IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Vanzari Apartamente 3 Camere BihorAnunturi: 30  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 2 
22.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 63.000 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 65 mp Confort I decomandat
V1900 - Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandat, cu garaj din beton, cartier Decebal, Oradea, Bihor. Apartamentul masoara o suprafata utila de 65 mp, este situat la etajul 3 din 4, intr-un bloc de tip PB, cu casa scarii proaspat renovata si cu interfon. Apartamentul este compus dintr-un living generos, doua holuri, bucatarie extinsa cu balconul inchis din zidarie, dormitor matrimonial cu extindere in balconul inchis la fel , alt dormitor amenajat ca si birou si baie cu cada. Apartamentul are imbunatatiri geamuri termopan, parchet din lemn si mocheta in dormitoare. Apartamentul dispune si de un garaj de 16 mp, cu CF separat. Acest apartament se afla la 1 min de piata Decebal si are in vecinatate, supermarketuri, banci, restaurante, farmacii, scoli, gradinite, toate mijloacele de transport in comun, int-o zona linistita, lipsita de zgomotul bulevardelor principale. Apartamentul se vinde semimobilat si utilat cu 2 aparate de aer conditionat, frigider, plita cu cuptor electric si TV. Pretul propus de proprietar este de 63.000 euro, negociabil Agentia nu percepe comision de la cumparator!
22.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 57.000 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 57 mp Confort I decomandat
V1876 - Propunem spre vanzare apartament cu 3 camere, Bulevardul Magheru, Oradea, Bihor Apartamentul este situat la etajul 4 al unui bloc din caramida, iar suprafata utila este de 57 mp. Acesta este compus din living open space cu bucataria , 2 dormitoare, hol si baie cu cabina de dus si geam. Toate cele 3 camere au iesire pe balcon. Apartamentul a fost renovat in totalitate, instalatii electrice noi, toata coloana de incalzire a fost schimbata, iar tavanele au fost izolate cu polistiren , hidroizolatie si carton bituminos. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Exista aprobat la asociatie anveloparea blocului si montarea unui lift exterior. Apartamentul este situat pe Bulevardul Magheru, la 1 min de Facultatea de Drept, mijloace de transport in comun, magazinul Crisul dar si la 5 min de Centrul Civic. Confortul termic este asigurat de la termoficarea orasului. Pret de vanzare propus de proprietar : 57000 euro, negociabil Agentia nu percepe comision de la cumparator!
21.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 87.840 EURO An constr: 2019 Supr: 102 mp Confort I decomandat
V1901D - Oferim spre vanzare apartament cu 3 camere intr-un bloc de apartamente noi din zona Calea Aradului, Oradea. Apartamentul este situat intr-un bloc nou, localizat in zona Calea Aradului, zona aflata in plina dezvoltare. Blocul este vecin cu un complex comercial, supermarket, biserici, banci, si are toate mijloacele de transport in comun in proximitate. Constructia blocului este din zidarie Wienerberger, tamplaria din PVC cu termopan triplu-strat, 7 camere, izolatii hidro si termo de cea mai inalta calitate cu 30 de ani garantie.Ghenele fonoizolante, instalatii sanitare inox, incalzire in pardoseala de calitate germana. Apartamentul dispune de multiple facilitati: loc de parcare acoperit la demisol inclus in pretul apartamentului, iesire pe balcon, videointerfon, supraveghere video a blocului, alarma de incendiu, lift pana la parcarea subterana, etc. Apartamentul cu 3 camere are suprafata construita 102.23, utila de 83.66, se afla la etajul 1 si este compus din camera de zi cu bucatarie, vestibul, hol, 2 dormitoare, 2 bai, dressing, balcon. Apartamentul este compartimentate modern si este foarte luminos. Incalzirea apartamentului se face prin termoficare, cu agent termic propriu. Exista posibilitatea achizitionarii apartamentului in stadiul de proiect si plata in transe. Pret: 87 840 euro. Agentia Gaminvest nu percepe comision de la cumparator!
42 ansambluri rezidentiale
 PARK RESIDENCES 5  BANEASA

Park Residences 5 este este un nou ansamblu de locuinte, situat in zona de Nord a Bucurestiului, in zona Piata Presei Libere - Lacul Baneasa, Petrom City. Ansamblul este alcatuit din 160 de apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere. Locatia ofera o oaza de liniste, pe malul Lacului Baneasa, in mijlocul naturii, dar si o multitudine de facilitati ce contribuie la intregirea confortului unei vieti moderne. La preturile de lista se adauga T.V.A.

  • Garsoniere - pret 55000€
  • Apartamente 2 camere - pret 79000€
  • Apartamente 3 camere - pret 96000€
  • Apartamente 4 camere - pret 149000€42 ansambluri rezidentiale
 Caisului Residence  FUNDENI Colentina

Caisului Residence este un nou ansamblu rezidential din Bucuresti, avand cel mai bun raport calitate - pret din zona Fundeni Colentina. Proiectul a fost dezvoltat in perioada 2014/2015 si este format din 2 blocuri de 3 etaje (d+p+2+3m) oferind in total 86 de apartamente noi de vanzare (77 de apartamente cu 2 camere si 9 apartamente cu 3 camere). Apartamenetele cu 2 camere sunt de vanzare si de inchiriat! Caisului Residence este finalizat in vara anului 2015. Oferim rate direct la dezvoltator!

  • Apartamente 2 camere - pret 41000€
  • Apartamente 3 camere - pret 58500€21.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 111.700 EURO An constr: 2019 Supr: 141 mp Confort I decomandat
V1901C - Gaminvest ofera spre vanzare apartament cu 3 camere intr-un bloc de apartamente noi din zona Calea Aradului, Oradea. Apartamentul este situat intr-un bloc nou, localizat in zona Calea Aradului, zona aflata in plina dezvoltare. Blocul este vecin cu un complex comercial, supermarket, biserici, banci, si are toate mijloacele de transport in comun in proximitate. Constructia blocului este din zidarie Wienerberger, tamplaria din PVC cu termopan triplu-strat, 7 camere, izolatii hidro si termo de cea mai inalta calitate cu 30 de ani garantie.Ghenele fonoizolante, instalatii sanitare inox, incalzire in pardoseala de calitate germana. Apartamentul dispune de multiple facilitati: loc de parcare acoperit la demisol inclus in pretul apartamentului, iesire pe balcon, videointerfon, supraveghere video a blocului, alarma de incendiu, lift pana la parcarea subterana, etc. Apartamentul cu 3 camere are suprafata construita 108.33, utila de 90.67, se afla la etajul 4 si este compus din camera de zi cu bucatarie, vestibul, hol, 2 dormitoare, 2 bai, dressing. Acest apartament detine si o terasa mare cu suprafata de 33.08. Apartamentul este compartimentate modern si este foarte luminos. Incalzirea apartamentului se face prin termoficare, cu agent termic propriu. Exista posibilitatea achizitionarii apartamentului in stadiul de proiect si plata in transe. Pret: 95 200 + 16 500( terasa) euro. Agentia Gaminvest nu percepe comision de la cumparator!
21.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 71.800 EURO An constr: 2019 Supr: 83 mp Confort I decomandat
V1901B - Oferim spre vanzare apartament cu 3 camere intr-un bloc de apartamente noi din zona Calea Aradului, Oradea. Apartamentul este situat intr-un bloc nou, localizat in zona Calea Aradului, zona aflata in plina dezvoltare. Blocul este vecin cu un complex comercial, supermarket, biserici, banci, si are toate mijloacele de transport in comun in proximitate. Constructia blocului este din zidarie Wienerberger, tamplaria din PVC cu termopan triplu-strat, 7 camere, izolatii hidro si termo de cea mai inalta calitate cu 30 de ani garantie.Ghenele fonoizolante, instalatii sanitare inox, incalzire in pardoseala de calitate germana. Apartamentul dispune de multiple facilitati: loc de parcare acoperit la demisol inclus in pretul apartamentului, iesire pe balcon, videointerfon, supraveghere video a blocului, alarma de incendiu, lift pana la parcarea subterana, etc. Apartamentul cu 3 camere are suprafata construita 83.54, utila de 68.40, se afla la etajul 2 si este compus din camera de zi cu bucatarie, balcon, 2 dormitoare, 2 bai, hol. Apartamentul este compartimentate modern si este foarte luminos. Incalzirea apartamentului se face prin termoficare, cu agent termic propriu. Exista posibilitatea achizitionarii apartamentului in stadiul de proiect si plata in transe. Pret: 71 800 euro. Agentia Gaminvest nu percepe comision de la cumparator!


21.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 87.840 EURO An constr: 2019 Supr: 102 mp Confort I decomandat
V1901A - Gaminvest ofera spre vanzare apartament cu 3 camere intr-un bloc de apartamente noi din zona Calea Aradului, Oradea. Apartamentul este situat intr-un bloc nou, localizat in zona Calea Aradului, zona aflata in plina dezvoltare. Blocul este vecin cu un complex comercial, supermarket, biserici, banci, si are toate mijloacele de transport in comun in proximitate. Constructia blocului este din zidarie Wienerberger, tamplaria din PVC cu termopan triplu-strat, 7 camere, izolatii hidro si termo de cea mai inalta calitate cu 30 de ani garantie.Ghenele fonoizolante, instalatii sanitare inox, incalzire in pardoseala de calitate germana. Apartamentul dispune de multiple facilitati: loc de parcare acoperit la demisol inclus in pretul apartamentului, iesire pe balcon, videointerfon, supraveghere video a blocului, alarma de incendiu, lift pana la parcarea subterana, etc. Apartamentul cu 3 camere are suprafata construita 102.23 mp, utila de 83.66, se afla la etajul 2 si este compus din camera de zi cu bucatarie, balcon, vestibul, baie, dormitor cu dressing, hol si un dormitor cu baie proprie. Apartamentul este compartimentate modern si este foarte luminos. Incalzirea apartamentului se face prin termoficare, cu agent termic propriu. Exista posibilitatea achizitionarii apartamentului in stadiul de proiect si plata in transe. Pret: 87 840 euro. Agentia Gaminvest nu percepe comision de la cumparator!
20.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 70.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 65 mp Confort I decomandat
V1871 - Va propunem spre vanzare un apartament decomandat cu 3 camere in zona Splaiul Crisanei, Oradea, Bihor. Apartamentul masoara o suprafata utila de 65 mp si este compus din bucatarie cu o camara functionala, hol cu coltar si masa, sufragerie cu iesire catre un balcon generos, inchis cu termopan, 2 dormitoare si baie. Apartamentul are imbunatatiri parchet din lemn , geamuri termopan iar mobila de bucatarie este realizata la comanda. Apartamentul este situat la etajul 2 din 4. Imobilul este situat intr-o zona foarte linistita, cu multa verdeata si are in vecinatate supermarketul Lidl, sala de sport, scoli, gradinite , piata Decebal, mijloace de transport etc. Apatamentul se vinde semimobilat si utilat cu frigider, aragaz cu buteie, aer conditionat, iar confortul termic este asigurat de Cet Oradea, cu repartitoare. Pretul propus de proprietar este de 70.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
20.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 55.900 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 67 mp Confort I decomandat
V1780 - Propunem spre vanzare apartament cu 3 camere, decomandat, situat in zona strazii Apostol Andrei , Oradea, Bihor Apartamentul este situat la etajul 3 iar suprafata utila este de 67 mp. Apartamentul este compus din living foarte spatios, 2 dormitoare din care unul are iesire pe balcon, bucatarie , 2 bai, hol si 2 debarale. Apartamentul dispune de geamuri termopan, parchet din lemn masiv, marmura si are dubla orientare. Apartamentul se vinde partial mobilat si dispune de parcare de domiciliu. Acesta este foarte spatios si luminos si este situat intr-o zona foarte buna a orasului, aproape de zone comerciale, scoli, gradinite, la 3 minute de malul crisului. Pret de vanzare propus de proprietar: 55900 euro. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
20.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 50.000 EURO An constr: 2018 Supr: 50 mp Confort I decomandat
V1566 - Oferim spre vanzare in exclusivitate apartamente noi in Calea Aradului, Oradea. Apartamentele sunt situate intr-un bloc nou, finalizat in 2018, localizat pe str. Al. Xenopol, in zona Calea Aradului, zona aflata in plina dezvoltare. Blocul este vecin cu un complex comercial, supermarket, un parc in curs de amenajare, biserici, banci, si are toate mijloacele de transport in comun in proximitate. Toate apartamentele dispun de mai multe facilitati: loc de parcare, iesire pe balcon, videointerfon, supraveghere video a blocului, alarma de incendiu, lift pana la parcarea subterana, etc. Apartamentele cu 3 camere cu suparafata construita de 69 mp sunt compuse dintr-un living open space cu bucataria, hol, 2 dormitoare si o baie. Pret: 49 000 euro. Apartamentele cu 3 camere cu suprafata construita de 86 mp sunt compuse dintr-un living open space cu bucataria, un hol spatios, 2 dormitoare si o baie. Pret: 59 000 euro. Apartamentele cu 3 camere cu suprafata construita 86 mp si este compus dintr-un living open space cu bucataria, hol, 2 dormitoare, o baie si o terasa de 130 mp. Pret: 75 000 euro. Apartamentele cu 3 camere cu suprafata construita 86 mp si este compus dintr-un living open space cu bucataria, hol, 2 dormitoare, o baie si o terasa de 30 mp. Pret: 68 000 euro. Apartamentele sunt compartimentate modern si sunt foarte luminoase. Apartamentele se vand semifinisate. Incalzirea apartamentelor se face prin termoficare, cu agent termic propriu. Exista posibilitatea achizitionarii apartamentelor in rate direct de la proprietar pe o perioada de pana la 10 ani si cu un avans. Apartamentele se pot preda si la cheie. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
18.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 85.000 EURO An constr: < 1950 Supr: 91 mp Confort I decomandat
V1828A - Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat intr-o cladire istorica, zona centrala, Oradea, Bihor. Apartamentul se afla la etajul 1 , masoara o suprafata utila de 91 mp si este compus din 3 camere spatioase si foarte luminoase, cu ferestre mari, hol, bucatarie si 3 bai. Apartamentul este recent renovat, pe intreaga suprafata exista parchet quik step si se vinde mobilat si utilat. Confortul termic este asigurat printr-o centrala proprie pe gaz, de foarte buna calitate, marca Buderus. Apartamentul este situat in zona centrala, la 3 min de mers pe jos de Piata Unirii. In vecinatate exista statii pentru mijloacele de transport in comun, magazine, supermarketuri, banci, la cateva minute de Lotus2, este ideal si ca si investitie , fiind foarte usor de nchiriat, la un pret foarte bun. Pretul propus de proprietar este de 85.000 euro, usor negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
18.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 64.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 60 mp Confort I decomandat
V1870 - Propunem spre vanzare apartament cu 3 camere, Cartier Rogerius, Oradea, Bihor Apartamentul este situat la etajul 2 , decomandat, iar suprafata utila este de 60 mp. Acesta este compus din 3 camere din care una are iesire pe balcon in suprafata de 7 mp, bucatarie foarte spatioasa si camara, baie cu cada si geam si un hol pe toata lungimea apartamentului. Apartamentul se vinde cu bucataria mobilata si utilata cu plita pe gaz, cuptor electric, hota etc Apartamentul dispune de imbunatatiri: gresie, faianta, parchet lemn masiv, geamuri termopan, instalatie sanitara schimbata. Apartamentul dispune de loc de parcare de domiciliu precum si un garaj construit din BCA in suprafata de 22 mp. Apartamentul este situat la 5 min de Piata Rogerius, in zona Liceului Lucian Blaga, aproape de mijloace de transport in comun, scoli, gradinite. Pret de vanzare propus de proprietar: 64000 euro, negociabil Agentia nu percepe comision de la cumparator!
14.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 79.000 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 87 mp Confort I decomandat
V1892 - Propunem spre vanzare apartament cu 3 camere, Dragos Voda, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat la etajul 7 din 8 al unui bloc cu lift nou si este decomandat. Suprafata utila este 87 mp plus doua balcoane. Este compus din living, 2 dormitoare , bucatarie foarte spatioasa, 2 bai, 2 balcaone si un hol foarte generos. Apartamentul dispune de geamuri termopan, gresie, faianta, parchet laminat. Apartamentul este situat intr-o zona linistita cu o priveliste frumoasa , aproape de statia de autobuz, magazine, scoli, gradinite ,parc. Pret de vanzare propus de proprietar: 79 000 euro/ negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
13.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 115.000 EURO An constr: > 2010 Supr: 90 mp Confort lux decomandat
V1868 - Va propunem spre vanzare un apartament de lux , 3 camere, intr-o cladire noua, central, Oradea Bihor. Apartamentul este situat la etajul 2 din 2, cu acces direct in podul cu acoperis nou.(se pote folosi pentru depozitare). Apartamentul masoara osuprafata utila de 90 mp si este compus din hol, bucatarie , living, doua dormitoare, baie cu cada si dus. Materialele cu care s-a construit acest apartament sunt de cea mai buna calitate, marmura, parchet din lemn, ferestre termopan din lemn stratificat si usi din sticla(1800 euro buc.). Mobilierul din bucatarie este facut la comanda si este acoperit in totalitate cu sticla speciala. Confortul termic este asigurat de o centrala proprie Apartamentul se vinde utilat si partial mobilat. Apartamentul se afla la 2 min de Facultatea de Medicina, de Parcul 1 Decembrie, Piata Unirii. Acest apartament poate reprezenta o investitie foarte buna. Pretul propus de proprietar este de 115.000 euro , negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
08.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 62.900 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 70 mp Confort I decomandat
V1865 - Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandat, cartier Rogerius, Oradea, Bihor. Apartamentul masoara o suprafata utila de 70 mp, o suprafata construita de 96 mp, este de tip AN, etajul 8/8. Apartamentul este compus dintr-o bucatarie open space cu livingul , care are iesire intr-un balcon generos. Urmeaza un hol din care se intra in cele 2 dormitoare, unul cu iesire spre un alt balcon semiinchis. Din acelasi hol se intra in cele doua bai, una cu cada si dus , cealalta grup sanitar. Apartamentul are in vecinatate piata Rogerius, toate mijloacele de transport, magazine, supermarketuri, spitale, farmacii, etc. Apartamentul se vinde mobilat cu mobilier de calitate si utilat cu aragaz , plita, hota, frigider, aparat de aer conditionat, masina de spalat, Pretul propus de proprietar este de 62.900 euro usor negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
07.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 74.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 70 mp Confort I decomandat
V1667 - Propunem spre vanzare exclusiva un apartament cu 3 camere, decomandat, situat in cartier Rogerius, Oradea, Bihor. Apartamentul de vanzare se afla in imediata apropiere a Pietei Rogerius si are in vecinatatea blocului mijloace de transport in comun, magazine, statie taxi, spitale, parcuri, scoli, gradinite si multe alte facilitati. Apartamentul se afla la etajul 3 al unui bloc cu lift si are dubla orientare. Apartamentul este confort I si are suprafata utila 70 mp. Apartamentul este compus dintr-o camera de zi, 2 dormitoare spatioase si luminoase, bucatarie, baie, dressing si un balcon. Apartamentul are mobila moderna de calitate superioara facuta la comanda si este dotat cu aparatura electrocasnica noua, de ultima generatie, aer conditionat, interfon etc. Apartamentul a fost renovat recent, instalatiile electrice si sanitare fiind inlocuite. Mai dispune de finisaje de calitate superioara. Apartamentul are un loc de parcare in curtea interioara a blocului. Pret de vanzare propus de proprietar: 74 000 euro, usor negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
Ia-ti o casa de 74000 € cu o rata de 296 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
04.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 65.000 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 68 mp Confort I decomandat
V1704 - Propunem spre vanzare in exclusivitate, un apartament cu 3 camere, confort sporit, la parterul unui bloc din cartier Nufarul, Oradea, Bihor. Apartamentul este foarte bine pozitionat, intr-o zona cautata a acestui cartier si are in apropiere centrul comercial Lotus, supermarket Lidl, mijloace de transport in comun, magazine, scoli, gradinite, clinica medicala, biserici etc. Apartamentul de vanzare este confort sporit si are suprafata de 68,30 mp utili. Apartamentul este compus din 3 camere spatioase, bucatarie, hol, dressing, un mic birou si 2 bai. Intregul apartament este mobilat, cu mobilier personalizat , foarte bine organizat, placut la vedere si foarte practic. Apartamentul are geamuri termopan, iar incalzirea se face de la CET Oradea, costurile de intetinere fiind mai mult decat rezonabile. Apartamentul este orientat catre curtea interioara, unde exista multa vegetatie, asta face ca vara , atmosfera sa fie deosebit de placuta, racoroasa si...multa liniste! Veti beneficia si o parcare de domiciliu cu un cost de doar 100 lei /an. Pret nou propus de proprietar : 65.000 euro. Pret de vanzare propus de proprietar: 67.500 euro, usor negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
04.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 71.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 75 mp Confort lux decomandat
V1676 - Propunem spre vanzare apartament de lux, cu 3 camere in cartier Rogerius, Oradea, Bihor. Apartamentul este foarte frumos amenajat cu mobilier din MDF, facut la comanda, tapet din matase, podele laminate, gresie si faianta de calitate superioara. Apartamentul de vanzare este amplasat intr-un bloc din vecinatatea Parcului Magnolia si are in apropiere Piata Rogerius, magazine, scoli, gradinite, mijloace de transport in comun, spitale, locuri de joaca, saloane de infrumusetare, restaurante etc. Apartamentul este de tip AN, confort I, decomandat si masoara 75 mp utili, avand suprafata construita de 86 mp. La intrarea in apartamentul de lux ne intampina un living deosebit, open space cu bucataria. Livingul este luminos si amenajat cu o canapea din piele, draperii la geamuri si alte detalii care dau o nota de eleganta locuintei. Din living se face iesirea pe terasa apartamentului. Bucataria este foarte practica si este utilata cu toate electrocasnicele necesare, de ultima generatie. Dintr-un hol se face intrarea in cele 2 dormitoare si in baia apartamentului. Dormitorul matrimonial este confortabil, amenajat in culori deschise cu mocheta si dressing incapator. Cel de-al doilea dormitor este amenajat in prezent ca si camera pentru copil. Baia este amenajata in ton cu celelalte incaperi ale apartamentului si are cada si geam. Apartamentul se afla la etajul 7 al unui bloc cu 8 etaje si lift nou. Apartamentul se vinde mobilat si utilat. Pret de vanzare propus de proprietar: 71 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
01.03.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 110.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 65 mp Confort I decomandat
V1427 - Propunem spre vanzare apartament 3 camere in zona Parcul Traian, Oradea Apartamentul se afla la etajul 7/8 al unui bloc cu lift si se vinde mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat. Apartamentul de tip semidecomandat, masoara suprafata utila de 65 mp si este compus dintr-un hol, o bucatarie, living, 2 dormitoare si o baie. Balcoanele au fost modificate, marindu-se bucataria si una din camere. Apartamentul are in vecinatate Facultatea de Medicina, restaurante, scoli, banci, magazine, parc si mijloacele de transport in comun. Pret de vanzare propus de proprietar: 110 000 euro , negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
28.02.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 55.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 65 mp Confort I decomandat
V1815 - Propunem spre vanzare apartament cu 3 camere, tip D, vis-a-vis de Lotus Center, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat la etajul 4 al unui bloc cu acoperis de tigla. Suprafata utila a apartamentului este de 65 mp si este decomandat. Acesta este compus din living, 2 dormitoare din care unul are iesire pe un balcon inchis de 8,5 mp, bucatarie, 2 bai si un hol foarte spatios. Apartamentul dispune de loc de parcare de domiciliu iar ca imbunatatiri : geamuri termopan, gresie, faianta, parchet laminat, dar necesita unele investitii. Apartamentul se afla intr-o zona foarte buna a orasului, la 1 minut de statia de tramvai , Lotus Center, Lidl , scoli, gradinite ,parcuri etc Pret de vanzare propus de proprietar: 55000 euro, negociabil Agentia nu percepe comision de la cumparator!
10.01.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 52.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 63 mp Confort I decomandat
V1825 - Va propunem spre vanzare un apartament decomandat , 3 camere, situat in cartieriul Rogerius, Oradea, Bihor. Apartamentul masoara o suprafat utila de 63.04 mp, este situal la etajul 3 din 7 , intr-un bloc cu doaua lifturi digitale noi. Apartamentul este compus din bucatarie, living, doua dormitoare , o baie cu cada, o camara, un dressing si doua balcoane inchise. Apartamentul are o dubla orientare vest-sud. Confortul termic este asigurat prin Cet Oradea. Apartamentul se afla intr-o zona ideala de locuit, are in vecinatate scoli, licee, gradinite, acces imediat la toate mijloacele de transport si la magazinele Kaufland, Lidl, Profi 24/24, se mai gasesc in apropriere restaurante, magazin legume fructe, posta, etc. Apartamentul necesita o renovare totala! Pretul propus de proprietar este de 52.000 euro negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator.

  •  Pagina 1 din 2 


Localitati

Pret

Confort

Tip apartament

An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Adauga proiectul tau |