IMOBILIARE
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale
Revista
Aplicatie de mobil

Vanzari Spatii Comerciale BacauAnunturi: 9  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
23.11.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Bacau
Pret: 150.300 EURO
ACAU, STR. CIRESOAIEI NR. 51B, JUD. BACAU. IEFTIN, SPATIU PRODUCTIE/ BIROURI, 418 MP. COD IMOBIL RSC400 ( ID anunt: 5792685 )
16.11.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Bacau
Pret: 150.300 EURO
BACAU, STR. CIRESOAIEI NR. 51B, JUD. BACAU, IEFTIN, SPATIU PRODUC- TIE/ BIROURI, 418 MP, COD IMOBIL ( ID anunt: 5781387 )
02.10.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Onesti
Pret: 115.000 EURO Supr: 508 mp
DESCRIERE: Cladirea de birouri (I) este o cladire cu parter si etaj,construita din caramizi,avand fundatia si structura de rezistenta din beton armat.Invelitoarea acoperisului este realizata din tigle ceramice.Cladirea are o amprenta la sol de 254 m.p. si o suprafata totala de 508 m.p..Spatiul parterului este ocupat de 9 birouri,un grup sanitar dublu,doua holuri si casa scarii.La etaj sunt amenajate 9 birouri,2 cabinete directoriale,doua grupuri sanitare duble,holul si casa scarii.Usa principala si usile secundare de acces sunt confectionate cu geamuri ornamentale,montate in rame din lemn.Usile interioare sunt realizate in intregime din lemn.Usile cabinetelor directoriale sunt capitonate.Ferestrele au geamuri din sticla obisnuita,fixate in rame din lemn.Birourile de la parter si holurile parterului sunt pavate cu mozaic venetian.Birourile de la etaj au parchet din lemn de fag.Holul etajului este pavat cu placi din marmura.Scara are treptele placate cu marmura si balustrada din lemn.Grupurile sanitare sunt pavate cu gresie.Jumatatea inferioara a peretilor holurilor este izolata cu lambriuri din p.v.c.,in cazul parterului,si cu lambriuri din lemn,in cazul scarii si al etajului.Peretii grupurilor sanitare sunt placati cu faianta.Unul dintre birourile de la parter are gratii metalice la usa si la ferestre.Cladirea este dotata cu o centrala telefonica proprie.Cladirea anexa (II) este construita din caramizi,avand fundatia si structura de rezistenta din beton armat.Invelitoarea acoperisului este realizata din tigle ceramice.Cele doua cladiri sunt racordate la reteaua de canalizare si la retelele de alimentare cu apa potabila si energie electrica.Este posibila racordarea la reteaua de alimentare cu gaze naturale.Terenul aferent (III) ocupa o suprafata de 4.000 m.p..Pe teren se gasesc doua garaje metalice,doua platforme betonate,un depozit pentru materiale si fundatia unei cladiri. INFORMATII: Adresa postala: loc.Onesti,str.Avantului,nmr.15.Numele proprietarului: Luigi I..
23.09.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Comanesti
Pret: 340.000 EURO Supr: 855 mp
DESCRIERE: Complexul comercial (I) este construit din caramizi obisnuite,pe o fundatie din beton.Invelitoarea acoperisului este realizata din tigle ceramice.Complexul comercial ocupa o suprafata de 655 m.p..La inceput,complexul comercial era alcatuit din sala destinata prezentarii si comercializarii marfurilor,restaurant,magazie si camerele centralelor termice.Magazia este dotata cu o camera frigorifica functionala.La subsolul complexului comercial este amenajat un beci.Complexului comercial i s-a adaugat o aripa construita din caramizi de b.c.a.,avand fundatia si structura de rezistenta din beton.Invelitoarea acoperisului este realizata din coli de tabla galvanizata.Noua aripa este alcatuita din doua sali destinate prezentarii si comercializarii marfurilor,biroul administratorului,vestiarul,grupul sanitar si holul intrarii principale.Instalatia electrica a fost conceputa sa asigure alimentarea cu energie electrica cu tensiunile de 220 volti si de 380 volti.Instalatia de aer conditionat mentine fluxul de aer proaspat la o temperatura constanta.Incalzirea complexului comercial si apa calda sunt asigurate de centrala termica proprie,alimentata cu compustibil solid.Casa (II) este o cladire cu parter si mansarda,finalizata in anul 2008.Casa este construita din caramizi de b.c.a.,in cazul parterului,si din lemn,in cazul mansardei,avand fundatia si structura de rezistenta din beton.Invelitoarea acoperisului este realizata din sindrile bituminoase.Casa ocupa o suprafata de 200 m.p..La parterul casei se gasesc living room-ul cu bar,biroul,bucataria,camera de baie si doua holuri.La mansarda sunt amenajate un living room,doua dormitoare,oficiul-bucatarie,camera de baie,holul si trei balcoane.Terenul aferent (III) ocupa o suprafata de 235 m.p.Pe terenul aferent sunt construite o piscina,o magazie pentru depozitarea combustibilului solid si un rezervor de gaz butan. INFORMATII: Adresa postala: loc.Comanesti,str.Dumbravei,nuum.44.Numele proprietarului: Preda Dorel.
15.09.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Targu Ocna
Pret: 41.000 EURO Supr: 80 mp
DESCRIERE: Spatiul comercial ocupa o suprafata de 80 m.p..Spatiul comercial este semidecomandat,alcatuit din sala destinata prezentarii si comercializarii produselor,camera birourilor,magazie,doua grupuri sanitare si holul.Usa exterioara este metalica.Podeaua salii destinate prezentarii si comercializarii produselor,a camerei birourilor,a magaziei si a holului sunt acoperite cu mocheta.Grupurile sanitare sunt pavate cu gresie.Usile interioare si ferestrele sunt termoizolante,confectionate cu geamuri termopan,montate in rame din p.v.c..Usa unuia dintre grupurile sanitare si usa magaziei,in locul geamurilor,au panouri din p.v.c..Izolatia termica interioara a peretilor este realizata cu placi de rigips.Unul dintre pereti magaziei este izolat cu lambriuri din p.v.c..Peretii grupurilor sanitare sunt placati cu faianta.Tavanele incaperilor sunt izolate termic cu placi din polistiren extrudat.Incalzirea spatiului comercial si apa calda sunt asigurate de centrala termica proprie,marca Ariston,alimentata cu gaze naturale.Instalatia termica are caloriferele din tabla de otel si circuitele din cupru.Detectorul,montat in apropierea centralei termice,semnaleaza eventualele scurgeri din conductele de alimentare cu gaze naturale. AVANTAJE: Spatiul comercial este situat in zona centrala a orasului-statiune Targu Ocna,pe strada Costache Negri,in apropierea cladirilor Colegiului Costache Negri,in vecinatatea supermagazinului Penny,o zona cu un trafic auto si pietonal intens.Blocul a fost construt in prima jumatate a deceniului 1980-1989.Spatiul comercial a fost complet renovat,modificat si imbunatatit.Spatiul comercial este conectat la retelele de telefonie fixa,internet si televiziune prin cablu.In fata si in spatele blocului sunt amenajate locuri pentru parcarea automobilelor.In pret sunt incluse proiectele de construire a unor balcoane,proiecte aprobate de Primaria orasului. INFORMATII: Adresa postala: loc.Targu Ocna,str.Costache Negri,nmr.B 6.Numele proprietarei: Dorina S..
14.09.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Onesti
Pret: 75.000 EURO Supr: 184 mp
OCAZIE - Onesti - Central - vand spatiu prin destinatie P + 1, 184 mp + terasa 60 mp,amenajat si utilat momentan pentru restaurant,grupuri sanitare pe fiecare nivel,centrala termica proprie,3 unitati aer conditionat,punct administrativ pe fiecxare nivel,expunere vitrata ,toate imbunatatirile,pretabil orice activitate,zona cu trafic pietonal , 75 MII EU usor negociabil ! !
17.07.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Sarata
Pret: 225.000 EURO
POIANA SARATA PENSIUNE TURISTICA IN ZONA MONTANA( POIANA SARATA) SITUATA LA DRUMUL EUROPEAN BACAU-BRASOV FRONT STRADAL 120 M LINIARI, TEREN CCA 10.000 MP. TERENUL ESTE COMPLET AMENAJAT, DETINE O PISCINA DESCHISA, TEREN DE TENIS DE CAMP CU NOCTURNA, PE TEREN SE AFLA UN IZVOR CU APA SARATA ( SARAMURA), SPATIU VERDE TOALETAT. CLADIREA ARE CA SUPRAFATA CONSTRUITA 500 MP( SUBSOL+ DEMISOL+PARTER+ETAJUL 1+MANSARDA), ANUL CONSTRUCTIEI 2010,CONSTRUCTIA ESTE DIN CARAMIDA, IZOLATA EXTERIOR, ACOPERIS LINDA ( ID anunt: 5577185 )
09.07.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Moinesti
Pret: 55.000 EURO Supr: 80 mp
AMPLASARE: Spatiul comercial este situat la parterul unui bloc de locuinte,amplasat in zona centrala a municipiului Moinesti,in vecinatatea locului unde strada Oituz intersecteaza strada Tudor Vladimirescu. DESCRIERE: Desi este situat la parterul unui bloc de locuinte,spatiul a fost conceput ca spatiu cu destinatie comerciala.Spatiul comercial ocupa o suprafata de 80 m.p..Spatiul comercial este alcatuit din doua sali destinate prezentarii si comercializarii produselor,magazie si grup sanitar.Vitrinele (cu lungimea de 5 metri),ferestrele,usa exterioara si usile interioare sunt termoizolante,confectionate cu geamuri termopan,montate in rame din p.v.c..Usa exterioara si ferestrele sunt protejate cu gratii metalice.Intreaga suprafata a spatiului comercial este pavata cu gresie portelanata.Peretii grupului sanitar sunt placati cu faianta.Tavanul spatiului comercial este izolat termic cu placi din rigips,fixate pe un cadru metalic.Incalzirea spatiului comercial si apa calda sunt asigurate de centrala termica proprie,marca Arctic,alimentata cu gaze naturale.Instalatia termica are calorifere din tabla de otel si circuite din pexal.Termostatul digital contribuie la mentinerea unei temperaturi constante in intreg spatiul comercial.Detectorul,instalat in vecinatatea centralei termice,semnalizeaza eventualele scurgeri din conductele de alimentare cu gaze naturale. AVANTAJE: Spatiul comercial este situat in zona centrala a municipiului Moinesti,pe strada Tudor Vladimirescu,una dintre principalele strazi ale orasului,o zona cu un trafic auto si pietonal intens.Blocul a fost construit in a doua jumatate a deceniului 1980-1989.Spatiul comercial poate fi racordat la retelele de telefonie fixa,internet si televiziune prin cablu.In fata spatiului comercial sunt amenajate locuri pentru parcarea automobilelor.Proprietarul accepta varianta inchirierii spatiului comercial. INFORMATII: Adresa postala: loc.Moinesti,str.Tudor Vladimirescu,num.B 2.Numele proprietarului: Sergiu P..
09.06.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Onesti
Pret: 230.000 EURO Supr: 140 mp
Onesti - Zona de Sus (Hotel Trotus) - vand cladire noua (2014),P + 1,80 mp amprenta la sol,140 mp suprafata utila,caramida + lemn,acoperis Lindab,izolatie interior + exterior,dublu acces (frontal ptr clienti + spate ptr aprovizionare,grupuri sanitare pe fiecare nivel,centrala termica proprie,sistem securitate,amenajata si utilata integral PREMIUM,pretabila protocol,bar sau cafenea lux,activitate comerciala,office,showroom etc,zona cu trafic auto si pietonal intens,230 mii EU usor negociabil !

  •  Pagina 1 din 1 


Localitati

Pret
An constructie
  •  < 1950 (0)
  •  1951 - 1977 (0)
  •  1978 - 1986 (0)
  •  1987 - 1990 (0)
  •  1991 - 2000 (0)
  •  2001 - 2010 (0)
  •  > 2010 (0)
  •  nespecificat (9)

Suprafata

Cautare avansata

 
imobiliare.net © 2004 - 2015  |  Contact | Adauga proiectul tau | Promovare pe site + revista