IMOBILIARE
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale
Revista
Aplicatie de mobil

Vanzari Apartamente 2 Camere SibiuAnunturi: 108  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 6 
Oferta garantata
07.11.2015
Vanzari Apartamente 2 camere Sibiu Sibiu
Pret: 28.000 EURO An constr: 2015 Supr: 40 mp Confort lux decomandat CE clasa A
O campanie Alma Grup, dezvoltari imobiliare. Sibiu, cartier Turnisor,str.Frunzei. Valoarea apartamentului și a locului unde te vei muta te intereseaza mai mult decât bucuria de-o clipă a preţului mic? Pui preţ pe spaţii largi între blocuri? Pui preţ pe străzi asfaltate, parcaje suficiente, spaţii verzi și cele mai extinse garanţii? Atunci, citești anunţul potrivit! După construirea a peste 500 de apartamente în Sibiu, am ajuns să vă cunoaștem dorinţele.Am crescut împreună și am devenit, în timp, mai buni. Nu mai vrem să fim cei mai ieftini, am învăţat că acest lucru produce pagube mari în viitor. Noi am ales calitatea, valoarea și disciplina în toate. Dumneavoastră ce alegeţi? Apartament 2 camere model „MINI” A):39mp + terasă de 8.5 mp. Preţ:28.000€. Apartament 2 camere model „MAXI” B):47 mp + 2 terase 9 mp. Preţ:32.300€. Modelul „MAXI” este complet decomandat și se adreseaza familiilor care au nevoie de 2 dormitoare. Modelul „MINI” este și el decomandat, însă oferă doar un dormitor și o uriașă zonă de living și bucătarie.Se adresează tinerilor, care nu au la acest moment nevoie de cel de-al doilea dormitor și care se bucură de salonul mare de 21 mp. Atenţie: aceste preţuri sunt valabile doar în perioada iulie - august 2015. Pentru a bloca preţul se va plăti o rezervare de 1400€ și restul la final. Oferta este limitată la stocul disponibil de 4 apartamente. Lucrurile trainice se clădesc în timp. În timp, am reusit să întelegem ce trebuie făcut și cum trebuie făcut. Am învățat din propria experiență și am devenit mai buni în toti acești ani. Iar acum a venit momentul să împărtășim mai departe. Încă nu ne-am oprit din învățat, și nu cred că ne vom opri vreodată. Alma Grup. Înțelegem, învățăm, împărtășim. Doar la noi aveţi toate acestea: Garantia returnarii banilor, in caz de nemultumire! Garantia returnarii banilor în cazul in care banca nu iti acorda creditul! Garantia pretului unitar! Garantia ca veti avea cel putin un lo
» phone [vezi telefon] S.C. ALMA GRUP S.R.L.

Oferta garantata
07.11.2015
Vanzari Apartamente 2 camere Sibiu Sibiu
Pret: 32.300 EURO An constr: 2015 Supr: 47 mp Confort lux decomandat CE clasa A
O campanie Alma Grup, dezvoltari imobiliare. Sibiu, cartier Turnisor,str.Frunzei. Noi stim ca ai nevoie de 2 dormitoare si bucatarie separata! De aceea am creat si modelul "Maxi" Vrei să faci un nou pas în viaţă? Te gândești să cumperi un apartament mai măricel cu 2 dormitoare și bucătăria separată? Te sfătuim să alegi înţelept. Alege valoare, siguranţă și garanţii, NU preţul cel mai mic. Dacă valoarea apartamentului te interesează mai mult decât bucuria de-o clipă a preţului mic, te felicităm. Astăzi, după ce am construit sute de apartamente pentru sibieni, suntem mai buni decât acum 8 ani. Vă invităm cu drag, să apreciaţi noile noastre modele de apartamente : Apartament 2 camere model „MINI” A):39mp + terasă de 8.5 mp. Preţ:28.000€. Apartament 2 camere model „MAXI” B):47 mp + 2 terase 9 mp. Preţ:32.300€. Modelul „MAXI” este complet decomandat și se adreseaza familiilor care au nevoie de 2 dormitoare. Modelul „MINI” este și el decomandat, însă oferă doar un dormitor și o uriașă zonă de living și bucătarie.Se adresează tinerilor, care nu au la acest moment nevoie de cel de-al doilea dormitor și care se bucură de salonul mare de 21 mp. Doar la noi aveţi toate acestea: Garantia returnarii banilor, in caz de nemultumire! Garantia returnarii banilor în cazul in care banca nu iti acorda creditul! Garantia pretului unitar! Garantia ca veti avea cel putin un loc de parcare inclus în pret! Garantia calitatii confirmata de mii de sibieni, care locuiesc deja la noi. Garantia drumurilor asfaltate din prima zi! Garantia construirii din fonduri proprii. Cinci ANI GARANTIE PENTRU TOATE LUCRARILE Atenţie: aceste preţuri sunt valabile doar în perioada iulie - august 2015. Pentru a bloca preţul se va plăti o rezervare de 1400€ și restul la final. Oferta este limitată la stocul disponibil de 6 garsoniere. ( la data de 23.07.2015 ) Dacă banca vă respinge dosarul, compania vă returnează banii. Primiţi GRATIS câte un loc de pa
» phone [vezi telefon] S.C. ALMA GRUP S.R.L.

Oferta garantata
06.11.2015
Vanzari Apartamente 2 camere Sibiu Sibiu
Pret: 39.000 EURO An constr: 2013 Supr: 55 mp Confort lux decomandat CE clasa A
O campanie Alma Grup, dezvoltari imobiliare. Sibiu, cartier Turnisor,str.Frunzei. Noi stim ca ai nevoie de 2 dormitoare si bucatarie separata! De aceea am creat si modelul "Family” Apartament "Family" : suprafat utila 55 mp. Noi știm că ai nevoie ASTĂZI de apartament, nu mâine. De aceea îţi oferim apartamente deja întabulate, finsate la cheie.Astfel, depui dosarul la bancă și te muţi de îndată Vrei să faci un nou pas în viaţă? Te gândești să cumperi un apartament mai măricel cu 2 dormitoare și bucătăria separată? Te sfătuim să alegi înţelept. Alege valoare, siguranţă și garanţii, NU preţul cel mai mic. Dacă valoarea apartamentului te interesează mai mult decât bucuria de-o clipă a preţului mic, te felicităm. Astăzi, după ce am construit sute de apartamente pentru sibieni, suntem mai buni decât acum 8 ani. Vă invităm cu drag, să apreciaţi modelul „Family”. Apartamentul acesta este deja intabulat si finsat la cheie. Se poate depune dosarul la banca! Modelul „Family” este complet decomandat și se adreseaza familiilor care au nevoie de 2 dormitoare. Doar la noi aveţi toate acestea: Garantia returnarii banilor în cazul in care banca nu iti acorda creditul! Garantia pretului unitar! Garantia ca veti avea cel putin un loc de parcare inclus în pret! Garantia calitatii confirmata de mii de sibieni, care locuiesc deja la noi. Garantia drumurilor asfaltate din prima zi! Garantia construirii din fonduri proprii. Cinci ANI GARANTIE PENTRU TOATE LUCRARILE Atenţie: aceste preţuri sunt valabile doar în perioada iulie - august 2015. Pentru a bloca preţul se va plăti o rezervare de 1950€ și restul la final. Oferta este limitată la stocul disponibil de 6 garsoniere. ( la data de 23.07.2015 ) Dacă banca vă respinge dosarul, compania vă returnează banii. Primiţi GRATIS câte un loc de parcare amenajat pentru fiecare apartament. Primţi cele mai extinse garanţii de pe piaţă! În cartier există: două alimentare, o farmacie, un aprozar
» phone [vezi telefon] S.C. ALMA GRUP S.R.L.

27.11.2015
Vanzari Apartamente 2 camere Sibiu Sibiu
Pret: 37.000 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 48 mp Confort II semidecomandat
De vanzare! Apartament 2 camere, la casa, in suprafata utila de 48 mp, situat la etajul 1, zona Ultracentrala. Apartamentul este compus din: 2 camere, bucatarie, camara si baie. Locuinta a fost recent renovata: instalatii noi, proaspat zugravita, gresie, faianta, parchet. Incalzirea este pe convector. Apartamentul se poate vinde atat mobilat, la pretul de 37000 euro, usor negociabil, cat si nemobilta, la pretul de 40000 euro, usor negociabil.
27.11.2015
Vanzari Apartamente 2 camere Sibiu Sibiu
Pret: 0 EURO An constr: 1977 Supr: 55 mp Confort I semidecomandat
in apropiere de parc, supermarket, unitate sanitara, scoala, gradinita, apartament cu 2 camere in cartier hipodrom 3 sibiu la etajul 1 cu multiple imbunatatiri. ( Cod anunt: AV0234812 / ID anunt: 315492371 )
» phone [vezi telefon] Imobiliar Expert Grup

26.11.2015
Vanzari Apartamente 2 camere Sibiu Sibiu
Pret: 37.000 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 48 mp Confort I nedecomandat
Oferim spre vanzare apartament 2 camere, nedecomandat, la casa, zona Ultracentrala. Apartamentul este compus din: 2 camere, bucatarie, camara si baie. Apartamentul este recent renovat: proaspat zugravit, instalatii noi, gresie, faianta, parchet. Apartamentul este situat la etajul 1, intr-o zona linistita si insorita, in apropiere de magazine alimentare, farmacii, institutii de invatamant, statii de transport public. Pozitie buna! Apartamentul se poate vinde mobilat la pretul de 40000 euro, usor negociabil sau nemobilat la pretul de 37000 euro, usor negociabil.
26.11.2015
Vanzari Apartamente 2 camere Sibiu Sibiu
Pret: 49.900 EURO An constr: 1991 - 2000 Supr: 48 mp Confort I semidecomandat
Vand apartament compus din 2 camere semidecomandate, bucatarie, hol, baie, balcon, suprafata utila 48 mp,etaj 4 cu acoperis de tigla, dotat cu centrala termica, parchet, geamuri termopan, usa metalica, gresie, faianta, etc.Apartamentul se vinde mobilat si utilat.Zona Ultracentrala.Pret 49.900 euro negociabil.
24.11.2015
Vanzari Apartamente 2 camere Sibiu Sibiu
Pret: 25.000 EURO An constr: > 2010 Supr: 38 mp Confort I decomandat
Direct de la dezvoltator! Apartamente cu 2 camere, tip Penthouse, in suprafata utila de 38 mp, in localitatea Ocna Sibiului. Apartamentele sunt situate la etajul 3, intr-un imobil constructie noua, intabulat, situat vis-a-vis de Strand si in imediata apropiere a Lacurilor Naturale Sarate si a Garii. Apartamentele sunt compuse din: living, bucatarie, baie si logie la primul nivel si dormitor la al doilea nivel. Pozitie buna! Preturi incepand de la 25000 euro!
20.11.2015
Vanzari Apartamente 2 camere Sibiu Sibiu
Pret: 25.000 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 38 mp Confort I decomandat
Cumpara direct de la dezvoltator! Apartamente 2 camere, tip Penthouse, situate in imobil constructie noua, intabulat, in localitatea Ocna Sibiului. Apartamentele sunt compuse din: living, bucatarie, hol, baie si logie la primul nivel; dormitor la al doilea nivel. Ideale pentru investitie! Pozitie buna! Imobilul este situat vis-a-vis de Strand si in imediata apropiere a Lacurilor Naturale Sarate si a Garii. Preturi incepand de la 25000 euro.
20.11.2015
Vanzari Apartamente 2 camere Sibiu Sibiu
Pret: 37.000 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 48 mp Confort II semidecomandat
Vand apartament 2 camere, la casa, situat la etajul 1, Centrul istoric si compus din: 2 camere, bucatarie cu camara si baie. Apartamentul este recent renovat: instalatii noi, gresie, faianta, parchet. Incalzirea este pe convectoare. Pozitie buna! Apartamentul se poate vinde atat mobilat, la pretul de 40000 euro, cat si nemobilat, la pretul de 37000 euro.
19.11.2015
Vanzari Apartamente 2 camere Sibiu Sibiu
Pret: 0 EURO An constr: 2014 Supr: 27 mp Confort I decomandat
Ai economisit niste bani si vrei sa ii investesti? E momentul ideal sa cumperi garsoniera (in suprafata utila de 27 mp) sau apartament ( in suprafata utila de 38 mp), in imobil constructie noua, intabulat, in statiunea Ocna Sibiului, supranumita si Litoralul Ardealului. Imobilul este situat pe str. Garii, nr 4, vis-a-vis de Strand si la cateva minute de Lacurile Naturale Sarate. E momentul ideal pentru investitie. De ce? Pentru ca s-a deschis sezonul si sunt multi turisti care au nevoie de cazare. Exista posibilitate de inchiriere pe perioda lunga sau pe perioda scurta. Nu prea ai timp sa te ocupi de inchiriere? Mai exista posibilitatea de administrare/inchiriere locuinta printr-o societate comerciala specializata in inchirieri pe perioada lunga/scurta, de asemenea, poti opta si pentru servciul de curatenie/ intretinere locuinta. Mergi la o plimbare la Ocna Sibiului sa te convingi! Cu aceasta ocazie o sa vezi si imobilul!
18.11.2015
Vanzari Apartamente 2 camere Sibiu Sibiu
Pret: 37.000 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 58 mp Confort II semidecomandat
De vanzare! Apartament 2 camere, la casa, etajul 1, zona Ultracentrala, compus din: 2 camere, bucatarie cu camara si baie. Dotari: gresie, faianta, parchet. Incalzirea este pe convector. Apartamentul este recent renovat: instalatii noi, proaspat zugravit. Pozitie buna! Apartamentul se poate vinde atat nemobilat, la pretul de 37000 euro, usor negociabil cat si mobilat, la pretul de 40000 euro, usor negociabil.
14.11.2015
Vanzari Apartamente 2 camere Sibiu Avrig
Pret: 29.000 EURO
VAND APARTAMENT, DECOMANDAT, 2 CAMERE, ET.2, SITUAT IN ZONA CENTRALA A ORASULUI AVRIG. IMBUNATATIRI : IZOLATIE EXTERIOARA, USA METALICA LA INTRARE, USI SCHIMBATE IN INTERIOR, GRESIE SI FAIANTA(BAIE, BUCATARIE SI BALCON), PARCHET(HOL, SUFRAGERIE SI DORMITOR), CENTRALA TERMICA PROPRIE, APA TRASA SEPARAT, BALCON INCHIS. TOATE TAXELE SUNT LA ZI. PRETUL ESTE NEGOCIABIL. ( ID anunt: 5780073 )
07.11.2015
Vanzari Apartamente 2 camere Sibiu Sibiu
Pret: 37.000 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 70 mp Confort I semidecomandat
De vanzare! Apartament 2 camere, la casa, zona Centrala, compus din: 2 camere, bucatarie cu camara, hol si baie. Dispune de pivnita, pod mansardabil si garaj. Pretul de vanzare este de 37000 euro.
07.11.2015
Vanzari Apartamente 2 camere Sibiu Sibiu
Pret: 23.000 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 40 mp Confort II semidecomandat
De vanzare! Apartament 2 camere, la casa, zona 9 Mai, in suprafata utila de 40 mp. Apartamentul este compus din: 2 camere, bucatarie, hol si baie. Dispune de boxa in pivnita. Apartamentul necesita renovare!
Ia-ti o casa de 23000 € cu o rata de 85 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
07.11.2015
Vanzari Apartamente 2 camere Sibiu Sibiu
Pret: 0 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 55 mp Confort I decomandat
Vand apartament 2 camere, decomandat, zona Calea Dumbravii, compus din: 2 camere, bucatarie cu camara, hol si baie. Dotari: gresie, faianta, parchet, centrala termica proprie, geamuri termopan. Dispune de pivnita. Pozitie buna!
07.11.2015
Vanzari Apartamente 2 camere Sibiu Sibiu
Pret: 37.000 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 80 mp Confort II decomandat
De vanzare! Apartament cu 2 camere, la casa, zona Centrala, situat la etajul 1. Apartamentul este compus din: 2 camere, bucatarie, hol si baie. Dispune de pod mansardabil, pivnita si garaj in curte. Necesita renovare! Pretul de vanzare este de 37000 euro, negociabil. Pentru detalii contactati-ne telefonic sau accesati imobilgest.ro
05.11.2015
Vanzari Apartamente 2 camere Sibiu Ocna Sibiului
Pret: 25.000 EURO An constr: > 2010 Supr: 38 mp Confort I decomandat
Cumpara acum direct de la dezvoltator apartamente cu 2 camere tip Penthouse, in localitatea Ocna Sibiului, situate in imobil intabulat, constructie noua, moderna . Apartamentele au o suprafata utila de 38 mp si sunt dispuse pe doua nivele: living, bucatarie, baie si logie la primul nivel, iar la al doilea nivel - dormitor. Ideale pentru investitie, de exemplu inchiriere pe perioada scurta sau perioda lunga. Preturi incepand de la 25000 euro.
03.11.2015
Vanzari Apartamente 2 camere Sibiu Sibiu
Pret: 47.000 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 55 mp Confort I decomandat
De vanzare! Apartament in suprafata utila de 55 mp, 2 camere, decomandat, zona Calea Dumbravii. Locuinta este compusa din: 2 camere, bucatarie cu camara, hol si baie. Dotari: gresie, faianta, parchet, centrala termica proprie, geamuri termopan. Dispune de boxa in pivnita. Pretul de vanzare este de 47000 euro, negociabil.
31.10.2015
Vanzari Apartamente 2 camere Sibiu Sibiu
Pret: 47.000 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 55 mp Confort I decomandat
Oferim spre vanzare apartament 2 camere, decomandat, zona Dioda, compus din: 2 camere, bucatarie, hol si baie. Dotari: gresie, faianta, parchet, centrala termica proprie, geamuri termopan. Dispune de boxa in pivnita! Apartamentul este situat intr-o zona linistita si insorita, in apropiere de magazine alimentare, farmacii, institutii de invatamant, statii de transport public. Pretul de vanzare este de 47000 euro, negociabil.

  •  Pagina 1 din 6 
Imobiliar Expert Grup
0213168152Localitati

Pret

Confort

Tip apartament


An constructie

Suprafata

Cautare avansata

 
imobiliare.net © 2004 - 2015  |  Contact | Adauga proiectul tau | Promovare pe site + revista