IMOBILIARE
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale
Revista
Aplicatie de mobil

Vanzari Garsoniere SibiuAnunturi: 23  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 2 
31.08.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Ocna Sibiului
Pret: 19.000 EURO An constr: 2014 Supr: 27 mp Confort I decomandat
Cumpara apartamente cu 1 sau 2 camere, comision 0%, in imobil constructie noua, intabulat, in localitatea Ocna Sibiului, vis-a-vis de Strand. Apartamentele cu 1 camera, in suprafata de 27 mp, sunt compuse din: living cu bucatarie, dormitor si baie; iar apartamentele cu 2 camere, in suprafata de 38 mp, sunt dispune pe doua nivele astfel: living cu bucatarie, baie si logie la primul nivel, dormitor la al doilea nivel. Apartamentele se vand la stadiul de gri, la preturi incepand de la 19000 euro. Posibilitate de achizionare apartamente la cheie.
31.08.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Ocna Sibiului
Pret: 0 EURO An constr: 2014 Supr: 27 mp Confort I decomandat
De vanzare! Apartamente cu 1 si 2 camere, situate in imobil constructie nou, intabulat, in localitatea Ocna Sibiului. Pozitie buna! Ideal pentru investitie! Pentru detalii contactati-ne telefonic, ocnaresidence.ro
29.08.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Ocna Sibiului
Pret: 0 EURO An constr: 2014 Supr: 27 mp Confort I decomandat
Comision 0% de la cumparator! Oasis Group, dezvoltator al proiectului, ofera spre vanzare garsoniere ( in suprafata utila de 27 mp) si apartamente cu 2 camere ( in suprafata utila de 38 mp), in imobil constructie noua, intabulat, in localitatea Ocna Sibiului. Imobilul este situat in zona Ultracentrala, vis-a-vis de Strand si in apropierea Lacurilor Naturale Sarate. Pretabil pentru investitie! Baza de tratament a Complexului Balnear este deschisa pe toata perioada anului! Preturi incepand de la 19000 euro! Pentru detalii contactati-ne telefonic.
27.08.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Ocna Sibiului
Pret: 0 EURO An constr: > 2010 Supr: 27 mp Confort I decomandat
Direct de la dezvoltator! Apartamente cu 1 camere, situate la etajul 1 si 2, in imobil constructie noua, intabulat, in localitatea Ocna Sibiului.
26.08.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Ocna Sibiului
Pret: 0 EURO An constr: 2014 Supr: 27 mp Confort I decomandat
Ai economisit niste bani si vrei sa ii investesti? E momentul ideal sa cumperi garsoniera (in suprafata utila de 27 mp) sau apartament (in suprafata utila de 38 mp), in imobil constructie noua, in statiunea Ocna Sibiului, supranumita si Litoralul Ardealului. Imobilul este situat pe str. Garii, nr 4, vis-a-vis de Strand si la cateva minute de Lacurile Naturale Sarate. E momentul ideal pentru investitie. De ce? Pentru ca s-a deschis sezonul si sunt multi turisti care au nevoie de cazare. Exista posibilitate de inchiriere pe perioda lunga sau pe perioda scurta. Nu ai timp sa te ocupi de inchiriere? Mai exista posibilitatea de administrare/inchiriere locuinta printr-o societate comerciala specializata in inchirieri pe perioada lunga/scurta, de asemenea, poti opta si pentru servciul de curatenie/ intretinere locuinta. Mergi la o plimbare la Ocna Sibiului sa te convingi! Cu aceasta ocazie o sa vezi si imobilul!
25.08.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Ocna Sibiului
Pret: 0 EURO An constr: 2014 Supr: 27 mp Confort I decomandat
Comision 0% de la cumparator! Oasis Group, dezvoltator al proiectului, ofera spre vanzare garsoniere ( in suprafata utila de 27 mp) si apartamente cu 2 camere ( in suprafata utila de 38 mp), in imobil constructie noua, intabulat, in localitatea Ocna Sibiului. Imobilul este situat in zona Ultracentrala, vis-a-vis de Strand si in apropierea Lacurilor Naturale Sarate. Pretabil pentru investitie! Baza de tratament a Complexului Balnear este deschisa pe toata perioada anului! Preturi incepand de la 19000 euro!
24.08.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Ocna Sibiului
Pret: 0 EURO An constr: > 2010 Supr: 27 mp Confort I decomandat
Cumpara acum direct de la dezvoltator garsoniere ( in suprafata utila de 27 mp) si apartamente cu 2 camere tip Penthouse ( in suprafata utila de 38 mp) situate intr-un imobil constructie noua, cu regim de inaltime P + 2E + M, in localitatea Ocna Sibiului. Imobilul este pozitionat vis-à-vis de Strand si in imediata apropiere a Lacurilor Naturale Sarate si a Garii. Datorita pozitiei, garsonierele si apartamentele sunt ideale pentru investitie, de ex. inchiriere pe perioada scurta sau perioada lunga. Preturi incepand de la 19000 euro.
23.08.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Sibiu
Pret: 21.000 EURO
SINAIA VAND GARSONIERA CONFORT I, ETAJ 2 DIN 4, SITUATA PE MIJLOC. UTILATA, CENTRALA PE GAZE, CU INSTALATIE DIN CUPRU. ADRESA : STR. BADEA CARTAN NR. 8, SIBIU ( ID anunt: 5639702 )
20.08.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Ocna Sibiului
Pret: 0 EURO An constr: 2014 Supr: 27 mp Confort I decomandat
Statiunea Ocna Sibiului, supranumita si Litoralul Ardealului, iti da sansa sa-ti recuperezi banii investiti, doar daca te gandesti sa cumperi o locuinta noua, finisata cu materiale de calitate, vis-à-vis de Strand si foarte aproape de Lacurile Naturale Sarate si de Gara. Iti oferim garsoniere ( in suprafata construita de 34 mp si suprafata utila de 27 mp) situate la etajul 1 si 2, si apartamente 2 camere, tip Penthouse (in suprafata construita de 48 mp si suprafata utila de 38 mp) situate la etajul 3 si amplasate in imobil constructie noua, intabulat. Imobilul este izolat exterior si detine geamuri termopan. La parterul imobilului se gasesc spatii comerciale in suprafata utila de 22 mp + terasa de 5 mp. Spatiile dispun de centrala termica proprie, geamuri si usi termopan, vitrina la strada. Inca nu stii in ce sa investesti? Poti inchiria locuinta achizitionata pe perioada scurta sau pe o perioada lunga sau poti deschide o cafenea, un coafor, o farmacie sau chiar un magazin naturist; nu prea se gasesc in Ocna Sibiului . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic. Site-ul oficial al proiectului: ocnaresidence.ro
19.08.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Ocna Sibiului
Pret: 0 EURO An constr: 2014 Supr: 27 mp Confort I decomandat
De vanzare garsoniere constructie noua, in suprafata uitila de 27 mp, in localitatea Ocna Sibiului. Ideale pentru investitie!
17.08.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Ocna Sibiului
Pret: 19.000 EURO An constr: 2014 Supr: 27 mp Confort I decomandat
DIRECT DE LA DEZVOLTATOR! Apartamente cu 1 camera, in suprafata utila de 27 mp, situate la parter, etajul 1 si etajul 2 si compuse din: camera, bucatarie, baie si logie. Preturi incepand de la 19000 euro! Pentru detalii contactati-ne telefonic.
14.08.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Sibiu
Pret: 22.000 EURO An constr: 2015 Supr: 37 mp Confort I decomandat CE clasa A
O campanie Alma Grup, dezvoltari imobiliare. Sibiu, cartier Turnisor,str.Frunzei. Vrei să începi o nouă viaţă? Te gândești să cumperi o garsonieră? Te sfătuim să alegi valoare, siguranţă și garanţii, NU preţul cel mai mic. Dacă valoarea garsonierei te interesează mai mult decât bucuria de-o clipă a preţului mic, te felicităm. Astăzi, după ce am construit sute de apartamente pentru sibieni, suntem mai buni decât acum 8 ani. Vă invităm cu drag, să apreciaţi noile noastre modele de garsoniere: Suprafaţă utilă model B:31.5 mp + terasă de 10.64 mp. Preţ:22.000€. Suprafaţă utilă model A:30.5 mp + terasă de 6.2 mp. Preţ:20.500€. Doar la noi aveţi toate acestea: Garantia returnarii banilor, in caz de nemultumire! Garantia returnarii banilor în cazul in care banca nu iti acorda creditul! Garantia pretului unitar! Garantia ca veti avea cel putin un loc de parcare inclus în pret! Garantia calitatii confirmata de mii de sibieni, care locuiesc deja la noi. Garantia drumurilor asfaltate din prima zi! Garantia construirii din fonduri proprii. Cinci ANI GARANTIE PENTRU TOATE LUCRARILE Atenţie: aceste preţuri sunt valabile doar în perioada iulie - august 2015. Pentru a bloca preţul se va plăti o rezervare de 1000€ și restul la final. Oferta este limitată la stocul disponibil de 6 garsoniere. ( la data de 23.07.2015 ) Dacă banca vă respinge dosarul, compania vă returnează banii. Primiţi GRATIS câte un loc de parcare amenajat pentru fiecare apartament. Primţi cele mai extinse garanţii de pe piaţă! În cartier există: două alimentare, o farmacie, un aprozar, salon de cosmetică, 2 cabinete stomatologice, gradiniţă privată ( grădiniţa de stat este la 5 minute de mers pe jos ), cabinet de medicină generală, parc de joacă pentru copii, spaţii verzi și staţie de autobuz la doar 2 minute distanţa de mers pe jos.Mai mult decât atât, strada Frunzei, care pâna acum era neasfaltata, este in curs de asfaltare. “Locuinţele noastre vor fi înt
» phone [vezi telefon] S.C. ALMA GRUP S.R.L.

14.08.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Sibiu
Pret: 20.500 EURO An constr: 2015 Supr: 36 mp Confort I decomandat CE clasa A
O campanie Alma Grup, dezvoltari imobiliare. Sibiu, cartier Turnisor,str.Frunzei. Cauţi o garsonieră in Sibiu? Banca îţi acordă credit de 20.500? Ești interesat și de calitate? Valoarea apartamentului te intereseaza mai mult decât bucuria de-o clipă a preţului mic? Atunci, citești anunţul potrivit! Suprafaţă utilă model A:30.5 mp + terasă de 6.2 mp. Preţ:20.500€. Suprafaţă utilă model B:31.5 mp + terasă de 10.64 mp. Preţ:22.000€. După construirea a peste 500 de apartamente în Sibiu, am ajuns să vă cunoaștem dorinţele.Am crescut împreună și am devenit, în timp, mai buni. Nu mai vrem să fim cei mai ieftini, am învăţat că acest lucru produce pagube mari în viitor. Noi am ales calitatea, valoarea și disciplina în toate. Dumneavoastră ce alegeţi? Aceste garsoniere împlinesc toate cerinţele clienţilor. Ele sunt rezultatul experienţei acumulate în 8 ani, si reprezintă soluţia ideală în ceea ce privește achiziţia unei garsoniere: sunt decomandate, au bucătărie mare, baie mare, se pot cumpăra prin Prima Casă la același preţ ( nici o discriminare, în funcţie de modul de plată ), au loc de parcare gratuit asigurat, balcon mare și CEL MAI IMPORTANT, preţuri corecte la cea mai înaltă calitate. Atenţie: aceste preţuri sunt valabile doar în perioada iulie - august 2015. Pentru a bloca preţul se va plăti o rezervare de 1000€ și restul la final. Oferta este limitată la stocul disponibil de 6 garsoniere. ( la data de 23.07.2015 ) Dacă banca vă respinge dosarul, compania vă returnează banii. Primiţi GRATIS câte un loc de parcare amenajat pentru fiecare apartament. Primţi cele mai extinse garanţii de pe piaţă! În cartier există: două alimentare, o farmacie, un aprozar, salon de cosmetică, 2 cabinete stomatologice, gradiniţă privată ( grădiniţa de stat este la 5 minute de mers pe jos ), cabinet de medicină generală, parc de joacă pentru copii, spaţii verzi și staţie de autobuz la doar 2 minute distanţa de mers pe jos. Vă propunem un un nou început, în cel mai apr
» phone [vezi telefon] S.C. ALMA GRUP S.R.L.

06.08.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Sibiu
Pret: 17.500 EURO An constr: 2013 Supr: 3130 mp Confort II semidecomandat
Ofer spre vanzare apartament cu o camera in stadiul de gris avansat, la pret CORECT.Apartamentul este situat in zona centrala,cu acces facil la marile magazine,centre comerciale,statie de autobuz,piata, precum si la bulevardul Mihai Viteazu.
» phone [vezi telefon] Ansamblul Mihai Viteazu

22.06.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Sibiu
Pret: 17.900 EURO An constr: 2013 Supr: 3130 mp Confort II semidecomandat
Vand apartament cu o camera in stadiul de gri avansat la pretul corect de 17.900,la achizitionarea cu banii cash. Garsoniera este situata in zona centrala, cu acces facil la marile magazine,centre comerciale, bulevardul Mihai Viteazu,foarte aproape de statia mijloacelor de transport in comun.
» phone [vezi telefon] Ansamblul Mihai Viteazu

Ia-ti o casa de 17900 € cu o rata de 66 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
22.06.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Sibiu
Pret: 35.700 EURO An constr: 2013 Supr: 7135 mp Confort II decomandat
Vand apartament spatios la pret avantajos , avand suprafata de 7135 mp, priveliste de vis spre munti Fagaras pe bulevardul Mihai Viteazu.
12.06.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Selimbar
Pret: 0 EURO
SELIMBAR SIBIU! PARTAMENTE MODERNE 1 - 2 - 3 CAMERE, COMPLET FINISATE, IN CEL MAI NOU ANSAMBLU REZIDENTIAL DIN SIBIU - AVANTGARDEN3. SUPRAFETE: 35 – 72 MP UTILI + TERASA. FINISAJE SI DOTARI DE CALITATE SUPERIOARA: GRESIE, FAIANTA, PARCHET, CENTRALA TERMICA, INSTALATII TERMICE, ELECTRICE SI SANITARE, GEAM TERMOPAN SI TAMPLARIE PVC, BAIA COMPLET UTILATA, USI IMPORT GERMANIA. BOXA DE DEPOZITARE LA DEMISOL. PARCARE OPTIONAL. SPATII VERZI GENEROASE, LOC DE JOACA PENTRU COP ( ID anunt: 5519538 )
10.06.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Sibiu
Pret: 19.900 EURO
SIBIU MIHAI VITEAZU RESIDENT VINDE CONSTRUCTOR VAND APARTAMENTE IN CEL MAI INALT BLOC DIN ROMANIA DIN ANSAMBLUL REZIDENTIAL MIHAI VITEAZU SIBIU(BLOC CU 18 ETAJE), ZONA FOARTE BUNA, CARTIER LINISTIT, PRIVELISTE PANORAMICA DE VIS. ( ID anunt: 5517522 )
09.06.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Sibiu
Pret: 17.900 EURO An constr: 2014 Supr: 82 mp Confort II decomandat
Garsoniera la un pret avantajos , situat intr-o zona centrala din Sibiu si anume pe Bulevardul Mihai Viteazu , pentru alte detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0741.307.517
01.06.2015
Vanzari Garsoniere Sibiu Sibiu
Pret: 14.500 EURO
DEZVOLTATOR IMOBILIAR OFER SPRE VANZARE APARTAMENT CU O CAMERA IN STADIUL DE GRIS AVANSAT LA PRET IMBATABIL DE . APARTAMENTUL ESTE SITUAT IN CEL MAI INALT BLOC DIN SIBIU CU 18 ETAJE, INTR-O ZONA REZIDENTIALA DE RENUME CU ACCES FACIL LA MARILE MAGAZINE SI CENTRE COMERCIALE PRECUM SI LA BULEVARDUL MIHAI VITEAZU ( ID anunt: 5500642 )

  •  Pagina 1 din 2 


Localitati

Pret

Confort

Tip apartament


An constructie

Suprafata

Cautare avansata
 
imobiliare.net © 2004 - 2015  |  Contact | Adauga proiectul tau | Promovare pe site + revista