IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Vanzari Apartamente 4 Camere BihorAnunturi: 7  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
14.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere Bihor Sanmartin
Pret: 68.000 EURO An constr: 1991 - 2000 Supr: 82 mp Confort I decomandat
V1968 - Va propunem spre vanzare un frumos apartament cu 4 camere, decomandat, etaj 1, situat in Sinmartin, Bihor. Apartamentul masoara o suprafata utila de 82 mp, este de tip D,decomandat, compus din living, bucatarie , 2 bai, 3 dormitoare, un balcon inchis si o terasa foarte generoasa de 10mp. Acest apartament este renovat recent si are imbunatatiri parchetul din lemn si geamuri termopan, gresie si faianta, instalatia electrica si de incalzire. Incalzirea este de la oras, dar blocul fiind construit din caramida, apartamentul este calduros iarna si racoros vara. Imobilul este situat la 10 min mers pe jos, de Baile Felix si strandul Appolo si are in vecinatate magazine, farmacii, restaurante, piata alimentara si acces catre mijloacele de transport. Acest apartament poate constitui o buna investitie, putand fi inchiriat in regim hotelier, fiind foarte aproape de Statiunea Baile Felix. Pretul propus de proprietar este de 68.000 euro , negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
14.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere Bihor Oradea
Pret: 74.000 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 80 mp Confort I decomandat
V1972 - Va propunem spre vanzare un apartament cu 4 camere in cartierul Cantemir, Oradea, Bihor. Apartamentul masoara o suprafata utila de 80 mp si este situat la etajul 4 din 4, intr-un bloc cu acoperis si este orientat catre curtea interioara, parculet cu spatii verzi, bancute si copaci. Acesta apartament este structurat astfel: hol, bucatarie open space cu living generos cu iesire spre un balcon , apoi un hol lung cu intrari separate in cele 3 dormitoare si 2 bai, un dormitor are iesire intr-un alt balcon inchis. Apartamentul este finisat cu geamuri termopan , podele laminate si doua dormitoare cu parchet din lemn. Incalzirea este de la CET Oradea. Imobilul se afla la 5 min de complexul Lotus si are in vecinatate magazine, supermarketuri, restaurante, posta, farmacii si acces rapid la tramvai si autobuz Pretul propus de proprietar este 74.000 euro , negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
03.06.2019
Vanzari Apartamente 4 camere Bihor Oradea
Pret: 86.000 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 78 mp Confort I decomandat
V1672 - Propunem spre vanzare un apartament cu 4 camere lux, situat in zona Bulevardului Dacia, Oradea, Bihor. Apartamentul de vanzare este bine pozitionat si are in vecinatate mijloace de transport in comun, magazine, supermarket, scoli, gradinite etc. Apartamentul se afla la etajul 2 al unui bloc cu lift si masoara 78 mp utili. Apartamentul este frumos amenajat, mobilat modern si utilat cu televizoare LCD, plita si cuptor, hota, combina frigorifica, cuptor cu microunde, masina de spalat rufe, aer conditionat. Apartamentul este compus din hol, bucatarie, living, 3 dormitoare si 2 bai. O baie este cu cada, iar cea de-a doua este cu cabina de dus. Apartamentul are tamplarie PVC cu geamuri termopan maro prevazute cu rolete exterioare, usa de siguranta, gresie, podele laminate. Pret de vanzare proprietar: 86 000 euro, usor negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
42 ansambluri rezidentiale
 Red House 3  GHENCEA Prelungirea Ghencea

Proiectul Red House 3 este perfect adaptat vremurilor pe care le parcurgem: preturi accesibile diverselor niveluri ale veniturilor, cu posibilitatea de achizitionare prin rate bancare, la niveluri lunare comparabile unei chirii obisnuite,acestaveste format din: garsoniere, apartament 2 camere si 4 camere.

  • Apartamente 2 camere - preturi intre 42500€ si 53000€30.05.2019
Vanzari Apartamente 4 camere Bihor Oradea
Pret: 44.800 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 80 mp Confort I decomandat
V1957 - Va propunem spre vanzare un apartament cu 4 camere, in casa curte comuna, zona Pietei Creanga, Oradea, Bihor. Apartamentul este construit pe doua nivele, parter si mansarda, fiecare nivel masurand 40 mp. La parter avem doua camere de aprox 12-16 mp, un hol si o baie cu dus. Intrarea la mansarda se face pe o usa separata(poate fi desfiintata sa fie o singura intrare!), iar aici gasim o bucatarie , doua dormitoare si o alta baie cu dus. Incalzirea se realizeaza cu sobe, apa calda prin boiler, dar termoficarea este in fata casei , distanta 5 m, se poate foarte usor realiza racordarea la CET Oradea, agent primar. In curte mai sunt doar 2 locatari foarte cumsecade, cu adevarat buni vecini. Acest imobil se afla exact la o strada principala, aproape de centru, avand in vecinatate Piata Decebal, scoli, licee, acces usor la liniile de tramvai si autobuz , terase, pizzerii, restaurante, farmacii, clinica medicala etc... Pretul propus de proprietar este de 44.800 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
25.01.2019
Vanzari Apartamente 4 camere Bihor Oradea
Pret: 180.000 EURO An constr: 2017 Supr: 309 mp Confort I decomandat
V1406 - Oferim spre vanzare apartament tip penthouse in Cartier Luceafarul Oradea, Bihor Apartamentul este situat intr-un bloc cu 2 lifturi, este structurat pe 2 nivele primul nivel fiind compartimentat astfel: un living spatios, bucatarie, o debara, o baie si un dormitor. Etajul este compus din 2 dormitoare, o baie si o terasa mare cu o priveliste superba. Este mobilat si utilat cu aparatura electrocasnica necesara si dispune de un garaj si o boxa. Pretul propus de proprietar este de 180 000 euro + TVA


10.01.2019
Vanzari Apartamente 4 camere Bihor Oradea
Pret: 69.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 85 mp Confort I decomandat
V1823 - Propunem spre vanzare apartament cu 4 camere , cartier Rogerius, Oradea, Bihor. Apartamentul este de tip AN construit din caramida si este situat la etajul 10 intr-un bloc cu lift nou. Acesta este compus din living, 3 dormitoare fiecare cu iesire pe cate un balcon, bucatarie foarte spatioasa si luminoasa, o baie mare cu cada si inca o baie cu cabina de dus, hol. Apartamentul are dubla orientare , dispune de boxa la subsol si de parcare de domiciliu in fata blocului. Apartamentul dispune de multiple imbunatatiri: gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan, instalatie electrica si sanitara schimbata. Acesta se vinde complet mobilat si utilat cu : cuptor si plita electrica, masina de spalat vase, hota, frigider, masina de spalat rufe , aer conditionat etc Acoperisul blocului a fost reconditionat anul trecut iar deasupra apartamentului se afla o uscatorie. Apartamentul este situat la 2 minute de Piata Rogerius, statia de tramvai si autobuz, magazine, scoli, gradinite, Parcul Magnoliei etc Pret de vanzare propus de proprietar: 69 000 euro, negociabil Agentia nu percepe comision de la cumparator!
04.01.2019
Vanzari Apartamente 4 camere Bihor Oradea
Pret: 85.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 96 mp Confort I decomandat
V1750 - Propunem spre vanzare apartament cu 4 camere in cartier Rogerius, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat pe B-lvd Dacia avand in vecinatate scoli, gradinite, banci, magazine. Apartamentul de tip U este compus din 4 camere din care 2 dormitoare unul dintre ele avand si un balcon, camera copii si un living generos cu iesire pe balcon. Apartamentul mai are un hol la intrare generos plus inca unul pe toata lungimea apartamentului facand intrarea in fiecare camera individual. Bucataria este foarte spatioasa si luminoasa si mai gasim 2 bai,una avand cada fiind si foarte spatioasa iar cealalta are si cabina de dus. Apartamentul este la etajul 3 al blocului si are o suprafata utila de 96 mp. Apartamentul se vinde cu bucataria mobilata si utilata si mai detine si un loc de parcare in fata. Pret propus de propietar: 85.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!

  •  Pagina 1 din 1 


Localitati

Pret

Confort
  •  I (7)
  •  II (0)
  •  III (0)
  •  Lux (0)
  •  nespecificat (0)

Tip apartament

An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Adauga proiectul tau |