IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Vanzari Spatii Comerciale BihorAnunturi: 12  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 1 
26.03.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Alesd
Pret: 360.000 EURO Supr: 700 mp
A1147A - Va propunem spre vanzare o afacere la cheie, restaurant - pizzerie in zona Alesd, Bihor. Restaurantul - pizzerie resprezinta o buna oportunitate de investie, fiind in momentul de fata functional si dotat cu tot ce este necesar pentru o foarte buna functionare, dar si pentru organizare de evenimente. Restaurantul este amenajat modern si este foarte primitor. Restaurantul masoara 700 mp utili si dispus pe 2 nivele: demisol si parter. Demisolul este frumos amenajat cu bar, o sala mare mobilata cu mese si scaune, o incapere folosita ca si spatiu pentru depozitare, care dupa caz, poate fi amenajata ca si bucatarie si doua grupuri sanitare. Parterul masoara 430 mp utili si cuprinde mai multe spatii: restaurantul propriu-zis, spatiu pentru pizzerie, bucataria restaurantului, camera frigorifica, spalatorie si 3 grupuri sanitare. Restaurantul are o capacitate de 150 - 180 persoane. Spatiul pentru pizzerie este utilat cu: cuptoare pentru pizza, formator, malaxor, dulapuri reci pentru depozitarea ingredientelor, dulapuri pentru depozitare, frigidere profesionale, carucioare pentru transportul tavilor, etc. Bucataria este echipata cu aragaz, hote, frigidere, friteuza, cuptoare, dospitor paine, etc. Terasa restaurantului are 80 locuri si are amenajat un bar utilat cu aparat de cafea, aparta de gheata, etc, astfel incat servirea se poate face separat de restaurant. Restaurantul este frumos finisat, cu materiale de calitate si este amenajat cu granit, marmura, etc. Pret de vanzare nou propus de proprietar: 360.000 euro + TVA, negociabil. Pret de vanzare vechi propus de proprietar: 400.000 euro + TVA, negociabil.. Agentia nu percepe comision de la cumparator.
26.03.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 1.000 EURO
DAU ƎN CHIRIE SPATIU STRADAL IN CANTEMIR - ORADEA - LANGA BLOCUL CICERO SUPRAFATA TOTALA DE: 62 MP SI ESTE ALCĂTUIT DIN: 42 MP IN FATA, 20 MP IN SPATE - DESPARTITI CU JUMATATE DE PERETE. IDEAL PENTRU MAGAZINE SAU ALIMENTATIE PUBLICA. 1 GRUP SANITAR. SPATIUL DISPUNE DE USA MARE DE DESCARCARE MARFA + 1 PARCARE IN SPATE. ( ID anunt: 7355464 )
26.03.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor
Pret: 620.000 EURO Supr: 600 mp
Pensiune in Oradea, situata in imediata apropiere de Parcul 22 Decembrie, la 10 minute de mers pe jos de centrul Oradei, si la 5 minute de mers fata de Universitatea din Oradea. Baile Felix si Baile 1 Mai sunt la distanta de 4 km de pensiune.Pensiunea are 18 camere (single, double, triple) toate functionale, mobilate si utilate complet, baile fiind dotate cu dus sau cada de baie. Are sala de mese, bucatarie, spalatorie, receptie, etc.Camerele sunt dotate cu cablu tv si wifi, pensiunea dispune de parcare privata.Utilitati: toate, inclusiv gaz.Teren aferent imobilului este de 600 mp.Pensiunea si parcarea aferenta este supravegheata 24 ore video.In imediata apropiere se gasesc o varietate de magazine si restaurante. gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, usa metalica, centrala termica, ( Cod anunt: SCV0279057 / ID anunt: 315589397 )
19.03.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 160.000 EURO Supr: 114 mp
V1867B - Gaminvest va propune spre vanzare un spatiu comercial central in Oradea. Spatiul este dispus pe doua nivele si este compus din 5 incaperi care pot fi amenajate pentru birouri, un spatiu de depozitare, doua bai, un spatiu tehnic, o sala de asteptare.Mai dispune si de un demisol la o suprafata de 15 mp si o curte de 30mp. Spatiul are vitrina si este situat intr-o zona intens circulata cu un vad comercial foarte bun. Spatiul are o suprafata de 114 mp utili.Fiind intr-o zona centrala spatiul se preteaza pentru birou de avocatura, birou notarial, birou de traduceri... Confortul termic este asigurat de catre agentul de termoficare de la oras. Pretul propus de proprietar este de 160 000 euro
18.03.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 235.000 EURO Supr: 177 mp
V1544B - Oferim spre vanzare spatiu comercial in Oradea, Bihor. Spatiu comercial are suprafata construita de 177 mp. Spatiul comercial este compus dintr-o incapere spatioasa, birou, depozit de 20 mp si 2 grupuri sanitare. Spatiul comercial este amenajat modern si dispune de multiple imbunatatiri. In prezent spatiul comercial este amenajat pentru activitati de alimentatie publica, insa destinatia se se poate schimba. Spatiul comercial reprezinta o buna oportunitate de investitie, deoarece se afla intr-o zona favorabila, cu vad comercial. Vizibilitatea data de amplasarea spatiului il face ideal pentru o afacere si este totodata usor de inchiriat. Acest spatiu se poate extinde cu 3 nivele. Spatiul comercial este ideal pentru un restaurant, showroom, centru Spa, dar si pentru un mic centru comercial. Pret de vanzare nou proprus de proprietar: 235 000 euro. Pret de vanzare vechi proprus de proprietar: 395 000 euro. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
08.03.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 200.000 EURO Supr: 300 mp
V1888 - Va propunem spre vanzare in exclusivitate o casa cu 16 camere si teren, cartier Iosia, Oradea, Bihor. Casa masoara o suprafata utila de aproximativ 300 mp, pe doua nivele, parter plus etaj si este situata pe un teren in suprafata de 500 mp. Casa este compusa din: la parter un apartament cu bucatarie, living, camara, baie, 2 dormitoare si o terasa mare la intrare, la etaj sunt 4 dormitoare un hol mare si o baie iar in curte sunt inca 4 "garsoniere" , fiecare compusa din bucatarie open space cu living , baie si dormitor iar subsolul este foarte spatios ,cu 3 incaperi mari. Casa detine si parcare in incinta pentru 2 masini. Confortul termic este asigurat de o centrala pe gaz, iar in fiecare garsoniera exista sobe de teracota, pe lemne. In spatele casei exista o curte cu gazon si o filigorie. Acest imobil este situat intr-o zona extrem de linistita, intr-un cartier de case, la 2 minute de Calea Aradului, foarte aproape de statii de tramvai si autobuz, etc. Imobilul se preteaza ca si pensiune, azil de batrini, gradinita privata, pentru inchiriere in regim hotelier sau pur si simplu ca si locuinta pentru o familie mai numeroasa. Pretul propus de proprietar este de 200.000 euro , negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
08.03.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 230.000 EURO Supr: 740 mp
V1881A - Propunem spre vanzare spatiu comercial, Calea Clujului , Oradea, Bihor Spatiul comercial este de tipul parter+etaj, iar suprafata utila este 740 mp. La parter spatiul dispune de 2 intrari direct din strada, suprafata utila este de 314 mp, este openspace si dispune de grup sanitar. La etaj, spatiul masoara 425 mp si este openspace putand fi compartimentat dupa preferinte. Spatiul este pretabil atat ca magazin de prezentare, sediu de firma, dar si ca spatiu de productie, dispunand de curent trifazic- putere de curent 200 kw. Spatiul comercial este racordat la apa si canalizare si exista posibilitatea de racordare la termoficarea orasului. Acesta dispune de mai multe locuri de parcare, pe o suprafata de 302 mp. Spatiul este situat pe Calea Clujului, intr-o zona comerciala, cu vad, aproape de mijloace de transport in comun dar si la 5 minute de Centrul Civic. Pret de vanzare propus de proprietar: 230000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
08.03.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 198.000 EURO Supr: 98 mp
V1858 - Va propunem spre vanzare un spatiu comercial ultracentral in Oradea. Spatiul repartizat pe doua nivele este compus din 4 incaperi care pot fi amenajate pentru birouri, un spatiu de depozitare, doua bai, un spatiu tehnic, o sala de asteptare. Acesta dispune de toate utilitatile. Spatiul are vitrina si este situat intr-o zona intens circulata cu un vad comercial foarte bun. Spatiul are o suprafata de 98 mp utili.Fiind intr-o zona centrala spatiul se preteaza pentru birou de avocatura, birou notarial, birou de traduceri... Confortul termic este asigurat de catre agentul de termoficare de la oras. Pretul propus de proprietar este de 198 000 E
07.03.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 37.000 EURO Supr: 35 mp
V1563 - Propunem spre vanzare in exclusivitate, spatiu comercial situat in zona Andritoiu, Oradea, Bihor. Spatiul comercial masoara 35 mp utili, avand suprafata construita 43 mp. Spatiul comercial este compus din doua incaperi, care pot fi recompartimentate, un hol si grup sanitar. Spatiul comercial are si o mica terasa in fata. Spatiul comercial se vinde mobilat si utilat cu frigidere, vitrine frigorifice, feliator de mezeluri, cantar electronic, etc. Spatiul comercial dispune de o boxa la subsol cu supafata de 15 mp, care are coborare din interior. In plus are terenul din fata imobilului concesionat pe 50 de ani. Spatiul comercial dispune de aer conditionat, camere de supraveghere video, sistem de alarma, internet. Spatiul comercial este pretabil pentru magazin alimentar, aprozar, salon de infrumusetare, salon coafura canina, farmacie, magazin metalo-chimice, cabinere medicale etc. Pret de vanzare propus de proprietar: 37 000 euro, negociabil. Pret vechi de vanzare: 40 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
25.01.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 20.000 EURO Supr: 35 mp
V1837 - Va propunem spre vanzare un spatiu comercial situat la demisol, zona semicentrala, Oradea, Bihor. Spatiul comercial se afla la subsolul unei case, cu acces direct din strada principala, pe trepte. Spatiul comercial masoara o suprafata de 35 mp si este compus din 3 incaperi si o baie. Acest spatiu comercial se preteaza pentru o cafenea, un mic bar, o ceainarie, etc Spatiul necesita o renovare totala. Pretul propus de proprietar este de 20.000 euro , negociabil Agentia nu percepe comision de la cumparator!
04.01.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 280 EURO Supr: 40 mp
A0469 - Oferim spre inchiriat spatiu pentru birou, central - in zona centru civic, Oradea, Bihor, Romania. Spatiul are suprafata de 40 de mp si este constituit din doua incaperi, o baie si o debara. Este foarte accesibil, are locuri de parcare, intrare direct din strada. Este recomandat pentru birouri mici sau magazine, Pretul propus spre de inchiriere: 280 euro negociabil
10.12.2018
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 120.000 EURO Supr: 183 mp
V1691 - Propunem spre vanzare spatiu comercial situat in apropierea Cetatii, Oradea, Bihor. Spatiul are suprafata utila de 183 mp, are toate utilitatile, curent trifazic. Include o hala de 100 mp si un bar functional inchiriat pe o perioada de 3 ani de 83 mp. Spatiul se vinde cu contractul de chirie inclus. Hala necesita renovare. Spatiul are acces auto pe doua intrari. Pretul propus de proprietar: 120 000 euro, usor negociabil.

  •  Pagina 1 din 1 


Localitati

Pret

An constructie
  •  < 1950 (0)
  •  1951 - 1977 (0)
  •  1978 - 1986 (0)
  •  1987 - 1990 (0)
  •  1991 - 2000 (0)
  •  2001 - 2010 (0)
  •  > 2010 (0)
  •  nespecificat (11)

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Adauga proiectul tau |