IMOBILIARE
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Vanzari Spatii Comerciale BrasovAnunturi: 24  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 2 
21.04.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Rasnov
Pret: 84.000 EURO Supr: 200 mp
Spatiu de vanzare in Rasnov, P+M cu o suprafata desfasurata de aproximativ 200 mp, cu toate utilitatile. La parter este compus din salon, bar, doua incaperi utilate cu bucatarii profesionale totul din inox, grupuri sanitare pentru femei si barbati, spatiu depozitare si scara de acces pentru mansarda unde mai gasim un salon si o camera. Spatiul este mobilat si utilat, ideal pentru restaurant, bar, club, mini cantina, preparare si servire gustari calde, etc. Se vinde la pretul de 84.000 euro plus tva.
14.04.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Bran
Pret: 179.000 EURO
BRAN PENSIUNE FUNCTIONALA IN BRAN -PREDELUT LA 1,5 KM DE CASTELUL BRAN, COMPUSA DIN 9 CAMERE, 5 GRUPURI SANITARE, SALA MESE SI BUCATARIE, TERASA. PARTER+ETAJ+MANSARDA, CURTE CU GARD LEMN 1500 MP, TEREN PLAT CU COPACI SI VERDEATA, FARA CALCANE, CEA MAI APROPIATA CONSTRUCTIE ESTE LA 15M, CENTRALA NOUA, AVIZE FUNCTIONARE IN REGIM HOTELIER ( ID anunt: 6534638 )
31.03.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Brasov
Pret: 300.000 EURO
SPATIU COMERCIAL SPATIU COMERCIAL IN BRASOV, STRADA BRANDUSELOR NR. 86, 88, 90, BLOC 1 PARTER SI MEZANIN AN CONSTRUCTIE: 1990 SUPRAFATA UTILA: 330 METRI PATRATI ( ID anunt: 6515407 )
28.03.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Moeciu
Pret: 349.500 EURO
MOECIU SUPRAFATA TEREN : 1186 MP S+P+2E 9 CAMERE DUBLE CU BAIE SI UN APARTAMENT CU BAIE , SALA MESE , BUCATARIE COMPLET UTILATA , SUBSOL. CAMERELE SUNT SI ELE COMPLET MOBILATE SI ACCESORIZATE , TELEVIZOARE IN TOATE CAMERELE SI SALA DE MESE , MINI FRIGIDER IN FIECARE CAMERA ETC. FOISOR , 3 GRATARE ZIDITE , GENERATOR PE MOTORINA , CENTRALA DE INCALZIRE CU LEMNE, MAGAZIE LEMNE. NEGOCIABIL. VAD FORMAT. ( ID anunt: 6510665 )
28.03.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Bran
Pret: 365.000 EURO
BRAN *PENSIUNEA ARE 17 CAMERE ,17 BAI, 3 SALOANE MARI , SE VINDE COMPLET MOBILATA SI UTILATA. PENSIUNEA ESTE DISPUSA ASTFEL: PARTER: 2 SALOANE MARI , O BUCATARIE COMPLET UTILATA , 2 CAMERE , 2 BAI , O CAMARA ETAJUL 1: 6 CAMERE , 6 BAI , 2 BALCOANE MARI ETAJUL 2: 6 CAMERE, 6 BAI , 2 BALCOANE MARI ETAJUL 3 : 3 CAMERE , 3 BAI , SALON , TERASA CURTEA ARE O SUPRAFATA DE 2550 MP , SI DISPUNE DE FOISOR SPATIOS , GRATAR , O MICA TERASA CU MASA SI BANCI RUSTICE. PENSIUNEA ESTE SITUATA INTRE CASTELUL ( ID anunt: 6510046 )
24.03.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Brasov - Centrul Istoric
Pret: 670 EURO Supr: 140 mp
Spatiu Comercial propus spre inchiriere este cu 4 incaperi situat in Centru, confort I, suprafata utila este de 140 mp. Imobilul este amplasat intr-o casa de locuinte de tip P+ 1E.Spatiul este pretabil pentru birouri, sedii de firma si cabinete medicale. Compus din: 4 camere, bucatarie, hol, 2 grupuri sanitare. Spatiul comercial detine finisaje de calitate parchet din lemn masiv, placaje de gresie si faianta, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Imobilul se afla in zona centrala in aproape de Centrul Civic - centrul Istoric si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, linie telefonica, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent, Spatiul comercial este oferit spre inchiriere partial mobilat (mobilierul de bucatarie este realizat la comanda), si utilat cu aparatura electrocasnica frigider, aragaz, hota, masina de spalat rufe. Spatiul liber spre inchieire. Imobilul Spatiul este pretabil pentru birouri, sedii de firma si cabinete medicale. Pretul initial de inchiriere pentru acest imobil este de 670 Euro. Descrierea Companiei: Business x House agentie specializata in Real Estate ofera toata gama de servicii din acest domeniu. Compania este compusa dintr-o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor sai tot suportul in identificarea cat mai exacta a proprietatii dorite precum si asistenta in domeniul juridic - notarial, fie ca acestia doresc sa investeasca in acest domeniu fie ca doresc sa achizitioneze doar un imobil. Compania noastra împreuna cu Brokerilor imobiliari dedicati cu experienta vasta va ofera servicii de calitate pentru a satisface adevaratele dvs dorinte. Pentru informatii si poze suplimentare contactati-ma Consultant imobiliar B. Oana
24.03.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Bran
Pret: 365.000 EURO Supr: 600 mp
Pensiunea propusa spre achizitionare este situata in Bran-Poarta la circa 2-300 metri adancime de drumul asfaltat principal al comunei . Nu este introdusa in circuitul turistic, insa poate fi usor introdusa si clasificata la 3 margarete. Structura din: Parter - 2 garsoniere, cu bucatarii si bai proprii, casa scarii. Etaj 1 - 4 garsoniere si 2 apartamente cu bai proprii si balcoane. Etaj 2 - 4 garsoniere si 2 apartamente cu bai proprii si balcoane. Mansarda 1 - se mai pot amenaja aproximativ 6 camere cu bai proprii. Mansarda 2 - se mai pot amenaja 2 apartamente. Teren liber 1135 mp, exista parcare amenajata si un gratar, amprenta la sol a imobilului este de circa 200 mp , suprafata construita este de 600 mp, respectiv 500 mp utili. Pensiunea beneficiaza de toate imbunatatirile: gresie, fainata, parchet, usi interior de lemn, termopane. Incalzirea se face pe centrale termice pe gaz. Descriere emotionala: Pozitionarea este excelenta, vederea fiind spre dealurile Branului, paduri de brazi si Muntii Bucegi, asigurand astfel un tablou cromatic divers, variat in functie de anotimp relaxant conferind o panorama unica. Imobilul a fost finalizat in anul 2014. Aceasta pensiune se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in poze. Pretul de achizitie este de 365.000 Euro. Aceasta propietate este construita conform unui proiect si a unei autorizatii de constructie.
24.03.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Bran
Pret: 350.000 EURO Supr: 700 mp
Pensiunea propusa spre achizitionare este situata in Bran, la circa 700-800 metri adancime de DN 73, cu intrare de vis-a-vis de Rompetrol. Este introdusa in circuitul turistic, fiind clasificata cu margarete. Structura din: Demisol - diferite spatii tehnice, beci Parter - living, bucatarie,receptie si un apartament pentru administrator. Etaj 1 - un mic living, 5 camere cu baie si balcon proprii, sala de mese si sala de recreere - masa de biliard. Etaj 2 - 5 camere extrem de spatioase cu bai proprii. Mansarda - se mai pot amenaja spatii de cazare. Teren 2200 mp, exista parcare amenajata, mic teren de baschet, 2 foisoare, loc de joaca pentru copii, un mic iaz, spatii verde si ample pline de vegetatie. Amprenta la sol a imobilului este de circa 200 mp , suprafata construita este de 700 mp, respectiv 600 mp utili. Pensiunea beneficiaza de toate imbunatatirile la standarde de inalta calitate: gresie, faianta, parchet, usi interioare din lemn, termopane. Incalzirea se face cu o centrala termica Wiessman pe lemne. Descriere emotionala: Pozitionarea este excelenta, vederea fiind spre castelul Bran, dealurile Branului, paduri de brazi si Muntii Piatra Craiului, asigurand astfel un tablou cromatic divers, variat in functie de anotimp relaxant conferind o panorama unica. Imobilul a fost finalizat in anul 2012, pe structuri de beton armat si planseuri de beton, cu ziduri de sprijin ale terenului in panta tot din beton, constructie din caramida poroterm, izolata cu polistiren de 10, densitate mare. Aceasta pensiune se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in poze. Pretul de achizitie este de 350.000 Euro. Exista posibilitatea de a se achizitiona si terenul de langa pensiune in suprafata de 3000 mp la pretul de 25 Euro/mp. Aceasta propietate este construita conform unui proiect si a unei autorizatii de constructie.
24.03.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Bran
Pret: 350.000 EURO Supr: 800 mp
Pensiunea propusa spre achizitionare este situata in Bran-Simon, la circa 4-500 metri adancime de DN 73. Nu este introdusa in circuitul turistic, insa poate fi usor introdusa si clasificata la 3 margarete. Structura din: D+P+2E+M, compus din : bucatarie + hol + camera tehnica la demisol, hol + living + terasa + sala mese +bar + wc servici + 2 camere cu bai si terase proprii la parter, hol + 4 camere cu bai si balcoane proprii la etaj 1, hol + 4 camere cu bai si balcoane proprii la etaj 2, hol +2 camere cu bai si balcoane proprii la mansarda. Constructie demisol beton armat b200, parter +etaj 1 grinzi beton b200 +caramida poroterm 20cm, etaj doi + mansarda pe structura din lemn. Teren aferent consturctiei 1500 metri patrati cu drum privat de acces de 150 metri, parcare amenajata 10 locuri si curte interioara de aproximativ 700 - 800 metri patrati cu foisor de 20 metri patrati. Uitlitati trase pe teren, apa potabila cu racord individual si alimentare din reteaua publica, gaze cu racord individual, curent electric, cablu tv, internet wireless, microcentrala epurare cu sistem de drenaj si eliminare a apei reziduale, toate fiind perfect functionale. Centrala pe gaze Vaillant cu sistem de furnizare a apei calde cu boiler de 250 litri si sistem complet de incalzire cu radiatoare. Exterior - Tamplarie PVC Salamander 6 camere, izolatie exterioara sistem complet Ceresit cu polistiren de 10 cm de densitate mare. Acoperis si scurgeri Lindab, sistem paratrasnet. Balustrade exterioare lemn masiv, pardoseli exterioare piatra naturala. Interior - pereti finisati cu tencuiala clasica si glet fin, tavane finisate cu rigips si glet fin, tamplarie lemn masiv, scara interioara lemn masiv, podele cu parchet laminat 15 mm, gresie si faianta calitate peste medie.Bai dotate cu gresie si faianta calitate peste medie si cabine de dus cu hidromasaj, camere dotate cu tv lcd. Mobilier pal 36 mm si lemn masiv. Constructie complet noua, finalizata in 2014 si neutilizata.
24.03.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Moieciu
Pret: 675.000 EURO Supr: 1150 mp
Pensiunea propusa spre achizitionare este situata in Moieciu, zona complexului Cheile Gradistei, la circa 100 metri adancime de drumul asfaltat principal al statiuni. Este introdusa in circuitul turistic, fiind clasificata cu 3 stele. Pensiunea are la parter un living spatios, sala de mese, bucatarie, zona pentru administrator si angajati, camera tehnica. La cele 2 etaje ale sale si la mansarda se regasesc 18 camere cu bai proprii. De asemenea exista si acces catre balcon din anumite camere. Teren este de circa 1000 mp , amprenta la sol a imobilului este de circa 300 mp , suprafata construita este de 1150 mp, respectiv 950 mp utili. Pensiunea beneficiaza de toate imbunatatirile moderne la standarde europene. Incalzirea se face pe centrale termice pe lemne. Pensiunea beneficiaza de propria parcare. Descriere emotionala: Pozitionarea este excelenta, vederea fiind spre defileul Cheile Gradistei si spre Muntii Bucegi, asigurand astfel un tablou cromatic divers, variat in functie de anotimp relaxant conferind o panorama unica. Rafinamentul si calitatea se regasesc in designul unic al pensiunii si in mobila veche pictata. Pensiunea are scara de lemn masiv si pardoseala din piatra naturala antichizata, camarele fiind personalizate intr-un stil unic, de un farmec si un rafinament deosebite. Imobilul a fost finalizat in anul 2008. Accesul se face de pe drum asfaltat, circa 100 metri pe un drum betoant pana la pesiune. Aceasta pensiune se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in poze. Pretul de achizitie este de 675.000 Euro. Aceasta propietate este construita conform unui proiect si a unei autorizatii de constructie.
24.03.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Moieciu
Pret: 240.000 EURO Supr: 600 mp
Pensiunea propusa spre achizitionare este situata in Moieciu, la circa 4-500 metri dupa primarie in directia Cheile Gradistei si la circa 2-300 metri adancime de drumul asfaltat principal al comunei . Nu este introdusa in circuitul turistic, insa poate fi usor introdusa si clasificata la 3 margarete. Structura din: Demisol - camera centralei, bucatarie turisti, camera de joaca pt copii si un dormitor. Parter - living mare cu bar si loc pt luat masa, baie de serviciu plus apartament de 45 m patrati pt uz personal proprietar/administrator. Etaj 1 - 4 camere cazare fiecare cu baie si balcon propriu plus hol mare. Etaj 2 - 4 camere cazare fiecare cu baie si balcon propriu plus hol mare. Mansarda - 2 camere fiecare cu balcon, deservite de o baie, un hol generos. Pensiunea are un garaj dublu cu inchidere automata. Teren 2000 mp, amprenta la sol a imobilului este de circa 150 mp , suprafata construita este de 600 mp, respectiv 500 mp utili. Pensiunea beneficiaza de toate imbunatatirile: gresie, fainata, parchet, usi interior de lemn, termopane. Incalzirea se face pe centrala termica pe lemn. In curte este amenajat loc de parcare pentru turisti, loc de joaca pentru copii, 2 foisoare si 2 gratare. Descriere emotionala: Pozitionarea este excelenta, vederea fiind spre dealurile Branului, paduri de brazi si Muntii Piatra Craiului, asigurand astfel un tablou cromatic divers, variat in functie de anotimp relaxant conferind o panorama unica. Imobilul a fost finalizat in anul 2008. Aceasta pensiune se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in poze. Pretul de achizitie este de 240.000 Euro. Aceasta propietate este construita conform unui proiect si a unei autorizatii de constructie.
24.03.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Bran
Pret: 465.000 EURO Supr: 600 mp
Pensiunea propusa spre achizitionare este situata in Bran - Poarta, la 200 metri distanta de drumul asfaltat principal al satului. Este introdusa in circuitul turistic, fiind clasificata cu 3 margarete. Structura din: Demisol - spatii tehnice. Parter - livind cu restaurant, bucatarie, receptie. Etaj 1 - 5 camere cu bai proprii si balcoane. Etaj 2 - 5 camere cu bai proprii si balcoane. La mansarda se mai pot amenaja 2 apartamente sau 4 camere. Teren 1500 mp, amprenta la sol a imobilului este de circa 200 mp , suprafata construita este de 600 mp, respectiv 500 mp utili. Pensiunea beneficiaza de toate imbunatatirile moderne la standarde europene. Incalzirea se face pe centrale termice pe lemn. In curte este amenajat loc de parcare pentru turisti, loc de joaca pentru copii si foisor si in curs de amenajare este un teren pentru activitati sportive. Descriere emotionala: Pozitionarea este excelenta, vederea fiind spre dealurile Branului si Muntii Bucegi, asigurand astfel un tablou cromatic divers, variat in functie de anotimp relaxant conferind o panorama unica. Imobilul a fost finalizat in anul 2008. Aceasta pensiune se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in poze. Pretul de achizitie este de 465.000 Euro. Aceasta propietate este construita conform unui proiect si a unei autorizatii de constructie.
24.03.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Bran
Pret: 395.000 EURO Supr: 1600 mp
Pensiunea propusa spre achizitionare este situata in Bran - Simon, la drumul asfaltat principal al satului. Este introdusa in circuitul turistic, fiind clasificata cu 4 margarete - standard de lux. Structura din: Parter - restaurant cu sala de mese, bucatarie, bar, terasa inchisa, 2 camere pentru administrator. Etaj -14 camere fiecare cu baie proprie, in suprafata de circa 30 mp fiecare. Teren 7500 mp, din care circa 2000-2500 mp sunt plani, restul fiind in panta si avand padure tanara pe el, amprenta la sol a imobilului este de circa 800 mp , suprafata construita este de 1600 mp, respectiv 1300 mp utili. Pensiunea beneficiaza de toate imbunatatirile moderne la standarde europene. Incalzirea se face pe centrale termice pe gaz, pensiunea beneficiind de toate utilitatile zonei - apa, gaz si curent electric. In curte este amenajat loc de parcare pentru turisti, loc de joaca pentru copii si foisor. Descriere emotionala: Pozitionarea este excelenta, vederea fiind spre dealurile Branului, asigurand astfel un tablou cromatic divers, variat in functie de anotimp relaxant conferind o panorama unica. Rafinamentul si calitatea se regasesc in designul unic al pensiunii, design creat de un celebru arhitect care combina stilul simplu si traditional branean cu un lux rafinat, dar deloc ostentativ. Imobilul a fost finalizat in anul 2008. Accesul se face direct de pe drum asfaltat. Aceasta pensiune se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in poze. Pretul de achizitie este de 395.000 Euro. Aceasta propietate este construita conform unui proiect si a unei autorizatii de constructie.
24.03.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Bran
Pret: 245.000 EURO Supr: 500 mp
Pensiunea propusa spre achizitionare este situata la intrarea in Bran la circa 3-400 m distanta de DN 73, cu intrare de vis-a-vis de Petrom. Este introdusa in circuitul turistic, fiind clasificata cu 3 margarete. Structura din: Demisol - un apartament la gri ideal pentru administrator de circa 100 mp, camera centralelor termice, beci. Parter - living-100mp, loc de luat masa-35mp, bucatarie-25mp, birou-20mp, grup sanitar. Etaj - 7 camere fiecare cu baie si balcon proprii. Mansarda - neamenajata si necompartimentata - posibilitate de a se obtine inca 5-6 camere. Teren 2000 mp, amprenta la sol a imobilului este de 200 mp , suprafata construita este de 500 mp, respectiv 420 mp utili. Pensiunea beneficiaza de toate imbunatatirile la standarde de 3 margarete - gresie, fainata,parchet, termopane. Incalzirea se face cu ajutorul a 4 centrale termice pe gaz, pensiunea beneficiind de toate utilitatile zonei - apa, gaz si curent electric. In curte este amenajat loc de parcare pentru turisti, loc de joaca pentru copii si foisor. Descriere emotionala: Pozitionarea este excelenta, vederea fiind spre Muntii Piatra Craiului si dealurile Branului, asigurand astfel un tablou cromatic divers, variat in functie de anotimp relaxant conferind o panorama unica. Imobilul a fost finalizat in anul 2008. Accesul se face de pe drum asfaltat pe un drum pietruit circa 300-400 metri pana la imobil. Aceasta pensiune se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in poze. Pretul de achizitie este de 245.000 Euro.
24.03.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Predeal
Pret: 400.000 EURO
PREDEAL DOAR PENTRU OAMENII CARE VOR SA SE RETRAGA LA MUNTE SI SA SCAPE DE AGITATIA DIN ORAS. PENSIUNEA ARE 11 DORMITOARE, SE VINDE LA CHEIE, ABSOLUT COMPLET UTILATA AVEM REZERVARI IN DERULARE, MOBILIERUL ESTE DIN LEMN MASIV, LIVINGUL ARE SUPRAFATA DE 130MP ESTE UTILAT CU 6 CANAPELE DIN PIELE + FOTOLII, MASA DE BILIARD DE 5 STELE, INSTALATIE DE SONORIZARE TEHNICS, TERASA MARE CU VEDERE LA MUNTI ,BUCATARIE UTILATA PROFESIONAL CU 3 FRIGIDERE, O LADA FRIGORIFICA, 3 CHIUVETE DE INOX, ETC. PENSIUNEA ( ID anunt: 6504781 )
Ia-ti o casa de 400000 € cu o rata de 1598 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
22.03.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Predeal
Pret: 445.000 EURO Supr: 745 mp
Proprietatea propusa spre vanzare este situata in Predeal, intr-o zona deosebit de buna - centrala, cu deschidere la DN 1 de circa 50 de metri. Teren total - 3024 mp, teren drept, foarte usor construibil. Structura: Demisol - 240 mp - se poate amenaja crama, restaurant, bar. Parter - 265 mp, antreu, hol cu casa scarii, 5 camere spatioase, baie. Etaj - 240 mp, antreu, hol cu casa scarii, 5 camere spatioase. Podul este foarte inalt si se poate transforma in mansarda foarte usor - se mai obtin usor circa 200 mp. In curtea din spate regasim cateva anexe ce se pot renova sau demola, in functie de necesitatile noului proprietar. Constructia este din caramida pe structura de beton cu intariri metalice(sine de cale ferata). La parter in cateva camere s-a pastrat parchetul original, care a fost reconditionat. Imobilul necesita reamenajare interioara si reparatii exterioare, insa nu necesita reparatii la structura. Imobilul a fost construit la inceputul anilor 1900. Arhitectura este deosebita, imbinand stilul traditonal romanesc cu elemente noi ale perioadei respective. In curte regasim mai multi brazi care confera un farmec aparte si intim proprietatii. Panorma este superba, orientata catre masivele Postavarul si Piatra Mare, astfel conferind un tablou peisagistic dinamic, cu o cromatica diversa si bogata, plin de farmec si diferit in fiecare anotimp. Accesul catre partii de schi este foarte facil, in apropiere regasim supermarket-uri, farmacii si alte centre comerciale. Imobilul beneficiaza de urmatoarele utilitati: apa, gaz, canalizare si curent electric. Pretul acestei proprietati este de 445.000 Euro.
22.03.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Moieciu De Sus
Pret: 350.000 EURO Supr: 870 mp
Pensiunea propusa spre achizitionare este situata in Moieciu de Sus cu deschidere direct la drumul asfaltat al statiunii. Este introdusa in circuitul turistic Structura din: Demisol - camere tehnice pentru cele 4 centrale, bucatarie, vestiare si toalete pentru personal, living spatios cu sala de mese si grup sanitar. Parter - receptie, hol, un apartament de 2 camere, baie si 2 balcoane, 2 camere cu bai si balcoane proprii. Etaj 1 - hol spatios, 4 camere cazare fiecare cu baie si balcon propriu. Mansarda - hol spatios, 4 camere cazare fiecare cu baie si balcon propriu. Teren 970 mp, amprenta la sol a imobilului este de circa 220 mp , suprafata construita este de 870 mp, respectiv 760 mp utili. Pensiunea beneficiaza de toate imbunatatirile la standarde inalte de calitate: gresie, fainata, parchet, usi interior de lemn, termopane. Incalzirea se face pe 4 centrale termice: 2 pe gaz si 2 pe lemne. In curte este amenajat un foisor si un gratar si vis-a-vis este concesionat de primarie ternul pe care exista parcarea pentru turisti. Descriere emotionala: Pozitionarea este excelenta, vederea fiind spre paduri de brazi si Muntii Bucegi, asigurand astfel un tablou cromatic divers, variat in functie de anotimp relaxant conferind o panorama unica. La marginea terenului pe care este construita pensiune trece un parau de munte. Este pozitionata foarte aproape de rezervatia naturala Bucegi. Imobilul a fost finalizat in anul 2007. Aceasta pensiune se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in poze. Pretul de achizitie este de 350.000 Euro. Aceasta propietate este construita conform unui proiect si a unei autorizatii de constructie.
22.03.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Sacele
Pret: 1.390.000 EURO Supr: 1590 mp
Complexul turistic de lux propus spre vanzare este situat in zona Sacele - Bradet, la circa 900 metri adancime de DN 1A si este format din 6 vile de 4 stele structurate astfel: Parter - hol intrare, cu scara interioara, living, baie cu cabina de dus, bucatarie cu iesire pe terasa. Etaj - hol, 3 dormitoare decomandate cu balcon propriu fiecare, baie cu cabina de dus. Fiecare living din fiecare vila de?ine ?emineu cu flacara deschisa . Ca imbunatatiri regasim: geamuri cu tamplarie termopan, gresie, fainata - toate la un standard de 4 stele. De asemenea toate vilele sunt mobilate si utilate la acelasi standard de 4 stele, conform ultimelor standarde europene. Suprafata construita a unei vile este 179 m2 pe 2 nivele, suprafata utila fiind de 158 m2. De asemenea incalzirea fiecarei vile se executa individual prin centrale termice cu gazificare(lemn). Vilele sunt independente, fiecare dintre ele detinand utilitati separat (apa, curent, canalizare, apa potabila). Complexul detine un restaurant cu o capacitate de 100 locuri, format din: sala de mese (bar, cascada, semineu), bucataria restaurantului(bloc termic, spalatorie, camera gratar), 2 magazii de depozitare, vestiar personal, o garsoniera personal. Toate echipamentele aflate in dotarea bucatariei sunt dupa ultimele normative europene achizitionate de la furnizorul Bilancia. De asemenea barul restaurantului este dotat cu echipamente Bilancia (expresor cafea, rasnita , storcator, blender, frigidere etc.). Restaurantul dispune de o terasa exterioara amenajata cu mese, banci si un bar-gratar exterior acoperit(plita, rotisor, gratar). Locatia mai detine un foisor deschis cu capacitate de 16 persoane , echipat cu un gratar exterior acoperit(plita, cuptor, gratar ). Suprafata totala desfaturata a complexului este de 4000 m2, suprafata construita este de 1590 m2!
17.03.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Brasov - Poiana Brasov
Pret: 750.000 EURO Supr: 1250 mp
Locatie Lux - situata in Poiana Brasov . Suprafata teren 2000 mp , Suprafata Construita 1250 mp . Facilitati : locuri proprii de parcare in incinta , sala de conferinta si de evenimente speciale cu o capacitate 35 de locuri, bar, sala de mic dejun, sauna. Locatia poate caza in Poiana Brasov 40 de clienti in 2 apartamente , 9 garsoniere si 6 camere duble, toate fiind dotate cu grup sanitar propriu, minibar, sistem de cablu TV si televizoare color. ( ID anunt: 4296725 )
05.03.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Rupea
Pret: 80.000 EURO
RUPEA,JUD.BRASOV, FABRICA DE CHERESTEA DE VANZARE,DESCHIDERE LA DN 13- 5500 MP,HALA DE 800 MP,UTILAJE PENTRU DEBITAT LEMN,BIROURI,CASUTA PORTAR,GAZE,APA,CURENT TRIFAZIC,AVIZE SI AUTORIZATII LA ZI. ( ID anunt: 6473127 )

  •  Pagina 1 din 2 
Smart UP Solutions
0787886668Localitati

Pret

An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2017  |  Contact | Adauga proiectul tau |