IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Inchirieri Spatii Comerciale BrasovAnunturi: 11  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
15.02.2018
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Rasnov
Pret: 450 EURO Supr: 180 mp
Inchiriere spatiu Rasnov, zona centrala, suprafata utila 100 mp cu toate utilitatile: gaz, curent trifazic, apa, canal, incalzire centrala, pretabil pentru orice activitate: mica productie, depozit ,magazin , sala fitness, club, etc.
13.02.2018
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - Centrul Istoric
Pret: 5.600 EURO Supr: 400 mp
Spatiul Comercial propus spre inchiriere este cu 9 incaperi situat pe Bulevardul Eroilor si are suprafata utila este de 400 mp. Imobilul este amplasat intr-o casa de tip S+P+1E si este declarat in cartea funciara Spatiu comercial cu intrare dedicata din strada. Este localizat la etajul 1 al imobilului repsectiv. Compus din: Windfan spatios, 6 camere, hol, 4 grupuri sanitare, 2 balcoane. Spatiul comercial detine finisaje de calitate superioara: parchet din lemn masiv, mocheta, placaje de gresie si faianta, tamplarie exterioara din PVC, cu geam termopan termoizolant si fonic-izolant, usi interior schimbate PVC, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala. Descriere emotionala: Pozitionarea imobilul este excelenta, vederea fiind totala spre strada asigurand astfel vad comercial ideal, cu istoric comercial vast, usor vizibila si cu multiple puncte de reper. Imobilul se afla intr-o zona comerciala in apropiere de Modarom, Treatul Dramatic si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, linie telefonica, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent, sistem de alarma, sistem de supraveghere video Spatiul comercial este oferit spre inchiriere partial mobilat si utilat . Spatiul liber spre inchieire. Imobilul detine loc de parcare pentru 13 masini - in centru fiind un mare atuu si spatii de depozitare generoase la subsol. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 14 Euro/mp. Pentru informatii suplimentare contactati-ma:
10.02.2018
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov
Pret: 2.820 EURO
NELSAND SA OFERA SPRE INCHIRIERE SPATIU COMERCIAL, PE CALEA BUCURESTI 102, CU O SUPRAFATA DE 235 MP, TOATE UTILITATILE ASIGURATE. SPATIUL ESTE SITUAT PE ALEEA PIETONALA, FRONT DE 13 M LA STRADA, BINE COMPARTIMENTAT. GEAMURI TERMOPAN, INSTLATIE ALARMA. ( ID anunt: 6866209 )
06.02.2018
Inchirieri Spatii comerciale Brasov
Pret: 370 EURO Supr: 40 mp
Kronhouse Real Estate va propune spre inchiriere un spatiu comercial situat in zona centrala, pe strada Lunga, in apropiere de intersectia cu str. Crisan-Bisericii Romane. Spatiul are o suprafata utila de aprox.40mp si este compus dintr-o incapere spatioasa cu vitrina si acces stradal si o camera mai mica, cu aces la baie si iesire catre curtea interioara a imobilului. Spatiul comercial are front de cca 5m, chiar la strada Lunga ( in apropiere de statia de autobuz). Spatiul este renovat, dispune de finisaje de calitate, este luminos si foarte accesibil ( la 5min de mers pe jos pana in Livada Postei, langa spatiu se afla statia de autobuz, iar pe fiecare parte a strazii se gasesc locuri de parcare). Poate fi pretabil pentru activitati precum: spatiu birouri ( acte auto, asigurari, etc), cafenea, covrigarie, patiserie, magazin piese auto etc. Pentru informatii suplimentare sau vizionari, va rugam sa ne contactati, usor discutabil ( Cod anunt: SCI0268565 / ID anunt: 315568849 )
20.11.2017
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - Astra
Pret: 700 EURO Supr: 100 mp
Salon de infrumusetare propus spre inchiriere este cu 3 incaperi camera 1- Sala de asteptare, camera 2- Salon de cosmetica, 3 manechira pedichiura situat langa piata Astra are suprafata utila este de 100 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte de tip si este declarat in cartea funciara Spatiu comercial cu intrare dedicata din strada. Compus din: Windfan spatios, 3 camere, hol, grup sanitar, izolatie termica interioara de 10 cm. Spatiul comercial detine finisaje de calitate superioara : placaje de gresie si faianta, tamplarie exterioara din PVC, cu geam termopan termoizolant si fonic-izolant, usi interior lemn, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica Pozitionarea imobilul este excelenta, vederea fiind totala spre strada asigurand astfel vad comercial deja format cu istoric comercial vast, usor vizibila si cu multiple puncte de reper. Imobilul se afla intr-o zona comerciala in apropiere de Piata Astra si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent, sistem de alarma. Spatiul comercial este oferit spre inchiriere complet mobilat si complet utilat . Spatiul liber spre inchieire imediat Imobilul detine loc de parcare si spatii de depozitare. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 700 Euro. Compania Business X House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta, printr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite, precum si asistenta in domeniul bancar si notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze un imobil. Pentru a gasi imobilul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde brokerilor imobiliari dedicati cu experienta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii suplimentare co
15.10.2017
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Predeal
Pret: 800 EURO
PREDEAL SPATIUL ESTE SITUAT LA POALELE PADURII PE DN1 INTRE POSTUL DE CONTROL SI PARTIA CLABUCET CU ACCES DIRECT DN1 ESTE COMPUS DIN PARTER SI DEMISOL AMBELE OPEN SPACE FIECARE CU SUPRAFATA DE 90 MP. FINISAJELE SUNT LA ALEGEREA CLIENTULUI CONSTRUCTIA FIIND NOUA SI DOTATA CU: CENTRALA TERMICA, TAMPLARIE PVC, SISTEM ALARMA, SISTEM MONITORIZARE VIDEO,POARTA AUTO TELECOMANDA, PREECHIPARE SISTEME INCENDIU, FIRE EXIT, ALARMA INTERIOARA, INTERFON, SISTEM VIDEO, CURENT TRIFAZIC CU PRIZE PE AMBELE ETAJE. COMUNICAREA INTRE ETAJE SE FACE PRIN SCARA INTERIOARA CAT SI ACCES EXTERIOR , FIECARE NIVEL ARE 2 CAI DE ACCES( DETALIU IMPORTANT ISU) CURTEA ESTE FOARTE MARE SI ASFALTATA INCADRATA DE SPATII VERZI SI COPACI, SE POATE INTRA CU CAMION. SE PRETEAZA PENTRU ACTIVITATI COMERCIALE, MICROPRODUCTIE SAU CABINET/BIROURI. IN ACEASI LOCATIE MAI SUNT 2 IMOBILE DE INCHIRIAT CE AU IN TOTAL 9 CAMERE SI 4 BAI, SE POT OBTINE LA UN PRET REDUS CU FOLOSINTA DE CAMERE CAZARE SAU BIROURI. ( ID anunt: 6769256 )
04.10.2017
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - Rulmentul
Pret: 1 EURO Supr: 487 mp
Informatii pret la telefon. Imobilul este situat in Brasov, pe Bd. 13 Decembrie, nr 96 , zona Tractorul/Rulmentul, cea mai dinamica zona de dezvoltare imobiliara rezidentiala si comerciala din oras. Amplasamentul si configuratia imobilului il fac optim pentru zona comerciala, supermarket, birouri, sala de sport, servicii de diverse tipuri, showroom, scoala. In imediata vecinatate se situeaza Teo Center, Grand Fitness, Hotel*** si sala de evenimente Lux Divina, locatii foarte populare pentru locuitorii Brasovului. Accesul la imobil se face direct din Bd. 13 Decembrie , nr 96 , Brasov. Informatii generale : • Front stradal 51 m • Suprafata desfasurata a cladirii 487 m • Cladire cu parter din beton armat • Cu utilitati Vanzarea se face direct de catre proprietar. Acceptam colaborarea cu agentii imobiliare.
04.10.2017
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov
Pret: 0 EURO
BRASOV INFORMATII PRET LA TELEFON. IMOBILUL ESTE SITUAT IN BRASOV, PE BD. 13 DECEMBRIE, NR 96 , ZONA TRACTORUL/RULMENTUL, CEA MAI DINAMICA ZONA DE DEZVOLTARE IMOBILIARA REZIDENTIALA SI COMERCIALA DIN ORAS. AMPLASAMENTUL SI CONFIGURATIA IMOBILULUI IL FAC OPTIM PENTRU ZONA COMERCIALA, SUPERMARKET, BIROURI, SALA DE SPORT, SERVICII DE DIVERSE TIPURI, SHOWROOM, SCOALA. IN IMEDIATA VECINATATE SE SITUEAZA TEO CENTER, GRAND FITNESS, HOTEL*** SI SALA DE EVENIMENTE LUX DIVINA, LOCATII FOARTE POPULARE PENTRU LOCUITORII BRASOVULUI. ACCESUL LA IMOBIL SE FACE DIRECT DIN BD. 13 DECEMBRIE , NR 96 , BRASOV. INFORMATII GENERALE : • FRONT STRADAL 51 M • SUPRAFATA DESFASURATA A CLADIRII 487 M • CLADIRE CU PARTER DIN BETON ARMAT • CU UTILITATI VANZAREA SE FACE DIRECT DE CATRE PROPRIETAR. ( ID anunt: 6757891 )
04.10.2017
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov
Pret: 1.395 EURO
BRASOV IMOBILUL ESTE SITUAT IN BRASOV, PE BD. 13 DECEMBRIE, NR 96 , ZONA TRACTORUL/RULMENTUL, CEA MAI DINAMICA ZONA DE DEZVOLTARE IMOBILIARA REZIDENTIALA SI COMERCIALA DIN ORAS. AMPLASAMENTUL SI CONFIGURATIA IMOBILULUI IL FAC OPTIM PENTRU ZONA COMERCIALA, PRODUCTIE, INDUSTRIE BIROURI, SALA DE SPORT, SERVICII DE DIVERSE TIPURI, SHOWROOM. IN IMEDIATA VECINATATE SE SITUEAZA TEO CENTER, GRAND FITNESS, HOTEL*** SI SALA DE EVENIMENTE LUX DIVINA, LOCATII FOARTE POPULARE PENTRU LOCUITORII BRASOVULUI. ACCESUL LA IMOBIL SE FACE DIRECT DIN BD. 13 DECEMBRIE , NR 96 , BRASOV. INFORMATII GENERALE : • SUPRAFATA DESFASURATA A CLADIRII 481 MP, L- 31 M, L -15 M • CLADIRE CU PARTER DIN BETON ARMAT • CU UTILITATI INCHIRIEREA SE FACE DIRECT DE CATRE PROPRIETAR. ACCEPTAM COLABORAREA CU AGENTII ( ID anunt: 6757890 )
30.09.2017
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov
Pret: 170 EURO
BRASOV SPAȚIU PRETABIL PRODUCTIE,45 MP,CURENT TRIFAZIC,ÎN CURTE LA CASĂ,CONTORIZARE SEPARATĂ. ACCES FACIL LA TOATE MIJLOACELE DE TRANSPORT ÎN COMUN DIN ORAȘ. ( ID anunt: 6753208 )
28.08.2017
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Sacele
Pret: 1.300 EURO
INCHIRIEZ SPATIU COMERCIAL; STRADAL, VAD COMERCIAL FOARTE BUN INCHIRIEZ IMOBIL SITUAT IN SACELE, STR.ADY ENDRE NR.6 ( LANGA POLITIE, PE STRADA CARE DUCE SPRE CARTIERUL STEFAN CEL MARE ), STRADAL, CU VAD COMERCIAL FOARTE BUN. IMOBILUL ESTE COMPUS DIN; - PARTER, 2 INCAPERI SI BAIE , CU SUPRAFATA TOTALA DE 46 MP, - MANSARDA, 2 INCAPERI SI BAIE IN AMENAJARE ,CU SUPRAFATA TOTALA DE 46 MP; MANSARDA POATE FI UTILIZATA SI SEPARAT DE PARTER-ARE ATAT INTRARE DE LA PARTER CAT SI INTRARE DIRECTA DE AFARA. ( ID anunt: 6706790 )

  •  Pagina 1 din 1 
Kronhouse
0786257927, 0786257937Localitati

Pret

An constructie
  •  < 1950 (0)
  •  1951 - 1977 (0)
  •  1978 - 1986 (0)
  •  1987 - 1990 (0)
  •  1991 - 2000 (0)
  •  2001 - 2010 (0)
  •  > 2010 (0)
  •  nespecificat (11)

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2018  |  Contact | Adauga proiectul tau |