IMOBILIARE
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale
Revista
Aplicatie de mobil

Inchirieri Spatii Comerciale BrasovAnunturi: 49  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 3 
28.11.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Sanpetru
Pret: 8 EURO Supr: 236 mp
spatiul comercial are suprafata utila de 236 mp utili, deocamdata nu este compartimentat, avand 2 grupuri sanitare. Acest spatiu este ideal pentru: produse alimentare; produse farmaceutice; etc. Va asteptam cu oferte si la discutii la locatia mai sus mentionata. Pretul de inchiriat porneste de la 8 euro/ mp util + TVA.
26.11.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - Centrul Istoric
Pret: 4.836 EURO Supr: 372 mp
Kronhouse|Servicii Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un spatiu aflat la parterul unui imobil, intr-o locatie ultracentrala. Constructia imobilului a inceput in anul 1915 si s-a finalizat in perioada interbelica, mai exact in anul 1925, acesta beneficiind de toate elementele arhitecturale specifice acestei perioade. Spatiul liber la inchiriat are o suprafata utila de 372 mp, iar compartimentarea existenta in acest moment a fost creata pentru a asigura functionarea unui sediu bancar, fosti rezidenti ai acestui spatiu in ultimii 10 ani. Dimensiunea spatiului si suprafata sa generoasa permite intrebuintarea acestuia spre numeroase si diverse scopuri, iar proprietarii acestuia sunt deschisi la orice modificare de compartimentare a viitorilor locatari, pentru a le asigura functionalitatea locatiei, desigur, atata timp cat nu este pusa in pericol sub nicio forma structura cladirii. Intregul spatiu beneficiaza de sistem de aerisire cu ventiloconvectoare, ceea ce asigura un ambient curat. Imobilul dispune de o curte proprie, in care sunt amenajate nu mai putin de 12 locuri de parcare. Imobilul este localizat pe o artera importanta a orasului Brasov, beneficiind de vizibilitate sporita si un vad excelent, atat pietonal, cat si rutier, putand fi o alegere excelenta pentru un sediu reprezentativ al unei companii de prestigiu. ( Cod anunt: SCI0227287 / ID anunt: 315474742 )
26.11.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - 15 Noiembrie
Pret: 1.876 EURO Supr: 67 mp
Kronhouse|Servicii Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un spatiu comercial situat intr-o zona centrala, cu o vizibilitate deosebita si cu o vitrina extrem de generoasa. Spatiul are o suprafata utila de 67 mp, beneficiaza de 2 intrari separate, iar finisajele ecistente sunt de calitate. Pretabil pentru numeroase activitati datorita pozitionarii excelente si vadului de care beneficiaza, acest spatiu poate fi o oportunitate excelenta pentru cei care vad potentialul din spatele acestuia Exista suficiente locuri de parcare, iar in proximitate regasim institutii bancare, magazine, restaurante, mijloace de transport in comun, precum si Tribunalul Brasov. ( Cod anunt: SCI0223510 / ID anunt: 315464317 )
26.11.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - Bartolomeu
Pret: 699 EURO Supr: 90 mp
Kronhouse|Servicii Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un intreg etaj intr-o vila amenajat, mobilat si dotat cu toate modificarile necesare pentru functionarea unui afterschool. Acesta are o suprafata utila de 90 mp, beneficiaza de grup sanitar special amenajat pentru cei mici, cat si unul separat pentru personal, acces la bucatarie si curte special amenajata pentru cei mici. Pretul chiriei include toate utilitatile, iar acesta este negociabil. ( Cod anunt: SCI0215122 / ID anunt: 315440402 )
25.11.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov
Pret: 4.500 EURO Supr: 150 mp
De INCHIRIAT spatiu comercial central situat pe str. Muresenilor, Centru Vechi, Istoric, viz-a-viz de str. Republicii. Suprafata construita totala: 145 mp Suprafata utila: 122 mp Parter: suprafata vanzare 77 mp Subsol: suprafata 45 mp (hol, casa scarii, grupuri sanitare, spatii depozitare, vestiar). Chirie: 4.500 eur negociabil
25.11.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - Centrul Istoric
Pret: 2.700 EURO Supr: 150 mp
Spatiu Com. Centrul Vechi, Istoric, Piata Sfatului pt. orice activit.
25.11.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Rasnov
Pret: 360 EURO Supr: 90 mp
Inchiriere spatiu Rasnov in zona centrala, o incapere cu vitrina si intrare stradala in suprafata de 90 mp la pretul de 360 euro/luna plus tva. Exista posibilitatea sa se inchirieze impreuna cu inca o incapere de 60 mp plus birou si grup sanitar in suprafata de 30 mp, cu inca o intrare din spate, la pretul de 450 euro/luna plus tva sau separat partea din spate la pretul de 250 euro/luna plus tva. Mai multe detalii la telefon.
23.11.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Rasnov
Pret: 700 EURO Supr: 180 mp
Inchiriere spatiu Rasnov, zona centrala, suprafata utila 180 mp dispusi pe doua nivele cu toate utilitatile: gaz, curent trifazic, apa, canal, incalzire centrala, pretabil pentru orice activitate: mica productie, depozit ,magazin , sala fitness, club, etc.
23.11.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Rasnov
Pret: 120 EURO Supr: 26 mp
Inchiriere spatiu comercial in Rasnov compus din o camera si baie cu suprafata utila 26 mp. Este situat in zona cu vad bun, pretabil pentru orice activitate, pret 120 euro/luna. Se poate folosi si demisolul cu aceeasi suprafata utila, caz in care pretul se va modifica.
19.11.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov
Pret: 0 EURO
INCHIRIEZ SPATIU COMERCIAL IN COMUNA TARLUNGENI, JUDETUL BRASOV ( ID anunt: 5787990 )
16.11.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - Bartolomeu
Pret: 350 EURO Supr: 40 mp
Spatiu comercial 1 camera in zona Bartolomeu Spatiul propus spre inchiriere este cu 1 camere situat in zona Bartolomeu, structura semidecomandata, suprafata 40 mp. Compus din: 1 camere, grup sanitar, parter, izolatie termica exterioara de 10 cm. Spatiul detine finisaje de calitate superioara: gresie, faianta laminat, geam termopan top vitrina, usa termopan dispune de incalzire proprie prin centrala termica Avantajele: Spatiul se afla intr-o zona insorita si linistita vad comercial excelent si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Spatiul este oferit spre inchiriere gol Spatiul liber spre inchieire. posibilitate loc de parcare Pretul initial de inchiriere pentru acest spatiu este de 350 Euro. Negociabil Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru detalii Contactati-ma Consultant Imobiliar P. Iulian Business X House Real Estate Tel: 0773949247,
» phone [vezi telefon] Consultant imoniliarX HOUSE P. Iulian

07.11.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Sanpetru
Pret: 1.000 LEI Supr: 100 mp
Spatiu comercial la strada, situat in Sanpetru, suprafata 100 mp, format din 3 incaperi, grup sanitar, termopane. Spatiu se preteaza pentru activitate comerciala, depozitare sau birouri.
06.11.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - Centrul Istoric
Pret: 1.000 EURO Supr: 70 mp
Spatiu comercial 2 camere in zona Centru Istoric Spatiul propus spre inchiriere este cu 2 camere situat in zona Centru Istoric, structura semidecomandata, suprafata 70 mp. Compus din: 2 camere, hol, 2 grupuri sanitare, spatiu depozitare 2 cai de acces Spatiul detine finisaje de calitate superioara: parchet laminat geam termopan, dispune de incalzire proprie prin centrala termica Avantajele: Spatiul se afla intr-o zona insorita si linistita vad comercial excelent si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Spatiul este oferit spre inchiriere gol se poate vedea pretabil pentru orice tip de activitate. Spatiul liber spre inchieire din data de 1.12. Pretul initial de inchiriere pentru acest spatiu este de 1000 Euro. NEGOCIABIL Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru detalii Contactati-ma Consultant Imobiliar P. Iulian Business X House Real Estate Tel: 0773949247,
» phone [vezi telefon] Consultant imoniliarX HOUSE P. Iulian

29.10.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - Centrul Istoric
Pret: 380 EURO Supr: 70 mp
Spatiu comercial 3 camere in zona Centru Istoric Spatiul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in zona Centru Istoric, structura semidecomandata, suprafata 70 mp.Compus din: 3 camere, hol, 2 grupuri sanitare, Situat la demisol, front stradal, Spatiul detine finisaje de calitate: parchet laminat, geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termicaAvantajele:Spatiul se afla intr-o zona insorita si linistita vad comercial excelent si de statiile mijloacelelor de transport in comun.Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curentSpatiul este oferit spre inchiriere go.pretabil pentru orice tip de activitate: birouri, farmacie, cabinet medical, sala de sport, Spatiul liber spre inchieire. Posibilitate loc de parcarePretul initial de inchiriere pentru acest spatiu este de 380 Euro. Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta.Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru detalii Contactati-ma Consultant Imobiliar P. Iulian Business X House Real EstateTel: 0773949247,
» phone [vezi telefon] Consultant imoniliarX HOUSE P. Iulian

28.10.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - Centrul Civic
Pret: 350 EURO Supr: 35 mp
Spatiu comercial 1 camera in zona Centru Civic Spatiul propus spre inchiriere este cu 1 camera situat in zona Centru Civic, structura open space suprafata 35 mp. Compus din: camera open space, grup sanitar, depozit, situat la parter izolatie termica exterioara de 10 cm. Spatiul detine finisaje de calitate superioara: fresie, faianta, geam termopan tip vitrina, usa termopan dispune de incalzire prin centrala termica Avantajele: Spatiul se afla intr-o zona insorita si linistita vad comercial excelent si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, contorizare individuala pentru apa, si curent, alarma Spatiul este oferit spre inchiriere gol Spatiul liber spre inchieire. Posibilitate loc de parcare Pretul initial de inchiriere pentru acest spatiu este de 350 Euro. Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru detalii Contactati-ma Consultant Imobiliar P. Iulian Business X House Real Estate Tel: 0773949247,
» phone [vezi telefon] Consultant imoniliarX HOUSE P. Iulian

28.10.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - Centrul Civic
Pret: 800 EURO Supr: 120 mp
Spatiu comercial 3 camere in zona Centru Civic-BUSINESS Spatiul propus spre inchiriere este cu 2 camere situat in zona Centru Civic-BUSINESS, structura decomandata, suprafata 120 mp. Compus din: Spatiul de prezentare, 2 camere, hol, 2 grupuri sanitare, Et. Intermediar, 1/2, izolatie termica exterioara de 10 cm. Spatiul detine finisaje de calitate superioara: parchet laminat, geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire prin centrala termica Avantajele: Spatiul se afla intr-o zona insorita si linistita vad comercial excelent si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Spatiul este oferit spre inchiriere gol pretabil pentru: Clinica medicala, birou Notarial, Avocat terapii. etc. Spatiul liber spre inchieire. posibilitate loc de parcare in zona Pretul initial de inchiriere pentru acest spatiu este de 800 Euro. Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru detalii Contactati-ma Consultant Imobiliar P. Iulian Business X House Real Estate Tel: 0773949247,
» phone [vezi telefon] Consultant imoniliarX HOUSE P. Iulian

17.10.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - Centrul Istoric
Pret: 1.600 EURO Supr: 92 mp
REMAX ASCENDENT propune spre inchiriere :Spatiu comercial situat in pozitie avantajoasa pentru acest segment imobiliar, si anume in zona istorica a Brasovului. Remax Ascendent proposed for rent a commercial space located in advantageous position in this segment of real estate, namely in the historic area of Brasov. Pozitionat central, cu vitrine largi la stada, intr-o cladire cu prezentare placuta, imobilul se prezinta pe o compartimentare decomandata, pe o unitate de 112 mp, astfel: cu doua incaperi principale dedicate prezentarii de produse, un spatiu care poate fi folosit ca si birou, camera de depozitare si spatii auxiliare adiacente. Centrally, with large windows to Stade, in a building with nice presentation, the building presents a detached subdivision on a 112 sqm unit, as follows: two main rooms dedicated to the presentation of products, a space that can be used as an office, storage room and ancillary spaces adjacent. Of course the offer requires detailed knowledge, so we open to you: phone numbers, e-mail and we expect you to our company headquarters. SPECIFICAM ca valoarea chiriei expuse este in conditii personalizate EXCLUSIV Remax Ascendent.
17.10.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov
Pret: 1.500 EURO
INCHIRIEZ 350MP HALA + ETAJ DEPOZITARE 100MP+ ANEXA EXTERIOARA IZOLATA 120MP. IDEALA PENTRU PRODUCTIE, DEPOZITARE ETC... OPTIONAL SE POATE INCHIRIA DOAR ANEXA EXTERIOARA (120MP). HALA ARE DOUA BIROURI, GRUP SANITAR, CENTRALA - GAZ, CURENT 220V � 380V, TERMOPANE. ESTE CONSTRUITA IN 2010 SI IZOLATA CU PANOURI SANDWICH 10CM. HALA ESTE SITUATA PE STR. LANII 49 LA 500M DE CENTURA NOUA BRASOV � GHIMBAV. ( ID anunt: 5736563 )
15.10.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - Vlahuta
Pret: 400 EURO Supr: 80 mp
Spatiu comercial Business in zona ITC- Spatiul propus spre inchiriere este cu 1 camera situat in cladirea de sticla, ITC, suprafata 80 mp. Compus din: 1 camera, grup sanitar, Et. Intermediar, 4/8, Spatiul detine finisaje de calitate superioara: mocheta, geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica Avantajele: Spatiul se afla intr-o zona insorita si linistita vad comercial excelent si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Spatiul este oferit spre inchiriere gol pretabil pentru: birou avocat, notar, call center... Spatiul liber spre inchieire. posibilitate loc de parcare Pretul initial de inchiriere pentru acest spatiu este de 400 Euro. Negociabil!!! Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru detalii Contactati-ma Consultant Imobiliar P. Iulian Business X House Real Estate Tel: 0773949247,
» phone [vezi telefon] Consultant imoniliarX HOUSE P. Iulian

15.10.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - Astra
Pret: 400 EURO Supr: 70 mp
Spatiu comercial in zona Astra- Traian Spatiul propus spre inchiriere este cu situat in zona Astra- Traian, structura semidecomandata, suprafata 70 mp. Compus din: 2 incaperi hol, grup sanitar, Spatiul detine finisaje de calitate superioara: parchet laminat, geam termopan cu vitrina, dispune de incalzire proprie prin centrala termica Avantajele: Spatiul se afla intr-o zona insorita si linistita vad comercial excelent si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Spatiul este oferit spre inchiriere gol pretabil pentru orice tip de activitate. birou, magazin, cabinet, Spatiul liber spre. Spatiul detine loc de parcare Pretul initial de inchiriere pentru acest spatiu este de 400 Euro. Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru detalii Contactati-ma Consultant Imobiliar P. Iulian Business X House Real Estate Tel: 0773949247,
» phone [vezi telefon] Consultant imoniliarX HOUSE P. Iulian


  •  Pagina 1 din 3 
Kronhouse
0786257927, 0786257937Localitati

Pret
An constructie
  •  < 1950 (0)
  •  1951 - 1977 (0)
  •  1978 - 1986 (0)
  •  1987 - 1990 (0)
  •  1991 - 2000 (0)
  •  2001 - 2010 (0)
  •  > 2010 (0)
  •  nespecificat (49)

Suprafata

Cautare avansata

 
imobiliare.net © 2004 - 2015  |  Contact | Adauga proiectul tau | Promovare pe site + revista