IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Inchirieri Spatii Comerciale BihorAnunturi: 15  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
11.01.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Alesd
Pret: 2.000 EURO Supr: 700 mp
A1147 - Propunem spre inchiriere in exclusivitate, afacere restaurant - pizzerie in Alesd, Bihor. Restaurantul - pizzerie resprezinta o buna oportunitate de investie, fiind in momentul de fata functional si dotat cu tot ce este necesar pentru o foarte buna functionare, dar si pentru organizare de evenimente. Restaurantul este amenajat modern si este foarte primitor. Restaurantul masoara 700 mp utili si dispus pe 2 nivele: demisol si parter. Demisolul este frumos amenajat cu bar, o sala mare mobilata cu mese si scaune, o incapere folosita ca si spatiu pentru depozitare, care dupa caz, poate fi amenajata ca si bucatarie si doua grupuri sanitare. Parterul masoara 430 mp utili si cuprinde mai multe spatii: restaurantul propriu-zis, spatiu pentru pizzerie, bucataria restaurantului, camera frigorifica, spalatorie si 3 grupuri sanitare. Restaurantul are o capacitate de 150 - 180 persoane. Spatiul pentru pizzerie este utilat cu: cuptoare pentru pizza, formator, malaxor, dulapuri reci pentru depozitarea ingredientelor, dulapuri pentru depozitare, frigidere profesionale, carucioare pentru transportul tavilor, etc. Bucataria este echipata cu aragaz, hote, frigidere, friteuza, cuptoare, dospitor paine, etc. Terasa restaurantului are 80 locuri si are amenajat un bar utilat cu aparat de cafea, aparta de gheata, etc, astfel incat servirea se poate face separat de restaurant. Restaurantul este frumos finisat, cu materiale de calitate si este amenajat cu granit, marmura, etc. Pret de inchiriere propus de proprietar: 2000 euro/luna.
04.01.2019
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 450 EURO Supr: 40 mp
A1240 - Va propunem spre inchiriere un spatiu comercial, la strada principala, Parcul 1 Decembrie, Oradea, Bihor. Spatiul comercial masoara 40mp si are vitrina la strada. Spatiul are vad comercial. Confortul termic este asigurat prin CET Oradea. Pretul propus de proprietar este de 450 euro/lunar.
10.12.2018
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Gepiu
Pret: 1.000 EURO Supr: 292 mp
A1208 - Propunem spre inchiriere restaurant in Gepiu,Bihor. Restaurantul este amplasat in zona cu vad si trafic intens si se inchiriaza la cheie cu clientela formata. Spatiul are o suprafata de 292 mp utili, fiind compus din P+M sala de restaurant, 2 bai, depozit, gradina frumos amenajata si parcare foarte mare. Incalzirea se face pe peleti. Pret propus de proprietar spre inchiriere: 1000 euro/ negociabil.
07.12.2018
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 1.500 EURO Supr: 140 mp
A1226 - Propunem spre inchiriere in exclusivitate salon de infrumusetare, situat semicentral, Oradea, Bihor. Salonul a fost deschis in anul 2008 si se bucura de renume in randul clientilor oradeni. Datorita serviciilor de calitate precum si a produselor profesionale folosite, salonul are deja clientela formata. Salonul masoara o suprafata utila de 140 mp si este compartimentat astfel: - Zona de receptie - O incapere pentru coafor, capacitate de a lucra 4 persoane - 3 incaperi pentru cosmetica - Machiaj, capacitate de a lucra 2 persoane - 2 incaperi pentru Manichiura/pedichiura , capacitate de a lucra 4 persoane - Bucatarie pentru personal - Grup sanitar pentru personal - Grup sanitar pentru clienti - Camera tehnica si spatiu de depozitare - Terasa frumos amenajata Chiriasul are posibilitatea de a prelua salonul cu personalul deja existent , toate dotarile , aparatura, produsele detinute de salon, mobilier, autorizatii , contractele cu furnizorii etc. Confortul termic al salonului este asigurat prin centrala proprie pe gaz, astfel costurile de intretinere fiind mici. Salonul este situat la etajul 1 , intr-o cladire situata pe str Primariei, intr-o zona intens circulata, cu vad comercial. Pret de inchiriere propus de proprietar: 1500 euro/luna, negociabil
07.12.2018
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 330 EURO Supr: 25 mp
A1119 - Propunem spre inchiriere in exclusivitate, spatiu comercial situat in zona magazinului Profi, Bulevardul Dacia, Oradea, Bihor. Spatiul comercial masoara 25 mp utili si este situat la parter. Spatiul comercial este compus dintr-o incapere spatioasa si un grup sanitar. Confortul termic al spatiului este asigurat de reteaua de termoficare a orasului. Spatiul comercial este pretabil pentru magazin, cabinet medical, cabinet notarial, brutarie, patiserie etc. Spatiul dispune si de locuri de parcare in fata imobilului. Spatiul comercial se afla intr-o zona intens circulata, cu vad comercial si are in vecinatate mijloace de transport in comun, banci, scoli. gradinite, etc. Pret de inchiriere propus de proprietar: 330 euro/luna, negociabil.
05.12.2018
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 700 EURO Supr: 200 mp
A0084D - Va propunem spre inchiriere un spatiu atelier mecanic, in zona Pietei Cetatii, Oradea, Bihor. Spatiul atelier mecanic masoara 200 mp si dispune de 2 parcari. Gazul este chiar langa atelier, trebuie doar racordat. Pretul propus de proprietar este de 700euro+TVA, usor negociabil.
05.12.2018
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 900 EURO Supr: 200 mp
A0084C - Va propunem spre inchiriere un spatiu comercial de 200 mp, in zona Pietei Cetatii, Oradea, Bihor. Acest spatiu comercial are direct acces la strada principala si se preteaza pentru showroom, reprezentanta, birouri, salon infrumusetare, sala de sport,etc. Spatiul dispune si de un birou de 15 mp. Spatiul dispune si de 4 locuri de parcare pentru clienti sau angajati. Spatiul comercial este situat intr-o zona foarte buna, cu vad bun, aproape de Banci, sediul Finantelor, mijloace de transport. Pretul propus de proprietar este de 4,5 euro/mp,+TVA, usor negociabil.
05.12.2018
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 300 EURO Supr: 60 mp
A1211 - Propunem spre inchiriere spatiu comercial in Oradea, Bihor. Spatiul este amplasat in zona centrala, avand un vad foarte bun care se preteaza pentru birouri. Spatiul are 2 camere si o baie , a fost recent renovat si se afla la etajul 1 al imobilului. In apropierea spatiului regasim magazine, patiserii, statii de tramvai, parcuri, etc. Pret propus de proprietar spre inchiriere: 300 euro.
28.11.2018
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 500 EURO Supr: 65 mp
A1232 - Agentia va propune spre inchiriere un spatiu comercial, aflat la parterul unui bloc, cartier Iosia, Oradea, Bihor. Spatiul masoara o suprafata de 65mp, este compus din doua camere spatioase, hol, baie, spatiu de depoztare si balcon. Spatiul se inchiriaza mobilat cu mobilier specific de birou si dispune la intrare, de o vitrina de 6.5 m, pe toata lungimea peretelui. Acest spatiu se preteaza ca si spatiu de firma, reprezentanta, birou vanzari , birou asigurari, dispecerat etc. Confortul termic este asigurat de centrala proprie cu apa geotermala, costurile de administrare sunt foarte reduse , chiar si in lunile de iarna. Exista parcari in fata spatiului. Pretul propus de proprietar este 500 euro + TVA, negociabil.
26.11.2018
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 3.000 EURO Supr: 240 mp
V1790A - Agentia va propune spre inchiriere un restaurant cu terasa, in zona ultracentrala, Oradea, Bihor. Restaurantul masoara o suprafata construita de 240mp, si este compus din sala de restaurant , 60 persoane, bar, bucatarie cu camara alimente, 4 bai, 2 vestiare. Restaurantul este dotat cu aparatura perfect noua, aragaz profi 4 focuri 90x90cm, aragaz inox 60x60cm,masina de spalat vesela digitala, frigidere, lazi frigorifice, cuptor microunde profi, feliator profesional Covectomat 5 tavi cu comanda digitala, vesela, tacamuri si absolut tot necesarul pentru functionarea bucatariei. Barul este dotat cu masina noua de facut gheata , expresor de cafea profesionist. Sala dotata cu mese , scaune, 2 aparate de aer conditionat de 1800 BTU. Terasa la pietonala cu 10 mese. Confortul termic este asigurat de CET Oradea. Restaurantul detine toate autorizatiile de functionare, Primarie, DSV, etc Pretul propus de proprietar este de 3.000 euro.
23.11.2018
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 1.400 EURO Supr: 230 mp
A1212 - Agentia imobiliara Gaminvest va propune in exclusivitate spre inchiriere un spatiu comercial de 230mp in cartierul Nufarul, Oradea, Bihor. Spatiul comercial este tip open space , cu 2 intrari pentru desfacere marfa(incarcat - descarcat), un birou de 10 mp care include si un grup sanitar. Se poate compartimenta in orice fel. Spatiul comercial se gaseste la parterul inalt al unui bloc, are acces de pe trotuarul lat, care include parcari. Are o foarte buna vizibilitate si se preteaza la orice gen de afacere de vanzari, haine, confectii, incaltaminte, mobila, etc, sau reprezentanta, sau chiar magazin supermarket. Pretul propus de proprietar este de 1400 euro/ lunar.
20.11.2018
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 10 EURO Supr: 240 mp
Gaminvest propune spre inchiriere spatiu comercial, Oradea, Bihor. Spatiul comercial este semicentral, in zona magazinului Crisul, amplasat in zona cu vad extraordinar si trafic intens. Spatiul are o suprafata de 240 mp utili, dar exista posibilitatea de a inchiria si partial.In momentul de fata spatiul este impartit in 3 camere generoase si o baie, avand o suprafata de 120 mp si langa mai exista un spatiu care momentan este mobilat si utilat ca si locuinta. Incalzirea se face de la oras si exista posibilitatea de a-si alege fiecare finisajele. Pret propus de proprietar spre inchiriere: 10 euro/mp negociabil.
20.11.2018
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 280 EURO Supr: 35 mp
V1782A - Propunem spre inchiriere in exclusivitate spatiu comercial situat in cartier Nufarul, Oradea, Bihor Suprafata utila a spatiului este de 35 mp si are intrare direct din strada. Spatiul este compus dintr-o incapere spatioasa, baie, vestiar si hol. Acesta are vitrina la strada si se afla la parterul unui bloc. Confortul termic al spatiului este asigurat de la termoficare. Spatiul este pretabil pentru alimentatie publica, birou de contabiliate, cabinet stomatologic, cabinet medical, de avocatura, notarial, salon de infrumusetare Acesta se afla in zona strazii Leonardo Davinci, in apropiere de centrul comercial Lotus, mijloace de transport in comun etc Pret de inchiriere propus de proprietar: 280 euro/luna, negociabil
04.10.2018
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 650 EURO Supr: 260 mp
Cod: A1186 - Propunem spre inchiriere spatiu comercial semicentral in Oradea, Bihor. Spatiul este compus din sapte incaperi, dintre care 2 dormitoare pretabile pentru birouri, spatiul comercial propriu-zis compus din 4 incaperi openspace unde a functionat o brutarie, exista cuptorul alimentat cu motorina, in pod sunt inca 2 camere. Intr-o camera este bazinul pentru combustibil. Mai sunt 2 bai, vestiar, are beci. Suprafata totala a spatiului este 260mp. Spatiu este pretabil pentru activitati de brutarie-patiserie, cabinet medical, birouri, alte activitati. Incalzirea spatiului se face prin centrala proprie pe gaz! Pret de inchiriere: 650 euro.
04.10.2018
Inchirieri Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 550 EURO Supr: 40 mp
Va propunem spre inchiriere spatiu comercial in Oradea, Bihor. Spatiul este amplasat in zona Rogerius, avand un vad comercial foarte bun, pretabil pentru magazine de desfacere, respectiv birouri. Spatiul are o suprafata de 40 mp, fiind compus dintr-o camera si un grup sanitar. In apropierea spatiului regasim magazine, patiserii, statii de tramvai, parcuri, etc. Pret propus de proprietar spre inchiriere: 550 euro, negociabil.

  •  Pagina 1 din 1 


Localitati

Pret

An constructie
  •  < 1950 (0)
  •  1951 - 1977 (0)
  •  1978 - 1986 (0)
  •  1987 - 1990 (0)
  •  1991 - 2000 (0)
  •  2001 - 2010 (0)
  •  > 2010 (0)
  •  nespecificat (15)

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Adauga proiectul tau |