IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Vanzari Apartamente 4 Camere BihorAnunturi: 6  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
04.03.2019
Vanzari Apartamente 4 camere Bihor Oradea
Pret: 76.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 77 mp Confort I decomandat
V1832 - Propunem spre vanzare apartament cu 4 camere , cartier Rogerius, Oradea, Bihor. Apartamentul este cu 4 camere cu o suparafata de 77 mp utili si este decomandat, construit din caramida si este situat la etajul 1. Acesta este compus din living, 3 dormitoare, unul avand iesire pe balcon , bucatarie foarte spatioasa si luminoasa, o baie mare cu cada si inca o baie de servici, hol foarte spatios. Apartamentul are dubla orientare , dispune de boxa la subsol, de garaj in fata blocului cu autorizatie de la primarie cu o suprafata de 21 mp si teren de 30 mp cu CF. Apartamentul dispune de multiple imbunatatiri: gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan, instalatie electrica si sanitara schimbata. Apartamentul este situat la 1 minut de liceul Lucian Blaga, statia de tramvai si autobuz, magazine, scoli, gradinite, Parcul Magnoliei etc. Pret de vanzare propus de proprietar: 76 000 euro, negociabil Agentia nu percepe comision de la cumparator!
28.01.2019
Vanzari Apartamente 4 camere Bihor Oradea
Pret: 59.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 77 mp Confort I decomandat
V1753 - Propunem spre vanzare apartament cu 4 camere pe Splaiul Crisanei, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat pe Splaiul Crisanei, avand in vecinatate scoli, gradinite, banci, magazine. Apartamentul de tip C este compus din 4 camere, o bucatarie, 1 dormitor, camera copii, 2 balcoane, 2 bai, un living generos si o camera spatioasa cu loc de luat masa care face intrarea in fiecare incapere a apartamentului. Apartamentul este frumos amplasat cu o priveliste superba si se afla la etajul 4 al blocului. Apartamentul are suprafata utila de 77 mp. Apartamentul are imbunatatiri geamuri termopan,usi de interior , parchet si apartamentul mai detine o boxa la demisol si cota parte din uscatorie. Apartamentul se vinde semimobilat si detine si un loc de parcare in fata blocului. Pret propus de propietar: 59.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
25.01.2019
Vanzari Apartamente 4 camere Bihor Oradea
Pret: 180.000 EURO An constr: 2017 Supr: 309 mp Confort I decomandat
V1406 - Oferim spre vanzare apartament tip penthouse in Cartier Luceafarul Oradea, Bihor Apartamentul este situat intr-un bloc cu 2 lifturi, este structurat pe 2 nivele primul nivel fiind compartimentat astfel: un living spatios, bucatarie, o debara, o baie si un dormitor. Etajul este compus din 2 dormitoare, o baie si o terasa mare cu o priveliste superba. Este mobilat si utilat cu aparatura electrocasnica necesara si dispune de un garaj si o boxa. Pretul propus de proprietar este de 180 000 euro + TVA
42 ansambluri rezidentiale
 Red House 3  GHENCEA Prelungirea Ghencea

Proiectul Red House 3 este perfect adaptat vremurilor pe care le parcurgem: preturi accesibile diverselor niveluri ale veniturilor, cu posibilitatea de achizitionare prin rate bancare, la niveluri lunare comparabile unei chirii obisnuite,acestaveste format din: garsoniere, apartament 2 camere si 4 camere.

  • Apartamente 2 camere - preturi intre 42500€ si 53000€10.01.2019
Vanzari Apartamente 4 camere Bihor Oradea
Pret: 69.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 85 mp Confort I decomandat
V1823 - Propunem spre vanzare apartament cu 4 camere , cartier Rogerius, Oradea, Bihor. Apartamentul este de tip AN construit din caramida si este situat la etajul 10 intr-un bloc cu lift nou. Acesta este compus din living, 3 dormitoare fiecare cu iesire pe cate un balcon, bucatarie foarte spatioasa si luminoasa, o baie mare cu cada si inca o baie cu cabina de dus, hol. Apartamentul are dubla orientare , dispune de boxa la subsol si de parcare de domiciliu in fata blocului. Apartamentul dispune de multiple imbunatatiri: gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan, instalatie electrica si sanitara schimbata. Acesta se vinde complet mobilat si utilat cu : cuptor si plita electrica, masina de spalat vase, hota, frigider, masina de spalat rufe , aer conditionat etc Acoperisul blocului a fost reconditionat anul trecut iar deasupra apartamentului se afla o uscatorie. Apartamentul este situat la 2 minute de Piata Rogerius, statia de tramvai si autobuz, magazine, scoli, gradinite, Parcul Magnoliei etc Pret de vanzare propus de proprietar: 69 000 euro, negociabil Agentia nu percepe comision de la cumparator!
04.01.2019
Vanzari Apartamente 4 camere Bihor Oradea
Pret: 85.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 96 mp Confort I decomandat
V1750 - Propunem spre vanzare apartament cu 4 camere in cartier Rogerius, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat pe B-lvd Dacia avand in vecinatate scoli, gradinite, banci, magazine. Apartamentul de tip U este compus din 4 camere din care 2 dormitoare unul dintre ele avand si un balcon, camera copii si un living generos cu iesire pe balcon. Apartamentul mai are un hol la intrare generos plus inca unul pe toata lungimea apartamentului facand intrarea in fiecare camera individual. Bucataria este foarte spatioasa si luminoasa si mai gasim 2 bai,una avand cada fiind si foarte spatioasa iar cealalta are si cabina de dus. Apartamentul este la etajul 3 al blocului si are o suprafata utila de 96 mp. Apartamentul se vinde cu bucataria mobilata si utilata si mai detine si un loc de parcare in fata. Pret propus de propietar: 85.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!


03.12.2018
Vanzari Apartamente 4 camere Bihor Oradea
Pret: 135.000 EURO An constr: < 1950 Supr: 120 mp Confort I decomandat
V1610 - Agentia propune spre vanzare in exclusivitate, apartament cu 4 camere situat ultracentral, pe Republicii in Oradea, Bihor. Apartamentul este foarte bine amplasat, pe Republicii pietonal si are in vecinatate cafenele, restaurante, scoli, dar si Palatul de Justitie, Baroul Bihor, Consiliul Judetean, Penitenciarul Oradea, sediul central al Politiei Bihor, etc. Apartamentul este ideal atat pentru cei care isi doresc o locuinta intr-o cladire istorica care are arhitectura deosebita si vedere pe pietonala, cat si pentru amenajarea sa in cabinet de avocatura, birou notarial, sedii de firma, etc. Apartamentul masoara 120 mp utili si este compus din 4 camere mari, cu tavan inalt, 2 holuri, o baie cu cabina de dus si o incapere care poate fi amenajata ca si bucatarie. Apartamentul are ferestre mari, usi din lemn si parchet din lemn masiv. Apartamentul are o curte interioara cu acces auto. Pret de vanzare propus de proprietar: 135 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!

  •  Pagina 1 din 1 


Localitati

Pret

Confort
  •  I (6)
  •  II (0)
  •  III (0)
  •  Lux (0)
  •  nespecificat (0)

Tip apartament

An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Adauga proiectul tau |