IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Vanzari Spatii Comerciale BihorAnunturi: 29  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 2 
20.11.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 95.000 EURO Supr: 140 mp
V1933 - Propunem spre vanzare un spatiu comercial in zona centrala, Oradea, Bihor, Romania. Spatiul comercial are o suprafata utila de 70 mp la parter care este compus din: 2 incaperi, bucatarie si baie. Mai dispune de un demisol amenajat, cu o suprafata de 70 mp. Acest spatiu are incalzire pe gaz, apa, canalizare de la oras. Imobilul dispune de 2 intrari: acces direct din strada principala si din curte. Acest spatiu reprezinta o foarte buna investitie intrucat sa poate inchiria foarte usor la un pret interesant. Pret vanzare propus de proprietar este 95.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
20.11.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 65.000 EURO Supr: 45 mp
V1875A - Propunem spre vanzare spatiu comercial situat in Iosia, Oradea, Bihor, Romania. Imobilul masoara o suprafata utila de 45 mp si este compus dintr-o incapere spatioasa si luminoasa si o baie. Incalzirea se face cu agent termic propriu. Fiind situat intr-o zona intens circulata, spatiul este pretabil pentru diferite activitati comerciale: birouri, salon de coafura - cosmetica, cabinete medicale, alimentatie publica, cabinet stomatologic, etc. Dispune de un loc de parcare inclus in pret. Spatiul poate fi amenajat de catre client in functie de nevoile acestuia. Pretul propus de prorpietar este de 65.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
20.11.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 37.000 EURO Supr: 35 mp
V1563 - Propunem spre vanzare in exclusivitate spatiu comercial situat in zona Andritoiu, Oradea, Bihor. Spatiul comercial masoara 35 mp utili, avand suprafata construita 43 mp. Spatiul comercial este compus din doua incaperi, care pot fi recompartimentate, un hol si grup sanitar. Spatiul comercial are si o mica terasa in fata. Spatiul comercial se vinde mobilat si utilat cu frigidere, vitrine frigorifice, feliator de mezeluri, cantar electronic, etc. Spatiul comercial dispune de o boxa la subsol cu supafata de 15 mp, care are coborare din interior. In plus are terenul din fata imobilului concesionat pe 50 de ani. Spatiul comercial dispune de aer conditionat, camere de supraveghere video, sistem de alarma, internet. Spatiul comercial este pretabil pentru magazin alimentar, aprozar, salon de infrumusetare, salon coafura canina, farmacie, magazin metalo-chimice, cabinete medicale etc. Pret de vanzare propus de proprietar: 37 000 euro, negociabil. Pret vechi de vanzare: 40 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
20.11.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 230.000 EURO Supr: 740 mp
V1881A - Propunem spre vanzare spatiu comercial, Calea Clujului, Oradea, Bihor. Spatiul comercial este de tipul parter + etaj, iar suprafata utila este 740 mp. La parter spatiul dispune de 2 intrari direct din strada, suprafata utila este de 314 mp, este open-space si dispune de grup sanitar. La etaj, spatiul masoara 425 mp si este open-space, putand fi compartimentat dupa preferinte. Spatiul este pretabil atat ca magazin de prezentare, sediu de firma, dar si ca spatiu de productie, dispunand de curent trifazic- putere de curent 200 kW. Spatiul comercial este racordat la apa si canalizare si exista posibilitatea de racordare la termoficarea orasului. Acesta dispune de mai multe locuri de parcare, pe o suprafata de 302 mp. Spatiul este situat pe Calea Clujului, intr-o zona comerciala, cu vad, aproape de mijloace de transport in comun dar si la 5 minute de Centrul Civic. Pret de vanzare propus de proprietar: 230000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
20.11.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 198.000 EURO Supr: 98 mp
V1858 - Va propunem spre vanzare un spatiu comercial ultracentral in Oradea. Spatiul repartizat pe doua nivele este compus din 4 incaperi care pot fi amenajate pentru birouri, un spatiu de depozitare, doua bai, un spatiu tehnic, o sala de asteptare. Acesta dispune de toate utilitatile. Spatiul are vitrina si este situat intr-o zona intens circulata cu un vad comercial foarte bun. Spatiul are o suprafata de 98 mp utili. Fiind intr-o zona centrala spatiul se preteaza pentru birou de avocatura, birou notarial, birou de traduceri... Confortul termic este asigurat de catre agentul de termoficare de la oras. Pretul propus de proprietar este de 198 000 Euro.
20.11.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor
Pret: 620.000 EURO Supr: 600 mp
Pensiune in Oradea, situata in imediata apropiere de Parcul 22 Decembrie, la 10 minute de mers pe jos de centrul Oradei, si la 5 minute de mers fata de Universitatea din Oradea. Baile Felix si Baile 1 Mai sunt la distanta de 4 km de pensiune.Pensiunea are 18 camere (single, double, triple) toate functionale, mobilate si utilate complet, baile fiind dotate cu dus sau cada de baie. Are sala de mese, bucatarie, spalatorie, receptie, etc.Camerele sunt dotate cu cablu tv si wifi, pensiunea dispune de parcare privata.Utilitati: toate, inclusiv gaz.Teren aferent imobilului este de 600 mp.Pensiunea si parcarea aferenta este supravegheata 24 ore video.In imediata apropiere se gasesc o varietate de magazine si restaurante. gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, usa metalica, centrala termica, ( Cod anunt: SCV0279057 / ID anunt: 315589397 )
19.11.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Valea Lui Mihai
Pret: 298.000 EURO Supr: 19000 mp
V1676A - Va propunem in exclusivitate, ca si oportunitate de afacere, o ferma situata in localitatea Valea lui Mihai, Bihor. Proprietatea masoara o suprafata totala de aprox 1,9 ha, iar la intrarea in proprietate se afla o casa cu suprafata de 160 mp utili. In fata casei se regaseste o curte cu gazon, frumos amenajata, cu o lungime de 80 m, toata curtea este inconjurata cu un suberb gard viu. Cladirea a fost total renovata in 2016, are incaperi spatioase si a fost imbunatatita cu parchet din lemn de fag, geamuri termopan din lemn stratificat si este ideala pentru locuit. Incalzirea se poate face cu carbune si lemne, dar si cu o centrala electrica. Casa dispune de toate utilitatile, apa, curent, canalizare, pe teren existand chiar si curent trifazic, cu transformator de 68 kW. Intrarea in proprietate se poate face din doua strazi. Pe aceasta proprietate se mai gaseste un grajd pentru 20 animale, cu iesle de beton si canalizare, un siloz de porumb cu lungimea de 15 m, inca o anexa pentru cresterea porcinelor, intreaga constructie este in suprafata de 1700mp. Tot aici mai gasim o anexa suplimentara , care se poate fi utilizata ca locuinta pentru muncitori, cu 7 incaperi ce se pot folosi pentru depozitare sau alte activitati comerciale. Pe teren , care este in totalitate intravilan, se mai gaseste o fantana cu adincimea de 130 m, cu un put forat de 13 toli. Pe aceasta proprietate se poate initializa o afacere in domeniul cresterii animalelor sau o pensiune agroturistica. Asteptam cu drag ofertele dumneavoastra si va invitam sa vizitati aceasta interesanta proprietate, situata intr-o zona minunata. Pret nou propus de proprietar: 298 000 euro, negociabil. Pret vechi propus de proprietar: 325 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
15.11.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 115.000 EURO Supr: 110 mp
V1516 - Propunem spre vanzare in exclusivitate spatiu comercial situat pe Calea Clujului, Oradea, Bihor. Spatiul comercial masoara o suprafata utila de 110 mp, si este compus din 2 incaperi spatioase cu intrarea direct din strada, birou, hol, 2 bai si o incapere care are scarile de urcare in pod. Spatiul dispune de 3 intrari, una la strada si 2 care sunt spre curte. Exista posibilitatea de extindere a spatiului, prin mansardare. Suprafata podului este 90 mp. Exista posibilitatea achizitionarii spatiului comercial impreuna cu afacerea la cheie - magazin mixt, care functioneaza in prezent. Magazinul are ca domeniu principal de activitate vanzarea produselor alimentare si nealimentare, bauturi alcoolice, tutun, patiserie si imbracaminte pentru copii. Confortul termic al imobilului este asigurat de centrala proprie, iar gazul este in curte. In fata spatiului comercial exista locuri de parcare amenajate. Spatiul comercial este bine amplasat si are in vecinatate spital, scoala, mijloace de transport in comun, etc. Spatiul comercial se vinde impreuna cu o curte in suprafata de 300 mp. Accesul la curte se face din spatiul comercial sau cu automobil, proprietatea avand intrare auto. In curte exista un garaj. Pret de vanzare propus de proprietar: 115 000 euro, usor negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
15.11.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Sanmartin
Pret: 110.000 EURO Supr: 200 mp
V1706 - Propunem spre vanzare in exclusivitate Pensiune zona Baile 1 Mai, Oradea, Bihor. Pensiunea este situata intr-o zona cu vad foarte bun avand in vecinanate strand, restaurante. Pensiunea este de tip P+M in plus mai are o constructie anexa in spate de tip P+E din lemn si este amplasata pe un teren cu suprafata totala de 501 mp. Pensiunea are 11 camare, 7 bai,o bucatarie spatioasa, living, camera tehnica, camera depozitare. La parter casa are la intrare un living spatios, un hol din care se face intrarea in bucatarie, dormitoare si in curtea exterioara. Din curte se face intrarea la etaj unde se afla o terasa si 4 dormitoare cu bai proprii. Cladirea a fost construita in anul 2006. Constructia este solida, imobilul are pereti grosi de 40 cm, iar in exterior este izolatie de 10 cm. Cladirea are geamuri termopan, fiecare camera este mobilata, are centrala proprie pe lemn,curtea este frumos amenajata plus zona de gratar. Pret nou propus de proprietar 110 000 euro/negociabil. Pret de vanzare al imobilului ca pensiune cu activitate la cheie este: 160 000 euro negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
15.11.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 18.000 EURO Supr: 35 mp
V1837 - Va propunem spre vanzare un spatiu comercial situat la demisol, zona semicentrala, Oradea, Bihor. Spatiul comercial se afla la subsolul unei case, cu acces direct din strada principala, pe trepte. Spatiul comercial masoara o suprafata de 35 mp si este compus din 3 incaperi si o baie. Acest spatiu comercial se preteaza pentru o cafenea, un mic bar, o ceainarie, etc. Spatiul necesita o renovare totala. Pretul propus de proprietar este de 18.000 euro, negociabil. Pret vechi: 20.000 euro Agentia nu percepe comision de la cumparator!
13.11.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Bulz
Pret: 350.000 EURO Supr: 640 mp
V2032 - Propunem spre vanzare pensiune, casa cu 15 camere in Bulz, Bihor. Pensiunea a fost construita in anul 2007 si se afla intr-o zona frumoasa a localitatii Bulz. Casa este construita din piatra, grosimea peretilor fiind de 60 cm si este dispusa pe 3 nivele de tip P+E+M si dipune de un teren cu suprafata de 1580 mp cu frontul stradal de 46 ml. Parterul pensiunii masoara 320 mp utili si cuprinde un living spatios sau zona de receptie, bucataria, 2 bai, 2 camere cu bai, un apartament format din hol, living, dormitor cu dressing si baie. La etaj pensiunea are 7 camere, fiecare cu baie proprie cu cada si mai dispune si de o uscatorie. Etajul masoara si el 320 mp. Mansarda este pregatita pentru inca 5 camere. In curte regasim o camera tehnica unde este centrala pe lemn, care asigura confortul termic. Pensiunea este foarte frumos amenajata, dispune de geamuri PVC, parchet si usi din lemn masiv, dispune de canalizare, apa curenta din 3 surse, curent trifazic de 220, cablu TV si internet. Pensiunea are o curte impresionanta, cu zona de gratar, de relaxare si de o piscina cu suprafata de 42 mp care are instalatie proprie de filtrare, recirculare si incalzire a apei. Pensiunea este pretabila si pentru un azil. Pensiunea se vinde mobilata si utilata. Pensiunea are o parcare in fata, iar terenul ofera posibilitatea de extindere. Pret de vanzare propus de proprietar: 350 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
13.11.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 740.000 EURO Supr: 1200 mp
V1413 - Propunem spre vanzare hotel 4 stele, in Chisinau, Republica Moldova. Hotelul de vanzare este localizat la 500 m de gara, la 7 km de la aeroport. Cladirea a fost construita in 2007 si are 1200 mp construiti. Hotelul de vanzare este dispus pe 3 nivele. Hotelul are 16 camere cu următoarele avantaje: - repararea Euro; - ferestre cu geam termopan, parchet; - Aer conditionat; - Sistem de incalzire; - TV + Internet; - mobilier de calitate; - Jacuzzi, etc. Hotelul are o suprafață terenului de 1000 mp, care include parcare, o zonă de agrement cu grătar, o piscină, etc. La subsol există 2 saune, piscină, spălătorie. Locuri de parcare: capacitate de 20 de locuri. Informatii suplimentare: Hotelul beneficiaza de un grad ridicat de fidelitate a clientilor, aproximativ 80% dintre clienți, revin periodic. Exista posibilitatea de a adăuga 3-4 etaje, deoarece are fundație foarte solida. Hotelul poate fi încadrat avand 4*, datorita facilitatilor. Pret nou de vanzare 740 000 euro. Pret vechi de vanzare 845 000 euro.
13.11.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Sanmartin
Pret: 525.000 EURO Supr: 300 mp
V1948 - Va propunem, ca si investitie, o vila cu 10 camere si teren in Sinmartin, Bihor. Suprafata totala a terenului pe care este construita aceasta vila este de 2800 mp, iar accesul la proprietate se poate realiza din 2 strazi. Vila este construita pe 3 nivele si este organizata astfel. La primul nivel exista un living de primire, un hol, o bucatarie foarte generoasa cu iesire catre terasa, doua dormitoare cu dresing, doua bai si un garaj complet automatizat pentru masina tip SUV. La etaj exista 4 dormitoare cu dresinguri, unele au si balcoane si 3 bai. La demisol mai exista 2 camere mari, cu incalzire in pardoseala si camera tehnica in care se afla centrala pe lemne si centrala pe motorina. Pe langa constructia propriu-zisa, foarte interesant este terenul in suprafata de peste 2200 mp, pe care se poate construi aproape orice! Aceasta vila se poate transforma usor intr-o pensiune, se poate construi o piscina, se poate transforma intr-un camin pentru persoane in etate sau o clinica privata. Va asteptam cu drag sa vizionati aceasta proprietate! Pretul propus de proprietar este de 525.000 euro. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
11.11.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 490.000 EURO Supr: 810 mp
V1999 - Propunem spre vanzare o cladire cu teren pe centura Oradiei, Bihor. Cladirea are o suprafata de 810 mp utili si este situata pe un teren de 1405 mp. Este finisata la exterior, izolata cu polistiren de 10 cm, este tencuita iar constructia este din beton. Cladirea este de tip P+E, existand posibilitatea de inaltare cu inca 4 etaje. Parterul cu suprafata de 405 mp dispune de o hala pretabila pentru service auto cu canal. Tot la parter mai regasim o incapere de productie cu vestiar si bai, un apartament de serviciu cu 2 dormitoare, spatiu depozitare si bucatarie. Etajul tot cu suprafata de 405 mp este format din 2 incaperi, 2 bai, fiind pretabil pentru mai multe activitati. Toata proprietatea este imprejmuita cu gard. Pe proprietate mai exista o constructie cu suprafata de 31 mp delimitata in doua birouri. Accesul la cladire se face direct din centura orasului. Utilitatile cladirii: curent trifazic, apa, incalzirea cladirii se face cu centrala pe lemn, iar gazul se afla la 20 de m de cladire. Proprietatea se afla intr-o zona cu vizibilitate maxima, fiind pretabila pentru multe activitati, productie, service auto, sala de nunti, etc. Pret nou propus de proprietar este de 490 000 euro, negociabil. Pret vechi propus de proprietar este de 550 000 euro, negociabil. Agentia nu perccepe comision de la cumparator!
11.11.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 488.000 EURO Supr: 919 mp
V2024A - Propunem spre vanzare o cladire mare, formata din 16 apartamente, in zona centrul istoric Oradea, Cetatea Oradea, Bihor. Cladirea are o suprafata de 919 mp utili si este de tip D+P+E, cu posibilitate de mansardare. Constructia este din caramida. In aceasta cladire sunt 16 apartamente, care se impart astfel: 11 apartamente cu o camera, in suparafata de 36 mp utili si 5 apartamente cu 2 camere in suprafata de 67-87 mp utili. Apartamentele cu o camera au un hol, o bucatarie, o baie si o camera. Iar cele cu doua camere au un hol, o bucatarie, o baie si 2 camere. Aceasta cladire necesita renovare. Utilitatile cladirii: curent, apa, gazul se afla langa cladire. Proprietatea se afla intr-o zona cu vizibilitate maxima, fiind pretabila pentru multe activitati: hoteling, birouri, clinica, servicii, etc. Pretul propus de proprietar este de 488 000 euro, usor negociabil. Agentia nu perccepe comision de la cumparator!
Ia-ti o casa de 488000 € cu o rata de 1949 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
11.11.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 170.000 EURO Supr: 300 mp
V1888 - Va propunem spre vanzare in exclusivitate o casa cu 16 camere si teren, cartier Iosia, Oradea, Bihor. Casa masoara o suprafata utila de aproximativ 300 mp, pe doua nivele, parter plus etaj si este situata pe un teren in suprafata de 500 mp. Casa este compusa din: la parter un apartament cu bucatarie, living, camara, baie, 2 dormitoare si o terasa mare la intrare, la etaj sunt 4 dormitoare un hol mare si o baie iar in curte sunt inca 4 "garsoniere", fiecare compusa din bucatarie open space cu living, baie si dormitor iar subsolul este foarte spatios ,cu 3 incaperi mari. Casa detine si parcare in incinta pentru 2 masini. Confortul termic este asigurat de o centrala pe gaz, iar in fiecare garsoniera exista sobe de teracota, pe lemne. In spatele casei exista o curte cu gazon si o filigorie. Acest imobil este situat intr-o zona extrem de linistita, intr-un cartier de case, la 2 minute de Calea Aradului, foarte aproape de statii de tramvai si autobuz, etc. Imobilul se preteaza ca si pensiune, azil de batrini, gradinita privata, pentru inchiriere in regim hotelier sau pur si simplu ca si locuinta pentru o familie mai numeroasa. Pret nou 170.000 euro!!! Pretul vechi propus de proprietar este de 200.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
08.11.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 36.500 EURO Supr: 53 mp
V2088 - Propunem spre vanzare apartament cu 3 camere la casa, situat pe Calea Clujului, Oradea, Bihor. Apartamentul masoara o suprafata utila de 53 mp. Acesta este compus din 3 incaperi si baie, existand posibilitatea de mansardare. Apartamentul are intrare atat din strada, cat si din curtea de 1400 mp avand astfel acces auto si posibilitate de parcare mai multe masini. Terenul aferent caruia ii revine apartamentului este de 122 mp. Apartamentul se poate racorda la reteaua de gaz, acesta fiind atat in curte, cat si la poarta, iar apa si canalizarea sunt de la reteaua orasului. Acesta este pretabil atat ca si locuinta cat si ca spatiu comercial pentru diferite tipuri de activitati. Apartamentul dispune de o boxa la demisol. Este situat pe Calea Clujului, avand in apropiere mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, magazine dar si la 5 minute de Centrul Civic. Se accepta schimb cu teren in Oradea. Pret de vanzare propus de proprietar: 36500 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
08.11.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Pietroasa
Pret: 140.000 EURO Supr: 907 mp
V0527 - De vanzare pensiune in Boga (com. Pietoasa), Bihor. Suprafata 120 mp si teren aferent de 787 mp. Pensiunea este compusa din 4 apartamente, terasa,parcare. Fiecare apartament este compus din 1 camera,baie,bucatarie,terasa. Incalzire in pardoseala cu centrala proprie pe lemne,apa,canalizare. Este izolata interior,exterior. Este situata intr-o zona linistita. Pret de vanzare 140.000 euro neg.
08.11.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Hidiselu De Sus
Pret: 120.000 EURO Supr: 314 mp
V1627 - Propunem spre vanzare afacere productie panificatie si magazine mixt, la 10 km de Oradea, Bihor. Afacerea are ca si obiect de activitate productia de panificatie, patiserie, magazin de desfacere ABC si Cafe Bar si se afla in zona Hidiselu de Sus. Toate acestea se afla intr-un imobil tip D+P de 314 mp, si se vinde impreuna cu terenul intravilan de 7800 mp. La parter se afla brutaria care ocupa 200mp. Mai exista o Hala de productie, cu inaltimea de 3.6m, impartita pe camere, camera de faina, camera de feliat, camera de ambalat, camera de spalat ambalaj, camera pentru patiseria toate sunt conforme cerintelor UE si cu toate autorizatiile la zi. Firma are 6 angajati, 1 brutar, 2 vanzatori, 1 femeie de serviciu,1 sofer si administratorul. Se vand toate utilajele de productie si logistica (panificatie, cuptoare, etc) Cladirea este alimentata cu apa curenta ,canalizarea cu fosa septica, incalzirea se face prin centrala proprie cu lemne. Toate detaliile legate de rulaj si profit va rog sa le solicitati personal in agentie, agentului Dan. Firma se vinde fara datorii!!! Pretul propus de proprietar este de doar 120.000 euro, negociabil!!!
08.11.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Valea Lui Mihai
Pret: 460.000 EURO Supr: 11867 mp
V0849 - Oferim o oportunitate de afacere si investitie in judetul Bihor, de vanzare pensiune agroturistica, si statie de carburanti, spatii de depozitare si teren. Proprietatea se gaseşte în oraşul Valea lui Mihai, la cativa km de trecerea de frontieră în Ungaria, cu suprafaţă totală de 11.867 mp în proportie de 90% platforma betonata. Utilităţi: curent trifazic cu transformator propriu cu o capacitate de 150 KWh, apă, canalizare si gaz. - Pensiunea agroturistică are 320 mp cu etaj şi mansardă, dotată cu 8 camere şi un apartament, în total 22 locuri cazare, restaurant 45 locuri dotat cu bucătărie şi cu toate autorizaţiile valabile. - platforma betonată de 2.000 mp pentru parcare autovehicule; - Sală de nunţi sau conferinte cu o capacitate de 150 locuri, cu dotare bucătărie şi anexe; - Staţie de carburanţi cu o capacitate de 80.000 L, dotată cu 2 pompe cu câte 4 pistoale pentru deservire cu deschidere stradala. - un SKID GPL de 4.500 litri cu pompă de deservire; - Spaţii de depozitare compuse dintr-o magazine şi şopron cu structură metalică în suprafată totala de 1.300 mp. Pret de vanzare: 460.000 euro.

  •  Pagina 1 din 2 


Localitati

Pret

An constructie
  •  < 1950 (0)
  •  1951 - 1977 (0)
  •  1978 - 1986 (0)
  •  1987 - 1990 (0)
  •  1991 - 2000 (0)
  •  2001 - 2010 (0)
  •  > 2010 (0)
  •  nespecificat (28)

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Adauga proiectul tau |