IMOBILIARE
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale
Revista
Aplicatie de mobil

Vanzari Garsoniere SibiuAnunturi: 8  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
27.05.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Sibiu
Pret: 14.500 EURO An constr: 2013 Supr: 2410 mp Confort II semidecomandat
Dezvoltator imobiliar ofer spre vanzare apartament cu o camera in stadiul de gris avansat la pret imbatabil de 14.500 euro. Apartamentul este situat in cel mai inalt bloc din Sibiu cu 18 etaje, intr-o zona rezidentiala de renume cu acces facil la marile magazine si centre comerciale precum si la bulevardul Mihai Viteazu.
» phone [vezi telefon] Ansamblul Mihai Viteazu

03.03.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Sibiu
Pret: 26.000 EURO An constr: 1991 - 2000 Supr: 36 mp Confort I decomandat
Vand apartament compus din 1 camera mare decomandata, bucatarie, hol, baie , etaj 2, boxa 10mp, suprafata utila 36 mp, dotat cu centrala termica, parchet, gresie, faianta. Zona Compa.Pret 26.000 euro.
20.02.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Sibiu
Pret: 29.100 EURO An constr: 2014 Supr: 40 mp Confort I semidecomandat
S.C. ALMA Grup vinde Garsoniera de Lux la 39 mp finisata la cheie. Blocul este finalizat, apartamentul este INTABULAT. Garsoniera este la etajul 2. Apartamentul nu a fost locuit niciodata. Se poate cumpara prin Prima Casa. Ideal pentru chirie. Rata la Prima Casa este de 600 ron, chiria este de 700 ron. Zona foarte cautata si apreciata pentru chiriasi. Afacere buna. Camera 21 mp; bucatarie 6 mp; baie 5 mp; terasa 7.33 mp. Bucataria este separata de camer?, balcon spatios accesibil atat din bucatarie cat si din camera. Daca dispuneti de mai putini bani, va oferim garsoniere in lucru la preturi mai avantajoase. Accesati www.apartamente-alma-sibiu.ro si vedeti oferta de garsoniere mai ieftine, in lucru. Modalitati de plata: Acceptam PRIMA CASA sau orice fel de credit bancar. Oferim consultanta si sprijin in relatia cu banca. Durata medie pentru aprobarea unui dosar este de 30 zile.Totusi, in conditiile in care banca va respinge dosarul pentru credit, va inapoiem intregul avans platit. Locul de parcare este inclus in pret, nu se percepe alta taxa pentru parcare. Locatie: Turnisor, cartierul rezidential ALMA.( str. Frunzei / Ogorului ) Cartierul nostru va ofera o serie de avantaje: -infrastructura asfaltata -parcaje asfaltate -loc de joaca pentru copii - gradinita in cartier - 2 magazine alimentare in cartier - statie de autobuz cu trafic din 15 in 15 min -spatii verzi -distanta generoasa intre blocuri - la doar 3 minute de mers pe jos exista un important nod comercial :Profi, TransAgape si alte 5 magazine. Va asteptam cu drag sa vizitati noul proiect Alma Grup pe strada Frunzei sau pe site-ul www.apartamente-alma-sibiu.ro Experienta ne recomanda!
» phone [vezi telefon] S.C. ALMA GRUP S.R.L.

02.02.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Medias
Pret: 0 EURO
VÂND GARSONIER? IN INTERIORUL UNEI CASE ORA? MEDIA?, STR. TRANSILVANIEI NR. 2A, CENTRAL, •CAMERA 24MP, BUC?T?RIE 16MP, BAIE 9MP, PIVNI??. ( ID anunt: 5296629 )
24.01.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Sibiu
Pret: 26.900 EURO An constr: 2015 Supr: 48 mp Confort I decomandat
In calitate de dezvoltator imobiliar, Alma Grup anunta inceperea noului proiect de apartamente pe anul 2015. Anuntam ,la inceput de drum, un pret scazut cu 100 euro/mp. Astfel, in ianuarie si februarie va oferim : 1.Garsoniere decomandate 36 mp 21.300E; 2.Garsoniere decomandate 42.14 mp 21.700E; 3.Garsoniere decomandate 47.5 mp 26.900 E; Bucataria este separata de living. Accesul in fiecare incapere se face din holul apartamentului. Toata zidaria este din caramida, inclusiv cea interioara.Termopane in 5 camere, pereti exteriori de 30 cm cu izolatie de 10 cm, instalatie electrica cu cablaj din cupru,instalatie proprie de incalzire cu centrala termica moderna dotata cu legaturi la calorifere efectuate prin distribuitor. Contor propriu de apa, gaz, curent. Cat consumi, atat platesti. AlmaGrup, pe departe cele mai calitative, spatioase si frumoase garsoniere din oras.Si acum, la cel mai mic pret. Oferta valabila in lunile ianuarie februarie 2015. Mentionam faptul ca dispunem si de modele de garsoniere deja intabulate si libere: 40 mp utili finisati la cheie la 29.100 Euro. Locatie:Turnisor, cartierul rezidential ALMA. (str. Frunzei/Ogorului) Alma Grup inseamna mai mult decat experienta si calitate.Oferim siguranta si confort pentru familia ta construind cu pasiune si devotament. Dupa finalizarea cu succes a peste 600 de apartamente continuam impreuna... Alma Grup, victoria calitatii in fata cantitatii. Va asteptam cu drag sa ne vizitati in cartierul Alma de pe strada Frunzei sau pe www.apartamente-alma-sibiu.ro
» phone [vezi telefon] S.C. ALMA GRUP S.R.L.

24.01.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Sibiu
Pret: 21.300 EURO An constr: 2015 Supr: 36 mp decomandat
In calitate de dezvoltator imobiliar, Alma Grup anunta inceperea noului proiect de apartamente pe anul 2015. Anuntam ,la inceput de drum, un pret scazut cu 100 euro/mp. Astfel, in ianuarie si februarie va oferim : 1.Garsoniere decomandate 36 mp 21.300E; 2.Garsoniere decomandate 42.14 mp 21.700E; 3.Apartamente 2 camere decomandate 55 mp - 32.300E; 4.Apartamente 3 camere decomandate 92 mp - 53.900E; Bucataria este separata de living. Accesul in fiecare incapere se face din holul apartamentului. Toata zidaria este din caramida, inclusiv cea interioara.Termopane in 5 camere, pereti exteriori de 30 cm cu izolatie de 10 cm, instalatie electrica cu cablaj din cupru,instalatie proprie de incalzire cu centrala termica moderna dotata cu legaturi la calorifere efectuate prin distribuitor. Contor propriu de apa, gaz, curent. Cat consumi, atat platesti. AlmaGrup, pe departe cele mai calitative, spatioase si frumoase garsoniere din oras.Si acum, la cel mai mic pret. Oferta valabila in lunile ianuarie februarie 2015. Mentionam faptul ca dispunem si de modele de garsoniere deja intabulate si libere: 40 mp utili finisati la cheie la 29.100 Euro. Locatie:Turnisor, cartierul rezidential ALMA. (str. Frunzei/Ogorului) Alma Grup inseamna mai mult decat experienta si calitate.Oferim siguranta si confort pentru familia ta construind cu pasiune si devotament. Dupa finalizarea cu succes a peste 600 de apartamente continuam impreuna... Alma Grup, victoria calitatii in fata cantitatii. Va asteptam cu drag sa ne vizitati in cartierul Alma de pe strada Frunzei sau pe www.apartamente-alma-sibiu.ro
» phone [vezi telefon] S.C. ALMA GRUP S.R.L.

11.12.2014
Vanzari Garsoniere Sibiu Sibiu
Pret: 28.000 EURO An constr: 2014 Supr: 46 mp Confort I decomandat CE clasa A
Alma Grup , dezvoltari imobiliare anunta public : Lichidare de stocuri!! Toate APARTAMENTELE DE 1 CAMERA LUX 46 mp utili, din blocul cu Nr 13, de la parter se vand acum la doar 28.000 Euro. Oferta valabila in limita stocului disponibil. Pret vechi 31.460 Euro. Pret nou :28.000 Euro. Aceste apartamente sunt compartimentate astfel: dormitor, living, bucatarie separata, baie sio balcon. Apartamentele sunt intabulate si se pot cumpara prin Prima Casa. Pretul este acelasi si prin Prima Casa. Locul de parcare este inclus in pret, nu se percepe alta taxa pentru parcare. Cartierul nostru va ofera o serie de avantaje: -infrastructura asfaltata -parcaje asfaltate -loc de joaca pentru copii - gradinita in cartier - 2 magazine alimentare in cartier - statie de autobuz cu trafic din 15 in 15 min -spatii verzi -distanta generoasa intre blocuri - la doar 3 minute de mers pe jos exista un important nod comercial :Profi, TransAgape si alte 5 magazine. Locatie: Turnisor, cartierul rezidential ALMA.( str. Frunzei / Ogorului ) Va asteptam cu drag sa vizitati noul proiect Alma Grup pe strada Frunzei sau pe site-ul Experienta ne recomanda! Alma Grup: Victoria calitatii in fata cantitatii.
» phone [vezi telefon] S.C. ALMA GRUP S.R.L.

11.12.2014
Vanzari Garsoniere Sibiu Sibiu
Pret: 29.100 EURO An constr: 2014 Supr: 40 mp Confort lux decomandat CE clasa A
Constructor vand: 1.Gars de lux la cheie ETAJUL 1 - in cel mai frumos cartier din oras 40 mp utili 29100 - INTABULAT FINISAJ LA CHEIE- Bucataria este separata de camer?, balcon spatios accesibil atat din bucatarie cat si din camera. Modalitati de plata: Acceptam PRIMA CASA sau orice fel de credit bancar. Oferim consultanta si sprijin in relatia cu banca. Durata medie pentru aprobarea unui dosar este de 30 zile.Totusi, in conditiile in care banca va respinge dosarul pentru credit, va inapoiem intregul avans platit. Locul de parcare este inclus in pret, nu se percepe alta taxa pentru parcare. Cartierul nostru va ofera o serie de avantaje: -infrastructura asfaltata -parcaje asfaltate -loc de joaca pentru copii - gradinita in cartier - 2 magazine alimentare in cartier - statie de autobuz cu trafic din 15 in 15 min -spatii verzi -distanta generoasa intre blocuri - la doar 3 minute de mers pe jos exista un important nod comercial :Profi, TransAgape si alte 5 magazine. Locatie: Turnisor, cartierul rezidential ALMA.( str. Frunzei / Ogorului ) Va asteptam cu drag sa vizitati noul proiect Alma Grup pe strada Frunzei Experienta ne recomanda!
» phone [vezi telefon] S.C. ALMA GRUP S.R.L.


  •  Pagina 1 din 1 


Multumim pentru comentariu. Acesta a fost trimis la operatori pentru aprobare.

Localitati

Pret

Confort

Tip apartament


An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2015  |  Contact | Adauga proiectul tau | Promovare pe site + revista