IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Inchirieri Spatii Birouri BihorAnunturi: 14  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
22.03.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 1.050 EURO Supr: 175 mp
A1250 - Va propunem spre inchiriere un spatiu de birouri, complet renovat, la casa, zona parcului 1 Decembrie, Oradea, Bihor. Spatiul masoara o suprafata utila de 175 mp, este compus din 4 camere, 3 grupuri sanitare. Doua dintre camere sunt destul de mari, 80 mp respectiv 55 mp, openspace. Spatiul este renovat recent si are imbunatatiri geamuri termopan, usi noi si parchet melaminat. In birouri exista 33 de prize pentru calculatoare si se preteaza foarte bine pentru o firma de calculatoare sau un call center. In acest spatiu se poate amenaja si o bucatarie pentru angajati. Confortul termic se realizeaza prin Cet Oradea, iar in zilele calduroase se poate folosi aerul conditionat. Pretul propus de proprietar este de 1050 euro + TVA/lunar.
22.03.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 1.600 EURO Supr: 390 mp
A1249 - Propunem spre inchiriere imobil/cladire de birouri situat central, Oradea, Bihor, Romania Imobilul este situat pe o artera principala , avand in apropiere institutii importante ale orasului Oradea. Imobilul are o suprafata de 390 mp ,fiind compartimentat in mai multe incaperi, de diferite dimensiuni si este dispusa pe parter, 2 etaje si mansarda.Fiecare etaj dispune de grup sanitar iar confortul termic fiind asigurat cu centrala proprie pe gaz. Imobilul se preteaza pentru orice activitate:spatiu comercial, magazine, birou notarial, cabinet stomatologic, etc. Pretul propus de proprietar este de 1600 euro/lunar.
15.03.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 250 EURO Supr: 50 mp
A1130A - Va propunem spre inchiriere birouri, complet renovate, zona Calea Aradului, Oradea, Bihor. Birourile se afla intro cladire recent restructurata in apropiere de centrul comercial Era Shopping, Dedeman.In cladire avem disponibile 12 birouri, din care 11 sunt la o suprafata de 50 mp iar unul la suprafata de 60 mp. Birourile sunt compartimentate in 2 camere, hol de acces si baie. Birourile sunt recent renovate si are imbunatatiri geamuri termopan, usi noi si parchet melaminat. Birourile se afla la parterul imobilului, iar contoftul termic se face cu gaz. In acest spatiu este amenajata si o bucatarie pentru angajati. Pretul propus de proprietar este de 250 euro
28.02.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 400 EURO Supr: 80 mp
A1260 - Propunem spre inchiriere birou compus din 3 incaperi, zona Magheru, Oradea, Bihor Suprafata utila este de 80 mp. Biroul este compus din 3 incaperi spatioase, orientate cu geamurile la strada, bucatarie si baie cu cabina de dus. Birourile dispun de multiple imbunatatiri: geamuri termopan, gresie, faianta, parchet, mobilier de bucatarie. Confortul termic este asigurat cu aparate de aer conditionat sau exista posibilitatea cu lemne. Biroul are rezervate 2 locuri de parcare in fata. Imobilul este pretabil pentru birou de contabilitate, cabinet notarial, de avocatura, cabinet stomatologic, sediu de firma, productie usoara etc Biroul este situat in zona Magheru, la 2 min de Hotel Continental, statia de tramvai, dar si la 5 min de sediul finantelor, banci, Centru Civic Pret de inchiriere propus de proprietar: 400 euro/luna, negociabil
28.02.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 550 EURO Supr: 51 mp
A1235 - Propunem spre inchiriere birou cu 2 incaperi, situat ultracentral, la 2 minute de Piata Unirii, Oradea, Bihor Biroul se afla la etajul 1 al unei cladiri monument istoric, construita din caramida. Suprafata utila a biroului este de 51 mp si este compus dintr-o camera foarte spatioasa cu geamurile la strada , iar cea de a 2 camera este open space cu bucataria, baie cu cabina de dus. Apartamentul este in totalitate renovat si dispune de multiple imbunatatiri: instalatii electrice si sanitare schimbate, instalatia de incalzire pe cupru, usi si geamuri din lemn masiv stratificat, gresie, faianta, parchet, calorifere de aluminiu. Acesta se inchiriaza mobilat si utilat cu : plita pe gaz, cuptor electric, hota, frigider etc Confortul termic este asigurat de la termoficare. Apartamentul se afla la 2 minute de Piata Unirii, aproape de punctele de interes ale orasului, Primarie, banci, statii de autobuz si tramvai, magazine. Pret de inchiriere propus de proprietar: 550 euro/luna, negociabil
28.02.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 550 EURO Supr: 108 mp
A1255 - Va propunem spre inchiriere un birou, ultracentral, Oradea, Bihor. Biroul este ultracentral si masoara o suprafata de 108 mp, este compus din 5 camere, 2 bai. Incalzirea este proprie si contorizata. Biroul este nou, renovat la cele mai inalte standarde. Pretul propus de proprietar este de 550 euro/ negociabil.
23.01.2019
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 550 EURO Supr: 100 mp
A1253 - Va propunem spre inchiriere un birou cu 4 camere, ultracentral, Oradea, Bihor. Biroul masoara o suprafata de 100 mp, este compus din 4 camere, 2 bai, o terasa inchisa pentru o chicineta si o crama la demisol,cu intrarea din birou, ideala pentru o arhiva. Incalzirea este proprie si contorizata. Biroul este nou renovat la cele mai inalte standarde. Pretul propus de proprietar este de 550 euro/lunar.
07.12.2018
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 6 EURO Supr: 786 mp
A1237 - Va propunem spre inchiriere un spatiu comercial , zona centru, Oradea, Bihor. Imobilul este dispus pe 4 nivele si masoara o suprafata utila totala de 786 mp, subsol 137mp, parter 176 mp, etaj 243mp, mansarda 230mp, toate incaperile sunt openspace si pot fi amenajate exact cum doreste beneficiarul. In fata imobilului exista suficiente parcari, imobilul fiind situat pe o strada principala, din centrul Oradiei. Imobilul se preteaza pentru birouri de firma, reprezentante, clinica medicala, banca, proprietarul fiind dispus sa faca toate modificarile necesare pentru confortul chiriasului. Se poate inchiria si partial, un intreg etaj sau partial. Daca aveti nevoie de o reprezentanta pe una dintre cele mai circulate strazi din oras, aceasta este locatia perfecta pentru dumneavoastra. Asteptam cu interes ofertele pentru vizionare! Pretul propus de proprietar este de 6 euro/mp, usor negociabil.
07.12.2018
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 250 EURO Supr: 14 mp
A1061A - Propunem spre inchiriere birou situat central in Oradea, Bihor. Biroul este compus dintr-o incapere open space care masoara 14 mp, iar accesul catre acesta se face printr-un hol. Din acest hol se face accesul catre inca un birou si poate fi folosit ca si sala de asteptare, etc. Dispune de grup sanitar. Biroul este situat central si este usor de localizat. Deasemenea este foarte aproape de principalele puncte de interes ale orasului: Piata Unirii, primarie, Finante, ITM, Oficiul de Cadastru, etc. Pret chirie: 250 euro/luna + TVA. Exista posibilitatea inchirierii si celui de-al doilea birou.
05.12.2018
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 700 EURO Supr: 200 mp
V1739A - Agentia va propune spre inchiriere un spatiu de birouri, 4 birouri, in suprafata totala de 200 mp, zona Oncea, Oradea, jud. Bihor, Romania. Spatiul de inchiriat se afla la etajul 1 al unei cladiri noi si este compus dintr-o incapere de tip open space care se poate compartimenta dupa bunul plac al chiriasului si se poate organiza chiar si o mica bucatarie pentru uzul angajatilor. Din aceasta incapere openspace se intra in alte trei birouri destul de spatioase, si tot de aici aveti acces la grupul sanitar compus din 2 incaperi. Spatiul are disponibile 6 parcari, 4 chiar la strada, iar celelalte doua in spatele cladirii. Pretul propus de proprietar este de 700 euro negociabil.
03.12.2018
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 350 EURO Supr: 68 mp
A1223 - Agentia va propune spre inchiriere un birou de 68mp, zona strazii Iuliu Maniu, Oradea, Bihor. Biroul este compus din 3 camere spatioase si bine luminate si o baie cu dus. Prima camera poate fi un secretariat cu sala de primire, iar din aceasta, se intra in celelalte 2 camere care au geamurile la strada si care comunica intre ele printr-o usa . Intregul birou este total renovat, cu materiale de calitate, usile si geamurile sunt din lemn, iar obiectele sanitare sunt de firma. Confortul termic este asigurat de o centrala proprie pe gaz si deoarece peretii din caramida sunt grosi, asta face ca cheltuielile cu caldura sa fie minime. Acest birou se preteaza foarte bine pentru un sediu de firma, birou notarial sau avocatial, reprezentanta, birou turism, birou companie aeriana, etc Avand geamurile spre o strada principala, biroul are o vizibilitate foarte buna. Imobilul se afla aproape de centru, la 1 min de Piata Unirii , iar in fata imobilului exista parcarile Primariei(se poate face abonament!). Pretul propus de proprietar este de doar 350 euro/lunar !
28.11.2018
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 350 EURO Supr: 55 mp
A1086 - Propunem spre inchiriere exclusiva birou in zona Decebal, Oradea, Bihor. Biroul se afla la parterul unui bloc nou si este compus din 2 incaperi, o baie si terasa, avand o suprafata utila de 55 mp. Biroul este pretabil si pentru sediu de firma, cabinet medical etc. Biroul se poate inchiriat mobilat sau nemobilat. Birou are in vecinatate mijloace de transport in comun si este foarte aproape de centrul orasului. PRET NOU: 350 euro / luna. Pret vechi: 450 euro / luna, negociabil.
28.11.2018
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 300 EURO Supr: 45 mp
A1015 - Propunem spre inchiriere in exclusivitate birou in zona garii, Oradea, Bihor. Biroul este compus dintr-un hol, 2 incaperi spatioase si luminoase si o baie. Masoara o suprafata utila de 45 mp si este situat la etajul 1/1. In cladire mai sunt 2 vecini, iar curtea dispune de 3 locuri de parcare disponibile. Spatiul este pretabil pentru birou, sediu de firma, cabinet medical, etc. Este situat intr-o zona accesibila si aproape de mijloacele de transport in comun, spitale, gara, magazinul Crisul, etc. PRET NOU: 300 euro / luna. Pret vechi de inchiriere: 350 euro / luna.
23.11.2018
Inchirieri Birouri Bihor Oradea
Pret: 275 EURO Supr: 50 mp
A0084 - Oferim spre inchiriere spatii pentru birouri in Oradea, zona centrala,,nemobilat(se poate si mobilat),2 birouri a cate 60 mp si 50 mp, baie separata in fiecare birou. Spatiul se poate inchiria si compartimentat. Facilitati: aer conditionat, parchet,usi de metal blindate,internet fibra optica, curent cu contor separat, telefon, parcare privata, paza Pret propus de proprietar 360 euro+TVA, respectiv 275 euro+TVA

  •  Pagina 1 din 1 


Localitati

Pret

An constructie
  •  < 1950 (0)
  •  1951 - 1977 (0)
  •  1978 - 1986 (0)
  •  1987 - 1990 (0)
  •  1991 - 2000 (0)
  •  2001 - 2010 (0)
  •  > 2010 (0)
  •  nespecificat (14)

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Adauga proiectul tau |