IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Vanzari Apartamente 4 Camere BihorAnunturi: 5  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
10.01.2019
Vanzari Apartamente 4 camere Bihor Oradea
Pret: 69.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 85 mp Confort I decomandat
V1823 - Propunem spre vanzare apartament cu 4 camere , cartier Rogerius, Oradea, Bihor. Apartamentul este de tip AN construit din caramida si este situat la etajul 10 intr-un bloc cu lift nou. Acesta este compus din living, 3 dormitoare fiecare cu iesire pe cate un balcon, bucatarie foarte spatioasa si luminoasa, o baie mare cu cada si inca o baie cu cabina de dus, hol. Apartamentul are dubla orientare , dispune de boxa la subsol si de parcare de domiciliu in fata blocului. Apartamentul dispune de multiple imbunatatiri: gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan, instalatie electrica si sanitara schimbata. Acesta se vinde complet mobilat si utilat cu : cuptor si plita electrica, masina de spalat vase, hota, frigider, masina de spalat rufe , aer conditionat etc Acoperisul blocului a fost reconditionat anul trecut iar deasupra apartamentului se afla o uscatorie. Apartamentul este situat la 2 minute de Piata Rogerius, statia de tramvai si autobuz, magazine, scoli, gradinite, Parcul Magnoliei etc Pret de vanzare propus de proprietar: 69 000 euro, negociabil Agentia nu percepe comision de la cumparator!
04.01.2019
Vanzari Apartamente 4 camere Bihor Oradea
Pret: 74.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 104 mp Confort I decomandat
V1724 - Agentia va propune spre vanzare un apartament extrem de spatios, 4 camere, in suprafata toatala de 104 mp, aflat in Calea Aradului, Oradea, judetul Bihor. Apartamentul propus este foarte luminos, si este compus din 3 dormitoare spatioase si foarte bine luminate, un antreu generos din care se intra in bucataria openspace, in living, in cele 3 dormitoare si in cele doua bai. Dormitorul matrimonial detine si o unitate de aer conditionat. Unul dintre celelalte dormitoare are iesire catre un balcon inchis cu geam termopan, balcon foarte spatios si el. Incalzirea apartamentului se realizeaza prin reteaua CET Oradea, Imbunatatirile aduse acestui apartament sunt parchetul din lemn, utilarea bailor cu ceramica de calitate si geamurile termopan. Bucataria este complet utilata si in pretul de vanzare sunt incluse si frigiderul, hota, cuptorul si plita electrica. Parcarile nu sunt o problema, se poate achizitiona loc de parcare de la Primarie. Pretul propus de proprietar este de doar 74.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe nici un comision de la cumparator!
04.01.2019
Vanzari Apartamente 4 camere Bihor Oradea
Pret: 85.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 96 mp Confort I decomandat
V1750 - Propunem spre vanzare apartament cu 4 camere in cartier Rogerius, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat pe B-lvd Dacia avand in vecinatate scoli, gradinite, banci, magazine. Apartamentul de tip U este compus din 4 camere din care 2 dormitoare unul dintre ele avand si un balcon, camera copii si un living generos cu iesire pe balcon. Apartamentul mai are un hol la intrare generos plus inca unul pe toata lungimea apartamentului facand intrarea in fiecare camera individual. Bucataria este foarte spatioasa si luminoasa si mai gasim 2 bai,una avand cada fiind si foarte spatioasa iar cealalta are si cabina de dus. Apartamentul este la etajul 3 al blocului si are o suprafata utila de 96 mp. Apartamentul se vinde cu bucataria mobilata si utilata si mai detine si un loc de parcare in fata. Pret propus de propietar: 85.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
42 ansambluri rezidentiale
 Red House 3  GHENCEA Prelungirea Ghencea

Proiectul Red House 3 este perfect adaptat vremurilor pe care le parcurgem: preturi accesibile diverselor niveluri ale veniturilor, cu posibilitatea de achizitionare prin rate bancare, la niveluri lunare comparabile unei chirii obisnuite,acestaveste format din: garsoniere, apartament 2 camere si 4 camere.

  • Apartamente 2 camere - preturi intre 42500€ si 53000€03.12.2018
Vanzari Apartamente 4 camere Bihor Oradea
Pret: 135.000 EURO An constr: < 1950 Supr: 120 mp Confort I decomandat
V1610 - Agentia propune spre vanzare in exclusivitate, apartament cu 4 camere situat ultracentral, pe Republicii in Oradea, Bihor. Apartamentul este foarte bine amplasat, pe Republicii pietonal si are in vecinatate cafenele, restaurante, scoli, dar si Palatul de Justitie, Baroul Bihor, Consiliul Judetean, Penitenciarul Oradea, sediul central al Politiei Bihor, etc. Apartamentul este ideal atat pentru cei care isi doresc o locuinta intr-o cladire istorica care are arhitectura deosebita si vedere pe pietonala, cat si pentru amenajarea sa in cabinet de avocatura, birou notarial, sedii de firma, etc. Apartamentul masoara 120 mp utili si este compus din 4 camere mari, cu tavan inalt, 2 holuri, o baie cu cabina de dus si o incapere care poate fi amenajata ca si bucatarie. Apartamentul are ferestre mari, usi din lemn si parchet din lemn masiv. Apartamentul are o curte interioara cu acces auto. Pret de vanzare propus de proprietar: 135 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
21.11.2018
Vanzari Apartamente 4 camere Bihor Oradea
Pret: 66.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 77 mp Confort I decomandat
V1753 - Propunem spre vanzare apartament cu 4 camere pe Splaiul Crisanei, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat pe Splaiul Crisanei, avand in vecinatate scoli, gradinite, banci, magazine. Apartamentul de tip C este compus din 4 camere, o bucatarie, 1 dormitor, camera copii, 2 balcoane, 2 bai, un living generos si o camera spatioasa cu loc de luat masa care face intrarea in fiecare incapere a apartamentului. Apartamentul este frumos amplasat cu o priveliste superba si se afla la etajul 4 al blocului. Apartamentul are suprafata utila de 77 mp. Apartamentul are imbunatatiri geamuri termopan,usi de interior , parchet si apartamentul mai detine o boxa la demisol si cota parte din uscatorie. Apartamentul se vinde semimobilat si detine si un loc de parcare in fata blocului. Pret propus de propietar: 66.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!  •  Pagina 1 din 1 


Localitati

Pret

Confort
  •  I (5)
  •  II (0)
  •  III (0)
  •  Lux (0)
  •  nespecificat (0)

Tip apartament

An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Adauga proiectul tau |