IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Vanzari Spatii Comerciale BihorAnunturi: 9  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
21.01.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor
Pret: 620.000 EURO Supr: 600 mp
Pensiune in Oradea, situata in imediata apropiere de Parcul 22 Decembrie, la 10 minute de mers pe jos de centrul Oradei, si la 5 minute de mers fata de Universitatea din Oradea. Baile Felix si Baile 1 Mai sunt la distanta de 4 km de pensiune.Pensiunea are 18 camere (single, double, triple) toate functionale, mobilate si utilate complet, baile fiind dotate cu dus sau cada de baie. Are sala de mese, bucatarie, spalatorie, receptie, etc.Camerele sunt dotate cu cablu tv si wifi, pensiunea dispune de parcare privata.Utilitati: toate, inclusiv gaz.Teren aferent imobilului este de 600 mp.Pensiunea si parcarea aferenta este supravegheata 24 ore video.In imediata apropiere se gasesc o varietate de magazine si restaurante. gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, usa metalica, centrala termica, ( Cod anunt: SCV0279057 / ID anunt: 315589397 )
18.01.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 80.000 EURO Supr: 69 mp
V1831 - Va propune spre vanzare un spatiu comercial, in cartierul Decebal, Oradea, Bihor. Spatiul comercial masoara o suprafata utila de 69 mp si este compus din 3 camere, hol si doua bai. Este situat la parterul unui bloc, intr-o zona cu vad comercial, la o strada principala si foarte circulata. Spatiul are 3 intrari, una direct din strada principala, usa mare din sticla speciala, iar camera din fata are si o vitrina de 4 mp. A doua intrare este prin spatele blocului, cu acces intr-un hol, din care se intra in celelalte doua camere. A treia intrare este din scara blocului. Confortul termic este asigurat prin CET Oradea Avand o vizibilitate foarte buna, acest spatiu comercial se preteaza pentru un cabinet stomatologic, un birou notarial sau avocatial, magazin, salon coafor, frizerie, florarie sau orice alt sediu de firma. Exista parcari atat pe bulevard cat si in spatele blocului. Pretul propus de proprietar este de 80.000 euro , negociabil Agentia nu percepe comision de la cumparator!
14.01.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Alesd
Pret: 415.000 EURO Supr: 700 mp
A1147B - Va propunem spre vanzare in exclusivitate, o afacere la cheie, restaurant - pizzerie in Alesd, Bihor. Restaurantul - pizzerie resprezinta o buna oportunitate de investie, fiind in momentul de fata functional si dotat cu tot ce este necesar pentru o foarte buna functionare, dar si pentru organizare de evenimente. Restaurantul este amenajat modern si este foarte primitor. Restaurantul masoara 700 mp utili si dispus pe 2 nivele: demisol si parter. Demisolul este frumos amenajat cu bar, o sala mare mobilata cu mese si scaune, o incapere folosita ca si spatiu pentru depozitare, care dupa caz, poate fi amenajata ca si bucatarie si doua grupuri sanitare. Parterul masoara 430 mp utili si cuprinde mai multe spatii: restaurantul propriu-zis, spatiu pentru pizzerie, bucataria restaurantului, camera frigorifica, spalatorie si 3 grupuri sanitare. Restaurantul are o capacitate de 150 - 180 persoane. Spatiul pentru pizzerie este utilat cu: cuptoare pentru pizza, formator, malaxor, dulapuri reci pentru depozitarea ingredientelor, dulapuri pentru depozitare, frigidere profesionale, carucioare pentru transportul tavilor, etc. Bucataria este echipata cu aragaz, hote, frigidere, friteuza, cuptoare, dospitor paine, etc. Terasa restaurantului are 80 locuri si are amenajat un bar utilat cu aparat de cafea, aparta de gheata, etc, astfel incat servirea se poate face separat de restaurant. Restaurantul este frumos finisat, cu materiale de calitate si este amenajat cu granit, marmura, etc. Pret de vanzare propus de proprietar: 415.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator.
04.01.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 280 EURO Supr: 40 mp
A0469 - Oferim spre inchiriat spatiu pentru birou, central - in zona centru civic, Oradea, Bihor, Romania. Spatiul are suprafata de 40 de mp si este constituit din doua incaperi, o baie si o debara. Este foarte accesibil, are locuri de parcare, intrare direct din strada. Este recomandat pentru birouri mici sau magazine, Pretul propus spre de inchiriere: 280 euro negociabil
10.12.2018
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 120.000 EURO Supr: 183 mp
V1691 - Propunem spre vanzare spatiu comercial situat in apropierea Cetatii, Oradea, Bihor. Spatiul are suprafata utila de 183 mp, are toate utilitatile, curent trifazic. Include o hala de 100 mp si un bar functional inchiriat pe o perioada de 3 ani de 83 mp. Spatiul se vinde cu contractul de chirie inclus. Hala necesita renovare. Spatiul are acces auto pe doua intrari. Pretul propus de proprietar: 120 000 euro, usor negociabil.
04.12.2018
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 68.000 EURO Supr: 46 mp
V1800 - Propunem spre vanzare spatiu comercial/afacere de vanzare, situat pe Bulevardul Dacia, Oradea, Bihor Acesta masoara 55 mp construiti iar suprafata utila 46 mp. Spatiul este compus din sala principala cu o capacitate de 30 locuri, barul , sala de jocuri, 2 bai. Spatiul dispune de 2 intrari. Afacerea are ca domeniu de activitate bar, pariuri sportive si jocuri de noroc. Afacerea se vinde la cheie: firma, contractele cu furnizorii, mobiler, televizoare , frigidere, bar complet dotat, aer conditionat Daikin, minibar, masina spalat vase etc In prezent afacerea functioneaza si dispune de toate autorizatiile de functionare. Spatiul este situat intr-o zona intens circulata, cu vad comercial. Pret de vanzare propus de proprietar: 68 000 euro, negociabil Agentia nu percepe comision de la cumparator!
28.11.2018
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 128.000 EURO Supr: 85 mp
V1516A - Propunem spre vanzare in exclusivitate, afacere la cheie - magazin cu produse alimentare si nealimentare, situat pe Calea Clujului, Oradea, Bihor. Spatiul comercial masoara o suprafata utila de 85 mp. Spatiul comercial este compus dintr-o incapere foarte spatioasa cu intrare direct din strada, o incapere de 21 mp folosita in prezent ca si magazie, birou, hol, 2 bai si inca o incapere care are scarile de urcare in pod. Spatiul comercial dispune de 3 intrari, una la strada si 2 care sunt spre curte. Exista posibilitatea de extindere a spatiului, prin mansardare. Suprafata podului este 90 mp. Afacerea se vinde la cheie si cuprinde: spatiul in care se desfasoara activitatea, vitrine frigorifice, rafturi, stocul de marfa, mobilier, contractele cu furnizorii, etc. Magazinul functionaeaza in prezent si are ca domeniu principal de activitate vanzarea produselor alimentare si nealimentare, bauturi alcoolice, tutun, patiserie si imbracaminte pentru copii. Spatiul comercial este foarte bine amplasat, intr-o zona traficata de masini, mijloace de transport in comun, dar si aproape de spital si scoli. Spatiul comercial functioneaza de mai bine de 20 de ani, avand clientela deja formata. Confortul termic al imobilului este asigurat prin centrala proprie, iar gazul este deja in curte. In fata magazinului exista locuri de parcare amenajate. Spatiul comerical se afla la 5 minute de Centrul Civic. Exista posibilitatea achizitionarii a inca 300 mp de teren, in vecinatatea magazinului. PRET NOU: 128 000 euro, negociabil. Pret vechi: 135 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
28.11.2018
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 118.000 EURO Supr: 85 mp
V1516 - Propunem spre vanzare in exclusivitate, spatiu comercial situat pe Calea Clujului, Oradea, Bihor. Spatiul comercial masoara o suprafata utila de 85 mp. Spatiul comercial este compus dintr-o incapere spatioasa cu intrare direct din strada, o magazie cu suprafata de 21 mp, birou, hol, 2 bai si o incapere care are scarile de urcare in pod. Spatiul dispune de 3 intrari, una la strada si 2 care sunt spre curte. Exista posibilitatea de extindere a spatiului, prin mansardare. Suprafata podului este 90 mp. Exista posibilitatea achizitionarii spatiului comercial impreuna cu afacerea la cheie - magazin mixt, care functioneaza in prezent. Magazinul are ca domeniu principal de activitate vanzarea produselor alimentare si nealimentare, bauturi alcoolice, tutun, patiserie si imbracaminte pentru copii. Confortul termic al imobilului este asigurat de centrala proprie, iar gazul este in curte. In fata spatiului comercial exista locuri de parcare amenajate. Spatiul comercial este bine amplasat si are in vecinatate spital, scoala, mijloace de transport in comun, etc. Exista posibilitatea achizitionarii a inca 300 mp de teren. Pret de vanzare propus de proprietar: 118 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
26.11.2018
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 50.000 EURO Supr: 240 mp
V1790 - Agentia va propune spre vanzare o afacere la cheie, restaurant cu terasa, in zona centrala, Oradea, Bihor. Restaurantul masoara o suprafata construita de 240mp, si este compus din sala de restaurant , 60 persoane, bar, bucatarie cu camara alimente, 4 bai, 2 vestiare. Restaurantul este dotat cu aparatura perfect noua, aragaz profi 4 focuri 90x90cm, aragaz inox 60x60cm,masina de spalat vesela digitala, frigidere, lazi frigom, cuptor microunde profi, feliator profesional Covectomat 5 tavi, cu comanda digitala, vesela, tacamuri , absolut tot necesarul pentru functionarea bucatariei. Barul este dotat cu masina noua de facut gheata , expresor de cafea profesionist. Sala dotata cu mese , scaune, 2 aparate de aer conditionat de 1800 BTU. Terasa la pietonala cu 10 mese. Confortul termic este asigurat de CET Oradea. Restaurantul detine toate autorizatiile de functionare, Primarie, DSV, etc Proprietarul vinde firma cu toate cheltuielile la zi, inclusiv softul de gestiune. Pretul propus de proprietar este de 50.000 euro. Agentia nu percepe comision de la cumparator!

  •  Pagina 1 din 1 


Localitati

Pret

An constructie
  •  < 1950 (0)
  •  1951 - 1977 (0)
  •  1978 - 1986 (0)
  •  1987 - 1990 (0)
  •  1991 - 2000 (0)
  •  2001 - 2010 (0)
  •  > 2010 (0)
  •  nespecificat (8)

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Adauga proiectul tau |