IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Vanzari Spatii Comerciale Bihor - pagina 2Anunturi: 29  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 2 din 2 
31.07.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Sanmartin
Pret: 525.000 EURO Supr: 300 mp
V1948 - Va propunem ca si investitie, o vila cu 10 camere si teren in Sinmartin, Bihor. Suprafata totala a terenului pe care este construita aceasta vila este de 2800 mp iar accesul la proprietate se poate realiza din 2 strazi. Vila este construita pe 3 nivele si este organizata astfel. La primul nivel exista un living de primire, un hol, o bucatarie foarte generoasa cu iesire catre terasa, doua dormitoare cu dresing, doua bai si un garaj complet automatizat pentru masina tip SUV. La etaj exista 4 dormitoare cu dresinguri, unele au si balcoane si 3 bai. La demisol mai exista 2 camere mari, cu incalzire in pardoseala si camera tehnica in care se afla centrala pe lemne si centrala pe motorina. Pe langa constructia propriu zisa, foarte interesant este terenul in suprafata de peste 2200 mp, pe care se poate construi aproape orice! Aceasta vila se poate transforma usor intr-o pensiune, se poate construi o piscina, se poate transforma intr-un camin pentru persoane in etate sau o clinica privata. Va asteptam cu drag sa vizionati aceasta proprietate! Pretul propus de proprietar este de 525.000 euro. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
29.07.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 850.000 EURO Supr: 461 mp
V1388G - Oferim spre vanzare un grup de 3 proprietati: o vila, un spatiu comercial si un teren, Oradea, Bihor Vila se gaseste in zona Horea,situata intr-o zona foarte placuta, una dintre cele mai cautate. Este construita pe 2 nivele, tip P+E. Suprafata totala a terenului este de 405 mp. Suprafata parterului este astfel de 134 mp si este format din: hol acces, camera, bucatarie, sufragerie, baie serviciu si o terasa exterioara mare de 127 mp. Etajul are suprafata de 148 mp, si este format din hol, 3 dormitoare cu dressing si baie proprie fiecare, 2 balcoane. Constructia este noua, solida, de cea mai buna calitate, din caramida porotherm, finisaje de calitate, gresie, faianta moderne. Confortul termic al casei este asigurat de incalzire centralizata pe gaz. Imobilul mai detine un garaj de 27 mp, iar curtea este amenajata cu gazon. Terenul intravilan este situat in zona Nufarul. Acesta masoara o suprafata de 10140 mp si are forma dreptunghiulara. Utilitati: curent, apa, canalizare. Terenul este situat in apropierea cartierului Prima Nufarul si este potrivit atat pentru un proiect imobiliar, cat si pentru sediu de firma, constructia unei cladiri de birouri, hala, etc. Are acces usor la centura orasului dar si catre principalele artere de circulatie. Spatiul comercial este situat semicentral tot in zona Horea. Acesta este comercial este compus din 2 cladiri. Primul spatiu comercial masoara 99 mp si este compus din showroom, birou si un vestiar cu baie. Al doilea spatiu comercial masoara 80 mp si poate fi utilizat ca si birou, spatiu pentru depozitare, etc. Suprafata totala a terenului este 299 mp. Spatiul comercial este foarte luminos si este dotat cu aer conditionat, sistem de alarma si sistem de supraveghere video. Spatiul comercial are vizibilitate foarte buna si este usor de localizat. Dispune de curte, acces auto, dar si locuri de parcare in fata imobilului. Spatiul comercial este pretabil pentru showroom, sediu de firma, restaurant, e
29.07.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 40.000 EURO Supr: 62 mp
V1536A - De vanzare spatiu comercial ultracentral in Oradea, Bihor. Spatiul comercial se afla in apropiere de Piata Ferdinand si este ideal pentru birou, apartament, laborator, etc. Spatiul comercial are suprafata utila 62 mp si teren aferent 86 mp. Incalzirea spatiului comercial este de la oras. Pret de vanzare propus de proprietar: 40.000 euro. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
18.07.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 170.000 EURO Supr: 300 mp
V1888 - Va propunem spre vanzare in exclusivitate o casa cu 16 camere si teren, cartier Iosia, Oradea, Bihor. Casa masoara o suprafata utila de aproximativ 300 mp, pe doua nivele, parter plus etaj si este situata pe un teren in suprafata de 500 mp. Casa este compusa din: la parter un apartament cu bucatarie, living, camara, baie, 2 dormitoare si o terasa mare la intrare, la etaj sunt 4 dormitoare un hol mare si o baie iar in curte sunt inca 4 "garsoniere" , fiecare compusa din bucatarie open space cu living , baie si dormitor iar subsolul este foarte spatios ,cu 3 incaperi mari. Casa detine si parcare in incinta pentru 2 masini. Confortul termic este asigurat de o centrala pe gaz, iar in fiecare garsoniera exista sobe de teracota, pe lemne. In spatele casei exista o curte cu gazon si o filigorie. Acest imobil este situat intr-o zona extrem de linistita, intr-un cartier de case, la 2 minute de Calea Aradului, foarte aproape de statii de tramvai si autobuz, etc. Imobilul se preteaza ca si pensiune, azil de batrini, gradinita privata, pentru inchiriere in regim hotelier sau pur si simplu ca si locuinta pentru o familie mai numeroasa. Pret nou 170.000 euro!!! Pretul vechi propus de proprietar este de 200.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
05.06.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 170.000 EURO Supr: 179 mp
V1454 - Propunem spre vanzare spatiu comercial situat semicentral in Oradea, Bihor. Spatiul comercial este compus din 2 cladiri. Primul spatiu comercial masoara 99 mp si este compus din showroom, birou si un vestiar cu baie. Al doilea spatiu comercial masoara 80 mp si poate fi utilizat ca si birou, spatiu pentru depozitare, etc. Suprafata totala a terenului este 299 mp. Spatiul comercial este foarte luminos si este dotat cu aer conditionat, sistem de alarma si sistem de supraveghere video. Spatiul comercial are vizibilitate foarte buna si este usor de localizat. Dispune de curte, acces auto, dar si locuri de parcare in fata imobilului. Spatiul comercial este pretabil pentru showroom, sediu de firma, restaurant, etc. Pret nou: 170 000 euro + TVA. Pret vechi: 180 000 euro + TVA. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
05.06.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Alesd
Pret: 360.000 EURO Supr: 700 mp
A1147A - Va propunem spre vanzare o afacere la cheie, restaurant - pizzerie in zona Alesd, Bihor. Restaurantul - pizzerie resprezinta o buna oportunitate de investie, fiind in momentul de fata functional si dotat cu tot ce este necesar pentru o foarte buna functionare, dar si pentru organizare de evenimente. Restaurantul este amenajat modern si este foarte primitor. Restaurantul masoara 700 mp utili si dispus pe 2 nivele: demisol si parter. Demisolul este frumos amenajat cu bar, o sala mare mobilata cu mese si scaune, o incapere folosita ca si spatiu pentru depozitare, care dupa caz, poate fi amenajata ca si bucatarie si doua grupuri sanitare. Parterul masoara 430 mp utili si cuprinde mai multe spatii: restaurantul propriu-zis, spatiu pentru pizzerie, bucataria restaurantului, camera frigorifica, spalatorie si 3 grupuri sanitare. Restaurantul are o capacitate de 150 - 180 persoane. Spatiul pentru pizzerie este utilat cu: cuptoare pentru pizza, formator, malaxor, dulapuri reci pentru depozitarea ingredientelor, dulapuri pentru depozitare, frigidere profesionale, carucioare pentru transportul tavilor, etc. Bucataria este echipata cu aragaz, hote, frigidere, friteuza, cuptoare, dospitor paine, etc. Terasa restaurantului are 80 locuri si are amenajat un bar utilat cu aparat de cafea, aparta de gheata, etc, astfel incat servirea se poate face separat de restaurant. Restaurantul este frumos finisat, cu materiale de calitate si este amenajat cu granit, marmura, etc. Pret de vanzare nou propus de proprietar: 360.000 euro + TVA, negociabil. Pret de vanzare vechi propus de proprietar: 400.000 euro + TVA, negociabil.. Agentia nu percepe comision de la cumparator.
27.05.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 235.000 EURO Supr: 177 mp
V1544B - Oferim spre vanzare spatiu comercial in Oradea, Bihor. Spatiu comercial are suprafata construita de 177 mp. Spatiul comercial este compus dintr-o incapere spatioasa, birou, depozit de 20 mp si 2 grupuri sanitare. Spatiul comercial este amenajat modern si dispune de multiple imbunatatiri. In prezent spatiul comercial este amenajat pentru activitati de alimentatie publica, insa destinatia se se poate schimba. Spatiul comercial reprezinta o buna oportunitate de investitie, deoarece se afla intr-o zona favorabila, cu vad comercial. Vizibilitatea data de amplasarea spatiului il face ideal pentru o afacere si este totodata usor de inchiriat. Acest spatiu se poate extinde cu 3 nivele. Spatiul comercial este ideal pentru un restaurant, showroom, centru Spa, dar si pentru un mic centru comercial. Pret de vanzare nou proprus de proprietar: 235 000 euro. Pret de vanzare vechi proprus de proprietar: 395 000 euro. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
27.05.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 160.000 EURO Supr: 114 mp
V1867B - Va propunem spre vanzare un spatiu comercial central in Oradea. Spatiul este dispus pe doua nivele si este compus din 5 incaperi care pot fi amenajate pentru birouri, un spatiu de depozitare, doua bai, un spatiu tehnic, o sala de asteptare.Mai dispune si de un demisol la o suprafata de 15 mp si o curte de 30mp. Spatiul are vitrina si este situat intr-o zona intens circulata cu un vad comercial foarte bun. Spatiul are o suprafata de 114 mp utili.Fiind intr-o zona centrala spatiul se preteaza pentru birou de avocatura, birou notarial, birou de traduceri... Confortul termic este asigurat de catre agentul de termoficare de la oras. Pretul propus de proprietar este de 160 000 euro.
23.04.2019
Vanzari Spatii comerciale Bihor Oradea
Pret: 1.000 EURO
DAU îN CHIRIE SPATIU STRADAL IN CANTEMIR - ORADEA - LANGA BLOCUL CICERO SUPRAFATA TOTALA DE: 62 MP SI ESTE ALCăTUIT DIN: 42 MP IN FATA, 20 MP IN SPATE - DESPARTITI CU JUMATATE DE PERETE. IDEAL PENTRU MAGAZINE SAU ALIMENTATIE PUBLICA. 1 GRUP SANITAR. SPATIUL DISPUNE DE USA MARE DE DESCARCARE MARFA + 1 PARCARE IN SPATE. ( ID anunt: 7400005 )

  •  Pagina 2 din 2 


Localitati

Pret

An constructie
  •  < 1950 (0)
  •  1951 - 1977 (0)
  •  1978 - 1986 (0)
  •  1987 - 1990 (0)
  •  1991 - 2000 (0)
  •  2001 - 2010 (0)
  •  > 2010 (0)
  •  nespecificat (28)

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Adauga proiectul tau |