IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Inchirieri Spatii Comerciale BihorAnunturi: 15  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
14.06.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 2.700 EURO Supr: 250 mp
V1974A - Propunem spre inchiriere spatiu comercial situat central in Oradea, Bihor. Spatiul are o incapere deschisa care se poate amenaja si compartimenta dupa placul fiecaruia, o incapere pentru birou si grupuri sanitare. Spatiul dispune de 2 usi de acces, una fiind pentru aprovizionare cu acces de 3,5t. Incalzirea spatiului este asigurata de centrala pe curent si de la oras. Spatiul este ideal pentru sediu de firma, showroom, reprezentata, sucursala, punct de prezentare, activitati sportive, sala de dans , etc. Spatiul se afla in zona centrala a orasului, pe o artera circulata, cu vizibilitate ridicata, usor de localizat si cu locuri de parcare in fata imobilului. Proprietarul este dispus sa inchirieze si o suprafata mai mica. Pret propus de proprietar: 2 700 euro/luna negociabil
14.06.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 350 EURO Supr: 80 mp
A1296 - Propunem spre inchiriere spatiu comercial situat central in Oradea, Bihor. Spatiul comercial are o suprafata utila de 80 mp si este compus dintr-o incapere spatioasa de tip open space cu suprafata de 53 mp , un hol de unde se ramifica un birou cu un spatiu de depozitare si 2 bai. Spatiul este nemobilat, este dotat cu geam termopan, parchet melaminat, tavan fals , baile cu gresie si faianta , usa de iesire catre curte este din metal. Incalzirea pentru spatiu este asigurata de centrala proprie pe gaz. Spatiul este ideal pentru sediu de firma, showroom, reprezentata, sucursala, punct de prezentare, etc. Spatiul se afla in zona centrala a orasului, pe o artera circulata, cu vizibilitate ridicata, usor de localizat si cu locuri de parcare in fata imobilului. PRET: 350 euro/luna.
10.06.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 1.000 EURO Supr: 138 mp
V1454A - Propunem spre inchiriere spatiu comercial situat semicentral in Oradea, Bihor. Spatiul comercial este compus din 2 cladiri. Primul spatiu comercial masoara 99 mp si este compus din showroom, birou si un vestiar cu baie. Al doilea spatiu comercial masoara 80 mp si poate fi utilizat ca si birou, spatiu pentru depozitare, etc. Suprafata totala a terenului este 299 mp. Spatiul comercial este foarte luminos si este dotat cu aer conditionat, sistem de alarma si sistem de supraveghere video. Spatiul comercial are vizibilitate foarte buna si este usor de localizat. Dispune de curte, acces auto, dar si locuri de parcare in fata imobilului. Spatiul comercial este pretabil pentru showroom, sediu de firma, restaurant, etc. Pretul propus de proprietar este de 1000E + TVA.
05.06.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 4.099 EURO Supr: 1464 mp
A1259 - Va propunem spre inchiriere o hala cu spatiu de birouri, zona industriala Oradea, Bihor. Spatiul de productie care se afla la etajul 2 al cladirii, masoara o suprafata de 1464 mp si spatiul de birouri masoara o suprafata de 200 mp. Hala este dotata cu curent trifazic cu o capacitate de 120 kw. Hala detine autorizatiile de functionare si este racordata la toate utilitatile necesare functionarii.Este delimitata in sala de productie ce masoara 1000mp, sala de mese, grupuri sanitare si birouri Aceasta hala are locuri de parcare , paza de luni pana vineri si sistem de alarma si supraveghere. Accesul la aceasta Hala se face pe strada asfaltata. Pretul propus de proprietar este de 2,80 euro/negociabil.
31.05.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Alesd
Pret: 2.000 EURO Supr: 700 mp
A1147 - Propunem spre inchiriere in exclusivitate, afacere restaurant - pizzerie in Alesd, Bihor. Restaurantul - pizzerie resprezinta o buna oportunitate de investie, fiind in momentul de fata functional si dotat cu tot ce este necesar pentru o foarte buna functionare, dar si pentru organizare de evenimente. Restaurantul este amenajat modern si este foarte primitor. Restaurantul masoara 700 mp utili si dispus pe 2 nivele: demisol si parter. Demisolul este frumos amenajat cu bar, o sala mare mobilata cu mese si scaune, o incapere folosita ca si spatiu pentru depozitare, care dupa caz, poate fi amenajata ca si bucatarie si doua grupuri sanitare. Parterul masoara 430 mp utili si cuprinde mai multe spatii: restaurantul propriu-zis, spatiu pentru pizzerie, bucataria restaurantului, camera frigorifica, spalatorie si 3 grupuri sanitare. Restaurantul are o capacitate de 150 - 180 persoane. Spatiul pentru pizzerie este utilat cu: cuptoare pentru pizza, formator, malaxor, dulapuri reci pentru depozitarea ingredientelor, dulapuri pentru depozitare, frigidere profesionale, carucioare pentru transportul tavilor, etc. Bucataria este echipata cu aragaz, hote, frigidere, friteuza, cuptoare, dospitor paine, etc. Terasa restaurantului are 80 locuri si are amenajat un bar utilat cu aparat de cafea, aparta de gheata, etc, astfel incat servirea se poate face separat de restaurant. Restaurantul este frumos finisat, cu materiale de calitate si este amenajat cu granit, marmura, etc. Pret de inchiriere propus de proprietar: 2000 euro/luna.
30.05.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 450 EURO Supr: 100 mp
A1304 - Propunem spre inchiriere spatiu situat central in Oradea, Bihor. Spatiul este tip incapere open space cu o suprafata utila de 100 mp. Spatiul este nemobilat, este dotat cu geam termopan, parchet laminat, tavan fals realizat din lemn masiv. Incalzirea pentru spatiu este asigurata de centrala proprie pe gaz. Spatiul este ideal pentru sediu de firma, showroom, reprezentata, sucursala, punct de prezentare, activitati sportive, sala de dans , etc. Spatiul se afla in zona centrala a orasului, pe o artera circulata, cu vizibilitate ridicata, usor de localizat si cu locuri de parcare in fata imobilului. Pret propus de proprietar:450 euro/luna.
29.05.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 1.800 EURO Supr: 130 mp
A1194 - Propunem spre inchiriere spatiu comercial ultracentral in Oradea, Bihor. Spatiul este amplasat in zona ultacentrala fiind pretrabil pentru activitate de alimentatie publica,birouri,banci. Spatiul are o suprafata utila de 130 de mp,care gazduieste in spatele depozitului si un mic apartament cu o camera si birou. Spatiul este valabil din data de 1 noiembie 2018. Pret produs de propietar spre inchiriere: 1800 euro.
27.05.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 260 EURO Supr: 36 mp
A1199 - Va propunem spre inchiriere in exclusivitate un cabinet stomatologic, situat central in Oradea, zona strazii Avram Iancu, jud. Bihor. Cabinetul stomatologic este complet utilat cu aparatura specifica in perfecta stare de functionare, cu mobilier specific. Cabinetul este structurat astfel: cabinetul propriu zis, baie cu cada si dus pentru medici, are o sala de asteptare pentru pacienti , cu grup sanitar separat si o camera tehnica izolata fonic pentru compresor. Cabinetul a fost autorizat pentru aceasta activitate la toate institutiile(sanitar, CAS, etc.) Incalzirea se realizeaza cu centrala electrica proprie iar baia este utilata cu boiler. Pretul propus de proprietar este de 260 euro/luna, negociabil.
27.05.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 400 EURO Supr: 30 mp
V1869A - Va propunem spre inchiriere un spatiu comercial de 30 mp, semicentral, Oradea, Bihor. Spatiul comercial este compus dintr-o camera mai mare de 20 mp, o chicineta si o baie. Spatiul are intrare direct din strada si este situat pe un bulevard foarte circulat, in apropierea Tribunalului, a magazinului Crisul, are in vecinatate banci , magazine, facultati. Acest spatiu se preteaza ca si biroul avaocatial, notarial, agentie de turism, frizerie, patiserie, cofetarie, birou de informatii, etc. Pretul propus de proprietar este de 400 euro/lunar.
27.05.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 300 EURO Supr: 50 mp
A1118A - Propunem spre inchiriere spatiu comercial situat semicentral in Oradea, Bihor. Spatiul comercial cu suprafata utila de 50 mp este compus dintr-o incapere spatioasa si un grup sanitar. Spatiul comercial este foarte frumos amenajat cu elemente de decor deosebite. Spatiul comercial este dotat cu aer conditionat si sistem de alarma. Spatiul comercial este ideal pentru showroom, reprezentata, sucursala, punct de prezenta, etc. Spatiul comercial se afla in zona semicentrala a orasului, pe o artera circulata, cu vizibilitate ridicata, usor de localizat si cu locuri de parcare in fata imobilului. Pret chirie propus de proprietar: 300 euro/luna.
27.05.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 900 EURO Supr: 358 mp
A1252 - Propunem spre inchiriere spatiu comercial, Cartier Iosia Nord, Oradea, Bihor. Spatiul comercial este situat la etaj si masoara o suprafata utila de 358 mp. Acesta este compartimentat astfel: - hol de intrare 14 mp - vestibul 15 mp - 2 camere depozitare 14 mp - camera 65 mp - sala mare 197 mp -bucatarie 13 mp -2 birouri 40 mp Spatiul dispune de toate utilitatile, incalzirea se face pe gaz si este pretabil pentru spatii de joaca, birouri co-office, depozit, showroom, dispecerate, call-center etc. Acesta este situat in Iosia Nord, in apropiere de centura. Spatiul are locuri de parcare asigurate. Pret de inchiriere propus de proprietar: 900 euro + TVA, negociabil.
27.05.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 2.200 EURO Supr: 740 mp
V1881C - Propunem spre inchiriere spatiu comercial, Calea Clujului , Oradea, Bihor. Spatiul comercial este de tipul parter+etaj, iar suprafata utila este 740 mp. La parter spatiul dispune de 2 intrari direct din strada, suprafata utila este de 314 mp, este openspace si dispune de grup sanitar. La etaj, spatiul masoara 425 mp si este openspace putand fi compartimentat dupa preferinte. Spatiul este pretabil atat ca magazin de prezentare, sediu de firma, dar si ca spatiu de productie, dispunand de curent trifazic- putere de curent 200 kw. Spatiul comercial este racordat la apa si canalizare si exista posibilitatea de racordare la termoficarea orasului. Acesta dispune de mai multe locuri de parcare, pe o suprafata de 302 mp. Spatiul este situat pe Calea Clujului, intr-o zona comerciala, cu vad, aproape de mijloace de transport in comun dar si la 5 minute de Centrul Civic. Acesta se poate inchiria si partial. Pret de inchiriere propus de proprietar: 2200 euro, negociabil.
24.05.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 500 EURO Supr: 59 mp
V1947B - Gaminvest propune spre inchiriere spatiu comercial situat pe B-dul Decebal, Oradea, Bihor. Spatiul are o suprafata utila de 59 mp si este separat in doua incaperi fiecare avand intrare din strada .Primul spatiu cu suprafata de 21 mp este compus dintr-o incapere si o baie. Spatiul are geam termopan tip vitrina. Al doilea spatiu are suprafata utila de 37 mp si este compus dintr-o incapere spatioasa si un hol de unde se ramifica o baie si un depozit. La fel ca si primul si acesta este dotat cu geam termopan tip vitrina,parchet melaminat,tavan fals,baile cu gresie si faianta,spatiul este dotat si cu aer conditionat. Incalzirea este asigurata cu centrala proprie pe gaz,. Spatiul este ideal pentru sediu de firma,showroom,reprezentata,sucursala,magazin, farmacie, salon de infrumusetare etc. Spatiul se afla in zona traficata a orasului, pe o artera circulata,cu vizibilitate ridicata, usor de localizat . Pret propus de proprietar: 500 euro/luna.
24.05.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 200 EURO Supr: 21 mp
V1947A - Gaminvest propune spre inchiriere spatiu comercial situat pe B-dul Decebal, in Oradea, Bihor. Spatiul are o suprafata utila de 21 mp si este compus dintr-o camera si o baie. Spatiul are geam termopan tip vitrina si intrare direct din strada. Incalzirea este asigurata cu centrala proprie pe gaz,. Spatiul este ideal pentru sediu de firma, showroom, reprezentata, sucursala, punct de prezenta, magazin, farmacie. Spatiul se afla in zona traficata a orasului, pe o artera circulata, cu vizibilitate ridicata, usor de localizat . Pret propus de proprietar: 200 euro/luna.
24.05.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 300 EURO Supr: 37 mp
V1947 - Propunem spre inchiriere spatiu comercial situat pe B-dul Decebal, in Oradea, Bihor. Spatiul are o suprafata utila de 37 mp si este compus dintr-o camera spatioasa,un hol de unde se ramifica o baie si un depozit. Spatiul are vitrina si intrare direct din strada Spatiul este dotat cu geam termopan,parchet melaminat,tavan fals,baile au gresie si faianta. Spatiul este dotat si cu aer conditionat. Incalzirea este asigurata cu centrala proprie pe gaz,. Acesta este ideal pentru sediu de firma,showroom,reprezentata,sucursala,magazin,farmacie etc. Spatiul se afla in zona traficata a orasului, pe o artera circulata, cu vizibilitate ridicata, usor de localizat . Pret propus de proprietar: 300 euro/luna.

  •  Pagina 1 din 1 


Localitati

Pret

An constructie
  •  < 1950 (0)
  •  1951 - 1977 (0)
  •  1978 - 1986 (0)
  •  1987 - 1990 (0)
  •  1991 - 2000 (0)
  •  2001 - 2010 (0)
  •  > 2010 (0)
  •  nespecificat (15)

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Adauga proiectul tau |