IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Vanzari Apartamente 3 Camere BihorAnunturi: 22  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

 •  Pagina 1 din 2 
14.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 59.000 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 65 mp Confort I decomandat
V1900 - Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandat, cu garaj din beton, cartier Decebal, Oradea, Bihor. Apartamentul masoara o suprafata utila de 65 mp, este situat la etajul 3 din 4, intr-un bloc de tip PB, cu casa scarii proaspat renovata si cu interfon. Apartamentul este compus dintr-un living generos, doua holuri, bucatarie extinsa cu balconul inchis din zidarie, dormitor matrimonial cu extindere in balconul inchis la fel , alt dormitor amenajat ca si birou si baie cu cada. Apartamentul are imbunatatiri geamuri termopan, parchet din lemn si mocheta in dormitoare. Apartamentul dispune si de un garaj de 16 mp, cu CF separat. Acest apartament se afla la 1 min de piata Decebal si are in vecinatate, supermarketuri, banci, restaurante, farmacii, scoli, gradinite, toate mijloacele de transport in comun, int-o zona linistita, lipsita de zgomotul bulevardelor principale. Apartamentul se vinde semimobilat si utilat cu 2 aparate de aer conditionat, frigider, plita cu cuptor electric si TV. Pretul propus de proprietar este de 59.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
10.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 62.900 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 70 mp Confort I decomandat
V1865 - Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandat, cartier Rogerius, Oradea, Bihor. Apartamentul masoara o suprafata utila de 70 mp, o suprafata construita de 96 mp, este de tip AN, etajul 8/8. Apartamentul este compus dintr-o bucatarie open space cu livingul , care are iesire intr-un balcon generos. Urmeaza un hol din care se intra in cele 2 dormitoare, unul cu iesire spre un alt balcon semiinchis. Din acelasi hol se intra in cele doua bai, una cu cada si dus, cealalta grup sanitar. Apartamentul are in vecinatate piata Rogerius, toate mijloacele de transport, magazine, supermarketuri, spitale, farmacii, etc. Apartamentul se vinde mobilat cu mobilier de calitate si utilat cu aragaz , plita, hota, frigider, aparat de aer conditionat, masina de spalat, Pretul propus de proprietar este de 62.900 euro usor negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
07.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 62.000 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 65 mp Confort I semidecomandat
V1908 - Propunem spre vanzare apartament cu 3 camere, Cartier Rogerius, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat la etajul 3 si masoara o suprafata utila de 65 mp. Acesta este compus din living care a fost marit cu balconul, 2 dormitoare , bucatarie cu loc de luat masa, hol foarte spatios si baie cu cada. Apartamentul este renovat in totalitate, instalatie electrica si sanitara schimbata, dispune de toate imbunatatirile: gresie, faianta , parchet, geamuri termopan. Acesta se vinde complet mobilat, mobilierul fiind de calitate din MDF si complet utilat cu plita inductie, cuptor electric, hota, cuptor cu microune, combina frigorifica, masina de spalat, aer conditionat. Apartamentul este situat intr-o zona linistita, orientat pe soare, la 5 minute de Piata Rogerius, statia de tramvai, magazine, scoli, gradinite etc Pret de vanzare propus de proprietar: 62000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
42 ansambluri rezidentiale
 PARK RESIDENCES 5  BANEASA

Park Residences 5 este este un nou ansamblu de locuinte, situat in zona de Nord a Bucurestiului, in zona Piata Presei Libere - Lacul Baneasa, Petrom City. Ansamblul este alcatuit din 160 de apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere. Locatia ofera o oaza de liniste, pe malul Lacului Baneasa, in mijlocul naturii, dar si o multitudine de facilitati ce contribuie la intregirea confortului unei vieti moderne. La preturile de lista se adauga T.V.A.

 • Garsoniere - pret 55000€
 • Apartamente 2 camere - pret 79000€
 • Apartamente 3 camere - pret 96000€
 • Apartamente 4 camere - pret 149000€42 ansambluri rezidentiale
 Caisului Residence  FUNDENI Colentina

Caisului Residence este un nou ansamblu rezidential din Bucuresti, avand cel mai bun raport calitate - pret din zona Fundeni Colentina. Proiectul a fost dezvoltat in perioada 2014/2015 si este format din 2 blocuri de 3 etaje (d+p+2+3m) oferind in total 86 de apartamente noi de vanzare (77 de apartamente cu 2 camere si 9 apartamente cu 3 camere). Apartamenetele cu 2 camere sunt de vanzare si de inchiriat! Caisului Residence este finalizat in vara anului 2015. Oferim rate direct la dezvoltator!

 • Apartamente 2 camere - pret 41000€
 • Apartamente 3 camere - pret 58500€05.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 65.000 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 68 mp Confort I decomandat
V1704 - Propunem spre vanzare in exclusivitate, un apartament cu 3 camere, confort sporit, la parterul unui bloc din cartier Nufarul, Oradea, Bihor. Apartamentul este foarte bine pozitionat, intr-o zona cautata a acestui cartier si are in apropiere centrul comercial Lotus, supermarket Lidl, mijloace de transport in comun, magazine, scoli, gradinite, clinica medicala, biserici etc. Apartamentul de vanzare este confort sporit si are suprafata de 68,30 mp utili. Apartamentul este compus din 3 camere spatioase, bucatarie, hol, dressing, un mic birou si 2 bai. Intregul apartament este mobilat, cu mobilier personalizat , foarte bine organizat, placut la vedere si foarte practic. Apartamentul are geamuri termopan, iar incalzirea se face de la CET Oradea, costurile de intetinere fiind mai mult decat rezonabile. Apartamentul este orientat catre curtea interioara, unde exista multa vegetatie, asta face ca vara , atmosfera sa fie deosebit de placuta, racoroasa si...multa liniste! Veti beneficia si o parcare de domiciliu cu un cost de doar 100 lei /an. Pret nou propus de proprietar : 65.000 euro. Pret de vanzare propus de proprietar: 67.500 euro, usor negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
03.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 78.000 EURO An constr: 2019 Supr: 92 mp Confort I decomandat
V1928 - Propunem spre vanzare apartament nou cu 3 camere, Ared, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat la etajul 6, bloc nou cu lift si masoara o suprafata utila de 92 mp iar cea construita este de 118 mp. Acesta este compus din bucatarie inchisa cu iesire pe balcon, 3 camere, 2 bai, un hol generos si un balcon. Apartamentul este orientat pe soare, foarte luminos. Apartamentul se vinde cu finisaje interioare, baile sunt utilate, detine aparat de aer conditionat, usa de siguranta, rolete exterioare, video-interfon. Confortul termic al apartamentului este asigurat prin centrala gaz. Apartamentul se afla intr-un bloc nou cu lift, constructie de caramida. Acesta este situat in zona Calea Aradului , aproape de mijloacele de transport in comun, scoli, gradinite, centrul comercial etc. Pret de vanzare propus de proprietar: 78 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!


03.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 110.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 65 mp Confort I decomandat
V1427 - Propunem spre vanzare apartament 3 camere in zona Parcul Traian, Oradea. Apartamentul se afla la etajul 7/8 al unui bloc cu lift si se vinde mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat. Apartamentul de tip semidecomandat, masoara suprafata utila de 65 mp si este compus dintr-un hol, o bucatarie, living, 2 dormitoare si o baie. Balcoanele au fost modificate, marindu-se bucataria si una din camere. Apartamentul are in vecinatate Facultatea de Medicina, restaurante, scoli, banci, magazine, parc si mijloacele de transport in comun. Pret de vanzare propus de proprietar: 110 000 euro , negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
03.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 87.840 EURO An constr: 2019 Supr: 102 mp Confort I decomandat
V1901D - Oferim spre vanzare apartament cu 3 camere intr-un bloc de apartamente noi din zona Calea Aradului, Oradea. Apartamentul este situat intr-un bloc nou, localizat in zona Calea Aradului, zona aflata in plina dezvoltare. Blocul este vecin cu un complex comercial, supermarket, biserici, banci, si are toate mijloacele de transport in comun in proximitate. Constructia blocului este din zidarie Wienerberger, tamplaria din PVC cu termopan triplu-strat, 7 camere, izolatii hidro si termo de cea mai inalta calitate cu 30 de ani garantie. Ghenele fonoizolante, instalatii sanitare inox, incalzire in pardoseala de calitate germana. Apartamentul dispune de multiple facilitati: loc de parcare acoperit la demisol inclus in pretul apartamentului, iesire pe balcon, videointerfon, supraveghere video a blocului, alarma de incendiu, lift pana la parcarea subterana, etc. Apartamentul cu 3 camere are suprafata construita 102.23, utila de 83.66, se afla la etajul 1 si este compus din camera de zi cu bucatarie, vestibul, hol, 2 dormitoare, 2 bai, dressing, balcon. Apartamentul este compartimentate modern si este foarte luminos. Incalzirea apartamentului se face prin termoficare, cu agent termic propriu. Exista posibilitatea achizitionarii apartamentului in stadiul de proiect si plata in transe. Pret: 87 840 euro. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
03.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 71.800 EURO An constr: 2019 Supr: 83 mp Confort I decomandat
V1901B - Oferim spre vanzare apartament cu 3 camere intr-un bloc de apartamente noi din zona Calea Aradului, Oradea. Apartamentul este situat intr-un bloc nou, localizat in zona Calea Aradului, zona aflata in plina dezvoltare. Blocul este vecin cu un complex comercial, supermarket, biserici, banci, si are toate mijloacele de transport in comun in proximitate. Constructia blocului este din zidarie Wienerberger, tamplaria din PVC cu termopan triplu-strat, 7 camere, izolatii hidro si termo de cea mai inalta calitate cu 30 de ani garantie. Ghenele fonoizolante, instalatii sanitare inox, incalzire in pardoseala de calitate germana. Apartamentul dispune de multiple facilitati: loc de parcare acoperit la demisol inclus in pretul apartamentului, iesire pe balcon, videointerfon, supraveghere video a blocului, alarma de incendiu, lift pana la parcarea subterana, etc. Apartamentul cu 3 camere are suprafata construita 83.54, utila de 68.40, se afla la etajul 2 si este compus din camera de zi cu bucatarie, balcon, 2 dormitoare, 2 bai, hol. Apartamentul este compartimentate modern si este foarte luminos. Incalzirea apartamentului se face prin termoficare, cu agent termic propriu. Exista posibilitatea achizitionarii apartamentului in stadiul de proiect si plata in transe. Pret: 71 800 euro. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
03.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 111.700 EURO An constr: 2019 Supr: 141 mp Confort I decomandat
V1901C - Oferim spre vanzare apartament cu 3 camere intr-un bloc de apartamente noi din zona Calea Aradului, Oradea. Apartamentul este situat intr-un bloc nou, localizat in zona Calea Aradului, zona aflata in plina dezvoltare. Blocul este vecin cu un complex comercial, supermarket, biserici, banci, si are toate mijloacele de transport in comun in proximitate. Constructia blocului este din zidarie Wienerberger, tamplaria din PVC cu termopan triplu-strat, 7 camere, izolatii hidro si termo de cea mai inalta calitate cu 30 de ani garantie. Ghenele fonoizolante, instalatii sanitare inox, incalzire in pardoseala de calitate germana. Apartamentul dispune de multiple facilitati: loc de parcare acoperit la demisol inclus in pretul apartamentului, iesire pe balcon, videointerfon, supraveghere video a blocului, alarma de incendiu, lift pana la parcarea subterana, etc. Apartamentul cu 3 camere are suprafata construita 108.33, utila de 90.67, se afla la etajul 4 si este compus din camera de zi cu bucatarie, vestibul, hol, 2 dormitoare, 2 bai, dressing. Acest apartament detine si o terasa mare cu suprafata de 33.08. Apartamentul este compartimentate modern si este foarte luminos. Incalzirea apartamentului se face prin termoficare, cu agent termic propriu. Exista posibilitatea achizitionarii apartamentului in stadiul de proiect si plata in transe. Pret: 95 200 + 16 500( terasa) euro. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
03.06.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 87.840 EURO An constr: 2019 Supr: 103 mp Confort I decomandat
V1901A - Oferim spre vanzare apartament cu 3 camere intr-un bloc de apartamente noi din zona Calea Aradului, Oradea. Apartamentul este situat intr-un bloc nou, localizat in zona Calea Aradului, zona aflata in plina dezvoltare. Blocul este vecin cu un complex comercial, supermarket, biserici, banci, si are toate mijloacele de transport in comun in proximitate. Constructia blocului este din zidarie Wienerberger, tamplaria din PVC cu termopan triplu-strat, 7 camere, izolatii hidro si termo de cea mai inalta calitate cu 30 de ani garantie.Ghenele fonoizolante, instalatii sanitare inox, incalzire in pardoseala de calitate germana. Apartamentul dispune de multiple facilitati: loc de parcare acoperit la demisol inclus in pretul apartamentului, iesire pe balcon, videointerfon, supraveghere video a blocului, alarma de incendiu, lift pana la parcarea subterana, etc. Apartamentul cu 3 camere are suprafata construita 102.23 mp, utila de 83.66, se afla la etajul 2 si este compus din camera de zi cu bucatarie, balcon, vestibul, baie, dormitor cu dressing, hol si un dormitor cu baie proprie. Apartamentul este compartimentate modern si este foarte luminos. Incalzirea apartamentului se face prin termoficare, cu agent termic propriu. Exista posibilitatea achizitionarii apartamentului in stadiul de proiect si plata in transe. Pret: 87 840 euro. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
30.05.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 72.500 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 73 mp Confort I decomandat
V1958 - Propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, in cartier Rogerius, Oradea, Bihor. Apartamentul de vanzare este orientat spre soare si se afla intr-o zona linistita la etajul 3 din 4 al unui bloc cu acoperis, aflat in zona pietei Rogerius. Apartamentul are o suprafata utila de 73 mp si este tip AN mare, decomandat si este repartizat astfel: un living, 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie cu loc de luat masa si 2 balcoane. Apartamentul este imbunatatit cu parchet laminat, tamplarie PVC, geam termopan si usa de siguranta. Incalzirea apartamentului este furnizata de la reteaua de termoficare a orasului. Apartamentul se vinde mobilat si utilat. Pret de vanzare propus de proprietar: 72 500 euro/negociabil Agentia nu percepe comision de la cumparator!
30.05.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 62.000 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 87 mp Confort I decomandat
V1892 - Propunem spre vanzare apartament cu 3 camere, Dragos Voda, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat la etajul 7 din 8 al unui bloc cu lift nou si este decomandat. Suprafata utila este 87 mp plus doua balcoane. Este compus din living, 2 dormitoare , bucatarie foarte spatioasa, 2 bai, 2 balcaone si un hol foarte generos. Apartamentul dispune de geamuri termopan, gresie, faianta, parchet laminat. Apartamentul este situat intr-o zona linistita cu o priveliste frumoasa , aproape de statia de autobuz, magazine, scoli, gradinite ,parc. Pret de vanzare nou propus de proprietar: 62 000 euro/ negociabil. Pret de vanzare vechi propus de proprietar: 69 000 euro/ negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
30.05.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 76.000 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 70 mp Confort I decomandat
V1667 - Propunem spre vanzare exclusiva un apartament cu 3 camere, decomandat, situat in cartier Rogerius, Oradea, Bihor. Apartamentul de vanzare se afla in imediata apropiere a Pietei Rogerius si are in vecinatatea blocului mijloace de transport in comun, magazine, statie taxi, spitale, parcuri, scoli, gradinite si multe alte facilitati. Apartamentul se afla la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje si are dubla orientare. Apartamentul este confort I si are suprafata utila 70 mp. Apartamentul este compus dintr-o camera de zi, 2 dormitoare spatioase si luminoase, bucatarie, baie, dressing si un balcon. Apartamentul are mobila moderna de calitate superioara facuta la comanda si este dotat cu aparatura electrocasnica noua, de ultima generatie, aer conditionat, interfon etc. Apartamentul a fost renovat recent, instalatiile electrice si sanitare fiind inlocuite. Mai dispune de finisaje de calitate superioara. Apartamentul are un loc de parcare in curtea interioara a blocului. Pret de vanzare propus de proprietar: 76 000 euro, usor negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
29.05.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 67.500 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 65 mp Confort I decomandat
V1871 - Va propunem spre vanzare un apartament decomandat cu 3 camere in zona Splaiul Crisanei, Oradea, Bihor. Apartamentul masoara o suprafata utila de 65 mp si este compus din bucatarie cu o camara functionala, hol cu coltar si masa, sufragerie cu iesire catre un balcon generos, inchis cu termopan, 2 dormitoare si baie. Apartamentul are imbunatatiri parchet din lemn , geamuri termopan iar mobila de bucatarie este realizata la comanda. Apartamentul este situat la etajul 2 din 4. Imobilul este situat intr-o zona foarte linistita, cu multa verdeata si are in vecinatate supermarketul Lidl, sala de sport, scoli, gradinite , piata Decebal, mijloace de transport etc. Apatamentul se vinde semimobilat si utilat cu frigider, aragaz cu buteie, aer conditionat, iar confortul termic este asigurat de Cet Oradea, cu repartitoare. Pret nou propus de proprietar: 67.500 euro, usor negociabil. Pret vechi: 70.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
29.05.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 50.000 EURO An constr: 2018 Supr: 50 mp Confort I decomandat
V1566 - Oferim spre vanzare in exclusivitate apartamente noi in Calea Aradului, Oradea. Apartamentele sunt situate intr-un bloc nou, finalizat in 2018, localizat pe str. Al. Xenopol, in zona Calea Aradului, zona aflata in plina dezvoltare. Blocul este vecin cu un complex comercial, supermarket, un parc in curs de amenajare, biserici, banci, si are toate mijloacele de transport in comun in proximitate. Toate apartamentele dispun de mai multe facilitati: loc de parcare, iesire pe balcon, videointerfon, supraveghere video a blocului, alarma de incendiu, lift pana la parcarea subterana, etc. Apartamentele cu 3 camere cu suparafata construita de 69 mp sunt compuse dintr-un living open space cu bucataria, hol, 2 dormitoare si o baie. Pret: 49 000 euro. Apartamentele cu 3 camere cu suprafata construita de 86 mp sunt compuse dintr-un living open space cu bucataria, un hol spatios, 2 dormitoare si o baie. Pret: 59 000 euro. Apartamentele cu 3 camere cu suprafata construita 86 mp si este compus dintr-un living open space cu bucataria, hol, 2 dormitoare, o baie si o terasa de 130 mp. Pret: 75 000 euro. Apartamentele cu 3 camere cu suprafata construita 86 mp si este compus dintr-un living open space cu bucataria, hol, 2 dormitoare, o baie si o terasa de 30 mp. Pret: 68 000 euro. Apartamentele sunt compartimentate modern si sunt foarte luminoase. Apartamentele se vand semifinisate. Incalzirea apartamentelor se face prin termoficare, cu agent termic propriu. Exista posibilitatea achizitionarii apartamentelor in rate direct de la proprietar pe o perioada de pana la 10 ani si cu un avans. Apartamentele se pot preda si la cheie. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
Ia-ti o casa de 50000 € cu o rata de 200 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
29.05.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 98.000 EURO An constr: < 1950 Supr: 123 mp Confort I semidecomandat
V1730 - Va propunem spre vanzare in exclusivitate un apartament situat in Oradea, intr-o zona ultracentrala, aproape de Piata Ferdinand, Teatru, Republicii pietonal. Apartamentul, situat la etajul 3 intr-o casa monument este compus din 2 dormitoare mari, sufragerie, o bucatarie mobilata si utilata, baie si o terasa inchisa de unde avem o panorama a zonei centrale. Apartamentul este foarte bine intretinut, fiind izolat cu polistiren de 10 mm si avand doua modalitati de incalzire: pe curent trifazic si centrala cu peleti. Peletii sunt depozitati in doua boxe la subsol si sunt adusi cu ajutorul unui scripete electric. Apartamentul se vinde semimobilat, cu bucataria si baia mobilate si utilate. Suprafata utila a apartamentului este de 123 mp. Pretul propus de proprietar este de 98 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
28.05.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 61.000 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 68 mp Confort I decomandat
V1768 - Propunem spre vanzare apartament cu 3 camere in Nufarul, Oradea, Bihor. Apartamentul este compus din living cu podea melaminata, 2 dormitoare, bucatarie cu gresie si faianta, baie cu geam, baie de servici cu gresie si faianta. Este situat la etajul 4 din 4 al unui bloc tip PB, intr-o zona linistita, aerisita, aproape de mijloacele de transport in comun, scoala, gradinita, etc. Apartamentul se vinde mobilat si utilat, mobila fiind foarte bine intretinuta, balconul este inchis si are usa de iesire pe balcon glisanta. Pe holul apartamentului exista dulapuri in perete pentru haine, usile interioare fiind schimbate toate. Blocul este acoperit cu acoperis de tigla, neexistand probleme de izolatie. In fata blocului are parcare. Pret de vanzare: 61 000 euro, negociabil.
27.05.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 63.500 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 65 mp Confort I decomandat
V1953 - Propunem spre vanzare, un apartament cu 3 camere, in zona Rogerius, Oradea, Bihor. Apartamentul de vanzare este orientat spre soare si se afla intr-o zona linistita la etajul 2 din 4 al unui bloc cu acoperis, aflat in zona Stefan cel Mare. Apartamentul are o suprafata utila de 65 mp si este de tip PB mare, decomandat si este compartimentat in living, 2 dormitoare, o baie, bucatarie cu loc de luat masa si un balcon. Apartamentul este imbunatatit cu parchet laminat, tamplarie PVC, geam termopan si este dotat cu aragaz, hota, interfon si usa de siguranta. Incalzirea apartamentului este furnizata de la reteaua de termoficare a orasului. Apartamentul se vinde mobilat si utilat. Pret de vanzare propus de proprietar: 63 500 euro/negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
27.05.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 64.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 60 mp Confort I decomandat
V1870 - Propunem spre vanzare apartament cu 3 camere, Cartier Rogerius, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat la etajul 2 , decomandat, iar suprafata utila este de 60 mp. Acesta este compus din 3 camere din care una are iesire pe balcon in suprafata de 7 mp, bucatarie foarte spatioasa si camara, baie cu cada si geam si un hol pe toata lungimea apartamentului. Apartamentul se vinde cu bucataria mobilata si utilata cu plita pe gaz, cuptor electric, hota etc Apartamentul dispune de imbunatatiri: gresie, faianta, parchet lemn masiv, geamuri termopan, instalatie sanitara schimbata. Apartamentul dispune de loc de parcare de domiciliu precum si un garaj construit din BCA in suprafata de 22 mp. Apartamentul este situat la 5 min de Piata Rogerius, in zona Liceului Lucian Blaga, aproape de mijloace de transport in comun, scoli, gradinite. Pret de vanzare propus de proprietar: 64000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
27.05.2019
Vanzari Apartamente 3 camere Bihor Oradea
Pret: 85.000 EURO An constr: < 1950 Supr: 91 mp Confort I decomandat
V1828A - Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat intr-o cladire istorica, zona centrala, Oradea, Bihor. Apartamentul se afla la etajul 1 , masoara o suprafata utila de 91 mp si este compus din 3 camere spatioase si foarte luminoase, cu ferestre mari, hol, bucatarie si 3 bai. Apartamentul este recent renovat, pe intreaga suprafata exista parchet quik step si se vinde mobilat si utilat. Confortul termic este asigurat printr-o centrala proprie pe gaz, de foarte buna calitate, marca Buderus. Apartamentul este situat in zona centrala, la 3 min de mers pe jos de Piata Unirii. In vecinatate exista statii pentru mijloacele de transport in comun, magazine, supermarketuri, banci, la cateva minute de Lotus2, este ideal si ca si investitie , fiind foarte usor de nchiriat, la un pret foarte bun. Pretul propus de proprietar este de 85.000 euro, usor negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!

 •  Pagina 1 din 2 


Localitati

Pret

Confort
 •  I (22)
 •  II (0)
 •  III (0)
 •  Lux (0)
 •  nespecificat (0)

Tip apartament

An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Adauga proiectul tau |