IMOBILIARE
Proiecte rezidentiale
Stiri Imobiliare
Statistici Imobiliare
Notariate
Revista Imobiliare.NET

Vanzari Spatii Comerciale BacauAnunturi: 15  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
04.12.2014
Vanzari Spatii comerciale Bacau Onesti
Pret: 80.000 EURO Supr: 120 mp
Onesti - Central (MAL) - vand spatiu prin destinatie 120 mp,compartimentat (3 camere + grup sanitar+ hol),expunere vitrata 7 ml catre sosea,,dublu acces frontal ptr clienti + acces spate ptr aprovizionare,centrala termica proprie,aer conditionat,toate imbunatatirile (gresie,faianta,termopan) pretabil orice activitate comerciala sau office,80 mii EU usor negociabil !
01.12.2014
Vanzari Spatii comerciale Bacau Onesti
Pret: 30.000 EURO Supr: 13 mp
Onesti - Central (Republicii) - vand cabinet 13,30 mp,etaj 1 in cladire cu destinatie activitati medicale,- hol,grup sanitar,laborator 2 locuri,vestiar - la comun,optimizat momentan pentru stomatologie (necesita kit operator inlocuit),contor curent separat,incalzire centrala,apa curenta,teren aferent proprietate 110 mp cu deschidere comuna la sosea (posibilitate privatizare cu activitati adiacente),30 mii EU foarte usor negociabl !
13.11.2014
Vanzari Spatii comerciale Bacau Moinesti
Pret: 55.000 EURO Supr: 78 mp
DESCRIERE: Desi este situat la parterul unui bloc de locuinte,spatiul a fost conceput ca spatiu cu destinatie comerciala.Spatiul comercial ocupa o suprafata de 78 m.p..Spatiul comercial este alcatuit din doua sali destinate prezentarii si comercializarii produselor,magazie si grup sanitar.Vitrinele (cu lungimea de 5 metri),ferestrele,usa exterioara si usile interioare sunt termoizolante,confectionate cu geamuri termopan montate in rame din p.v.c..Usa exterioara si ferestrele sunt protejate cu gratii metalice.Intreaga suprafata a spatiului comercial este pavata cu gresie portelanata.Peretii grupului sanitar sunt placati cu faianta.Tavanul spatiului comercial este izolat termic cu placi din rigips,fixate pe un cadru metalic (tavan casetat).Noua instalatie electrica are conductorii din cupru.Obiectele si instalatiile sanitare originale au fost inlocuite.Incalzirea spatiului comercial si apa calda sunt asigurate de centrala termica proprie,marca Arctic,alimentata cu gaze naturale.Instalatia termica are caloriferele din tabla de otel si circuitele din pexal.Termostatul digital contribuie la mentinerea unei temperaturi constante in intreg spatiul comercial.Detectorul,instalat in vecinatatea centralei termice,semnalizeaza eventualele scurgeri din conductele de alimentare cu gaze naturale. AVANTAJE: Spatiul comercial este situat in zona centrala a municipiului Moinesti,pe strada Tudor Vladimirescu,una dintre principalele strazi ale orasului,o zona cu un trafic auto si pietonal intens.Blocul a fost construit in ultimii ani ai deceniului al noulea al secolului trecut.Spatiul comercial poate fi racordat la retelele de telefonie fixa,internet si televiziune prin cablu.In fata spatiului comercial sunt amenajate locuri pentru parcarea automobilelor.Proprietarul accepta varianta inchirierii spatiului comercial. INFORMATII: Adresa postala: loc.Moinesti,str.Tudor Vladimirescu,num.B 2.Numele proprietarului: Sergiu P..Numar de telefon: 0762.607.135.
04.11.2014
Vanzari Spatii comerciale Bacau Bacau
Pret: 330.000 EURO
VAND FABRICA DE CARAMIDA - BACAU LINIE DE PRODUCTIE CARAMIDA - INSTALATIE ORIGINALA MARCA BROUILLER MMH4P, COMPLET ECHIPATA, IN STARE DE FUNCTIONARE, PRODUCTIVA, MADE IN FRANCE, PRESIUNE DE LUCRU - 90 ATM., DESERVITA DE O STATIE BETOANE, MALAXOR, CU SILOZ DE CIMENT, DOUA UTILAJE (MOTOSTIVUITOR SI WOLA), O INSTALATIE DE AER SUB PRESIUNE (7 LA 10 ATM.) CU DOUA COMPRESOARE ACTIONATE DE MOTOARE ELECTRICE, PUTERE INSTALATA DE 300 W (380 V) ( ID anunt: 5167488 )
19.10.2014
Vanzari Spatii comerciale Bacau Bacau
Pret: 16.000 EURO
VAND URGENT! HALA MARE DE PRODUCTIE 78MP PLUS TEREN AFERENT 170MP, MOMENTAN FARA UTILITATI DAR CU POSIBILITATEA DE CONECTARE. SPATIUL ESTE SITUATE IN ORASUL BACAU, JUDETUL BACAU, STRADA BICAZ NR. 124. ( ID anunt: 5138272 )
19.10.2014
Vanzari Spatii comerciale Bacau Onesti
Pret: 29.000 EURO Supr: 52 mp
Onesti - Central (Republicii) - vand spatiu 52 mp ,compartimentat,grup sanitar,centrala termica proprie,toate imbunatatirile (gresie,faianta,termopan),pretabil activitati office sau comerciale,29 mii EU foarte usor negociabil !
19.10.2014
Vanzari Spatii comerciale Bacau Onesti
Pret: 40.000 EURO Supr: 40 mp
Onesti - Central (Moldova) - vand spatiu prin destinatie 40 mp.compartimentat in doua incaperi,grup sanitar,dublu acces (clienti + aprovizionare),centrala termica proprie,expunere vitrata pe doua laturi,pretabil orice activitate comerciala sau office,zona cu trafic auto si pietonal intens,40 mii EU !
03.09.2014
Vanzari Spatii comerciale Bacau Onesti
Pret: 38.000 EURO Supr: 100 mp
Onesti - Zona de Jos - vand spatiu 100 mp,compartimentat,2 grupuri sanitare,centrala termica ,aer conditionat,expunere vitrata 5 ml,toate imbunatatirile,pretabil orice activitate office sau comerciala,38 mii EU !
31.08.2014
Vanzari Spatii comerciale Bacau Onesti
Pret: 150.000 EURO Supr: 508 mp
DESCRIERE: Cladirea de birouri (I) este o cladire cu parter si etaj (P+1) construita din caramizi,avand fundatia si structura de rezistenta din beton armat.Invelitoarea acoperisului este realizata din tigle ceramice.Cladirea are o amprenta la sol de 254 m.p. si o suprafata totala de 508 m.p..Spatiul parterului este ocupat de 9 birouri,un grup sanitar dublu,casa scarii interioare si doua holuri.O scara interioara face legatura intre holul parterului si holul etajului.La etaj sunt amenajate 9 birouri,2 cabinete directoriale,doua grupuri sanitare duble,casa scarii interioare si holul.Ferestrele au geamuri din sticla obisnuita,fixate in rame din lemn.Birourile de la parter si holurile parterului sunt pavate cu mozaic venetian.Birourile de la etaj au parchet din lemn de fag.Holul etajului este pavat cu placi din marmura.Scara interioara are treptele placate cu marmura si balustrada din lemn.Gruprurile sanitare sunt pavate cu gresie.Jumatatea inferioara a peretilor holurilor este izolata cu lambriuri din p.v.c.,in cazul parterului,si cu lambriuri din lemn,in cazul scarii interioare si al etajului.Peretii grupurilor sanitare sunt placati cu faianta.Unul dintre birourile de la parter,avand destinatia de casierie,are gratii metalice la usa si la ferestre.Cladirea este dotata cu o centrala telefonica proprie.Anexa (II) este o cladire cu parter,fara etaj,construita din caramizi,avand fundatia si structura de rezistenta din beton armat.Invelitoarea acoperisului este realizata din tigle ceramice.In cladirea anexa se gasesc birourile serviciilor de paza,protocol si relatii cu publicul.Birourile ambelor cladiri sunt mobilate.Cele doua cladiri sunt racordate la reteaua de canalizare a orasului si la retelele de alimentare cu apa potabila si energie electrica.Este posibila racordarea la reteaua de alimentare cu gaze naturale.Terenul aferent (III) ocupa o suprafata de 4.000 m.p.. INFORMATII: Adresa postala: loc.Onesti,str.Avantului,num.15.Numele proprietarului: Luigi I..
28.08.2014
Vanzari Spatii comerciale Bacau Onesti
Pret: 18.000 EURO Supr: 66 mp
Onesti - Zona de Sus - vand spatiu P + E prin destinatie 66 mp (2 X 33 mp),grup sanitar pe fiecare nivel ,imbunatatiri,pretabil activitati comerciale sau office,18 mii EU !
18.08.2014
Vanzari Spatii comerciale Bacau Bacau
Pret: 75.000 EURO Supr: 100 mp
Ofer spre vanzare Spatiu commercial, Zona Mioritei, vitrina de 7.50, inaltime 3.20, suprafata totala de 100mp., detine centrala termica, parchet, constructie pe cadre, grup sanitar, stradal.(PD327) Pret 75.000 EUR (negociabil)
07.08.2014
Vanzari Spatii comerciale Bacau Bacau
Pret: 29.500 EURO Supr: 44 mp
Vand spatiu comercial, 44 mp, zona Milcov.
07.07.2014
Vanzari Spatii comerciale Bacau Bacau
Pret: 40.000 EURO Supr: 75 mp
Spatiu comercial de vanzare ideal pentru magazin alimentar, birouri, cabinet medical, salon coafura. Spatiul este amplasat pe str. Decebal 21. Pretul este negociabil.
01.07.2014
Vanzari Spatii comerciale Bacau Onesti
Pret: 57.000 EURO Supr: 118 mp
DESCRIERE: Desi este situat la parterul unui bloc de locuinte,spatiul a fost conceput ca spatiu cu destinatie comerciala.Spatiul comercial ocupa o suprafata de 118 m.p..Spatiul comercial este alcatuit din sala destinata prezentarii si comercializarii produselor (cu suprafata de 75 m.p.),magazie (cu suprafata de 21 m.p.),grup sanitar (cu acces din sala) si holul intrarii secundare.Vitrinele (cu lungimea de 7 metri) si usa principala de acces sunt termoizolante,confectionate cu geamuri termopan montate in rame din p.v.c..Usa secundara de acces este metalica.Intreaga suprafata a spatiului comercial este pavata cu gresie.Usile interioare au geamuri ornamentale,fabricate din sticla sablata,fixate in rame din lemn.Doi dintre peretii magaziei sunt placati cu faianta.Ferestrele magaziei sunt realizate cu geamuri obisnuite,prinse in rame metalice.Instalatia electrica este conceputa sa asigure alimentarea cu energie electrica cu tensiunile de 220 si 380 volti.Spatiul comercial este supravegheat cu detectoare antiincendiu si antiefractie,conectate la o centrala de alarma.Conducta de alimentare cu apa potabila este prevazuta cu apometru. AVANTAJE: Spatiul comercial este amplasat la 100 metri departare de locul in care strada Marasesti (strada ce face legatura intre poarta de nord si poarta de sud a orasului) intersecteaza bulevardul Republicii (una dintre principalele strazi ale orasului),o zona cu un trafic auro si pietonal intens.Spatiul comercial poate fi racordat la retelele de telefonie fixa,internet si televiziune prin cablu.In fata si in spatele spatiului comercial sunt amenajate locuri pentru parcarea automobilelor.Reprezentantul proprietarei accepta varianta inchirierii spatiului comercial.Spatiul comercial poate fi adaptat usor si relativ ieftin unei game largi de activitati comerciale. INFORMATII: Adresa postala: loc.Onesti,str.Marasesti,num.8.Numele proprietarei: s.c. Fancon s.r.l..Numele reprezentantului: Stefan A..Numere de telefon: 0740.364.416 si 0746.505.418.
22.06.2014
Vanzari Spatii comerciale Bacau Bacau
Pret: 250.000 EURO Supr: 600 mp
DESCRIERE: Complexul comercial este o cladire cu parter si doua etaje (P+1+2).Complexul comercial este construit din panouri metalice tip sandwich,avand fundatia din beton armat si structura de rezistenta metalica.Invelitoarea acoperisului este realizata din tigle metalice.Complexul comercial are o amprenta la sol de 200 m.p. si o suprafata totala de 600 m.p..La parter sunt amenajate barul si terasa clubului,camera centralei termice,incaperea destinata depozitarii produselor alimentare,grupul sanitar,holul intrarii secundare,casa scarii interioare si holul intrarii principale.La primul etaj se gasesc sala destinata practicarii culturismului,vestiarul,grupul sanitar,balconul acoperit (cu acces din sala) si holul scarii interioare.La etajul al doilea se gasesc sala destinata practicarii gimnasticii aerobice,vestiarul,cabinetul terapeutic,grupul sanitar,balconul acoperit (cu acces din sala) si holul scarii interioare.Grupurile sanitare de la primul si al doilea etaj au cabine pentru dus.Izolatia termica interioara a peretilor este realizata cu saltele de vata minerala si placi de rigips.Tavanele celor trei sali sunt izolate termic cu placi de rigips,fixate pe cadre metalice (tavan casetat).Parterul si primul etaj al complexului comercial si grupul sanitar de la al doilea etaj sunt pavate cu gresie.Holul,sala de la al doilea nivel al complexului comercial,vestiarul si cabinetul terapeutic au parchet laminat pentru trafic intens.Usa principala de acces,usa secundara de acces,usile de intrare in cele trei sali,usile balcoanelor si ferestrele sunt termoizolante,confectionate cu geamuri termopan montate in rame din p.v.c..Usile interioare,fabricate din lemn stratificat,au geamuri ornamentale,realizate din sicla sablata.Peretii grupurilor sanitare sunt placati cu faianta.Complexul comercial are un mini lift interior ce usureaza transportul intre etaje. INFORMATII: Adresa postala: loc.Bacau,str.Milcov,num.98.Numele proprietarei: Ileana P..Numar de telefon: 0744.782.200.
Ia-ti o casa de 250000 € cu o rata de 1327 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *

  •  Pagina 1 din 1 


Multumim pentru comentariu. Acesta a fost trimis la operatori pentru aprobare.

Localitati

Pret
An constructie

Suprafata

Cautare avansata

 
imobiliare.net © 2004 - 2014  |  Contact | Adauga proiectul tau | Promovare pe site + revista