 mp
A1118A - Propunem spre inchiriere birou situat semicentral in Oradea, Bihor. Biroul cu suprafata utila de 50 mp este compus dintr-o incapere spatioasa si un grup sanitar. Biroul este foarte frumos amenajat cu elemente de decor deosebite. Biroul este dotat cu aer conditionat si sistem de alarma. Biroul este ideal pentru sediu de firma, showroom, reprezentata, sucursala, punct de prezenta, etc. Biroul se afla in zona semicentrala a orasului, pe o artera circulata, cu vizibilitate ridicata, usor de localizat si cu locuri de parcare in fata imobilului. Pret chirie propus de proprietar: 300 euro/luna.
27.05.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 900 EURO Supr: 358 mp
A1252 - Propunem spre inchiriere spatiu pentru birouri, Cartier Iosia Nord, Oradea, Bihor. Spatiul este situat la etaj si masoara o suprafata utila de 358 mp. Acesta este compartimentat astfel: - hol de intrare 14 mp - vestibul 15 mp - 2 camere depozitare 14 mp - camera 65 mp - sala mare 197 mp -bucatarie 13 mp -2 birouri 40 mp Spatiul dispune de toate utilitatile, incalzirea se face pe gaz si este pretabil pentru spatii de joaca, birouri co-office, depozit, showroom, dispecerate, call-center etc. Acesta este situat in Iosia Nord, in apropiere de centura. Spatiul are locuri de parcare asigurate. Pret de inchiriere propus de proprietar: 900 euro+TVA, negociabil.
27.05.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 250 EURO Supr: 50 mp
A1130A - Va propunem spre inchiriere birouri, complet renovate, zona Calea Aradului, Oradea, Bihor. Birourile se afla intro cladire recent restructurata in apropiere de centrul comercial Era Shopping, Dedeman.In cladire avem disponibile 12 birouri, din care 11 sunt la o suprafata de 50 mp iar unul la suprafata de 60 mp. Birourile sunt compartimentate in 2 camere, hol de acces si baie. Birourile sunt recent renovate si are imbunatatiri geamuri termopan, usi noi si parchet melaminat. Birourile se afla la parterul imobilului, iar contoftul termic se face cu gaz. In acest spatiu este amenajata si o bucatarie pentru angajati. Pretul propus de proprietar este de 250 euro

  •  Pagina 1 din 1 


Localitati

Pret

An constructie
  •  < 1950 (0)
  •  1951 - 1977 (0)
  •  1978 - 1986 (0)
  •  1987 - 1990 (0)
  •  1991 - 2000 (0)
  •  2001 - 2010 (0)
  •  > 2010 (0)
  •  nespecificat (20)

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Adauga proiectul tau |