IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Vanzari Spatii Comerciale Bihor - pagina 2Anunturi: 29  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 2 din 2 
04.10.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 37.000 EURO Supr: 35 mp
V1563 - Propunem spre vanzare in exclusivitate spatiu comercial situat in zona Andritoiu, Oradea, Bihor. Spatiul comercial masoara 35 mp utili, avand suprafata construita 43 mp. Spatiul comercial este compus din doua incaperi, care pot fi recompartimentate, un hol si grup sanitar. Spatiul comercial are si o mica terasa in fata. Spatiul comercial se vinde mobilat si utilat cu frigidere, vitrine frigorifice, feliator de mezeluri, cantar electronic, etc. Spatiul comercial dispune de o boxa la subsol cu supafata de 15 mp, care are coborare din interior. In plus are terenul din fata imobilului concesionat pe 50 de ani. Spatiul comercial dispune de aer conditionat, camere de supraveghere video, sistem de alarma, internet. Spatiul comercial este pretabil pentru magazin alimentar, aprozar, salon de infrumusetare, salon coafura canina, farmacie, magazin metalo-chimice, cabinete medicale etc. Pret de vanzare propus de proprietar: 37 000 euro, negociabil. Pret vechi de vanzare: 40 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
04.10.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 198.000 EURO Supr: 98 mp
V1858 - Va propunem spre vanzare un spatiu comercial ultracentral in Oradea. Spatiul repartizat pe doua nivele este compus din 4 incaperi care pot fi amenajate pentru birouri, un spatiu de depozitare, doua bai, un spatiu tehnic, o sala de asteptare. Acesta dispune de toate utilitatile. Spatiul are vitrina si este situat intr-o zona intens circulata cu un vad comercial foarte bun. Spatiul are o suprafata de 98 mp utili. Fiind intr-o zona centrala spatiul se preteaza pentru birou de avocatura, birou notarial, birou de traduceri... Confortul termic este asigurat de catre agentul de termoficare de la oras. Pretul propus de proprietar este de 198 000 Euro.
02.10.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 220.000 EURO Supr: 333 mp
V1941 - Propunem spre vanzare o cladire deosebita finisata la exterior in Oradea. Cladirea are o suprafata de 333 mp utili si este situata pe un teren de 500 mp. Este finisata la exterior, izolata cu polistiren de 10 cm, este tencuita si are culoarea data. In interiorul cladirii avem 6 apartamente in rosu, dispuse P+1+M, fiecare apartament fiind compus din living open space cu bucatarie, dormitor, baie, constructia fiind din caramida poroterm pe structura din stalpi de beton, are geamurile termopan puse, usa la intrare, implanturi pentru canalizare la parter. In cladire exista 4 apartamente la parter si etajul I cu balcon, iar la mansarda avem 2 apartamente cu terasa foarte mare. Accesul la cladire se face pe drum privat pietruit, avand servitute de trecere cu masina si piciorul, act incheiat la notar. Utilitatile cladirii: curent trifazic care este pe teren, apa si canalul la 60 m, incalzirea cladirii se poate face prin pardoseala cu o centrala electrica sau eventual cu gaz in momentul introducerii gazului. Proprietatea se afla intr-o zona in dezvoltare cu pensiune, hotel, la iesirea din Oradea spre Baile Felix. Se accepta schimburi astfel: 1) apartament cu 2 camere sau garsoniera, etajul II maxim, pret maxim de evaluare 25000-40000 euro plus diferenta; 2) autoturism SUV 2015-2016 an de fabricatie (15000-20000 euro) + diferenta. Pret nou propus de proprietar este de 220000 euro, negociabil. Pret vechi propus de proprietar este de 230000 euro, negociabil. Agentia nu perccepe comision de la cumparator!
30.09.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 18.000 EURO Supr: 35 mp
V1837 - Va propunem spre vanzare un spatiu comercial situat la demisol, zona semicentrala, Oradea, Bihor. Spatiul comercial se afla la subsolul unei case, cu acces direct din strada principala, pe trepte. Spatiul comercial masoara o suprafata de 35 mp si este compus din 3 incaperi si o baie. Acest spatiu comercial se preteaza pentru o cafenea, un mic bar, o ceainarie, etc. Spatiul necesita o renovare totala. Pretul propus de proprietar este de 18.000 euro, negociabil Pret vechi: 20.000 euro Agentia nu percepe comision de la cumparator!
30.09.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 115.000 EURO Supr: 110 mp
V1516 - Propunem spre vanzare in exclusivitate, spatiu comercial situat pe Calea Clujului, Oradea, Bihor. Spatiul comercial masoara o suprafata utila de 110 mp, si este compus din 2 incaperi spatioase cu intrarea direct din strada, birou, hol, 2 bai si o incapere care are scarile de urcare in pod. Spatiul dispune de 3 intrari, una la strada si 2 care sunt spre curte. Exista posibilitatea de extindere a spatiului, prin mansardare. Suprafata podului este 90 mp. Exista posibilitatea achizitionarii spatiului comercial impreuna cu afacerea la cheie - magazin mixt, care functioneaza in prezent. Magazinul are ca domeniu principal de activitate vanzarea produselor alimentare si nealimentare, bauturi alcoolice, tutun, patiserie si imbracaminte pentru copii. Confortul termic al imobilului este asigurat de centrala proprie, iar gazul este in curte. In fata spatiului comercial exista locuri de parcare amenajate. Spatiul comercial este bine amplasat si are in vecinatate spital, scoala, mijloace de transport in comun, etc. Spatiul comercial se vinde impreuna cu o curte in suprafata de 300 mp. Accesul la curte se face din spatiul comercial sau cu automobil, proprietatea avand intrare auto. In curte exista un garaj. Pret de vanzare propus de proprietar: 115 000 euro, usor negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
07.08.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 36.000 EURO Supr: 36 mp
V1714 - Va propunem spre vanzare in exclusivitate un cabinet stomatologic, situat central in Oradea, zona strazii Avram Iancu, jud. Bihor. Cabinetul stomatologic este complet utilat cu aparatura specifica in perfecta stare de functionare, cu mobilier specific. Cabinetul este structurat astfel: cabinetul propriu zis, baie cu cada si dus pentru medici, are o sala de asteptare pentru pacienti , cu grup sanitar separat si o camera tehnica izolata fonic pentru compresor. Cabinetul a fost autorizat pentru aceasta activitate la toate institutiile(sanitar, CAS, etc.) Incalzirea se realizeaza cu centrala electrica proprie iar baia este utilata cu boiler. Pretul propus de proprietar este de 36.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator! Cabinetul este disponibil si pentru inchiriere.
05.06.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 170.000 EURO Supr: 179 mp
V1454 - Propunem spre vanzare spatiu comercial situat semicentral in Oradea, Bihor. Spatiul comercial este compus din 2 cladiri. Primul spatiu comercial masoara 99 mp si este compus din showroom, birou si un vestiar cu baie. Al doilea spatiu comercial masoara 80 mp si poate fi utilizat ca si birou, spatiu pentru depozitare, etc. Suprafata totala a terenului este 299 mp. Spatiul comercial este foarte luminos si este dotat cu aer conditionat, sistem de alarma si sistem de supraveghere video. Spatiul comercial are vizibilitate foarte buna si este usor de localizat. Dispune de curte, acces auto, dar si locuri de parcare in fata imobilului. Spatiul comercial este pretabil pentru showroom, sediu de firma, restaurant, etc. Pret nou: 170 000 euro + TVA. Pret vechi: 180 000 euro + TVA. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
05.06.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Alesd
Pret: 360.000 EURO Supr: 700 mp
A1147A - Va propunem spre vanzare o afacere la cheie, restaurant - pizzerie in zona Alesd, Bihor. Restaurantul - pizzerie resprezinta o buna oportunitate de investie, fiind in momentul de fata functional si dotat cu tot ce este necesar pentru o foarte buna functionare, dar si pentru organizare de evenimente. Restaurantul este amenajat modern si este foarte primitor. Restaurantul masoara 700 mp utili si dispus pe 2 nivele: demisol si parter. Demisolul este frumos amenajat cu bar, o sala mare mobilata cu mese si scaune, o incapere folosita ca si spatiu pentru depozitare, care dupa caz, poate fi amenajata ca si bucatarie si doua grupuri sanitare. Parterul masoara 430 mp utili si cuprinde mai multe spatii: restaurantul propriu-zis, spatiu pentru pizzerie, bucataria restaurantului, camera frigorifica, spalatorie si 3 grupuri sanitare. Restaurantul are o capacitate de 150 - 180 persoane. Spatiul pentru pizzerie este utilat cu: cuptoare pentru pizza, formator, malaxor, dulapuri reci pentru depozitarea ingredientelor, dulapuri pentru depozitare, frigidere profesionale, carucioare pentru transportul tavilor, etc. Bucataria este echipata cu aragaz, hote, frigidere, friteuza, cuptoare, dospitor paine, etc. Terasa restaurantului are 80 locuri si are amenajat un bar utilat cu aparat de cafea, aparta de gheata, etc, astfel incat servirea se poate face separat de restaurant. Restaurantul este frumos finisat, cu materiale de calitate si este amenajat cu granit, marmura, etc. Pret de vanzare nou propus de proprietar: 360.000 euro + TVA, negociabil. Pret de vanzare vechi propus de proprietar: 400.000 euro + TVA, negociabil.. Agentia nu percepe comision de la cumparator.
27.05.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 235.000 EURO Supr: 177 mp
V1544B - Oferim spre vanzare spatiu comercial in Oradea, Bihor. Spatiu comercial are suprafata construita de 177 mp. Spatiul comercial este compus dintr-o incapere spatioasa, birou, depozit de 20 mp si 2 grupuri sanitare. Spatiul comercial este amenajat modern si dispune de multiple imbunatatiri. In prezent spatiul comercial este amenajat pentru activitati de alimentatie publica, insa destinatia se se poate schimba. Spatiul comercial reprezinta o buna oportunitate de investitie, deoarece se afla intr-o zona favorabila, cu vad comercial. Vizibilitatea data de amplasarea spatiului il face ideal pentru o afacere si este totodata usor de inchiriat. Acest spatiu se poate extinde cu 3 nivele. Spatiul comercial este ideal pentru un restaurant, showroom, centru Spa, dar si pentru un mic centru comercial. Pret de vanzare nou proprus de proprietar: 235 000 euro. Pret de vanzare vechi proprus de proprietar: 395 000 euro. Agentia nu percepe comision de la cumparator!

  •  Pagina 2 din 2 


Localitati

Pret

An constructie
  •  < 1950 (0)
  •  1951 - 1977 (0)
  •  1978 - 1986 (0)
  •  1987 - 1990 (0)
  •  1991 - 2000 (0)
  •  2001 - 2010 (0)
  •  > 2010 (0)
  •  nespecificat (28)

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Adauga proiectul tau |