IMOBILIARE
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale
Revista
Aplicatie de mobil

Vanzari Spatii Comerciale BacauAnunturi: 20  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
30.03.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Onesti
Pret: 30.000 EURO Supr: 13 mp
Onesti - Central (Republicii) - vand cabinet 13,30 mp,etaj 1 in cladire cu destinatie activitati medicale,- hol,grup sanitar,laborator 2 locuri,vestiar - la comun,optimizat momentan pentru stomatologie (necesita kit operator inlocuit),contor curent separat,incalzire centrala,apa curenta,teren aferent proprietate 110 mp cu deschidere comuna la sosea (posibilitate privatizare cu activitati adiacente),30 mii EU foarte usor negociabl !
30.03.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Bacau
Pret: 220.000 EURO
VAND / INCHIRIEZ PROPRIETATE LA 8 KM. DE BACAU, LA ASFALT, MIJLOACE TRANSPORT, PRETABIL PRODUCTIE, DEPOZITARE ETC. COMPUSA DIN: 1. SPATIU INDUSTRIAL - CCA. 400 MP, CARAMIDA, INTERIOR IMBUNATATIT SI FINISAT CONFORM NORMELOR UE, SECTIE, LABORATOR, SALA MESE, GRUPURI SANITARE, DUSURI, VESTIARE, 4 SPATII DEPOZITARE, CAMERA TEHNICA, 2 PLATFORME BETONATE PT. PARCARE / DEPOZITARE EXTERIOARA DE 60 / 10 M, RESPECTIV 3 / 30 M 2. SPATII CONEXE: INCAPERE DESTINATA PAZEI, MAGAZIE DIN BETON - 12MP, CAMERA DES ( ID anunt: 5391815 )
28.03.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Garlenii De Sus
Pret: 25.000 EURO
GARLENI VAND URGENT CLADIRE SITUATA LA SOSEA DN15 IN COMUNA GARLENI, JUD BACAU. TEREN 1200 MP, SUPRAFATA LOCUIBILA 540 MP. COMPUSA DIN: PARTER = SPATIU COMERCIAL, MANSARDA = 12 CAMERE DE FOLOSIT CA LOCUINTA. ( ID anunt: 5389175 )
28.03.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Garlenii De Sus
Pret: 25.000 EURO
GARLENI VAND URGENT CLADIRE SITUATA LA SOSEA DN15 IN COMUNA GARLENI, JUD BACAU. TEREN 1200 MP, SUPRAFATA LOCUIBILA 540 MP. COMPUSA DIN: PARTER = SPATIU COMERCIAL, MANSARDA = 12 ( ID anunt: 5389174 )
17.03.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Comanesti
Pret: 340.000 EURO
COMANESTI - MINICOMPLEXUL COMERCIAL (I) ESTE O CLADIRE FARA ETAJ,CONSTRUITA DIN CARAMIZI OBISNUITE,PE O FUNDATIE DIN BETON.INVELITOAREA ACOPERISULUI ESTE REALIZATA DIN TIGLE CERAMICE.MINICOMPLEXUL COMERCIAL OCUPA O SUPRAFATA DE 655 M.P..LA INCEPUT,COMPLEXUL COMERCIAL ERA ALCATUIT DIN SALA DESTINATA PREZENTARII SI COMERCIALIZARII MARFURILOR (CU SUPRAFATA DE 50 M.P.),RESTAURANT (CU SUPRAFATA DE 150 M.P.),MAGAZIE ( ID anunt: 5370274 )
16.03.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Comanesti
Pret: 340.000 EURO Supr: 855 mp
DESCRIERE: Minicomplexul comercial (I) este o cladire construita din caramizi,pe o fundatie din beton.Invelitoarea acoperisului este realizata din tigle ceramice.Minicomplexul comercial ocupa o suprafata de 655 m.p..La inceput,complexul comercial era alcatuit din sala destinata prezentarii si comercializarii marfurilor,restaurant,magazie si camerele centralelor termice.Magazia este dotata cu o camera frigorifica functionala.La subsolul complexului comercial este amenajat un beci.Ulterior,complexului comercial i s-a adaugat o aripa construita din caramizi de b.c.a.,avand fundatia si structura de rezistenta din beton.Invelitoarea acoperisului este realizata din coli de tabla galvanizata.Noua aripa este alcatuita din doua sali destinate prezentarii si comercializarii marfurilor,biroul administratorului,vestiarul,grupul sanitar si holul intrarii principale.Instalatia electrica a fost conceputa sa asigure alimentarea cu energie electrica cu tensiunile de 220 volti si de 380 volti.Casa (II) este o cladire cu parter si mansarda (P+M),finalizata in anul 2008.Casa este construita din caramizi de b.c.a.,in cazul parterului,si din lemn,in cazul mansardei,avand fundatia si structura de rezistenta din beton.Invelitoarea acoperisului este realizata din sindrile bituminoase.Casa ocupa o suprafata de 200 m.p..La parterul casei se gasesc living room-ul cu bar,biroul,bucataria,camera de baie si doua holuri.La mansarda sunt amenajate un living room,doua dormitoare,oficiul-bucatarie,camera de baie,holul si trei balcoane.Minicomplexul comercial si casa sunt racordate la reteaua de canalizare si la retelele de alimentare cu apa potabila si energie electrica.Terenul aferent (III) ocupa o suprafata de 235 m.p.Pe terenul aferent sunt construite o piscina,magazie pentru depozitarea combustibilului solid si un rezervor de gaz butan. INFORMATII: Adresa postala: loc.Comanesti,str.Dumbravei,num.44.Numele proprietarului: Preda Dorel.
08.03.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Bacau
Pret: 322.580 EURO Supr: 200 mp
Vanzare spatiu comercial / birouri, constructie independenta, parter + etaj, terenul inclus in pret, cu toate utilitatile, parchet melaminat, instalatie termica cupru cu centrala termica proprie, trei grupuri sanitare, tamplarie PVC cu geamuri termopan oglinda, izolatie termica inclusiv la acoperis, cu rampa de depozitare exterioara, trei usi de acces din exterior, langa Universitatea Vasile Alecsandri Bacau. Nu a fost ipotecat niciodata. Vanzatorul nu are litigii. Pretul nu include TVA.
06.03.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Bacau
Pret: 80.000 EURO
BACAU, S.U. 81 MP, SPATIU BIROURI, ULTRACENTRAL, URGENT SI AVANTAJOS SPATIU SEDIU FIRMA ULTRACENTRAL IN BACAU, VIZAVI DE HOTEL MOLDOVA, (DEASUPRA LA FIRMA SC LASER OPTICA). SPATIUL ESTE UN AP. CU 4 CAMERE INALTE, SU. 81 MP, ET. 1, BLOC 1985, ( ID anunt: 5350862 )
09.02.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Moinesti
Pret: 55.000 EURO Supr: 78 mp
DESCRIERE: Desi este situat la parterul unui bloc de locuinte,spatiul a fost conceput ca spatiu cu destinatie comerciala.Spatiul comercial ocupa o suprafata de 78 m.p..Spatiul comercial este alcatuit din doua sali destinate prezentarii si comercializarii produselor,magazie si grup sanitar.Vitrinele (cu lungimea de 5 metri),ferestrele,usa exterioara si usile interioare sunt termoizolante,confectionate cu geamuri termopan,montate in rame din p.v.c..Usa exterioara si ferestrele sunt protejate cu gratii metalice.Intreaga suprafata a spatiului comercial este pavata cu gresie portelanata.Peretii grupului sanitar sunt placati cu faianta.Tavanul spatiului comercial este izolat termic cu placi din rigips,fixate pe un cadru metalic.Noua instalatie electrica are conductorii din cupru.Obiectele si instalatiile sanitare originale au fost inlocuite.Incalzirea spatiului comercial si apa calda sunt asigurate de centrala termica proprie,marca Arctic,alimentata cu gaze naturale.Instalatia termica are calorifere din tabla de otel si circuite din pexal.Termostatul digital contribuie la mentinerea unei temperaturi constante in intreg spatiul comercial.Detectorul,instalat in vecinatatea centralei termice,semnalizeaza eventualele scurgeri din conductele de alimentare cu gaze naturale. AVANTAJE: Spatiul comercial este situat in zona centrala a municipiului Moinesti,pe strada Tudor Vladimirescu,una dintre principalele strazi ale orasului,o zona cu un trafic auto si pietonal intens.Blocul a fost construit in ultimii ani ai deceniului 1980-1989.Spatiul comercial poate fi racordat la retelele de telefonie fixa,internet si televiziune prin cablu.In fata spatiului comercial sunt amenajate locuri pentru parcarea automobilelor.Proprietarul accepta varianta inchirierii spatiului comercial. INFORMATII: Adresa postala: loc.Moinesti,str.Tudor Vladimirescu,num.B 2.Numele proprietarului: Sergiu P..Numar de telefon: 0762607135.
05.02.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Targu Ocna
Pret: 49.000 EURO Supr: 80 mp
DESCRIERE: Spatiul comercial este amenajat pe amplasamentul unui apartament decomandat cu trei camere.Spatiul comercial ocupa o suprafata de 80 m.p..Spatiul comercial este semidecomandat,alcatuit din sala destinata prezentarii si comercializarii produselor,camera birourilor,magazie,doua grupuri sanitare si holul.Usa exterioara este metalica.Podeaua salii destinate prezentarii si comercializarii produselor,a camerei birourilor,a magaziei si a holului sunt acoperite cu mocheta.Grupurile sanitare sunt pavate cu gresie.Usile interioare si ferestrele sunt termoizolante,confectionate cu geamuri termopan,montate in rame din p.v.c..Izolatia termica interioara a peretilor spatiului comercial este realizata cu placi de rigips.Peretii grupurilor sanitare sunt placati cu faianta.Tavanele incaperilor spatiului comercial sunt izolate termic cu placi din polistiren extrudat.Incalzirea spatiului comercial si apa calda sunt asigurate de centrala termica proprie,marca Ariston,alimentata cu gaze naturale.Instalatia termica are caloriferele din tabla de otel si circuitele din cupru.Detectorul,montat in apropierea centralei termice,semnaleaza eventualele scurgeri din conductele de alimentare cu gaze naturale. AVANTAJE: Spatiul comercial este situat in zona centrala a orasului-statiune Targu Ocna,in apropierea cladirilor Colegiului Costache Negri,in vecinatatea supermagazinului Penny,o zona cu un trafic auto si pietonal intens.Blocul a fost construt in prima jumatate a deceniului 1980-1989.Spatiul comercial a fost complet renovat,modificat si imbunatatit.Spatiul comercial este conectat la retelele de telefonie fixa,internet si televiziune prin cablu.In fata si in spatele blocului sunt amenajate locuri pentru parcarea automobilelor.In pret sunt incluse proiectele de construire a unor balcoane cu scari exterioare,proiecte aprobate de Primaria orasului. INFORMATII: Adresa postala: loc.Targu Ocna,str.Costache Negri,num.B 6.Numele proprietarei: Dorina S..Numar de telefon: 0742812066.
05.02.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Bacau
Pret: 39.000 EURO
OFER SPRE VANZARE APARTAMENT SITUAT IN PLIN CENTRUL BACAULUI IN IMEDIATA VECINATATE A CATEDRALEI CATOLICE IDEAL PENTRU AMENAJAREA UNI BIROU, CABINET SAU AGENTIE. ACCESUL ESTE FACIL FIIND POSIBILITATEA CONSTRUIRII ULTERIOARE A UNEI USI DE ACCES DIRECT DIN STRADA P. RARES. PARCAREA DIN FATA BLOCULUI SI APROPIEREA DE PIATA CENTRALA ASIGURA UN CONFORT PENTRU POTENTIALII CLIENTI AI DVS. ( ID anunt: 5303284 )
04.02.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Bacau
Pret: 300.000 EURO
BACAU FABRICA DE CARAMIDA - BACAU LINIE DE PRODUCTIE CARAMIDA - INSTALATIE ORIGINALA MARCA BROUILLER MMH4P, COMPLET ECHIPATA, IN STARE DE FUNCTIONARE, PRODUCTIVA, MADE IN FRANCE, PRESIUNE DE LUCRU - 90 ATM., DESERVITA DE O STATIE BETOANE, MALAXOR, CU SILOZ DE CIMENT, DOUA UTILAJE (MOTOSTIVUITOR SI WOLA), O INSTALATIE DE AER SUB PRESIUNE (7 LA 10 ATM.) CU DOUA COMPRESOARE ACTIONATE DE MOTOARE ELECTRICE, PUTERE INSTALATA DE 300 W (380 V) ( ID anunt: 5300388 )
29.01.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Bacau
Pret: 40.000 EURO Supr: 58 mp
Bacau - Energiei (Rond) - vand spatiu prin destinatie 58 mp,grup sanitar,dublu acces frontal (clienti + aprovizionare) ,expunere vitrata 7 ml,termopan ,pretabil orice activitate,zona cu trafic foarte intens (intersectie) ,40 mii EU,eventual inchiriez - 1100 RON / luna !
21.01.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Onesti
Pret: 80.000 EURO Supr: 120 mp
Onesti - Central (MAL) - vand spatiu prin destinatie 120 mp,compartimentat (3 camere + grup sanitar+ hol),expunere vitrata 7 ml catre sosea,,dublu acces frontal ptr clienti + acces spate ptr aprovizionare,centrala termica proprie,aer conditionat,toate imbunatatirile (gresie,faianta,termopan) pretabil orice activitate comerciala sau office,80 mii EU usor negociabil !
14.01.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Bacau
Pret: 15.000 EURO
VAND URGENT! HALA MARE DE PRODUCTIE 78MP PLUS TEREN AFERENT 170MP, MOMENTAN FARA UTILITATI DAR CU POSIBILITATEA DE CONECTARE. SPATIUL ESTE SITUATE IN ORASUL BACAU, JUDETUL BACAU, STRADA BICAZ NR. 124. ( ID anunt: 5266382 )
Ia-ti o casa de 15000 € cu o rata de 56 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
12.01.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Slanic Moldova
Pret: 125.000 EURO
SLANIC MOLDOVA ?SPATII VĂ‚ND PECO IN SLANIC MOLDOVAR IDEAL PENTRU FAMILIE, SE POATE LOCUI LA ETAJ. ( ID anunt: 5261619 )
05.01.2015
Vanzari Spatii comerciale Bacau Targu Ocna
Pret: 49.000 EURO
LOC.TARGU OCNA,STR.COSTACHE NEGRI,NUM.B 6 AMPLASARE: SPATIUL COMERCIAL ESTE SITUAT LA PARTERUL UNUI BLOC DE LOCUINTE CU PATRU ETAJE ( P + 4 ),AMPLASAT IN ZONA CENTRALA A ORASULUI-STATIUNE TARGU OCNA,PE STRADA COSTACHE NEGRI (UNA DINTRE PRINCIPALELE STRAZI ALE ORASULUI),IN VECINATATEA SUPERMAGAZINULUI PENNY. DESCRIERE: SPATIUL COMERCIAL ESTE AMENAJAT PE AMPLASAMENTUL UNUI APARTAMENT DECOMANDAT,CONFORT 1,CU TREI CAMERE.SPATIUL COMERCIAL OCUPA O SUPRAFATA DE 80 M.P ( ID anunt: 5249646 )
23.12.2014
Vanzari Spatii comerciale Bacau Bacau
Pret: 35.000 EURO
BACAU VAND SPA?IU 100 MP, 5 CAM, DEMISOL. OP?IUNI: CENTRALA, TERMOPAN, VARUIT COMPLET. IN CURS DE REAMENAJARE: GRESIE, USI DE INTERIOR. PRETABIL PENTRU LOCUIN?A SAU PRESTARI SERVICII. ZONA: BACAU, STR. ALEEA PARCULUI, BL. 2.(200 M DE HOTEL DUMBRAVA SAU PRIMARIA BACAU) ( ID anunt: 5239357 )
19.10.2014
Vanzari Spatii comerciale Bacau Onesti
Pret: 29.000 EURO Supr: 52 mp
Onesti - Central (Republicii) - vand spatiu 52 mp ,compartimentat,grup sanitar,centrala termica proprie,toate imbunatatirile (gresie,faianta,termopan),pretabil activitati office sau comerciale,29 mii EU foarte usor negociabil !
19.10.2014
Vanzari Spatii comerciale Bacau Onesti
Pret: 40.000 EURO Supr: 40 mp
Onesti - Central (Moldova) - vand spatiu prin destinatie 40 mp.compartimentat in doua incaperi,grup sanitar,dublu acces (clienti + aprovizionare),centrala termica proprie,expunere vitrata pe doua laturi,pretabil orice activitate comerciala sau office,zona cu trafic auto si pietonal intens,40 mii EU !

  •  Pagina 1 din 1 


Multumim pentru comentariu. Acesta a fost trimis la operatori pentru aprobare.

Localitati

Pret
An constructie

Suprafata

Cautare avansata
 
imobiliare.net © 2004 - 2015  |  Contact | Adauga proiectul tau | Promovare pe site + revista