IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Vanzari Case Vile BihorAnunturi: 64  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 4 
14.06.2019
Vanzari Case / vile Bihor Oradea
Pret: 75.000 EURO An constr: > 2010 Supr: 140 mp
V1974 - Va propunem spre vanzare case noi, situata in cartierul Tineretului, Oradea, Bihor. Aceste case sunt construite in 2019, cu suprafete cuprinse intre 140 si 160, si se regasesc case de tip P+M sau pe un singur nivel. Suprafata totala de teren incepe de la 300 mp cu posibilitate de extindere dupa placul si necesitatile fiecaruia. Casele sunt frumos compartimentate, cu camere spatioase si luminoase. Materialele folosite sunt de buna calitate iar dezvoltatorul mai ofera cumparatorului sa isi aleaga constructia casei visate. Confortul termic al casei este asigurat de o centrala proprie pe gaz, foarte performanta, iar la cerinta cumparatorului, incalzirea se poate face si prinpardoseala. Casele se pradau cu finisaje interioare facute, centrala pe gaz inclusa, gard. Pretul propus de proprietar incepe de la 75 000 euro/negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
14.06.2019
Vanzari Case / vile Bihor Alesd
Pret: 64.000 EURO An constr: > 2010 Supr: 220 mp
V1969 - Va propunem spre vanzare o casa in rosu si teren, la 2 km de Alesd, Bihor. Casa masoara o suprafata construita de 220 mp, iar suprafata totala a terenului este de 800mp. Aceasta casa este construita pe 2 nivele, parter si etaj si este compusa la parter din living openspace cu bucataria, hol si baie, iesire din living catre terasa din spate, iar la etaj sunt 3 dormitoare si o baie mare. Toate geamurile sunt din termopan, sunt termoizolante si sunt deja montate. Terenul are frontul la strada asfaltata de aprox 15m. In casa, utilitatile, apa, canalizare, curent sunt trase. Pretul propus de proprietar este de 64.000 euro, negociabil Agentia nu percepe comision de la cumparator!
14.06.2019
Vanzari Case / vile Bihor Sanmartin
Pret: 525.000 EURO An constr: > 2010 Supr: 300 mp
V1948 - Va propunem spre vanzare o vila cu 10 camere si teren in Sinmartin, Bihor. Suprafata totala a terenului pe care este construita aceasta vila este de 2800 mp iar accesul la proprietate se poate realiza din 2 strazi. Vila este construita pe 3 nivele si este organizata astfel. La primul nivel exista un living de primire, un hol, o bucatarie foarte generoasa cu iesire catre terasa, doua dormitoare cu dresing, doua bai si un garaj complet automatizat pentru masina tip SUV. La etaj exista 4 dormitoare cu dresinguri, unele au si balcoane si 3 bai. La demisol mai exista 2 camere mari, cu incalzire in pardoseala si camera tehnica in care se afla centrala pe lemne si centrala pe motorina. Pe langa constructia propriu zisa, foarte interesant este terenul in suprafata de peste 2200 mp, pe care se poate construi aproape orice! Aceasta vila se poate transforma usor intr-o pensiune, se poate construi o piscina, se poate transforma intr-un camin pentru persoane in etate sau o clinica privata. Va asteptam cu drag sa vizionati aceasta proprietate! Pretul propus de proprietar este de 525.000 euro. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
14.06.2019
Vanzari Case / vile Bihor Oradea
Pret: 125.000 EURO An constr: > 2010 Supr: 125 mp
V1951 - Va propunem spre vanzare o casa noua cu 4 camere si teren in Oradea, Bihor. Suprafata terenului pe care este construita casa are suprafata de 490 mp. Constructia este pe un nivel si are posbilitate de mansardare. Casa dispune de un hol,un living spatios, o bucatarie foarte generoasa cu iesire catre terasa, trei dormitoare , doua bai si acces auto in curte. Incalzirea este asigurata cu centrala pe gaz. Pe langa constructia propriu zisa, in curte regasim o filigorie si o magazie. Gradina casei este amenajata cu gazon si iaz. Casa se vinde mobilata, utilata, cu mobilier nou. Aceasta are geamuri si usi termopan PVC,gresie si faianta, parchet melaminat. Usa de intrare este metalica de siguranta. Pretul propus de proprietar este de 125.000 euro. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
14.06.2019
Vanzari Case / vile Bihor Oradea
Pret: 440.000 EURO An constr: 2019 Supr: 240 mp
V1970 - Va propunem spre vanzare o spectaculoasa vila de lux, situata in cartierul Iorga, Oradea, Bihor. Aceasta vila construita in 2019, masoara o suprafata utila de 240 mp, este dispusa pe 3 nivele, demisol, parter inalt, etaj, cu posibiitatea imediata de mansardare pentru doritori. Suprafata totala de teren pe care s-a construit aceasta vila, este de 670 mp, intreaga proprietate fiind imprejmuita cu un gard foarte frumos lucrat. La demisol exista un garaj cu usi automatizate, pentru doua vehicole de tip SUV, camera tehnica, uscatorie si o bucatarie de serviciu. In vila se poate intra atat prin fata , pe trepte din marmura, pe o terasa frumos amenajata cu masuta si fotolii, dar si prin spate. Parterul este compun dintr-un hol primitor si luminos, un living cu semineu, o camera amenajata pentru servirea mesei, dressing, baie cu dus si o bucatarie complet echipata, personalizata. La etaj putem urca pe trepte din marmura de Carrara si aici vom gasi un hol generos cu intrare catre 3 dormitoare, un dressing incapator o baie si o terasa cu o priveliste incredibila catre apus, spre o mare parte din frumosul nostru oras. Vila este imediat mansardabila, avand toate utilitatile trase. Toate materialele din vila sunt de inata calitate, peste tot marmura, parchetul din lemn, obiectele sanitare, toate din import, geamuri termopan termoizolante de tip Blue Evolution, toate au rolete din aluminiu si sita rulou. Curtea este frumos amenajata, cu gazon si pomi ornamentali, piatra, sistem de irigare automatizat, proiectoare, alei puse pe placa de beton(nu pe nisip!). Mai exista si o dependinta situata in spatele proprietatii, o casuta de 40 mp, total separata de vila in sine, cu dormitor, hol , baie si bucatarie, poate fi casa de oaspeti, sau locuinta pentru personal administrativ. Confortul termic al casei este asigurat de o centrala proprie pe gaz, foarte performanta. Pretul propus de proprietar este de 440.000 euro, negociabil.


12.06.2019
Vanzari Case / vile Bihor Sanmartin
Pret: 249.000 EURO An constr: > 2010 Supr: 470 mp
V1967 - Va propunem spre vanzare o vila constructie noua, cu curte si garaj, situata in Sinmartin, Bihor. Aceasta vila are o suprafata utila de 470 mp, iar suprafata totala a terenului este de 600 mp. Vila este de tipul parter 188mp, etaj 141mp si mansarda 141mp. Parterul este compus din hol, camera de oaspeti cu baie, living spatios cu loc de servit masa, bucatarie cu iesire pe terasa si inca o bucatarie cu iesire in garaj si pe terasa. Terasa este frumos construita din lemn tratat si lacuit si da in curtea interioara de 400 mp, frumos amenajata cu gazon si brazi ornamentali. Etajul este compus din doua dormitoare cu bai proprii , un living , inca un dormitor si o baie cu cada. Mansarda este compusa din inca 3 dormitoare , hol si baie. Intreaga proprietate este frumos imprejmuita cu gard si braduti ornamentali. Confortul termic este asigurat de o centrala termica pe lemne, cu o autonomie de 3 zile. Situata la 10 min de mers pe jos de Strandul Apollo din Baile Felix, aceasta vila se preteaza perfect pentru o pensiune , reprezentand o interesanta investitie, pentru ca pretul propus de proprietar este de doar 249.000 euro, usor negociabil. Agentia nu percepe nici un comision de la cumparator!
10.06.2019
Vanzari Case / vile Bihor Oradea
Pret: 75.000 EURO An constr: 1978 - 1986 Supr: 53 mp
V1910A - Oferim spre vanzare casa la curte comuna, Calea Clujului, Oradea, Bihor. Casa este amplasata intr-o zona foarte buna si este pretabila pentru atat pentru locuinta cat si pentru desfasurarea unei activitati comerciale. Casa este compusa din 2 camere, o bucatarie, baie si un hol. Are acces atat din strada principala cat si din curtea interioara. Are o suprafata utila de 53 mp si terenul aferent locuintei este de 122mp.Casa mai detine si o boxa care masoara 10mp. Are acces auto in curte si are in vecinatate magazine, spital, transport in comun, etc. Pret propus de proprietar 75 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
10.06.2019
Vanzari Case / vile Bihor Oradea
Pret: 200.000 EURO An constr: 1991 - 2000 Supr: 300 mp
V1888 - Va propunem spre vanzare in exclusivitate o casa cu 16 camere si teren, cartier Iosia, Oradea, Bihor. Casa masoara o suprafata utila de aproximativ 300 mp, pe doua nivele, parter plus etaj si este situata pe un teren in suprafata de 500 mp. Casa este compusa din: la parter un apartament cu bucatarie, living, camara, baie, 2 dormitoare si o terasa mare la intrare, la etaj sunt 4 dormitoare un hol mare si o baie iar in curte sunt inca 4 "garsoniere" , fiecare compusa din bucatarie open space cu living , baie si dormitor iar subsolul este foarte spatios ,cu 3 incaperi mari. Casa detine si parcare in incinta pentru 2 masini. Confortul termic este asigurat de o centrala pe gaz, iar in fiecare garsoniera exista sobe de teracota, pe lemne. In spatele casei exista o curte cu gazon si o filigorie. Acest imobil este situat intr-o zona extrem de linistita, intr-un cartier de case si se preteaza ca si pensiune, azil de batrini, gradinita privata sau pur si simplu ca si locuinta pentru o familie mai numeroasa. Pretul propus de proprietar este de 200.000 euro , negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
10.06.2019
Vanzari Case / vile Bihor Ciuhoi
Pret: 45.000 EURO An constr: > 2010 Supr: 170 mp
V1693 - Propunem spre vanzare o casa in localitatea Sfarnas, Bihor. Casa, de tip P+M, are suprafata utila de 170 mp. Suprafata totala a terenului este de 500 mp. La parter, casa este finalizata mobilata si utilata si este formata din living, bucatarie si baie, iar la etaj este in lucru unde sunt 3 dormitoare, baie, un birou si un hol generos. Incalzirea casei se face prin centrala proprie pe lemne. Casa se vinde mobilata/utilata. Pret de vanzare propus de proprietar: 45 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
10.06.2019
Vanzari Case / vile Bihor Sanmartin
Pret: 70.000 EURO
CASA DE VANZARE IN SANMARTIN, CIHEI, CARTIERUL TINERETULUI. CARTIERUL ESTE NOU, REZIDENTIAL, CU TOATE UTILITATILE. ASFALTUL ESTE LA 500 METRI DE CASE INSA STRADA ESTE IN PLAN DE ASFALTARE. TEREN TOTAL: 600 MP (300+300) IAR SUPRAFATA CONSTRUITA 257.8 (151.32 + 106.48). SE POATE FACE GARAJ DINTRO CASA IN PARTEA DE JOS SI LEGATURA INTRE CAMERE SUS SAU POT LOCUI 2 FAMILII. ( ID anunt: 7468470 )
07.06.2019
Vanzari Case / vile Bihor Osorhei
Pret: 98.000 EURO An constr: 2001 - 2010 Supr: 240 mp
V1639 - Propunem spre vanzare in exclusivitate, casa cu 4 camere situata in Osorhei. Casa este amplasata pe un teren cu suprafata de 900 mp, astfel incat are o curte generoasa, amenajata cu gazon si pomi fructiferi. Curtea are sistem de irigatie automatizat. Casa are suprafata construita 260 mp, iar suprafata utila 240 mp. La parter casa cuprinde un hol, living, bucataria,o camara pentru depozitarea alimentelor, un dormitor, 2 bai si camera tehnica. Mansarda este in rosu si se poarte compartimenta in 3 dormitoare, hol si baie. In curte exista si o anexa, folosita pentru depozitare. Confortul termic al casei este asigurat de centrala termica pe lemne, iar casa are instalatie de incalzire prin pardoseala, dar si prin calorifere. In lunile de vara cheltuielile de intretinere ale casei sunt reduse, deoarece casa dispune si de panouri solare. Casa mai are instant gaz si fantana proprie. Casa se vinde mobilata si utilata. PRET NOU: 98 000 euro, negociabil. Pret vechi: 108 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
07.06.2019
Vanzari Case / vile Bihor Santandrei
Pret: 93.500 EURO An constr: 2016 Supr: 220 mp
V1938 - Propunem spre vanzare casa semifinisata in Santandrei, Bihor. Casa este constructie din caramida din anul 2016 si este de tipul parter+mansarda si este situata pe un teren de 492 mp. Suprafata construita a casei este de 278 mp iar suprafata utila este de 220 mp si este compusa din: -la parter: living foarte spatios openspace cu bucatarie cu iesire pe terasa de 22 mp si garaj, baie si camera tehnica -la mansarda: 3 dormitoare din care unul are baie proprie si 2 dressinguri, hol si baie. Casa are toate instalatiile electrice, prize, intrerupatoare trase, instalatiiile sanitare la fel, incalzirea se face cu centrala pe gaz, prin pardoseala atat la parter cat si la mansarda. Casa este izolata cu polistiren pe exterior, iar in interior este tencuita. Geamurile sunt de calitate superioara(7 camere, 3 sticle), acoperisul este izolat atat cu spuma cat si folie. Casa dispune de toate utilitatile: apa, curent, canalizare si gaz. Terenul este imprejmuit cu gard de beton, poarta cu sistem de deschidere automatizat. Casa este situata in Santandrei, la 2 minute de Primarie intr-o zona de case noi. Pret de vanzare propus de proprietar: 93500 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
07.06.2019
Vanzari Case / vile Bihor Nojorid
Pret: 75.000 EURO An constr: 2002 Supr: 90 mp
V1909B - Propunem spre vanzare teren intravilan si casa in Les, Bihor. Terenul masoara o suprafata de 8387 mp si are un front stradal de 100 ml. Terenul dispune de curent , apa de la retea iar canalizarea va fi introdusa in curand. Casa este de tipul parter+mansarda si masoara o suprafata utila de 90 mp. Casa este construita din BCA in anul 2002. La parter aceasta este compusa din living, dormitor, bucatarie, baie si hol iar la mansarda inca 2 dormitoare. Acesta se afla la 2 minute de drumul national Oradea-Salonta. Pret de vanzare propus de proprietar:75000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
07.06.2019
Vanzari Case / vile Bihor Nojorid
Pret: 50.000 EURO An constr: 2002 Supr: 90 mp
V1909A - Propunem spre vanzare teren intravilan si casa in Les, Bihor. Terenul masoara o suprafata de 3884 mp si are un front stradal de 64 ml. Terenul dispune de curent , apa de la retea iar canalizarea va fi introdusa in curand. Casa este de tipul parter+mansarda si masoara o suprafata utila de 90 mp. Casa este construita din BCA in anul 2002. La parter aceasta este compusa din living, dormitor, bucatarie, baie si hol iar la mansarda inca 2 dormitoare. Acesta se afla la 2 minute de drumul national Oradea-Salonta. Pret de vanzare propus de proprietar:50000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
07.06.2019
Vanzari Case / vile Bihor Oradea
Pret: 107.000 EURO An constr: < 1950 Supr: 120 mp
V1886 - Propunem spre vanzare casa pe 2 nivele, la curte comuna, ultracentral, Oradea, Bihor Casa masoara suprafata utila de 120 mp si este constructie din caramida. La parter este compusa din living cu semineu, bucatarie cu iesire pe terasa, hol cu 3 spatii de depozitare si baie cu cada si geam. La mansarda este compusa din 2 dormitoare, dresing spatios, hol si baie cu cabina de dus si geam. Curtea casei masoara 200 mp si este amenajata cu pomisori ornamentali,arbusti, gratar. In curte exista un singur vecin. Casa dispune de multiple imbunatatiri: usi din lemn masiv, geamuri termopan, gresie, faianta, scarile sunt cu balustrada din fier forjat, iar fatada este izolata cu polistiren si tencuiala decorativa. Casa se vinde complet mobilata si utilata cu hota, plita pe inductie, cuptor electric, televizoare, aer conditionat etc Confortul termic al casei este asigurat cu centrala electrica. Imobilul este situat la 2 minute de Piata Unirii, Primarie, mijloace de transport in comun, scoli, gradinite. Pret de vanzare propus de proprietar: 107000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
Ia-ti o casa de 107000 € cu o rata de 427 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
07.06.2019
Vanzari Case / vile Bihor Osorhei
Pret: 40.000 EURO An constr: 2018 Supr: 217 mp
V1854 - Propunem spre vanzare casa in rosu, constructie 2018, situata in Osorhei, Bihor. Casa este construita pe un nivel cu o suprafata de 217 mp. Suprafata totala a terenului este de 600 mp. Casa se afla intr-o zona linistita. Casa are toate utilitatile trase in fata parcelei. Pret de vanzare propus de proprietar: 40 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
06.06.2019
Vanzari Case / vile Bihor Oradea
Pret: 240.000 EURO An constr: > 2010 Supr: 240 mp
V1514 - Propunem spre vanzare casa lux cu piscina, zona Magheru, Oradea, Bihor. Casa masoara 240 mp utili si este construita din caramida. Casa este compusa din 3 camere, living, bucatarie cu dinning, 2 bai si hol. Livingul este foarte spatios si luminos si este amenajat in nuante monocrome care imbina perfect tapetul negru-gri de lux Versace si vopseaua decorativa in nuante de gri deschis. In living exista un semineu care functioneaza pe baza de bioetanol. Livingul este mobilat cu vitrine din lemn masiv si un coltar din piele naturala. Cele 2 dormitoare ale casei au geamuri la strada. Dormitoarele dispun de parchet triplustratificat de calitate austriaca, iar tapetul este din colectia Roberto Cavalli. Dormitorul matrimonial dispune de un dressing spatios, care este amenajat cu mobilier pentru toate tipurile de imbracaminte, incaltaminte si accesorii. Bucataria casei dispune de mobilier din MDF formatizat si este utilata cu plita pe inductie, cuptor electric, cuptor cu microunde, frigider dublu Samsung, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, etc. Casa are 2 bai: prima baie foarte spatioasa dotata cu cada, bideu, 2 chiuvete si obiecte sanitare de calitate italiana, iar cea de-a doua baie este prevazuta cu cabina de dus cu hidromasaj si gresie din granit. Casa a fost amenajata si finjisata cu materiale de cea mai inalta calitate, gresie portelanata, geamuri termopan cu 7 camere si 4 sticle, iar toate candelabrele sunt din cristal. Confortul termic al casei este asigurat de la termoficarea orasului si dispune de incalzire prin pardoseala. Subsolul casei masoara suprafata de 60 mp si are 2 geamuri orientate spre curte. Casa dispune de inca un corp de cladire de 80 mp, folosit in prezent ca si spatiu de depozitare. Deasupra acestui spatiu exista amenajata o terasa de 80 mp care este acoperita in proportie de 50%. Un podet face legatura dintre aceasta terasa si cea de-a doua terasa, care masoara 90 mp. Pretul de vanzare propus de proprietar: 240 000 €
05.06.2019
Vanzari Case / vile Bihor Gepiu
Pret: 99.000 EURO An constr: 2001 - 2010 Supr: 215 mp
V1407C - Oferim in exclusivitate spre vanzare casa in Les, Bihor. Casa este situata intr-o zona foarte placuta si linistita din apropierea soselei principale DN79. Casa este de tip : parter + mansarda. Casa are suprafata construita de 215 mp. Suprafata totala a terenului este de 1439 mp iar langa se regaseste o constructie casa anexa mai veche. La parter casa cuprinde hol acces, un living spatios si luminos, bucatarie cu camara,2 dormitoare, baie, garaj si o terasa exterioara mare de vara. Curtea este frumosa cu pomi fructiferi. Etajul este format din hol cu o priveliste superba, 2 dormitoare si o baie. Casa este izolata in exterior si are finisaje de calitate. Casa se vinde mobilata si utilata. Curtea are acces auto Incalzirea casei se face cu centrala proprie pe lemn cu ardere inversa. Pret de vanzare propus de proprietar: 99 000 euro, usor negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
05.06.2019
Vanzari Case / vile Bihor Ciumeghiu
Pret: 85.000 EURO An constr: 2001 - 2010 Supr: 140 mp
V1920 - Oferim spre vanzare casa particulara plan parter si depozit de vanzare in Ciumeghiu, Bihor. Casa si depozitul sunt situate pe un teren de 2300 mp cu dublu front stradal, acestea situandu-se la soseaua principala. Suprafata utila a casei este de 140 mp fiind imaprtita astfel: bucatarie open space cu livingul si un hol, 2 camere, o baie si o camera tehnica. Depozitul este pe doua nivele astfel suprafata utila a acestuia pe plan parter este de 220 mp iar la mansarda are suprafa utila de 100 mp. Inaltimea depozitului pana la prima grinda este de 3 m iar pe mijloc de 5 m. Depozitul poate fi folosit ca spatiu de depozitare sau poate fi transformat in spatiu de productie. Confortul termic al proprietatii este dat de o centrala pe lemne. Proprietatea are put forat pentru apa. In curte regasim o oaza de relaxare langa un lac artificial cu nuferi. De asemnea daca va place gradinaritul proprietatea are 300 mp de gradina. Pret de vanzare propus de proprietar: 85 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
05.06.2019
Vanzari Case / vile Bihor Oradea
Pret: 215.000 EURO An constr: < 1950 Supr: 268 mp
V1907 - Propunem spre vanzare casa situata central, Oradea, Bihor. Suprafata construita a casei este de 268 mp iar suprafata utila este 215 mp si este compusa din 6 camere foarte spatioase, o baie mare, 2 grupuri sanitare, bucatarie, 2 holuri, terasa. Cota parte de teren a casei este 436 mp, iar curtea are intrare comuna. Casa are geamurile la strada , incaperile sunt foarte spatioase, iar podul este inalt de 3,5 m si se poate mansarda. Aceasta are acces auto si posibilitate de parcare in curte. Confortul termic este asigurat de la termoficarea orasului, cu punct termic primar de la CET. Casa dispune de 30 mp de pivinita, cu sistem boltit din caramida. Fatada casei este reconditionata, este in stil eclectic protejat cu o valoare istorica si arhitecturala, deasemenea si poarta de intrare este noua , din lemn masiv cu elemente de decor. Casa este situata central la 1 min de pietonala este pretabila atat pentru locuinta dar si pentru cabinet notarial, de avocatura, clinica medicala, restaurant, gradinita particulara, etc. Pret de vanzare propus de proprietar: 215000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!

  •  Pagina 1 din 4 


Localitati

Pret

An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Adauga proiectul tau |