IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Vanzari Case Vile BihorAnunturi: 45  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 3 
21.01.2019
Vanzari Case / vile Bihor Oradea
Pret: 265.000 EURO An constr: > 2010 Supr: 240 mp
V1514 - Propunem spre vanzare casa lux cu piscina, zona Magheru, Oradea, Bihor. Casa masoara 240 mp utili si este construita din caramida. Casa este compusa din 3 camere, living, bucatarie cu dinning, 2 bai si hol. Livingul este foarte spatios si luminos si este amenajat in nuante monocrome care imbina perfect tapetul negru-gri de lux Versace si vopseaua decorativa in nuante de gri deschis. In living exista un semineu care functioneaza pe baza de bioetanol. Livingul este mobilat cu vitrine din lemn masiv si un coltar din piele naturala. Cele 2 dormitoare ale casei au geamuri la strada. Dormitoarele dispun de parchet triplustratificat de calitate austriaca, iar tapetul este din colectia Roberto Cavalli. Dormitorul matrimonial dispune de un dressing spatios, care este amenajat cu mobilier pentru toate tipurile de imbracaminte, incaltaminte si accesorii. Bucataria casei dispune de mobilier din MDF formatizat si este utilata cu plita pe inductie, cuptor electric, cuptor cu microunde, frigider dublu Samsung, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, etc. Casa are 2 bai: prima baie foarte spatioasa dotata cu cada, bideu, 2 chiuvete si obiecte sanitare de calitate italiana, iar cea de-a doua baie este prevazuta cu cabina de dus cu hidromasaj si gresie din granit. Casa a fost amenajata si finjisata cu materiale de cea mai inalta calitate, gresie portelanata, geamuri termopan cu 7 camere si 4 sticle, iar toate candelabrele sunt din cristal. Confortul termic al casei este asigurat de la termoficarea orasului si dispune de incalzire prin pardoseala. Subsolul casei masoara suprafata de 60 mp si are 2 geamuri orientate spre curte. Casa dispune de inca un corp de cladire de 80 mp, folosit in prezent ca si spatiu de depozitare. Deasupra acestui spatiu exista amenajata o terasa de 80 mp care este acoperita in proportie de 50%. Un podet face legatura dintre aceasta terasa si cea de-a doua terasa, care masoara 90 mp. Casa are amenajata in curte piscina si un iaz cu o ca
14.01.2019
Vanzari Case / vile Bihor Oradea
Pret: 460.000 EURO An constr: > 2010 Supr: 400 mp
V1708 - Propune spre vanzare in exclusivitate o vila pe 4 nivele in cartierul Nufarul, Oradea, Bihor. Amplasata intr-o zona foarte frumoasa si linistita, una dintre cele mai cautate din Oradea, vila este construita pe 4 nivele: de tipul D+P+E+M si este amplasata pe un teren cu suprafata totala de 1000 mp. Demisolul casei cuprinde 2 garaje automatizate cu o capcitate de 4 masini. Tot la demisolul casei se afla camera tehnica, o camera de depozitare si o baie de serviciu. Parterul casei este foarte deosebit cu un living spatios si luminos. Aici mai gasim o bucatarie moderna cu iesire pe terasa, un dormitor cu baie proprie, un hol spatios la intrare si o baie deosebita. Livingul detine un semineu si mai gasim un ecran proiectie deosebit de 4m. La etajul 1 ne intampina un hol spatios care face intrarea spre 3 dormitoare, 2 bai, 2 dresinguri. Camerele sunt foarte mari si luminoase. La mansarda regasim un spatiu deschis care da posibilitatea de sala de sport sau alte activitati. Tot aici se ragaseste sauna, o baie si un dormitor. Vila este una speciala si practica avand in dotare inclusiv si lift iar scarile sunt solide si imbracate in lemn masiv. Vila dispune de rulete electrice la toata casa, aspirator centralizat. Incalzirea casei se face prin agent termic de la oras plus pompa de caldura apa+apa si sol+apa reducand costurile.Mai detine si panouri solare. Curtea casei este si ea deosebita fiind frumos amenajata. Vila se vinde mobilata si utilata. Pret de vanzare al Vilei la cheie este: 460 000 euro. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
09.01.2019
Vanzari Case / vile Bihor Oradea
Pret: 195.000 EURO An constr: 1996 Supr: 400 mp
V1415 - Propunem spre vanzare exclusiva, casa situata pe Calea Clujului, Oradea, Bihor. Casa este de dispusa pe mai multe nivele si masoara o suprafata utila de 400 mp. Amprenta la sol este de 100 mp. Demisolul are 2 iesiri si este compus din camera tehnica, pivnita si un spatiu de depozitare. Camera tehnica masoara 20 mp si cuprinde cazanul pe lemne Atmos, care asigura incalzirea casei, dar si un boiler de ultima generatie cu o capacitate de 300 L. Pivinta masoara 50 mp si a fost renovata cu gresie si faianta. Aceasta poate fi folosita ca si bucatarie. Parterul este compus din: bucatarie, 3 camere și o baie de serviciu.Una dintre camere are iesire pe o terasa închisă. Etajul 1 este compus dintr-un living foarte spatios cu ieșire pe 2 balcoane, un hol, 2 camere, dressing și 2 bai. Etajul 2 este compus din: 3 camere, o terasa inchisa, o baie și hol. La mansarda pot fi amenajate 2 camere. Proprietatea mai dispune de 2 anexe care masoara 120 mp si care pot fi folosite ca spatiu de depozitare. Curtea generoasa are acces auto astfel incat se pot crea locuri de parcare atat in fata imobilului, cat si in curte. Fundatia casei este foarte rezistenta, de tip scut, astfel incat constructia suporta ridicarea a inca 2 nivele. Casa are dublu front stradal: 23,5 ml respectiv 13 ml. Acest imobil este o oportunitate de investitie pentru deschiderea unei pensiuni, hotel, spatiu comercial, cladire de birouri fiind situat intr-o zona tranzitata, cu vad comercial. Pret de vanzare propus de proprietar: 195000 euro, negociabil Agentia nu percepe comision de la cumparator!
04.01.2019
Vanzari Case / vile Bihor Santandrei
Pret: 145.000 EURO An constr: 2001 - 2010 Supr: 218 mp
V1092 - Oferim spre vanzare casa-vila spatioasa in Santandrei, Bihor, Romania Casa este dispusa pe 2 nivele, parter + mansarda, si este compartimentata astfel: La parter se gaseste bucataria open space, living si loc de luat masa, o baie si o debara. Are deschidere si in spatele casei, unde se gaseste o terasa generoasa cu vedere spre piscina. La etaj, sunt 3 dormitoare si o baie, un antreu larg, si casa scarii. Terenul pe care se afla casa este de 961 mp. Acesta cuprinde garajul dublu cu deschidere stradala, un atelier (sera) pozitionat la intrare, piscina, filigorie si teren liber cu gazon. Incalzirea casei se face prin gaz, cu centrala termica, apa din foraj propriu. Pretul este de 145.000 euro
04.01.2019
Vanzari Case / vile Bihor Oradea
Pret: 90.000 EURO An constr: > 2010 Supr: 120 mp
V1809A - Propunem spre vanzare casa pe 3 nivele in cartier Grigorescu, Oradea, Bihor. Imobilul este pozitionat intr-o zona linistita a cartierului. Confortul termic este asigurat de centrala propie pe gaz. Casa se vinde la cheie, fiind compartimentata astfel: La parter este regasim un living open space cu bucataria, loc de luat masa si baie. La etaj regasim doua dormitoare mari cu dresing, si o baie mare, iar la mansarda regasim inca doua dormitoare! Imobilul detine o curte spatioasa, acces auto, parcare Pret propus de proprietar:90000 euro neg Agentia nu percepe comision de la cumparator!


04.01.2019
Vanzari Case / vile Bihor Oradea
Pret: 130.000 EURO An constr: 2018 Supr: 130 mp
V1751A - Propunem spre vanzare vila la cheie in cartierul Grigorescu, Oradea, Bihor. Casa este construita in 2018, cu suprafata utila de 130 mp compusa din parter si mansarda. La parter gasim o bucatarie spatioasa open space cu living-ul, baie cu dus si bideu. Intrare in camera tehnica, unde avem un cazan de incalzire pe peleti si garajul. La mansarda avem 2 dormitoare spatioase, si o baie cu dus. Suprafata terenului este de aprox. 500 mp, iar casa are o amprenta la sol de aprox. 90 mp. Casa dispune de canalizare, alimentarea cu apa se face de la un put forat de 100 m cu posibilitatea de racordare de la oras pentru cine doreste. Racordarea la gaz este prevazuta in zona pentru anul viitor. Accesul se face din strada asfaltata si betonata. Pret de vanzare propus de proprietar: 130 000 euro. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
04.01.2019
Vanzari Case / vile Bihor Oradea
Pret: 75.000 EURO An constr: 2018 Supr: 130 mp
V1751B - Propunem spre vanzare vila la rosu in cartierul Grigorescu, Oradea, Bihor. Casa este construita in 2018, cu suprafata utila de 130 mp compusa din parter si mansarda. La parter gasim o bucatarie spatioasa open space cu living-ul, baie cu dus si bideu. Intrare in camera tehnica, unde avem un cazan de incalzire pe peleti si garajul. La mansarda avem 2 dormitoare spatioase, si o baie cu dus. Suprafata terenului este de aprox. 500 mp, iar casa are o amprenta la sol de aprox. 90 mp. Casa dispune de canalizare, alimentarea cu apa se face de la un put forat de 100 m cu posibilitatea de racordare de la oras pentru cine doreste. Racordarea la gaz este prevazuta in zona pentru anul viitor. Accesul se face din strada asfaltata si betonata. Pret de vanzare propus de proprietar: 75 000 euro. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
09.12.2018
Vanzari Case / vile Bihor Beius
Pret: 55.000 EURO
BEIUS, JUD. BIHOR. CASA DIN CARAMIDA 3 DORMITOARE, O BAIE, O BUCATARIE, O CAMARA, UN HOL MARE, TERASA SI UN BECI. CASA ARE CURTE MARE IMPARTITA IN DOUA CU GRADINA PLUS DEPENDINTE. AMPRENTA CASEI ESTE DE 130MP PE UN TEREN DE CCA 800MP. CASA ESTE RACORDATA LA CANALIZARE, APA SI POSIBILITATEA DE RACORDARE LA APA TERMALA. SITUATA LA STRADA PRINCIPALA, CCA 5 MINUTE PANA IN CENTRUL, LANGA STADION. PRETUL 55 000€, NEGOCIABIL. MERITA VAZUTA. TELEFON DE CONTACT: 799 - ARATA TELEFON - . ( ID anunt: 7207074 )
07.12.2018
Vanzari Case / vile Bihor Sanmartin
Pret: 215.000 EURO An constr: > 2010 Supr: 240 mp
V1810 - Gaminvest propune spre vanzare vila pe 2 nivele in Sanmartin, Bihor. Imobilul este amplasat intr-o zona rezidentiala, cu drum asfaltat,si utilitati. Propietatea este amplasata pe un teren de 1600mp, vila avand 240 mp utili. Vila este ridicata pe 2 nivele, fiind realizata cu materiale de inalta calitate. La parterul vilei regasim un living spatios, luminos ideal pentru a primii musafiri de seama, o bucatarie, baie, un birou mare de 30mp, si o camara. Etajul este alcatuit din 3 dormitoare generoase fiecare avand aproximativ 30mp, din care unul are acces in baia matrimoniala.Tot la etaj regasim si un hol cu acces pe balcon care ofera o priveliste deosebita asupra curtii, si o baie mare. In imobil regasim usile din lemn masiv, parchet din lemn masiv, iar in curte regasim un iaz cu un mic raulet, fel de pomisori ornametali, respectiv de conifere. Propietatea este una ideala pentru cei care vor o oaza de liniste, recreere dar sa fie si apoape de oras. Pret propus de vanzare:215 000 negociabil! Va invitam cu drag la vizionare! Agentia nu percepe comision de la cumparator!
07.12.2018
Vanzari Case / vile Bihor Oradea
Pret: 89.000 EURO An constr: 1987 - 1990 Supr: 102 mp
V1775 - Agentia va propune spre vanzare o casa pe un nivel, cu curte, in zona Gheorghe Magheru-Doja, Oradea, Bihor. Intreaga proprietate este complet renovata , parchet melaminat, usi noi, geamuri termopan, instalatia electrica si sanitara complet noi, inclusiv gardul refacut din caramida, finalizarea in oct 2018. La fel, este perfect noua si instalatia de incalzire, cu tevi si calorifere noi. Casa masoara o suprafata de 102 mp si este compusa din 3 camere de aprox 25-30 mp, hol , baie, bucatarie si camara . In fata casei exista o curte de aprox 40 mp, iar in partea din spate a casei , mai exista un teren de aprox 40 mp, pe care se poate construi o terasa acoperita , cu iesire din camera din spate. Suprafata totala a proprietatii masoara 237mp. Sub casa mai exista o pivnita de 20 mp. Utilitati, apa, canalizare, iar gazul metan este exact la poarta, trebuie facut doar racordul. Casa se afla intr- o zona extrem de cautata a Oradiei, avand in apropiere, magazinul Crisul, zona pietonala a centrului orasului, Nympheae Park, Spitalul Judetean, Fac de Drept, etc. Achizitionarea acestei proprietati , reprezinta cu certitudine o foarte buna investitie. Va asteptam cu drag sa o vizionati! Pretul propus de proprietar este de 89.000 euro negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
06.12.2018
Vanzari Case / vile Bihor Tamaseu
Pret: 8.000 EURO An constr: 1951 - 1977 Supr: 50 mp
V1799 - Propunem in exclusivitate spre vanzare casa batraneasca in Parhida,Bihor Casa este amplasata pe un teren de 800mp cu un front stradal de 20 mp. In curte regasim anexe construite noi,fantana,iar in fata casei sunt ca si utilitati apa canalul,iar gazul este in proiect! Drumul este asfaltat,fiind foarte aproape de raul Barcau dar si la 500m de granita cu Ungaria! Locatia este ideala pentru cine vrea sa lase in urma agitatia urbana,fiind la 20 de km de Oradea! Pret propus inspre vanzare: 8000 euro/negociabil!
06.12.2018
Vanzari Case / vile Bihor Oradea
Pret: 380.000 EURO An constr: 1991 - 2000 Supr: 275 mp
V1773 - Agentia propune spre vanzare casa particulara de tip D+P+E si atelier de tamplarie in zona Horea in Oradea, Bihor. Proprietatea este amplasata intr-o zona linistita, ferita de agitatia urbana a orasului. Imobilul detine o suprafata utila de 275 mp fiind aplasata pe un teren de 1000 mp. Curtea fiind impartita in doua astfel: jumatate din ea serveste ca si gradina cu nenumarati pomi fructiferi din tot soiul, iar pe cealalta jumatate regasim accesul catre atelier,garaj,o mica bucatarie de vara, grup sanitar pentru atelier. Pe distanta dintre atelier si imobil regasim un gazon natural cu un nuc pe el care asigura umbra necesara si oxigenul care relaxeaza orice persoana atunci cand savureaza momentul pe balansoarul amplasat in curte. Drumul catre atelier si garaj este pavat. Proprietatea este impartita pe trei nivele astfel: la demisol regasim camera tehnica in care regasim centrala pe gaz si lemn, camara pentru depozitare, toate avand geam pentru aerisire. La parter gasim un living foarte spatios si luminat in acelasi timp, bucataria mare luminata cu camara pentru depozitare, un birou de 20 mp, baie de serviciu, respectiv un dormitor. La etaj regasim 3 dormitoare mari, dormitorul principal avand acces la balcon si la o baie. Pe hol regasim un hol de 25 mp iluminat printr-un vitraliu generos si baia principala. Va asteptam cu drag la vizionare! Pret propus spre vanzare: 380.000 euro negociabil.
06.12.2018
Vanzari Case / vile Bihor Oradea
Pret: 179.000 EURO An constr: 2018 Supr: 240 mp
V1771 - Agentia va propune spre vanzare o casa noua , in Zona strazii Facliei, Oradea, Bihor. Proprietatea masoara o suprafata de 560mp, iar casa are o suprafata construita de 240mp. Casa este situata intr-o zona splendida de locuit, cu o priveliste impresionanta, intr-o zona extrem de linistita, la cateva minute de hotelul Hilton si de Nymphea Aqua Park. Casa este pe un singur nivel si este structurata astfel: hol lung cu intrare in 2 dormitoare si o baie, apoi dormitorul matrimonial cu baie proprie cu jacuzzi si dressing spatios. Coboram pe trepte un seminivel si gasim un spatiu generos si extrem de bine luminat, unde se afla bucataria, locul de luat masa si camera de zi. Tot la acest nivel se afla garajul acoperit pentru doua masini, cu intrare direct in casa. Casa este inconjurata pe doua laturi de o terasa spectaculoasa, pe care va puteti relaxa impreuna cu familia si prietenii, privind apusul soarelui. Confortul termic este asigurat de centrala electrica cu incalzirea in pardoseala, existand si posibilitatea racordarii la gaz. Casa se vinde la cheie si este construita de oameni cu multa experienta in domeniu si cu materiale de calitate superioara. Pretul propus de proprietar este de 179.000 euro , usor negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator
06.12.2018
Vanzari Case / vile Bihor Oradea
Pret: 144.000 EURO An constr: 1991 - 2000 Supr: 120 mp
V1772 - Agentia va propune spre vanzare o casa deosebita cu 5 camere, curte si anexe, situata in cartierul Nufarul, Oradea, Bihor. Casa masoara o suprafata utila de 120 mp iar suprafata totala a terenului este de 719 mp. Casa este izolata atat pe interior cat si pe exterior. Aceasta casa este compusa din antreu , living open space cu bucataria, 3 dormitoare, baie cu jacuzzi, camara de alimente si un birou care are iesire intr-o terasa aflata spre curtea interioara. In curte gasim o frumoasa filigorie hexagonala din lemn masiv si o bucatarie de vara cu o mica terasa acoperita. Confortul termic este asigurat de o centrala proprie pe peleti , cu posibilitate de incarcare de 30 de saci si o autonomie de 2 saptamani minim!!! Pe strada, chiar in fata casei, se afla si gazul metan, cu posibilitate de racordare imediata. Aceasta casa are imbunatatiri parchet din lemn, geamuri termopan, gresie si faianta de calitate. Aflata intr-o zona interesanta, pe o strada cu un vad foarte bun, aceasta proprietate se preteaza la orice gen de afacere. In curte se pot parca 4, 5 masini. Intrarea pe proprietate se poate face din doua strazi. Mai mult, proprietatea se poate imparti in doua si se poate construi lejer inca o casa de 100-120 mp, pe un nivel si care ar avea acces din cea de a doua strada. Casa are in vecinatate magazine, supermarketuri, scoli, licee, gradinite, toate mijloacele de transport in comun, McDonald’s, Mall Lotus, piata agroalimentara West, etc Va invitam sa o vizionati! Pretul propus de proprietar este de 144.000 euro, usor negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
05.12.2018
Vanzari Case / vile Bihor Osorhei
Pret: 68.500 EURO An constr: 2018 Supr: 112 mp
V1803 - Propunem spre vanzare casa noua, constructie 2018, predare la cheie, situata in Osorhei, Bihor. Casa este pe nivel , iar suprafata utila este 112 mp Suprafata totala a terenului este 700 mp. Casa este compusa din living foarte luminos, 2 dormitoare, din care unul are baie proprie iar celalalt are iesire pe terasa, bucatarie, camara, baia mare, hol, terasa si camera tehnica. Casa este construita din caramida Poroton , acoperisul este in 4 ape cu tigla Leyer. Aceasta este izolata cu polistiren de 10 cm, tencuita si este vopsita. Geamurile sunt de calitate superioara, gri antracit la exterior , alb in interior, cu 5 camere si 3 randuri de sticla. Casa se preda la cheie, cu toate instalatiile electrice si sanitare, incalzire in pardoseala. Exista posibilitate de alegerea gresiei, faiantei, parchetului, usilor de interior ,de catre cumparator. Casa este situata intr-un cartier de case noi in Osorhei, la 3 minute de Primarie, magazinul Profi, farmacii, scoli, gradinite. Disponibile spre vanzare sunt 2 case, identice cu aceasi descriere si suprafata. Pret de vanzare propus de proprietar: 68500 euro, negociabil Agentia nu percepe comision de la cumparator!
Ia-ti o casa de 68500 € cu o rata de 274 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
05.12.2018
Vanzari Case / vile Bihor Sanmartin
Pret: 170.000 EURO An constr: 2010 Supr: 250 mp
V1601 - Agentia propune spre vanzare vila in Baile 1 Mai, Bihor, statiune situata la 2 km de Băile Felix renumita pentru apa termala. Vila este amplasata pe un teren cu suprafata totala de 1500 mp si are o curte frumos amenajata cu gazon, flori si pomisori ornamentali. Vila are zona de SPA cu sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi si garaj. Vila a fost construita in anul 2010, din caramida si este de tip parter + mansarda. Vila cuprinde 6 camere, din care 4 dormitoare, 2 bucatarii, 3 bai, 1 dressing, 1 camara (spatiu de depozitare). Doua dintre camere sunt dispuse in asa fel incat se pot folosi ca si birou, avand si intrare separata de restul imobilului. Garajul are spatiu pentru 3 masini, dar exista si parcare in fata imobilului. Incalzirea se face cu centrala proprie pe peleti, iar gazul este in proiect pentru luna noiembrie 2018. Pret de vanzare propus de proprietar: 170 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
05.12.2018
Vanzari Case / vile Bihor Oradea
Pret: 245.000 EURO An constr: > 2010 Supr: 180 mp
V1743 - Agentia propune spre vanzare o casa particulara situata in zona Oncea, Oradea, Bihor. Casa este foarte frumoasa si primitoare, lux, avand spatii generoase. Casa de tip P+E avand o suprafata de 180 mp.Casa este construita din caramida, este izolata cu poliesteren de 15 cm cu densitate de 100. Geamurile casei sunt de termopan cu 7 camere si cu 3 straturi de sticla. Geamurile au si rulete si sita. La parter, casa este compusa dintr-o sufragerie generoasa, o bucatarie dotata cu mobilier deosebit si electrocasnice de ultima generatie, un hol la intrare, o baie si camera tehnica. Etajul cuprinde 3 dormitoare, o baie generoasa, un hol incapator si urcarea spre pod. Casa dispune de o curte deosebita cu pomi ornamentali si in spate se regaseste spatiu pt grill. Casa dispune de mobilier de calitate, facut cu mult bun gust si se vinde mobilata si utilata. Confortul termic al casei se face pe gaz. Pretul de vanzare propus de proprietar: 245 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
03.12.2018
Vanzari Case / vile Bihor Oradea
Pret: 640.000 EURO An constr: > 2010 Supr: 364 mp
V1739 - Agentia va propune spre vanzare o vila de lux, zona Ciuperca, Oradea, Romania. Proprietatea masoara o suprafata totala de 1840 mp si este situata probabil in cea mai spectaculoasa zona a Oradiei, cu o priveliste de vis! Vila este construida din caramida si beton, de tipul S+P+M, doar din materiale de calitate superioara, cu suprafata utila de 364 mp. La subsol gasim 2 garaje cu usi actionate cu telecomanda si mai multe incaperi, camera tehnica, baie, camara pentru alimente de 22 mp si o posibila sala de sport, sau sauna, sau chiar crama. Accesul se face atat din interiorul vilei, cat si din exterior. La parterul casei intram printr-un hol de primire, intr-un living spectaculos, locul de servit masa si bucatarie, aceasta fiind proiectata sa fie separata de living printr-un perete de sticla speciala. Mai gasim la acest nivel un birou si 2 bai echipate cu ceramica de buna calitate. Din living se poate iesi pe o terasa de 100 mp, din care puteti admira inedita priveliste a Oradiei. Casa scarilor este luminata natural prin geamuri generoase, iar treptele scarilor sunt realizate din lemn de stejar tratat si lacuit. La etaj vom gasi un hol din care intram in cele 4 dormitoare spatioase si la fel de bine luminate. Dormitorul matrimonial are dresing si baie, proprii. Dormitorul oaspetilor, are si acesta iesire spre un balcon, cu aceeasi priveliste minunata. Intreaga casa are geamuri si usi din lemn stratificat de culoare asortata cu intreaga constructie. In bucatarie, pe jos, exista travertin marmura). Confortul termic al vilei este asigurat de o centrala moderna pe lemne, cu pufer, existand pe acoperis si 2 panouri solare cu cate 32 elemente. Exista deja proiectul aprobat pentru gaz cu finalizare in 2019. Toata proprietatea este imprejmuita de un gard cu fundatie, in spatele casei aflandu-se o terasa de vara. Pret de vanzare propus de proprietar: 640 000 euro, negociabil.
03.12.2018
Vanzari Case / vile Bihor Oradea
Pret: 80.000 EURO An constr: 1991 - 2000 Supr: 100 mp
V1736 - Propunem spre vanzare casa particulara D+P+E in Oradea,Bihor. Casa este amplasata in zona Seleusului, intr-un loc linistit ferit de traficul intens al zonei. Casa are o suprafata de 100mp fiind dispusa pe pe trei nivele. Este impartita in living, 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie, balcon. Casa este construita din caramida avand ca si anexa garaj. Imobilul mai detine si un teren de 110 mp. In prezent confortul termic al casei este asigurata de centrala pe carbune,dar racordul gazului se va efectua pana la finele verii 2019. Pret propus de propietar spre vanzare 80 000 euro, negociabil.
03.12.2018
Vanzari Case / vile Bihor Oradea
Pret: 87.000 EURO An constr: 2017 Supr: 133 mp
V1622 - Agentia propune spre vanzare o casa pe un singur nivel cu curte in Sintandrei, zona Primariei, cartier de case, Bihor, Romania. Casa masoara o suprafata utila de 133 mp si este situata pe un teren cu suprafata de 400 mp, inconjurata pe toata suprafata de un gard din caramida si beton. Este construita din caramida cu o fundatie foarte solida, izolata cu vata minerala si este compartimentata astfel: la parter cuprinde un living spatios, open space cu bucataria si o camara de alimente, doua dormitoare, o baie si un dresing. Livingul are iesire catre o terasa, sub aceasta existand un beci. Casa se vinde mobilata cu mobilier nou de inalta calitate (bucatarie, blat de marmura si utilata cu frigider, cuptor, plita, masina spalat vase, valoare 15.000 euro), usi din lemn masiv (250 euro/buc), parchet melaminat, draperii, perdele. Incalzirea se face prin centrala proprie pe gaz, existand practic toate utilitatile cu contract: apa, canalizare, energie electrica, gaz. Constructia este din anul 2017. Pret nou de vanzare propus de proprietar: 87 000 euro, negociabil. Pretul vechi: 90 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!

  •  Pagina 1 din 3 


Localitati

Pret

An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Adauga proiectul tau |