IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Vanzari Apartamente 3 Camere BihorAnunturi: 22  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 2 
21.01.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 113.000 EURO An constr: 2019 Supr: 94 mp Confort I decomandat
V1829 - Oferim spre vanzare exclusiva apartamente cu 3 camere intr-un bloc nou in zona rezidentiala in apropeirea Parcului Petofi. Apartamentul este situat intr-un bloc nou,de regim parter + 4 etaje si dispune de multiple facilitati: loc de parcare, iesire pe balcon, videointerfon, supraveghere video a blocului, alarma de incendiu, lift pana la parcarea subterana, parcari interioare si exterioare, garaje.Constructia blocului se va finaliza in luna iunie 2019. Apartamentul cu 3 camere are suprafata construita 93,87 + 8,01 mp balcon si este compus dintr-un living open space cu bucataria, hol, 2 dormitoare, 2 bai si un dressing. Apartamentul se poate preda la cheie cu finisaje interioare la alegerea cumparatorului sau semifinisat. Incalzirea apartamentului se face prin termoficare cu agent termic propriu. Pretul propus de proprietar porneste de la 113 000 E. Agentia Gaminvest nu percepe comision de la cumparator!
21.01.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 58.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 65 mp Confort I decomandat
V1815 - Propunem spre vanzare apartament cu 3 camere, tip D, vis-a-vis de Lotus Center, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat la etajul 4 al unui bloc cu acoperis de tigla. Suprafata utila a apartamentului este de 65 mp si este decomandat. Acesta este compus din living, 2 dormitoare din care unul are iesire pe un balcon inchis de 8,5 mp, bucatarie, 2 bai si un hol foarte spatios. Apartamentul dispune de loc de parcare de domiciliu iar ca imbunatatiri : geamuri termopan, gresie, faianta, parchet laminat, dar necesita unele investitii. Apartamentul se afla intr-o zona foarte buna a orasului, la 1 minut de statia de tramvai , Lotus Center, Lidl , scoli, gradinite ,parcuri etc Pret de vanzare propus de proprietar: 58000 euro, negociabil Agentia nu percepe comision de la cumparator!
17.01.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 85.000 EURO An constr: 2018 Supr: 70 mp Confort lux decomandat
V1828 - Va propunem spre vanzare un apartament lux, 3 camere, complet mobilat si utilat, bloc nou, zona Universitatii, Oradea, Bihor. Apartamentul masoara o suprafata utila de 70mp si cea construita de 83mp si este situat la etajul 2 din 4. Blocul este contruit din caramida , cu materiale de calitate si este dat in folosinta in septembrie 2018. Apartamentul este decomandat, este compus din 3 camere, living cu bucataria openspace, hol, baie cu cada hidromasaj si dus si doua dormitoare spatioase. Intreg mobilierul este de inalta calitate, varf de gama Mobexpert. Toate finisajele sunt de cea mai inalta calitate. Apartamentul se vinde complet utilat cu urmatoarele : combina frigorifica,aragaz cu cuptor, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, masina de spalat haine, uscator de haine, aer conditionat, toate sunt noi, de foarte buna calitate, aflate in garantie. Confortul termic oferit de CET Oradea, agent primar. Blocul are lift digital si parcari in fata si in spatele blocului. Acest apartament este o investitie extrem de buna, imediat putand fi inchiriat , cu o chirie consistenta. Pretul propus de proprietar este de 85.000 euro , usor negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
42 ansambluri rezidentiale
 PARK RESIDENCES 5  BANEASA

Park Residences 5 este este un nou ansamblu de locuinte, situat in zona de Nord a Bucurestiului, in zona Piata Presei Libere - Lacul Baneasa, Petrom City. Ansamblul este alcatuit din 160 de apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere. Locatia ofera o oaza de liniste, pe malul Lacului Baneasa, in mijlocul naturii, dar si o multitudine de facilitati ce contribuie la intregirea confortului unei vieti moderne. La preturile de lista se adauga T.V.A.

  • Garsoniere - pret 55000€
  • Apartamente 2 camere - pret 79000€
  • Apartamente 3 camere - pret 96000€
  • Apartamente 4 camere - pret 149000€42 ansambluri rezidentiale
 Caisului Residence  FUNDENI Colentina

Caisului Residence este un nou ansamblu rezidential din Bucuresti, avand cel mai bun raport calitate - pret din zona Fundeni Colentina. Proiectul a fost dezvoltat in perioada 2014/2015 si este format din 2 blocuri de 3 etaje (d+p+2+3m) oferind in total 86 de apartamente noi de vanzare (77 de apartamente cu 2 camere si 9 apartamente cu 3 camere). Apartamenetele cu 2 camere sunt de vanzare si de inchiriat! Caisului Residence este finalizat in vara anului 2015. Oferim rate direct la dezvoltator!

  • Apartamente 2 camere - pret 41000€
  • Apartamente 3 camere - pret 58500€16.01.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 71.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 75 mp Confort lux decomandat
V1676 - Propunem spre vanzare apartament de lux, cu 3 camere in cartier Rogerius, Oradea, Bihor. Apartamentul este foarte frumos amenajat cu mobilier din MDF, facut la comanda, tapet din matase, podele laminate, gresie si faianta de calitate superioara. Apartamentul de vanzare este amplasat intr-un bloc din vecinatatea Parcului Magnolia si are in apropiere Piata Rogerius, magazine, scoli, gradinite, mijloace de transport in comun, spitale, locuri de joaca, saloane de infrumusetare, restaurante etc. Apartamentul este de tip AN, confort I, decomandat si masoara 75 mp utili, avand suprafata construita de 86 mp. La intrarea in apartamentul de lux ne intampina un living deosebit, open space cu bucataria. Livingul este luminos si amenajat cu o canapea din piele, draperii la geamuri si alte detalii care dau o nota de eleganta locuintei. Din living se face iesirea pe terasa apartamentului. Bucataria este foarte practica si este utilata cu toate electrocasnicele necesare, de ultima generatie. Dintr-un hol se face intrarea in cele 2 dormitoare si in baia apartamentului. Dormitorul matrimonial este confortabil, amenajat in culori deschise cu mocheta si dressing incapator. Cel de-al doilea dormitor este amenajat in prezent ca si camera pentru copil. Baia este amenajata in ton cu celelalte incaperi ale apartamentului si are cada si geam. Apartamentul se afla la etajul 7 al unui bloc cu 8 etaje si lift nou. Apartamentul se vinde mobilat si utilat. Pret de vanzare propus de proprietar: 71 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
10.01.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 52.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 63 mp Confort I decomandat
V1825 - Va propunem spre vanzare un apartament decomandat , 3 camere, situat in cartieriul Rogerius, Oradea, Bihor. Apartamentul masoara o suprafat utila de 63.04 mp, este situal la etajul 3 din 7 , intr-un bloc cu doaua lifturi digitale noi. Apartamentul este compus din bucatarie, living, doua dormitoare , o baie cu cada, o camara, un dressing si doua balcoane inchise. Apartamentul are o dubla orientare vest-sud. Confortul termic este asigurat prin Cet Oradea. Apartamentul se afla intr-o zona ideala de locuit, are in vecinatate scoli, licee, gradinite, acces imediat la toate mijloacele de transport si la magazinele Kaufland, Lidl, Profi 24/24, se mai gasesc in apropriere restaurante, magazin legume fructe, posta, etc. Apartamentul necesita o renovare totala! Pretul propus de proprietar este de 52.000 euro negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator.


09.01.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 52.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 71 mp Confort I decomandat
A1083 - Oferim spre vanzare apartament la curte situat langa Piata Cetatii, Oradea, Bihor. Apartamentul este construit din caramida , iar suprafata utila este de 71 mp. Apartamentul este compus din 3 camere, hol, bucatarie, baie cu cabina de dus. Apartamentul are ferestre mari, fiind astfel foarte luminos. Ferestrele sunt prevazute cu rolete exterioare, oferind siguranta. Acesta este foarte bine pozitionat si este pretabil atat ca si locuinta cat si spatiu de birouri datorita pozitiei sale si are in vecinatate sediul Finantelor, banci, Piata Cetatii, mijloace de transport in comun, centrul comercial Oradea Plaza. Exista posibilitatea de parcare in fata imobilului. Pret de vanzare propus de propriertar : 52000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
08.01.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 50.000 EURO An constr: 2018 Supr: 50 mp Confort I decomandat
V1566 - Oferim spre vanzare in exclusivitate apartamente noi in Calea Aradului, Oradea. Apartamentele sunt situate intr-un bloc nou, finalizat in 2018, localizat pe str. Al. Xenopol, in zona Calea Aradului, zona aflata in plina dezvoltare. Blocul este vecin cu un complex comercial, supermarket, un parc in curs de amenajare, biserici, banci, si are toate mijloacele de transport in comun in proximitate. Toate apartamentele dispun de mai multe facilitati: loc de parcare, iesire pe balcon, videointerfon, supraveghere video a blocului, alarma de incendiu, lift pana la parcarea subterana, etc. Apartamentele cu 3 camere cu suparafata construita de 69 mp sunt compuse dintr-un living open space cu bucataria, hol, 2 dormitoare si o baie. Pret: 49 000 euro. Apartamentele cu 3 camere cu suprafata construita de 86 mp sunt compuse dintr-un living open space cu bucataria, un hol spatios, 2 dormitoare si o baie. Pret: 59 000 euro. Apartamentele cu 3 camere cu suprafata construita 86 mp si este compus dintr-un living open space cu bucataria, hol, 2 dormitoare, o baie si o terasa de 130 mp. Pret: 75 000 euro. Apartamentele cu 3 camere cu suprafata construita 86 mp si este compus dintr-un living open space cu bucataria, hol, 2 dormitoare, o baie si o terasa de 30 mp. Pret: 68 000 euro. Apartamentele sunt compartimentate modern si sunt foarte luminoase. Apartamentele se vand semifinisate. Incalzirea apartamentelor se face prin termoficare, cu agent termic propriu. Exista posibilitatea achizitionarii apartamentelor in rate direct de la proprietar pe o perioada de pana la 10 ani si cu un avans. Apartamentele se pot preda si la cheie. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
03.12.2018
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 72.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 68 mp Confort I decomandat
V1654A - Agentia propune spre vanzare in exclusivitate, apartament cu 3 camere, decomandat, situat la etajul 1 al unui bloc din zona strazii Lacul Rosu, Oradea. Apartamentul de vanzare are in vecinatate mijloace de transport in comun, magazine, supermarket, piata, spitale, scoli, gradinite, locuri de joaca etc. Apartamentul este de tip AN si are suprafata utila 68 mp. Apartamentul este compus din hol, bucatarie, debara, un living spatios cu iesire pe balcon, 2 dormitoare din care unul cu iesire pe cel de-al doilea balcon al apartamentului, 2 bai. Apartamentul are multiple imbunatatiri, este modern, frumos renovat si amenajat cu bun gust. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Apartamentul dispune de loc un de parcare in fata blocului. Pret de vanzare propus de proprietar: 72 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
03.12.2018
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 55.000 EURO An constr: 1991 - 2000 Supr: 97 mp Confort I decomandat
V1560 - Oferim spre vanzare in exclusivitate, apartament cu 3 camere situat in zona Ciuperca, Oradea, Bihor. Apartamentul masoara 97 mp utili si este compus din living open space cu bucataria, hol, 2 dormitoare, o baie si o terasa. Livingul este foarte spatios si frumos amenajat. Bucataria are iesire pe terasa. Din bucatarie se face accesul catre o camara. Un dormitor are dressing si iesire pe terasa apartamentului. Pe terasa spatioasa regasim si un barbeque. Apartamentul este imbunatatit cu geamuri termopan, podele laminate, gresie, faianta si este dotat cu aer conditionat. Apartamentul se afla intr-o cladire cu inca 2 apartamente. Cladirea este izolata termic. Incalzirea apartamentului se face cu centrala proprie pe lemne, iar gazul este la poarta. Apartamentul se vinde partial mobilat. Apartamentul se afla intr-o zona frumoasa si linistita a orasului, insa totusi foarte aproape pe Bulevardul Magheru, centru, etc. Pret de vanzare propus de proprietar: 55 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
03.12.2018
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 64.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 73 mp Confort I decomandat
V1692A - Agentia propune spre vanzare, in exclusivitate, un apartament cu 3 camere, in zona Cantemir, Oradea, Bihor. Apartamentul de vanzare este orientat spre soare si se afla intr-o zona linistita la etajul 4 din 4 al unui bloc cu acoperis. Apartamentul are o suprafata utila de 73 mp si este format din living, bucatarie cu loc de luat masa, 2 dormitoare, din care una are iesire la balcon, baie cu geam. In plus, dispune de boxa la subsol. Apartamentul este imbunatatit cu parchet laminat, tamplarie PVC, geam termopan si este dotat cu aragaz, hota, interfon si usa de siguranta. Incalzirea apartamentului este furnizata de la reteaua de termoficare a orasului. Apartamentul se vinde mobilat si semiutilat. Pret de vanzare propus de proprietar: 64 000 euro. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
29.11.2018
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 46.500 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 46 mp Confort I decomandat
V1764 - Propunem in exclusivitate spre vanzare apartament cu 3 camere in Oradea, Bihor. Apartamentul este situat in zona magazinului Bunexim, intr-o zona linistita a cartierului Velenta. Apartamentul are 46 mp utili si este compus dintr-un living, doua dormitore, baie, bucatarie si un mic hol. Instalatiile sanitare cat si cele electrice au fost schimbate, confortul termic al apartamentului fiind ridicat. Interiorul apartamentului a fost modificat, valorificandu-se astfel fiecare colt din imobil. Apartamentul se afla la etajul 1 al unui bloc cu 4 etaje. Apartamentul este situat intr o zona linistita, fiind aproape de mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, parcuri, supermarket-uri dar si gara si autogara. Apartamentul se vinde mobilat utilat. Pret propus de proprietar: 46.500 euro neg
28.11.2018
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 53.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 82 mp Confort I decomandat
V1524 - Propunem spre vanzare in exclusivitate, apartament cu 3 camere in zona strazii Splaiul Crisanei, Oradea, Bihor. Apartamentul are suprafata utila de 82 mp si este compus din 3 camere, hol, bucatarie cu camara si o baie. Livingul si un dormitor al apartamentului au iesire pe balconul care ofera o priveliste deosebita catre Crisul Repede. Apartamentul este foarte luminos si se afla la etajul 4. Zona in care este amplasat apartamentul este foarte frumoasa, avand in vecinatate crisul, dar si scoli, gradinite, magazine, piata si mijloace de transpot in comun. Pret de vanzare propus de proprietar: 53 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
28.11.2018
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 55.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 57 mp Confort I decomandat
V1731 - Propunem spre vanzare apartament cu 3 camere in Oradea, Bihor. Apartamentul este situat in zona bulevardului Stefan cel Mare, avand in vecinatate piata, scoli, gradinite dar si sali de sport. Apartamentul este compus din 2 dormitoare, un living open space cu bucataria si baie. Apartamentul este orientat spre est cu balconul catre bulevard, oferind astfel o panorama frumoasa asupra dealurilor Oradiei. Apartamentul este situat la etajul 5 al unui bloc cu acoperis existand astfel posibilitatea de mansardare. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Pret propus de propietar: 55.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
28.11.2018
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 55.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 105 mp Confort I decomandat
V1725 - Agentia va propune spre vanzare un apartament in casa, 3 camere, doar 2 proprietari, zona rezidentiala a Cartierului Nicolae Iorga, Oradea, judetul Bihor. Apartamentul propus este foarte spatios, masurand o suprafata utila de 105.84 mp si este compus din 3 camere mari, spatioase si foarte bine luminate, 2 din aceste camere fiind dormitoare. Apartamentul este total decomandat, din livingul foarte generos se poate intra in bucatarie , baie si in cele doua dormitoare. Aflandu-se la etajul 1 al casei, apartamentul propus detine o terasa din care se pot admira atat rasaritul cat si apusul soarelui. Contructia casei in care se afla acest apartament, este din caramida care impreuna cu izolatia confera un confort termic placut, cald iarna si racoare vara. Incalzirea apartamentului se realizeaza printr-o centrala pe lemne, existand posibilitate de racordare la reteaua CET Oradea, iar pana la sfarsitul anului 2019. Racordarea la reteaua cu gaz metan. Imbunatatirile aduse acestui apartament sunt parchetul din lemn si geamurile termopan. Pretul propus de proprietar este de 55.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe nici un comision de la cumparator!
27.11.2018
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 98.500 EURO An constr: < 1950 Supr: 123 mp Confort I semidecomandat
V1730 - Va propunem spre vanzare in exclusivitate un apartament situat in Oradea, intr-o zona ultracentrala, aproape de Piata Ferdinand, Teatru, Republicii pietonal. Apartamentul, situat la etajul 3 intr-o casa monument este compus din 2 dormitoare mari, sufragerie, o bucatarie mobilata si utilata, baie si o terasa inchisa de unde avem o panorama a zonei centrale. Apartamentul este foarte bine intretinut, fiind izolat cu polistiren de 10 mm si avand doua modalitati de incalzire: pe curent trifazic si centrala cu peleti. Peletii sunt depozitati in doua boxe la subsol si sunt adusi cu ajutorul unui scripete electric. Apartamentul se vinde semimobilat, cu bucataria si baia mobilate si utilate. Suprafata utila a apartamentului este de 123 mp. Pretul propus de proprietar este de 98 500 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
Ia-ti o casa de 98500 € cu o rata de 393 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
27.11.2018
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 56.800 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 67 mp Confort I decomandat
V1780 - Propunem spre vanzare apartament cu 3 camere, decomandat, situat in zona strazii Apostol Andrei , Oradea, Bihor Apartamentul este situat la etajul 3 iar suprafata utila este de 67 mp. Apartamentul este compus din living foarte spatios, 2 dormitoare din care unul are iesire pe balcon, bucatarie , 2 bai, hol si 2 debarale. Apartamentul dispune de geamuri termopan, parchet din lemn masiv, marmura si are dubla orientare. Apartamentul se vinde partial mobilat si dispune de parcare de domiciliu. Acesta este foarte spatios si luminos si este situat intr-o zona foarte buna a orasului, aproape de zone comerciale, scoli, gradinite, la 3 minute de malul crisului. Pret de vanzare propus de proprietar: 56 800 euro Agentia nu percepe comision de la cumparator!
26.11.2018
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 62.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 67 mp Confort I decomandat
V1755 - Propunem spre vanzare apartament cu 3 camere in cartierul Rogerius, Oradea, Bihor. Apartamentul are suprafata utila de 67 mp si este situat la etajul 2 al unui bloc cu 4 etaje. Instalatiile sanitare cat si cele electrice au fost schimbate, ridicand astfel confortul termic al imobilului. Apartamentul se afla in vecinatatea scolilor, mijloacelor de transport in comun, parcurilor de copii, supermarketurilor, etc. Apartamentul este alcatuit din 3 camere din care 2 dormitoare, o baie,o bucatarie, balcon. Apartamentul se vinde mobilat, utilat, aer conditionat atat in dormitor cat si in living, parchet laminat din bambus, cuptor electric incorporat in mobilierul de bucatarie, plita, frigider, LCD in fiecare camera. Baia este renovata dupa placul fiecaruia dintre noi. Pret propus de propietar: 62 000 euro negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
23.11.2018
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 75.000 EURO An constr: < 1950 Supr: 80 mp Confort I semidecomandat
V1789A - Agentia imobiiara Gaminvest va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, la casa, etaj 1, zona Armatei Romane, Oradea, Bihor. Apartamentul masoara o suprafata utila de 80 mp si este compus dintr-un antreu, birou, bucatarie cu camara, dormitor matrimonial de 25mp, camera de oaspeti de 25 mp, cu iesire catre un balcon generos si baie cu intrare atat din dormitor cat si din antreu. Apartamentul mai detine o terasa de 47 mp si o pivnita de 20 mp. In curte exista un garaj pentru 2 masini. Teava de gaz este la bucatarie, trebuie doar facut racordul si contractul. Apartamentul necesita o renovare, dar are un mare potential. Zona in care se gaseste acest apartament este o zona extrem de linistita, in apropiere Universitatii si la 2 min de magazinul non stop Caraviem. Pretul propus de proprietar este de 75.000 euro negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
23.11.2018
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 78.000 EURO An constr: > 2010 Supr: 65 mp Confort I decomandat
Cod: 1408B - Agentia propune spre vanzare un apartament lux cu 3 camere in cartier Nufarul, Oradea, Bihor. Apartamentul este foarte bine pozitionat, aproape de centrul comercial Lotus si are in vecinatate mijloace de transport in comun, magazine, scoli, gradinite, clinica medicala, piata , biserici etc. Blocul este intr-un cartier rezidential si este amplasat intr-o zona linistita, ferit de zgomotul de pe bulevardul principal. Apartamentul de vanzare confort I, decomandat si are suprafata de 65 mp. Apartamentul se afla la etajul 6 al blocului cu lift. Apartamentul este compus din 3 camere ,din care 2 dormitoare si un living, un balcon, o bucatarie, baie, dresing si un hol generos. Apartamentul este foarte frumos amenajat, in culori deschise care dau luminozitate spatiului. Apartamentul este imbunatatit cu geamuri temopan, usa de siguranta, interfon si aer conditionat. Apartamentul se vinde mobilat si utilat. Pret de vanzare propus de proprietar: 78 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
09.11.2018
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 62.900 EURO An constr: 2018 Supr: 67 mp Confort lux decomandat CE clasa A
PROGRAMUL PRIMA CASA 2018 A INCEPUT CUMPARA PRIN PROGRAMUL PRIMA CASA IN COMPLEXUL REZIDENTIAL SDK-DELTA Complexul Rezidențial SDK-Delta situat Oradea - Cartier Nufărul, într-o zonă rezidențială aflată în plină dezvoltare și bine conectată la oraș, la mică distanță de toate facilitățile necesare unei familii, aduce stil și eleganță în viața dumneavoastră. Construit după cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, cu soluții moderne pentru eficientizarea costurilor de întreținere, Complexul Rezidențial SDK-Delta este format din 2 tronsoane D+P-7E+8R+9R, cu 146 apartamente din care 106 apartamente cu 2 camere, 36 apartamente cu 3 camere, 4 Penthouse-uri și 146 locuri de parcare. Dezvoltarea Complexului Rezidențial SDK-Delta se va face în două etape, fiecare tronson având nod separat de circulație vertical: • Etapa 1 cuprinde tronson 1, cu termen de finalizare martie 2019. • Etapa 2 cuprinde tronson 2, cu termen de finalizare decembrie 2019. APARTAMENTE Complexul Rezidențial SDK-Delta vă oferă următoarele tipuri de apartamente: • PESCĂRUȘ - 3 tipuri apartamente cu 2 camere (suprafețe intre 53 - 55 mpu) • EGRETA - 2 tipuri apartamente cu 2 camere (suprafețe intre 64 - 65 mpu) • FLAMINGO - 1 tip apartament cu 2 camere (63 mpu) • PELICAN - 1 tip apartament cu 3 camere (63 mpu) INCEPAND DE LA 59 000 EURO 5%TVA INCLUS • LEBĂDA - 2 tipuri apartamente cu 3 camere (74-83 mpu) • COCOR PENTHOUSE - 2 tipuri apartamente de lux, de tip penthouse, cu o suprafață generoasă (120 mpu), oferă o panoramă impresionantă, cu terase bine proporționate care pot găzdui petreceri, jacuzzi, grădină. CARACTERISTICI GENERALE • Apartamente decomandate și eficient compartimentate, fiecare având balcon propriu • Fiecare apartament cu 3 camere este dotat cu 2 băi • Fiecare tronson de clădire este prevăzut cu câte un interfon și lift de calitate superioară cu interior elegant, silențios și rapid, cu o capacitate de 8 persoane, care pornește din parcare până la ultimul nivel.

  •  Pagina 1 din 2 


Localitati

Pret

Confort

Tip apartament

An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Adauga proiectul tau |