IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Inchirieri Spatii Comerciale BihorAnunturi: 14  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
22.03.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Alesd
Pret: 2.000 EURO Supr: 700 mp
A1147 - Propunem spre inchiriere in exclusivitate, afacere restaurant - pizzerie in Alesd, Bihor. Restaurantul - pizzerie resprezinta o buna oportunitate de investie, fiind in momentul de fata functional si dotat cu tot ce este necesar pentru o foarte buna functionare, dar si pentru organizare de evenimente. Restaurantul este amenajat modern si este foarte primitor. Restaurantul masoara 700 mp utili si dispus pe 2 nivele: demisol si parter. Demisolul este frumos amenajat cu bar, o sala mare mobilata cu mese si scaune, o incapere folosita ca si spatiu pentru depozitare, care dupa caz, poate fi amenajata ca si bucatarie si doua grupuri sanitare. Parterul masoara 430 mp utili si cuprinde mai multe spatii: restaurantul propriu-zis, spatiu pentru pizzerie, bucataria restaurantului, camera frigorifica, spalatorie si 3 grupuri sanitare. Restaurantul are o capacitate de 150 - 180 persoane. Spatiul pentru pizzerie este utilat cu: cuptoare pentru pizza, formator, malaxor, dulapuri reci pentru depozitarea ingredientelor, dulapuri pentru depozitare, frigidere profesionale, carucioare pentru transportul tavilor, etc. Bucataria este echipata cu aragaz, hote, frigidere, friteuza, cuptoare, dospitor paine, etc. Terasa restaurantului are 80 locuri si are amenajat un bar utilat cu aparat de cafea, aparta de gheata, etc, astfel incat servirea se poate face separat de restaurant. Restaurantul este frumos finisat, cu materiale de calitate si este amenajat cu granit, marmura, etc. Pret de inchiriere propus de proprietar: 2000 euro/luna.
18.03.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 400 EURO Supr: 30 mp
V1869A - Va propunem spre inchiriere un spatiu comercial de 30 mp, semicentral, Oradea, Bihor. Spatiul comercial este compus dintr-o camera mai mare de 20 mp, o chicineta si o baie. Spatiul are intrare direct din strada si este situat pe un bulevard foarte circulat, in apropierea Tribunalului, a magazinului Crisul, are in vecinatate banci , magazine, facultati. Acest spatiu se preteaza ca si biroul avaocatial, notarial, agentie de turism, frizerie, patiserie, cofetarie, birou de informatii, etc. Pretul propus de proprietar este de 400 euro/lunar.
14.03.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 5 EURO Supr: 525 mp
A1275 - Propunem spre inchiriere hala de depozitare/productie, situata intre Oradea si Sanmartin, Bihor Hala este constructie noua si masoara 525 mp. Aceasta are 5 porti acces tir si o intrare pentru persoane. Inaltimea halei este 4,20 m ,platforma betonata, dispune de curent trifazic- putere de curent 120 kw , put forat, fosa septica. Terenul pe care este situata hala masoara 1500 mp, cu front la strada de 50 ml. Hala este pretabila pentru depozitare, productie, spalatorie, vospitorie, atelier auto. In functie de preferinte se vor amenaja spatii de birouri si grupurile sanitare. Hala se poate inchiria si partial. Pret de inchiriere propus de proprietar: 5 euro/mp, negociabil
14.03.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 1.000 EURO Supr: 138 mp
V1454A - Propunem spre vanzare spatiu comercial situat semicentral in Oradea, Bihor. Spatiul comercial este compus din 2 cladiri. Primul spatiu comercial masoara 99 mp si este compus din showroom, birou si un vestiar cu baie. Al doilea spatiu comercial masoara 80 mp si poate fi utilizat ca si birou, spatiu pentru depozitare, etc. Suprafata totala a terenului este 299 mp. Spatiul comercial este foarte luminos si este dotat cu aer conditionat, sistem de alarma si sistem de supraveghere video. Spatiul comercial are vizibilitate foarte buna si este usor de localizat. Dispune de curte, acces auto, dar si locuri de parcare in fata imobilului. Spatiul comercial este pretabil pentru showroom, sediu de firma, restaurant, etc. Pretul propus de proprietar este de 1000E + TVA Agentia nu percepe comision de la cumparator!
11.03.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 2.200 EURO Supr: 740 mp
V1881C - Propunem spre inchiriere spatiu comercial, Calea Clujului , Oradea, Bihor Spatiul comercial este de tipul parter+etaj, iar suprafata utila este 740 mp. La parter spatiul dispune de 2 intrari direct din strada, suprafata utila este de 314 mp, este openspace si dispune de grup sanitar. La etaj, spatiul masoara 425 mp si este openspace putand fi compartimentat dupa preferinte. Spatiul este pretabil atat ca magazin de prezentare, sediu de firma, dar si ca spatiu de productie, dispunand de curent trifazic- putere de curent 200 kw. Spatiul comercial este racordat la apa si canalizare si exista posibilitatea de racordare la termoficarea orasului. Acesta dispune de mai multe locuri de parcare, pe o suprafata de 302 mp. Spatiul este situat pe Calea Clujului, intr-o zona comerciala, cu vad, aproape de mijloace de transport in comun dar si la 5 minute de Centrul Civic. Acesta se poate inchiria si partial. Pret de inchiriere propus de proprietar: 2200 euro, negociabil.
04.01.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 450 EURO Supr: 40 mp
A1240 - Va propunem spre inchiriere un spatiu comercial, la strada principala, Parcul 1 Decembrie, Oradea, Bihor. Spatiul comercial masoara 40mp si are vitrina la strada. Spatiul are vad comercial. Confortul termic este asigurat prin CET Oradea. Pretul propus de proprietar este de 450 euro/lunar.
10.12.2018
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Gepiu
Pret: 1.000 EURO Supr: 292 mp
A1208 - Propunem spre inchiriere restaurant in Gepiu,Bihor. Restaurantul este amplasat in zona cu vad si trafic intens si se inchiriaza la cheie cu clientela formata. Spatiul are o suprafata de 292 mp utili, fiind compus din P+M sala de restaurant, 2 bai, depozit, gradina frumos amenajata si parcare foarte mare. Incalzirea se face pe peleti. Pret propus de proprietar spre inchiriere: 1000 euro/ negociabil.
07.12.2018
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 1.500 EURO Supr: 140 mp
A1226 - Propunem spre inchiriere in exclusivitate salon de infrumusetare, situat semicentral, Oradea, Bihor. Salonul a fost deschis in anul 2008 si se bucura de renume in randul clientilor oradeni. Datorita serviciilor de calitate precum si a produselor profesionale folosite, salonul are deja clientela formata. Salonul masoara o suprafata utila de 140 mp si este compartimentat astfel: - Zona de receptie - O incapere pentru coafor, capacitate de a lucra 4 persoane - 3 incaperi pentru cosmetica - Machiaj, capacitate de a lucra 2 persoane - 2 incaperi pentru Manichiura/pedichiura , capacitate de a lucra 4 persoane - Bucatarie pentru personal - Grup sanitar pentru personal - Grup sanitar pentru clienti - Camera tehnica si spatiu de depozitare - Terasa frumos amenajata Chiriasul are posibilitatea de a prelua salonul cu personalul deja existent , toate dotarile , aparatura, produsele detinute de salon, mobilier, autorizatii , contractele cu furnizorii etc. Confortul termic al salonului este asigurat prin centrala proprie pe gaz, astfel costurile de intretinere fiind mici. Salonul este situat la etajul 1 , intr-o cladire situata pe str Primariei, intr-o zona intens circulata, cu vad comercial. Pret de inchiriere propus de proprietar: 1500 euro/luna, negociabil
07.12.2018
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 330 EURO Supr: 25 mp
A1119 - Propunem spre inchiriere in exclusivitate, spatiu comercial situat in zona magazinului Profi, Bulevardul Dacia, Oradea, Bihor. Spatiul comercial masoara 25 mp utili si este situat la parter. Spatiul comercial este compus dintr-o incapere spatioasa si un grup sanitar. Confortul termic al spatiului este asigurat de reteaua de termoficare a orasului. Spatiul comercial este pretabil pentru magazin, cabinet medical, cabinet notarial, brutarie, patiserie etc. Spatiul dispune si de locuri de parcare in fata imobilului. Spatiul comercial se afla intr-o zona intens circulata, cu vad comercial si are in vecinatate mijloace de transport in comun, banci, scoli. gradinite, etc. Pret de inchiriere propus de proprietar: 330 euro/luna, negociabil.
05.12.2018
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 700 EURO Supr: 200 mp
A0084D - Va propunem spre inchiriere un spatiu atelier mecanic, in zona Pietei Cetatii, Oradea, Bihor. Spatiul atelier mecanic masoara 200 mp si dispune de 2 parcari. Gazul este chiar langa atelier, trebuie doar racordat. Pretul propus de proprietar este de 700euro+TVA, usor negociabil.
05.12.2018
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 900 EURO Supr: 200 mp
A0084C - Va propunem spre inchiriere un spatiu comercial de 200 mp, in zona Pietei Cetatii, Oradea, Bihor. Acest spatiu comercial are direct acces la strada principala si se preteaza pentru showroom, reprezentanta, birouri, salon infrumusetare, sala de sport,etc. Spatiul dispune si de un birou de 15 mp. Spatiul dispune si de 4 locuri de parcare pentru clienti sau angajati. Spatiul comercial este situat intr-o zona foarte buna, cu vad bun, aproape de Banci, sediul Finantelor, mijloace de transport. Pretul propus de proprietar este de 4,5 euro/mp,+TVA, usor negociabil.
05.12.2018
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 300 EURO Supr: 60 mp
A1211 - Propunem spre inchiriere spatiu comercial in Oradea, Bihor. Spatiul este amplasat in zona centrala, avand un vad foarte bun care se preteaza pentru birouri. Spatiul are 2 camere si o baie , a fost recent renovat si se afla la etajul 1 al imobilului. In apropierea spatiului regasim magazine, patiserii, statii de tramvai, parcuri, etc. Pret propus de proprietar spre inchiriere: 300 euro.
20.11.2018
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 10 EURO Supr: 240 mp
Gaminvest propune spre inchiriere spatiu comercial, Oradea, Bihor. Spatiul comercial este semicentral, in zona magazinului Crisul, amplasat in zona cu vad extraordinar si trafic intens. Spatiul are o suprafata de 240 mp utili, dar exista posibilitatea de a inchiria si partial.In momentul de fata spatiul este impartit in 3 camere generoase si o baie, avand o suprafata de 120 mp si langa mai exista un spatiu care momentan este mobilat si utilat ca si locuinta. Incalzirea se face de la oras si exista posibilitatea de a-si alege fiecare finisajele. Pret propus de proprietar spre inchiriere: 10 euro/mp negociabil.
04.10.2018
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 650 EURO Supr: 260 mp
Cod: A1186 - Propunem spre inchiriere spatiu comercial semicentral in Oradea, Bihor. Spatiul este compus din sapte incaperi, dintre care 2 dormitoare pretabile pentru birouri, spatiul comercial propriu-zis compus din 4 incaperi openspace unde a functionat o brutarie, exista cuptorul alimentat cu motorina, in pod sunt inca 2 camere. Intr-o camera este bazinul pentru combustibil. Mai sunt 2 bai, vestiar, are beci. Suprafata totala a spatiului este 260mp. Spatiu este pretabil pentru activitati de brutarie-patiserie, cabinet medical, birouri, alte activitati. Incalzirea spatiului se face prin centrala proprie pe gaz! Pret de inchiriere: 650 euro.

  •  Pagina 1 din 1 


Localitati

Pret

An constructie
  •  < 1950 (0)
  •  1951 - 1977 (0)
  •  1978 - 1986 (0)
  •  1987 - 1990 (0)
  •  1991 - 2000 (0)
  •  2001 - 2010 (0)
  •  > 2010 (0)
  •  nespecificat (14)

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Adauga proiectul tau |