IMOBILIARE
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Vanzari Apartamente 2 Camere IasiAnunturi: 7  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
17.02.2017
Vanzari Apartamente 2 camere Iasi Iasi
Pret: 169.999 LEI An constr: 1989 Supr: 56 mp Confort I decomandat CE clasa A
proprietar p.f. vand apartament cu doua camere decomandat confort unu cu suprafata utila de 56mp notificata in actul de proprietate si actul de intabulare,etaj trei din patru,cu doua balcoane,orientat pe directia sudvest,intr-un bloc de apartamente construit in 1989,situat in cartierul dancu la capatul liniei de tramvai nr trei,in zona linistita,cu verdeata si toate facilitatile (magazine alimentare,materiale de constructii,farmacii,aprozare,piata,posta,sucursala banca,cabinete medicale de familie,stomatologice,service auto,parc,scoala,gradinite, biserici,baruri,mijloace de transport,curierat rapid,etc.vecini buni,scara curata,apartamentul are imbunatatiri:instalatie de gaz individuala si contor de gaz propriu,incalzire cu centrala termica proprie,usa metalica antiefractie,apometre,gresie baie,hol si bucatarie,faianta baie si partial bucatarie,parchet in camere,baia este cu cada si geam,debara pe hol,internet,cablu,telefon,nisa masina spalat,etc.,apartamentul este fara probleme,actele sunt in regula,accept credit,solicit termen de habitatie ,pretul este de 169999lei ,nu ma intereseaza euro,discutia are loc doar la fata locului cu persoana care este interesata,nu discut cu samsari,nu platesc comision,nu ma sunati ca sa ma intrebati de ultimul pret,info:similar capat cug sau dacia iasi 219000lei si peste,fara agentii!
17.02.2017
Vanzari Apartamente 2 camere Iasi Iasi
Pret: 169.999 LEI An constr: 1989 Supr: 56 mp Confort I decomandat CE clasa A
proprietar persoana fizica vand apartament cu doua camere decomandat confort unu cu suprafata utila de 56mp notificata in actul de proprietate si actul de intabulare,etaj trei din patru,cu doua balcoane,orientat pe directia sudvest,intr-un bloc de apartamente construit in 1989,situat in cartierul dancu la capatul liniei de tramvai nr trei,in zona linistita,cu verdeata si toate facilitatile (magazine alimentare,materiale de constructii,farmacii,aprozare,piata,posta,sucursala banca,cabinete medicale de familie,stomatologice,service auto,parc,scoala,gradinite, biserici,baruri,mijloace de transport,curierat rapid,etc.vecini buni,scara curata,apartamentul are imbunatatiri:instalatie de gaz individuala si contor de gaz propriu,incalzire cu centrala termica proprie,usa metalica antiefractie,apometre,gresie baie,hol si bucatarie,faianta baie si partial bucatarie,parchet in camere,baia este cu cada si geam,debara pe hol,internet,cablu,telefon,nisa masina spalat,etc.,apartamentul este fara probleme,actele sunt in regula,accept credit,solicit termen de habitatie ,pretul este de 169999lei ,nu ma intereseaza euro,discutia are loc doar la fata locului cu persoana care este interesata,nu discut cu samsari,nu platesc comision,si nu ma sunati inutilpt ultimul pret,info:similar capat cug iasi sau dacia se vinde cu 219000 lei si peste!prefer fara agentii!tel.0742553157
17.02.2017
Vanzari Apartamente 2 camere Iasi Iasi
Pret: 169.999 LEI An constr: 1988 Supr: 56 mp Confort I decomandat CE clasa A
proprietar persoana fizica vand apartament cu doua camere decomandat confort unu cu suprafata utila de 56mp notificata in actul de proprietate si actul de intabulare,etaj trei din patru,cu doua balcoane,orientat pe directia sudvest,intr-un bloc de apartamente construit in 1989,situat in cartierul dancu la capatul liniei de tramvai nr trei,in zona linistita,cu verdeata si toate facilitatile (magazine alimentare,materiale de constructii,farmacii,aprozare,piata,posta,sucursala banca,cabinete medicale de familie,stomatologice,service auto,parc,scoala,gradinite, biserici,baruri,mijloace de transport,curierat rapid,etc.vecini buni,scara curata,apartamentul are imbunatatiri:instalatie de gaz individuala si contor de gaz propriu,incalzire cu centrala termica proprie,usa metalica antiefractie,apometre,gresie baie,hol si bucatarie,faianta baie si partial bucatarie,parchet in camere,baia este cu cada si geam,debara pe hol,internet,cablu,telefon,nisa masina spalat,etc.,apartamentul nu are probleme,actele sunt in regula,accept credit,solicit termen de habitatie ,pretul este de 169999lei,nu ma intereseaza euro ,discutia are loc doar la fata locului cu persoana care este interesata,nu discut cu samsari,nu platesc comision,nu ma sunati pt ultimul pret,info:similar capat cug si dacia iasi se vinde cu 219000lei si peste! fara agentii,nu am bani de comision! 0730331502
10.02.2017
Vanzari Apartamente 2 camere Iasi Iasi
Pret: 56.000 EURO
IASI APARTAMENT 2 CAMERE ,52 MP UTILI, SPATIOS, DECOMANDAT, FORMAT PATRAT COMPACT, MODERN, COMPARTIMENTAT PERFECT, BLOC NOU ( 2010 ), ETAJ 3 DIN 5, PANORAMA SUPERBA SPRE REDIU, AER CURAT, ZONA KAUFLAND-PACURARI BL. DIANA ( STRUCTURA DE CADRE DIN BETON ARMAT, ZIDARIE BCA, IZOLATIE DE 10 CM, RIGIPS, FOARTE CALDUROS SI ECONOMIC IARNA, RACOROS VARA ), INTERFON, USA METALICA INTRARE. USI INTERIOARE COMANDA, BAIE CU GEAM AERISIRE , HOL ( CU INCALZIRE CALORIFER ) SI BUCATARIE SEPARAT, LIVING ( INCALZIRE 4 CALORIFERE ), COMPLET UTILAT SI MOBILAT PERSONALIZAT LA COMANDA, DORMITOR PAT MATRIMONIAL, CENTRALA TERMICA PROPRIE ARISTON PLUS TERMOSTAT, PLITA GAZ + CUPTOR ELECTRIC ULTIMA GENERATIE, HOTA COMBINA FRIGORIFICA, DETECTOR GAZ, MASINA DE SPALAT RUFE, TV, , CABLU TV, WI-FI, , ZONA AERISITA, INTIM ( FARA ALTE CLADIRI IN JUR ), LOC PLAN / DREPT, SUPERMARKET KAUFLAND LA 1 MINUT, STATII DE TAXI, MAXI TAXI, AUTOBUZ LA 2 MINUTE, TERENURI DE TENIS, SALA DE FITNESS, ZUMBA, AEROBIC, GRADINITA LANGA BLO ( ID anunt: 6441597 )
05.02.2017
Vanzari Apartamente 2 camere Iasi Iasi
Pret: 35.000 EURO
IASI PERSOANA FIZICA VAND AP. IASI, 2 CAM. SENIDECOMANDATE, 54 MP, 2 BALCOANE, POZITIONAT SV, LUMINOS SI CALDUROS, CENTRALA, USA METALICA, BAIE CU GEAM, BINE INTRETINUT, 4/4, IZOLAT EXTERIOR, BL. CU RISC, ZONA SEMICENTRALA P. ROS, LA 2 PASI DE PALAS MALL, IULIUS MALL, DE PIATA, DE CENTRU, DE UNIVERSITATI SI 50 M DE STATIA TUTUROR MIJLOACELOR DE TRANSPORT. PRET CHASS, NU NEGOCIABIL. VIZIONARE DOAR SAMBATA SI DUMINICA. ( ID anunt: 6433746 )
15.09.2016
Vanzari Apartamente 2 camere Iasi Iasi
Pret: 38.500 EURO
IASI IMOBILUL SE PREDA COMPLET MOBILAT SI UTILAT, ESTE RENOVAT MODERN, CU CENTRALA TERMICA, TAMPLARIE PVC, GRESIE, FAIANTA DE CALITATE SUPERIOARA. BLOCUL ESTE SITUAT LA BULEVARD, CONSTRUIT DIN PLACI DE BETON, IZOLAT ESTERIOR CU TERMOSISTEM DE 10CM. SCARA BLOCULUI ESTE RECENT RENOVATA, PREVAZUTA CU INTERFON SI POPULATA CU LOCATARI DE CALITATE. APARTAMENTUL ESTE IDEAL SI PENTRU INCHIRIAT. ( ID anunt: 6247000 )
05.09.2016
Vanzari Apartamente 2 camere Iasi Iasi
Pret: 30.000 EURO An constr: 1981
IASI, APARTAMENT FRUMOS 2 CAM NEDECOMANDATE, BLOC FOARTE LINISTIT, GEAMURI LA ZONA VERDE, FARA IMBUNATATIRI, PRET CORECT :) APOMETRE INTERFON ( ID anunt: 6232747 )

  •  Pagina 1 din 1 


Localitati

Pret

Confort

Tip apartament

Mobilat
An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2017  |  Contact | Adauga proiectul tau |