IMOBILIARE
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale
Revista
Aplicatie de mobil

Inchirieri Spatii Comerciale BrasovAnunturi: 47  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 3 
Oferta garantata
22.04.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - 15 Noiembrie
Pret: 360 EURO Supr: 48 mp
Particular,inchiriez spatiu comercial 48 mp, 15 Noiembrie ,langa Astra Asigurari,vad 1200 persoane/ora,pretabil orice activitate,proaspat renovat,360 euro/luna. Telefon 0729090053
01.08.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Rasnov
Pret: 120 EURO Supr: 26 mp
Inchiriere spatiu comercial in Rasnov compus din o camera si baie cu suprafata utila 26 mp. Este situat in zona cu vad bun, pretabil pentru orice activitate, pret 120 euro/luna. Se poate folosi si demisolul cu aceeasi suprafata utila, caz in care pretul se va modifica.
30.07.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - Bartolomeu
Pret: 699 EURO Supr: 90 mp
Kronhouse|Servicii Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un intreg etaj intr-o vila amenajat, mobilat si dotat cu toate modificarile necesare pentru functionarea unui afterschool. Acesta are o suprafata utila de 90 mp, beneficiaza de grup sanitar special amenajat pentru cei mici, cat si unul separat pentru personal, acces la bucatarie si curte special amenajata pentru cei mici. Pretul chiriei include toate utilitatile, iar acesta este negociabil. ( Cod anunt: SCI0215122 / ID anunt: 315440402 )
30.07.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - Centrul Istoric
Pret: 4.836 EURO Supr: 372 mp
Kronhouse|Servicii Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un spatiu aflat la parterul unui imobil, intr-o locatie ultracentrala. Constructia imobilului a inceput in anul 1915 si s-a finalizat in perioada interbelica, mai exact in anul 1925, acesta beneficiind de toate elementele arhitecturale specifice acestei perioade. Spatiul liber la inchiriat are o suprafata utila de 372 mp, iar compartimentarea existenta in acest moment a fost creata pentru a asigura functionarea unui sediu bancar, fosti rezidenti ai acestui spatiu in ultimii 10 ani. Dimensiunea spatiului si suprafata sa generoasa permite intrebuintarea acestuia spre numeroase si diverse scopuri, iar proprietarii acestuia sunt deschisi la orice modificare de compartimentare a viitorilor locatari, pentru a le asigura functionalitatea locatiei, desigur, atata timp cat nu este pusa in pericol sub nicio forma structura cladirii. Intregul spatiu beneficiaza de sistem de aerisire cu ventiloconvectoare, ceea ce asigura un ambient curat. Imobilul dispune de o curte proprie, in care sunt amenajate nu mai putin de 12 locuri de parcare. Imobilul este localizat pe o artera importanta a orasului Brasov, beneficiind de vizibilitate sporita si un vad excelent, atat pietonal, cat si rutier, putand fi o alegere excelenta pentru un sediu reprezentativ al unei companii de prestigiu. ( Cod anunt: SCI0227287 / ID anunt: 315474742 )
30.07.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - 15 Noiembrie
Pret: 1.876 EURO Supr: 67 mp
Kronhouse|Servicii Imobiliare Brasov va propune spre inchiriere un spatiu comercial situat intr-o zona centrala, cu o vizibilitate deosebita si cu o vitrina extrem de generoasa. Spatiul are o suprafata utila de 67 mp, beneficiaza de 2 intrari separate, iar finisajele ecistente sunt de calitate. Pretabil pentru numeroase activitati datorita pozitionarii excelente si vadului de care beneficiaza, acest spatiu poate fi o oportunitate excelenta pentru cei care vad potentialul din spatele acestuia Exista suficiente locuri de parcare, iar in proximitate regasim institutii bancare, magazine, restaurante, mijloace de transport in comun, precum si Tribunalul Brasov. ( Cod anunt: SCI0223510 / ID anunt: 315464317 )
28.07.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - Grivitei
Pret: 12 EURO Supr: 260 mp
Spatiul propus spre inchiriere este cu cu o suprafata 260 mp situat in zona Grivitei, structura semidecomandata, Compus din:spatiu de vanzare, spatiu depozitare, grup sanitar, situat la parter, Spatiul detine finisaje de calitate superioara : gresie Vitrina cu geam termopan 20m, dispune de incalzire proprie prin centrala termica Avantajele: Spatiul se afla intr-o zona insorita si linistita vad comercial excelent cu istoric si de statiile mijloacelelor de transport in comun. spatiul Comercial se poate imparti in 2 si inchiria doar o parte Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Spatiul este oferit spre inchiriere gol Spatiul liber spre inchieire. posibilitate loc de parcare Pretul initial de inchiriere pentru acest spatiu este de 12 euro/mp Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru detalii Contactati-ma Consultant Imobiliar P. Iulian
» phone [vezi telefon] Consultant imoniliarX HOUSE P. Iulian

25.07.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov
Pret: 0 EURO
INCHIRIEZ IN BRASOV (STR LANII- LANGA CENTURA) HALA 640 MP (DOUA USI INDUSTRIALE CULISANTE 4.20X4.00) SI BIROURI 120 MP , CU TEREN IN FUNCTIE DE NECESITATI, CONSTRUCTIE NOUA , 550 M DE CENTURA NOUA(DN13-DN1), ALARMA, MONITORIZARE VIDEO. HALA CAT SI BIROURILE SE POT INCHIRIA PARTIAL ( ID anunt: 5590245 )
25.07.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Rasnov
Pret: 360 EURO Supr: 90 mp
Inchiriere spatiu Rasnov in zona centrala, o incapere cu vitrina si intrare stradala in suprafata de 90 mp la pretul de 360 euro/luna plus tva. Exista posibilitatea sa se inchirieze impreuna cu inca o incapere de 60 mp plus birou si grup sanitar in suprafata de 30 mp, cu inca o intrare din spate, la pretul de 450 euro/luna plus tva sau separat partea din spate la pretul de 250 euro/luna plus tva. Mai multe detalii la telefon.
24.07.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Rasnov
Pret: 700 EURO Supr: 180 mp
Inchiriere spatiu Rasnov, zona centrala, suprafata utila 180 mp dispusi pe doua nivele cu toate utilitatile: gaz, curent trifazic, apa, canal, incalzire centrala, pretabil pentru orice activitate: mica productie, depozit ,magazin , sala fitness, club, etc.
20.07.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov
Pret: 1.500 EURO
:INCHIRIEZ 350MP HALA + ETAJ DEPOZITARE 100MP+ ANEXA EXTERIOARA IZOLATA 120MP. HALA ARE DOUA DIROURI, GRUP SANITAR, CENTRALA - GAZ, CURENT 220V – 380V, TERMOPANE. ESTE CONBSTRUITA IN 2010 CU ( ID anunt: 5582042 )
18.07.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - Centrul Civic
Pret: 400 EURO Supr: 65 mp
Spatiul propus spre inchiriere este cu 3 camere situat in zona Centru Civic-Toamnei, structura decomandata, suprafata 60 mp. Compus din: 3 camere hol, grup sanitar, Et. parter. Spatiul detine finisaje de calitate: parchet laminat, geam termopan, usa termopan, dispune de incalzire proprie prin centrala termica Avantajele Imobilului Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape zonele comerciale, banca si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent, intrare stradala Spatiul este oferit spre inchiriere. Posibilitate loc de parcare Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 400 Euro. Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru detalii Contactati-ma Consultant Imobiliar P. Iulian
» phone [vezi telefon] Consultant imoniliarX HOUSE P. Iulian

17.07.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov
Pret: 250 EURO
BRASOV INCHIRIERI PROPRIETATE SPATII BIROURI ZONA BRASOVUL VECHI BRASOV IN BRASOV BRASOVUL VECHI IMOBIL BIROURI INCHIRIEZ DELON IMOBILIARE OFERA SPRE INCHIRIERE SPATIU BIROURI , ZONA BRASOVUL VECHI , 35 MP , CENTRALA TERMICA, GEAMURI TERMOPAN, INTRARE DIN STRADA PRINCIPALA ( ID anunt: 5576881 )
06.07.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - Centrul Civic
Pret: 480 EURO Supr: 60 mp
Spatiu Comercial propus spre inchiriere este cu 2 camere situat in centru istoric, confort I, suprafata utila este de 60 mp. Imobilul este amplasat la parterul unei case. Compus din: 2 camere, hol, grup sanitar. Spatiul comercial detine finisaje de calitate superioara : parchet, placaje de gresie si faianta, tamplarie exterioara din PVC, cu geam termopan termoizolant si fonic-izolant, usi interior schimbate lemn, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Descriere emotionala: Pozitionarea imobilul este excelenta, vederea fiind totala spre strada asigurand astfel vad comercial ideal, cu istoric comercial vast, usor vizibila si cu multiple puncte de reper. Imobilul se afla intr-o zona comerciala in aproape de Primaria Brasov,l-a numai 5 min de Piata Sfatului, si de statiile mijloacelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, linie telefonica, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent, sistem de alarma, sistem de supraveghere video Spatiul comercial este oferit spre inchiriere complet mobilat (mobilierul de bucatarie este realizat la comanda), si utilat cu aparatura electrocasnica frigider, cuptor si plita, hota, masina de spalat rufe. Proprietarul doreste sa mobileze si sa utileze acest spatiu dupa cerintele clientului. Pozele sunt cu titlu informativ, pentru clientii interesati putem programa o intalnire cu proprietarul pentru disctutii amanuntite. Imobilul detine loc de parcare si spatii de depozitare. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 480 Euro Neg. Descrierea Companiei: Business x House agentie specializata in Real Estate ofera toata gama de servicii din acest domeniu. Compania este compusa dintr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite precum si asistenta in domeniul juridic - notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze doar un imobil. Compania n
06.07.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - Centrul Istoric
Pret: 190 EURO Supr: 40 mp
Spatiu Comercial propus spre inchiriere este cu la mansarda unei case structura deschisa open space o singura incapere usor de compartimentat dupa preferintele clientului situat in Livada Postei - Intrare str. Lunga, confort I, suprafata utila este de 40 mp. Spatiul comercial detine finisaje de calitate superioara: parchet laminat, placaje de gresie si faianta, tamplarie exterioara din PVC, cu geam termopan termoizolant si fonic-izolant. Pozitionarea imobilul este excelenta, asigurand astfel vad comercial ideal, cu istoric comercial vast, usor vizibila si cu multiple puncte de reper. Imobilul se afla intr-o zona comerciala in aproape de Livada Postei si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Spatiul comercial este oferit spre inchiriere nemobilat, Imobilul detine spatii de depozitare. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 190 Euro. Descrierea Companiei: Business x House agentie specializata in Real Estate ofera toata gama de servicii din acest domeniu. Compania este compusa dintr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite precum si asistenta in domeniul juridic - notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze doar un imobil. Compania noastra împreuna cu Brokerilor imobiliari dedicati cu experienta vasta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii si poze suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar D. Florin
02.07.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - Astra
Pret: 300 EURO Supr: 15 mp
Spatiul propus spre inchiriere este cu 1 camere situat in Orizont 3000 corp. A, structura semidecomandata, suprafata 15 mp. Compus din: Spatiu comercial grup sanitar, Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de: Banca, Posta, Retele telefonie mobila si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: contorizare individuala/ utilitati Spatiul este oferit spre inchiriere gol, liber spre inchieire . se poate licita pentru locuri de parcare, pretabil pentru orice tip de activitate comerciala, flux permanent Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 300 Euro. Compania Business x House agentie specializata domeniul imobiliar, ofera toata gama de servicii si consultanta. Pentru a gasi apartamentul dorit va invitam si la sediul agentiei noastre, unde va oferim o gama variata de oferte. Pentru detalii Contactati-ma Consultant Imobiliar P. Iulian
» phone [vezi telefon] Consultant imoniliarX HOUSE P. Iulian

01.07.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - Racadau
Pret: 800 EURO Supr: 125 mp
Spatiul comercial propus spre inchiriere este cu 5 incaperi situat in zona Racadau, suprafata construita este de 151 mp, respectiv 125 mp utili cu intrare stradala si vitrina la strada de 10 metri liniari,posibilitate amenajare rampa de aprovizionare in spatele spatiului.Izolatie termica interioara pereti rigips si tavan fals, iluminat cu lampi de neon. Spatiul comercial are geamuri termopan usi interior termopan, usa intrare din PVC, dispune de incalzire proprie prin centrala termica marca Baxi, contor individual pentru gaz , apa si curent trifazic 380v. Compartimentare: suprafete ample decomandate cat si open-space, 2 grupuri sanitare, 2 spatii birou, oficiu Descriere emotionala: Pozitionarea este excelenta, vederea fiind totala spre strada asigurand astfel vad comercial ideal, cu istoric comercial vast. Zona insorita si linistita. Aproape de zonele comerciale si de mijloacele de transport in comun. Spatiul comercial este declarat si in cartea funciara, detinand in intregime toate autorizatiile si avizele obtinute. Pretul de inchiriere al acestui spatiu comercial este de 800 Euro. Pentru informatii si poze suplimentare contactati-ma Consultant Imobiliar A. Alex
01.07.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - Tractorul
Pret: 400 EURO Supr: 150 mp
Spatiul propus spre inchiriere este cu 2 camere de productie, 1 vestiar, grup sanitar 3 spatii depozitare + 1 birou la etaj Structura: semidecomandat, Situat la casa, intrare separata in zona Codrii Cosminului-Tractorul. Etaj.P Suprafata: 150mp Dotari: contorizare individuala pentru apa, gaz si curent 220- 380 V pretabil pentru: depozit, spalatorie chimica, patiserie, brutarie etc. Liber spre inchiriere. Pretul de inchiriere pentru acest imobil este de 400 Euro neg Pentru detalii Contactati-ma Consultant Imobiliar P. Iulian
» phone [vezi telefon] Consultant imoniliarX HOUSE P. Iulian

19.06.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov
Pret: 1.400 EURO
BRASOV PIETONALA CEN SPATIU COMERCIAL DE INCHIRIAT IN ZONA PIETONALA CENTRUL ISTORIC DE 145MP SPATIUL ESTE SITUAT LA ET.1 PE STRADA DIACONU CORESI (PIETONALA). POSIBILITATE ACCESS AUTO PTR RIVERANI. SPATIU PARCARE 2 MASIN ( ID anunt: 5531844 )
18.06.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - Blumana
Pret: 150 EURO Supr: 30 mp
Spatiu propus spre inchiriere este cu 5 camere, Structura: decomandat, Situat in zona Blumana-Strada Lunga. Etaj. 1 din 2+M Liber spre inchiriere. pretul per camera este de 150 Euro cu utilitatile incluse Pentru detalii Contactati-ma Consultant Imobiliar P. Iulian
» phone [vezi telefon] Consultant imoniliarX HOUSE P. Iulian

13.06.2015
Inchirieri Spatii comerciale Brasov Brasov - Racadau
Pret: 300 EURO Supr: 40 mp
Spatiul propus spre inchiriere este cu 3 camere, Structura: semidecomandat, Situat in zona Carpatilor. Etaj p/4 Suprafata: 40 mp Compus din: spatiu deschis 2 camere hol, grup sanitar,intrare separata balcon Imbunatatiri: Gresie, Faianta, Parchet, Termopan, Centrala termica, usa de metal Dotari: Internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent. Aproape de spatiile comerciale si mijoacele de transport in comun Pretabil pentru Birouri, salon coafura, manichiura, infrumusetare Liber spre inchiriere. Pretul de inchiriere pentru acest imobil este de 300 Euro. Pentru detalii Contactati-ma Consultant Imobiliar P. Iulian
» phone [vezi telefon] Consultant imoniliarX HOUSE P. Iulian


  •  Pagina 1 din 3 
Kronhouse
0786257927, 0786257937Multumim pentru comentariu. Acesta a fost trimis la operatori pentru aprobare.

Localitati

Pret
An constructie
  •  < 1950 (0)
  •  1951 - 1977 (0)
  •  1978 - 1986 (0)
  •  1987 - 1990 (0)
  •  1991 - 2000 (0)
  •  2001 - 2010 (0)
  •  > 2010 (0)
  •  nespecificat (47)

Suprafata

Cautare avansata 
imobiliare.net © 2004 - 2015  |  Contact | Adauga proiectul tau | Promovare pe site + revista