IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Inchirieri Spatii Comerciale BihorAnunturi: 11  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
23.09.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 1.800 EURO Supr: 130 mp
A1194 - Propunem spre inchiriere spatiu comercial ultracentral in Oradea, Bihor. Spatiul este amplasat in zona ultacentrala fiind pretrabil pentru activitate de alimentatie publica,birouri,banci. Spatiul are o suprafata utila de 130 de mp,care gazduieste in spatele depozitului si un mic apartament cu o camera si birou. Spatiul este valabil din data de 1 noiembie 2018. Pret produs de propietar spre inchiriere: 1800 euro.
11.09.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 400 EURO Supr: 50 mp
A1317 - Propunem spre inchiriere spatiu comercial situat in zona Bld Dacia, Oradea, Bihor. Spatiul are o suprafata de 50 de mp si este impartit intr-o incapere generoasa la intrare cu vitrina mare la strada, un hol, grup sanitar si un mic birou la etaj. Spatiul dispune de 2 usi de acces, una fiind pentru aprovizionare cu acces prin spate. De asemnea are si locuri de parcare in spatele imobilului. Spatiul este ideal pentru sediu de firma, magazin, punct de prezentare, etc. Spatiul se afla pe o artera circulata, cu vizibilitate ridicata, usor de localizat. Pret propus de proprietar: 400 euro/luna negociabil
11.09.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 1.000 EURO Supr: 138 mp
V1454A - Propunem spre inchiriere spatiu comercial situat semicentral in Oradea, Bihor. Spatiul comercial este compus din 2 cladiri. Primul spatiu comercial masoara 99 mp si este compus din showroom, birou si un vestiar cu baie. Al doilea spatiu comercial masoara 80 mp si poate fi utilizat ca si birou, spatiu pentru depozitare, etc. Suprafata totala a terenului este 299 mp. Spatiul comercial este foarte luminos si este dotat cu aer conditionat, sistem de alarma si sistem de supraveghere video. Spatiul comercial are vizibilitate foarte buna si este usor de localizat. Dispune de curte, acces auto, dar si locuri de parcare in fata imobilului. Spatiul comercial este pretabil pentru showroom, sediu de firma, restaurant, etc. Pretul propus de proprietar este de 1000E + TVA.
02.09.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Alesd
Pret: 2.000 EURO Supr: 700 mp
A1147 - Propunem spre inchiriere in exclusivitate, afacere restaurant - pizzerie in Alesd, Bihor. Restaurantul - pizzerie resprezinta o buna oportunitate de investie, fiind in momentul de fata functional si dotat cu tot ce este necesar pentru o foarte buna functionare, dar si pentru organizare de evenimente. Restaurantul este amenajat modern si este foarte primitor. Restaurantul masoara 700 mp utili si dispus pe 2 nivele: demisol si parter. Demisolul este frumos amenajat cu bar, o sala mare mobilata cu mese si scaune, o incapere folosita ca si spatiu pentru depozitare, care dupa caz, poate fi amenajata ca si bucatarie si doua grupuri sanitare. Parterul masoara 430 mp utili si cuprinde mai multe spatii: restaurantul propriu-zis, spatiu pentru pizzerie, bucataria restaurantului, camera frigorifica, spalatorie si 3 grupuri sanitare. Restaurantul are o capacitate de 150 - 180 persoane. Spatiul pentru pizzerie este utilat cu: cuptoare pentru pizza, formator, malaxor, dulapuri reci pentru depozitarea ingredientelor, dulapuri pentru depozitare, frigidere profesionale, carucioare pentru transportul tavilor, etc. Bucataria este echipata cu aragaz, hote, frigidere, friteuza, cuptoare, dospitor paine, etc. Terasa restaurantului are 80 locuri si are amenajat un bar utilat cu aparat de cafea, aparta de gheata, etc, astfel incat servirea se poate face separat de restaurant. Restaurantul este frumos finisat, cu materiale de calitate si este amenajat cu granit, marmura, etc. Pret de inchiriere propus de proprietar: 2000 euro/luna.
02.09.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 1.000 EURO Supr: 190 mp
A1315 - Va propunme spre inchiriere un spatiu comercial constructie noua, in zona Parcului Olosig, Oradea, Bihor. Spatiul comercial masoara suprafata de 190 mp, pe doua nivele si este compus din doua incaperi openspace de 95 mp fiecare, doua bai si o gradina interioara de 40 mp. Spatiul este recent construit, conditii foarte bune, vitrina pe toata suprafata peretelui de la strada principala. Acest spatiu se preteaza la mai multe genuri de afacere, reprezentata firma, magazin de prezentare, magazin de vanzare, salon de cosmetica si masaj, cabinet medical, clinica, cabinet stomatologic, bar, etc. Confortul termic este asigurat de centrala electrica proprie. Spatiul se afla in vecinatatea statiilor de tramvai, intr-o zona foarte circulata, cu o vizibilitate foarte buna. Pretul propus de proprietar este de 1000 euro/lunar.
28.08.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 700 EURO Supr: 60 mp
A1319 - Propunem spre inchiriere spatiu comercial situat ultracentral in Oradea, Bihor. Spatiul are o incapere deschisa care se poate amenaja si compartimenta dupa placul fiecaruia, 2 incaperi pentru birou sau spatiu comercial si 2 grupuri sanitare. Spatiul este imbunatatit cu geamuri si usi de termopan, podea cu parchet si gresie. Incalzirea spatiului este asigurata cu centrala proprie pe gaz. Spatiul este ideal pentru sediu de firma, showroom, reprezentata, sucursala, punct de prezentare, etc. Spatiul se afla in zona centrala a orasului, pe o artera circulata, cu vizibilitate ridicata, usor de localizat si cu locuri de parcare in fata imobilului. Pret propus de proprietar: 700 euro/luna, negociabil.
23.08.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 700 EURO Supr: 69 mp
A1330 - Propunem spre inchiriere spatiu comercial, ultracentral, Oradea, Bihor. Spatiul comercial de inchiriat este ideal pentru activitati comerciale, bar, cafenea, restaurant, salon coafura, sediu de firma, birou de contabilitate, birou avocatura, etc. Spatiul comercial are suprafata de 69 mp utili si este compus din 2 incaperi mari open space una pe plan parter iar cealalta la mezazin, un minibar si 3 grupuri sanitare. Spatiul comercial are geamuri si usi termopan din lemn masiv, parchet laminat, gresie si faianta la baie, cu baterie cu senzori. Pret de inchiriere propus de proprietar: 700 euro/luna.
23.08.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 2.700 EURO Supr: 250 mp
V1974A - Propunem spre inchiriere spatiu comercial situat central in Oradea, Bihor. Spatiul are o incapere deschisa care se poate amenaja si compartimenta dupa placul fiecaruia, o incapere pentru birou si grupuri sanitare. Spatiul dispune de 2 usi de acces, una fiind pentru aprovizionare cu acces de 3,5t. Incalzirea spatiului este asigurata de centrala pe curent si de la oras. Spatiul este ideal pentru sediu de firma, showroom, reprezentata, sucursala, punct de prezentare, activitati sportive, sala de dans , etc. Spatiul se afla in zona centrala a orasului, pe o artera circulata, cu vizibilitate ridicata, usor de localizat si cu locuri de parcare in fata imobilului. Proprietarul este dispus sa inchirieze si o suprafata mai mica. Pret propus de proprietar: 2 700 euro/luna negociabil
05.06.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 4.099 EURO Supr: 1464 mp
A1259 - Va propunem spre inchiriere o hala cu spatiu de birouri, zona industriala Oradea, Bihor. Spatiul de productie care se afla la etajul 2 al cladirii, masoara o suprafata de 1464 mp si spatiul de birouri masoara o suprafata de 200 mp. Hala este dotata cu curent trifazic cu o capacitate de 120 kw. Hala detine autorizatiile de functionare si este racordata la toate utilitatile necesare functionarii.Este delimitata in sala de productie ce masoara 1000mp, sala de mese, grupuri sanitare si birouri Aceasta hala are locuri de parcare , paza de luni pana vineri si sistem de alarma si supraveghere. Accesul la aceasta Hala se face pe strada asfaltata. Pretul propus de proprietar este de 2,80 euro/negociabil.
27.05.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 260 EURO Supr: 36 mp
A1199 - Va propunem spre inchiriere in exclusivitate un cabinet stomatologic, situat central in Oradea, zona strazii Avram Iancu, jud. Bihor. Cabinetul stomatologic este complet utilat cu aparatura specifica in perfecta stare de functionare, cu mobilier specific. Cabinetul este structurat astfel: cabinetul propriu zis, baie cu cada si dus pentru medici, are o sala de asteptare pentru pacienti , cu grup sanitar separat si o camera tehnica izolata fonic pentru compresor. Cabinetul a fost autorizat pentru aceasta activitate la toate institutiile(sanitar, CAS, etc.) Incalzirea se realizeaza cu centrala electrica proprie iar baia este utilata cu boiler. Pretul propus de proprietar este de 260 euro/luna, negociabil.
27.05.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 2.200 EURO Supr: 740 mp
V1881C - Propunem spre inchiriere spatiu comercial, Calea Clujului , Oradea, Bihor. Spatiul comercial este de tipul parter+etaj, iar suprafata utila este 740 mp. La parter spatiul dispune de 2 intrari direct din strada, suprafata utila este de 314 mp, este openspace si dispune de grup sanitar. La etaj, spatiul masoara 425 mp si este openspace putand fi compartimentat dupa preferinte. Spatiul este pretabil atat ca magazin de prezentare, sediu de firma, dar si ca spatiu de productie, dispunand de curent trifazic- putere de curent 200 kw. Spatiul comercial este racordat la apa si canalizare si exista posibilitatea de racordare la termoficarea orasului. Acesta dispune de mai multe locuri de parcare, pe o suprafata de 302 mp. Spatiul este situat pe Calea Clujului, intr-o zona comerciala, cu vad, aproape de mijloace de transport in comun dar si la 5 minute de Centrul Civic. Acesta se poate inchiria si partial. Pret de inchiriere propus de proprietar: 2200 euro, negociabil.

  •  Pagina 1 din 1 


Localitati

Pret

An constructie
  •  < 1950 (0)
  •  1951 - 1977 (0)
  •  1978 - 1986 (0)
  •  1987 - 1990 (0)
  •  1991 - 2000 (0)
  •  2001 - 2010 (0)
  •  > 2010 (0)
  •  nespecificat (11)

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Adauga proiectul tau |