IMOBILIARE
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Vanzari Spatii Comerciale BrasovAnunturi: 35  
Ordonare pret:  ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret

  •  Pagina 1 din 2 
22.05.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Brasov
Pret: 0 EURO
VÂND SAU ÎNCHIRIEZ DEPOZIT 5000 TONE, PENTRU LEGUME, FRUCTE CU VENTILARE AUTOMATA CONTROLATA, CÂNTAR DE 50 TONE, STAŢIE TRAFO PROPRIE SI ALTE ANEXE BRAŞOV ( ID anunt: 6584586 )
19.05.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Brasov
Pret: 160.000 EURO Supr: 260 mp
Spatiu Comercial 3 camere in Centru Vechi Spatiu Comercial propus spre vanzare este cu 3 camere situat in Centru Vechi, confort I, suprafata utila este de 260 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte de tip P+2E si este declarat in cartea funciara Spatiu comercial cu intrare dedicata din strada. Compus din: Windfan spatios, 2 camere, bucatarie, camera centralei, 2 grupuri sanitare,izolatie termica interioara. Spatiul comercial detine finisaje de calitate medie : parchet din lemn masiv, placaje de gresie si faianta, tamplarie exterioara din PVC, cu geam termopan termoizolant si fonic-izolant, usi interior schimbate PVC, dispune de incalzire proprie prin centrala termica si aer conditionat. Descriere emotionala: Pozitionarea imobilul este excelenta, vederea fiind totala spre strada asigurand astfel vad comercial ideal, cu istoric comercial vast, usor vizibila si cu multiple puncte de reper. Imobilul se afla intr-o zona comerciala, fiind foarte aproape de Piata Sfatului si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, linie telefonica, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent, sistem de alarma. Spatiul comercial este oferit spre vanzare partial mobilat si este liber spre vanzare. Imobilul este pretabil pentru birouri, sala fitness, conferinta...etc. Detine 5 locuri de parcare si spatii de depozitare. Pretul initial de vanzare pentru acest imobil este de 160000 Euro.
17.05.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Ghimbav
Pret: 130.000 EURO Supr: 600 mp
Casa propusa spre achizitionare are mai mult de 10 camere si este situat in Ghimbav, la un bulevard asfaltat. Casa este stil sasesc, structurata pe parter si mansarda, este stil vagon insa poate fi compartimentata in functie de necesitatile noului proprietar. Pe interior necesita renovare, iar pe exterior necesita izolatie si anumite renovari estetice, structura fiind insa foarte buna si foarte rezistenta. Teren 2000 mp cu o gradina generoasa, amprenta la sol a casei este de circa 300 mp , suprafata construita este de 600 mp, respectiv circa 500 mp utili, casa este construita din caramida. La strada mai exista o constructie de circa 70-80 mp ce poate fi renovata si amenajata ca un magazin, bar sau alt tip de spatiu comercial. Descriere emotionala: Pozitionarea este excelenta la un bulevard asfaltat ce confera un vad comercial foarte bun, zona este linistita si ferita de traficul greu. Soarele patrunde in casa inca de la primele ore ale zilei pana dupa pranz pentru un interval de 7-8 ore interval suficient pentru un ambient sanatos. Zona insorita si linistita . Dotari: internet, cablu TV, linie telefonica. Casa a fost construita in jurul anilor 1950-1960. Casa este racordata la toate utilitatile: gaz, curent electric, apa si canalizare. Acest imobil datorita structurii si suprafetei generoase se poate amenaja ca gradinita, centru medical, sediu de birouri etc. Pretul de achizitie pentru aceasta casa este de 130.000 Euro.
15.05.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Rasnov
Pret: 84.000 EURO Supr: 200 mp
Spatiu de vanzare in Rasnov, P+M cu o suprafata desfasurata de aproximativ 200 mp, cu toate utilitatile. La parter este compus din salon, bar, doua incaperi utilate cu bucatarii profesionale totul din inox, grupuri sanitare pentru femei si barbati, spatiu depozitare si scara de acces pentru mansarda unde mai gasim un salon si o camera. Spatiul este mobilat si utilat, ideal pentru restaurant, bar, club, mini cantina, preparare si servire gustari calde, etc. Se vinde la pretul de 84.000 euro plus tva.
12.05.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Brasov
Pret: 285.000 EURO Supr: 110 mp
Spatiu comercial in zona Grivitei Spatiul propus spre vanzare este cu este compartimetat in doua zone de activitate situat in zona Grivitei, structura semidecomandata, suprafata 110 mp. TOTAL Spatiul 1 55mp- sala activitate grupuri sanitare Spatiul 2 55mp- Sala vanzare, depozit grup sanitar. Spatiul detine finisaje de calitate superioara: mocheta, gresie, faianta, lvitrine termopan, dispune de incalzire proprie prin centrala termica Avantajele: Spatiul se afla intr-o zona cu vad comercial excelent parcare in fata spatiului Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Spatiul este oferit spre vanzare cu preluare chiriasi Spatiul liber spre vanzare. Pretul initial pentru acest spatiu este de 285000 Euro.
» phone [vezi telefon] Consultant imoniliarX HOUSE P. Iulian

12.05.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Brasov
Pret: 90.000 EURO Supr: 80 mp
Spatiu 4 incaperi in zona Garii Spatiul propus spre vanzare este cu 4 incaperi situat in zona Garii, structura decomandata suprafata 80 mp. Compus din: 4 incaperi, hol, grup sanitar, situat la parter izolatie termica exterioara de 10 cm. Spatiul detine finisaje de calitate superioara: gresie, faianta, mochetam geam termopan, dispune de incalzire proprie prin centrala termica Avantajele Imobilului Imobilul se afla intr-o zona insorita si linistita aproape de principalele zone comerciale Unirea Shoping Center si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent ALARMA SUPRAVEGHERE VIDEO Spatiul este oferit spre VANZARE GOL Pretul initial de VANZARE pentru acest imobil este de 90000 Euro.
» phone [vezi telefon] Consultant imoniliarX HOUSE P. Iulian

12.05.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Brasov
Pret: 310.000 EURO Supr: 1289 mp
Cladire birouri 18 camere zona Auchan Bartolomeu Cladirea de birouri propusa spre achizitionare este cu 18 camere situat in zona Auchan Bartolomeu, structura decomandata, suprafata construita este de 1778 mp, respectiv 1289 mp utili. front stradal,38 mL amprenta sol 380mp, pe o suprafata teren 803mp Imobilul este de tip P+ 3E+Terasa Compusa din: 18 camere hol, 6 grupuri sanitare, terasapeste nivelul 3 Cladirea detine finisaje: pardoseala de beton, placaje de gresie si faianta, geam termopan, usi interior, Avantajele imobilului: Imobilul se afla intr-o zona cu potential marit, linistita aproape de principalele zone comerciale si de statiile mijloacelor de transport in comun.. Cladirea este libera de sarcini.locuri de parcare existente in zona Imobilul detine toate avantajele pentru o investitie excelenta. CLADIRE IN CHRS DE AMENAJARE NECESITA IMBUNATATIRI Pretul initial de achizitie pentru acest imobil este de 310000 Euro. Negociabil!!! Pentru informatii suplimentare contactati-ma
» phone [vezi telefon] Consultant imoniliarX HOUSE P. Iulian

12.05.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Brasov
Pret: 109.000 EURO Supr: 90 mp
Spatiu comercial 3 incaperi, in zona Grivitei Spatiul propus spre Vanzare este cu 3 incaperi situat in zona Grivitei, structura semidecomandata, suprafata 90 mp. Compus din: 3 incaperi, spatiu depozitare, hol, 2 grupuri sanitare, 2 cai de acces, balcon, situat la parter, izolatie termica exterioara de 10 cm. Spatiul detine finisaje de calitate superioara: tapet, gresie/faianta, geam termopan, usa metalica, dispune de incalzire proprie prin centrala termica Avantajele: Spatiul se afla intr-o zona insorita si linistita vad comercial excelent si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent Spatiul este oferit spre vanzare gol sau la intelegere Spatiul liber spre inchieire. posibiliate de parcare Pretabil pentru: birouri, atelier, prestari servicii mica productie, bar, alimentatie publica. salon, cabinet, curent 220-380 v Pretul initial de vanzare pentru acest spatiu este de 109000 Euro.
» phone [vezi telefon] Consultant imoniliarX HOUSE P. Iulian

12.05.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Bran
Pret: 350.000 EURO
BRAN *PENSIUNEA ARE 17 CAMERE ,17 BAI, 3 SALOANE MARI , SE VINDE COMPLET MOBILATA SI UTILATA. PENSIUNEA ESTE DISPUSA ASTFEL: PARTER: 2 SALOANE MARI , O BUCATARIE COMPLET UTILATA , 2 CAMERE , 2 BAI , O CAMARA ETAJUL 1: 6 CAMERE , 6 BAI , 2 BALCOANE MARI ETAJUL 2: 6 CAMERE, 6 BAI , 2 BALCOANE MARI ETAJUL 3 : 3 CAMERE , 3 BAI , SALON , TERASA CURTEA ARE O SUPRAFATA DE 2550 MP , SI DISPUNE DE FOISOR SPATIOS , GRATAR , O MICA TERASA CU MASA SI BANCI RUSTICE. PENSIUNEA ESTE SITUATA INTRE CASTELUL ( ID anunt: 6570679 )
08.05.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Brasov
Pret: 215.000 EURO Supr: 260 mp
Spatiu Lunga-215000 euro Spatiu Comercial propus spre vanzare este cu 3 camere situat in Centru Vechi, confort I, suprafata utila este de 260 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte de tip P+2E si este declarat in cartea funciara Spatiu comercial cu intrare dedicata din strada. Compus din: Windfan spatios, 2 camere, bucatarie, camera centralei, 2 grupuri sanitare,izolatie termica interioara. Spatiul comercial detine finisaje de calitate medie : parchet din lemn masiv, placaje de gresie si faianta, tamplarie exterioara din PVC, cu geam termopan termoizolant si fonic-izolant, usi interior schimbate PVC, dispune de incalzire proprie prin centrala termica si aer conditionat. Descriere emotionala: Pozitionarea imobilul este excelenta, vederea fiind totala spre strada asigurand astfel vad comercial ideal, cu istoric comercial vast, usor vizibila si cu multiple puncte de reper. Imobilul se afla intr-o zona comerciala, fiind foarte aproape de Piata Sfatului si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, linie telefonica, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent, sistem de alarma. Spatiul comercial este oferit spre vanzare partial mobilat si este liber spre vanzare. Imobilul este pretabil pentru birouri, sala fitness, conferinta...etc. Detine 5 locuri de parcare si spatii de depozitare. Pretul initial de vanzare pentru acest imobil este de 215000 Euro.
08.05.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Brasov
Pret: 142.000 EURO Supr: 310 mp
Spatii Comerciale-zona Noua-310mp-142000 euro Spatiile Comerciale propuse spre vanzare sunt situate in zona Noua, confort I, suprafata utila este de 310 mp. Imobilul este amplasat intr-un bloc de locuinte de tip P+ 4E si este declarat in cartea funciara Spatiu comercial cu intrare dedicata din strada. Compus din: Windfan spatios, hol, 2 grupuri sanitare, izolatie termica interioara. Spatiul comercial detine finisaje de calitate medie:parchet din lemn masiv, triplustratificat, mocheta, tamplarie exterioara din PVC,cu geam termopan termoizolant si fonic-izolant, usi interior schimbate PVC, dispune de incalzire proprie prin centrala termica. Descriere emotionala: Pozitionarea imobilul este excelenta, vederea fiind totala spre strada asigurand astfel vad comercial ideal, cu istoric comercial vast, usor vizibila si cu multiple puncte de reper. Imobilul se afla intr-o zona comerciala, foarte aproape de cele mai importante centre comerciale: Media Galaxy, Carrefour, Kaufland si de statiile mijloacelelor de transport in comun. Dotari: internet, cablu TV, linie telefonica, contorizare individuala pentru apa, gaz si curent, sistem de alarma, sistem de supraveghere video Spatiul comercial este oferit spre vanzare nemobilat. Spatiul liber la vanzare. Imobilul detine loc de parcare si spatii de depozitare. Pretul initial de vanzare pentru acest imobil este de 142000 Euro.
05.05.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Bran
Pret: 365.000 EURO Supr: 600 mp
Pensiunea propusa spre achizitionare este situata in Bran-Poarta la circa 2-300 metri adancime de drumul asfaltat principal al comunei . Nu este introdusa in circuitul turistic, insa poate fi usor introdusa si clasificata la 3 margarete. Structura din: Parter - 2 garsoniere, cu bucatarii si bai proprii, casa scarii. Etaj 1 - 4 garsoniere si 2 apartamente cu bai proprii si balcoane. Etaj 2 - 4 garsoniere si 2 apartamente cu bai proprii si balcoane. Mansarda 1 - se mai pot amenaja aproximativ 6 camere cu bai proprii. Mansarda 2 - se mai pot amenaja 2 apartamente. Teren liber 1135 mp, exista parcare amenajata si un gratar, amprenta la sol a imobilului este de circa 200 mp , suprafata construita este de 600 mp, respectiv 500 mp utili. Pensiunea beneficiaza de toate imbunatatirile: gresie, fainata, parchet, usi interior de lemn, termopane. Incalzirea se face pe centrale termice pe gaz. Descriere emotionala: Pozitionarea este excelenta, vederea fiind spre dealurile Branului, paduri de brazi si Muntii Bucegi, asigurand astfel un tablou cromatic divers, variat in functie de anotimp relaxant conferind o panorama unica. Imobilul a fost finalizat in anul 2014. Aceasta pensiune se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in poze. Pretul de achizitie este de 365.000 Euro. Aceasta propietate este construita conform unui proiect si a unei autorizatii de constructie.
05.05.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Bran
Pret: 350.000 EURO Supr: 700 mp
Pensiunea propusa spre achizitionare este situata in Bran, la circa 700-800 metri adancime de DN 73, cu intrare de vis-a-vis de Rompetrol. Este introdusa in circuitul turistic, fiind clasificata cu margarete. Structura din: Demisol - diferite spatii tehnice, beci Parter - living, bucatarie,receptie si un apartament pentru administrator. Etaj 1 - un mic living, 5 camere cu baie si balcon proprii, sala de mese si sala de recreere - masa de biliard. Etaj 2 - 5 camere extrem de spatioase cu bai proprii. Mansarda - se mai pot amenaja spatii de cazare. Teren 2200 mp, exista parcare amenajata, mic teren de baschet, 2 foisoare, loc de joaca pentru copii, un mic iaz, spatii verde si ample pline de vegetatie. Amprenta la sol a imobilului este de circa 200 mp , suprafata construita este de 700 mp, respectiv 600 mp utili. Pensiunea beneficiaza de toate imbunatatirile la standarde de inalta calitate: gresie, faianta, parchet, usi interioare din lemn, termopane. Incalzirea se face cu o centrala termica Wiessman pe lemne. Descriere emotionala: Pozitionarea este excelenta, vederea fiind spre castelul Bran, dealurile Branului, paduri de brazi si Muntii Piatra Craiului, asigurand astfel un tablou cromatic divers, variat in functie de anotimp relaxant conferind o panorama unica. Imobilul a fost finalizat in anul 2012, pe structuri de beton armat si planseuri de beton, cu ziduri de sprijin ale terenului in panta tot din beton, constructie din caramida poroterm, izolata cu polistiren de 10, densitate mare. Aceasta pensiune se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in poze. Pretul de achizitie este de 350.000 Euro. Exista posibilitatea de a se achizitiona si terenul de langa pensiune in suprafata de 3000 mp la pretul de 25 Euro/mp. Aceasta propietate este construita conform unui proiect si a unei autorizatii de constructie.
05.05.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Bran
Pret: 350.000 EURO Supr: 800 mp
Pensiunea propusa spre achizitionare este situata in Bran-Simon, la circa 4-500 metri adancime de DN 73. Nu este introdusa in circuitul turistic, insa poate fi usor introdusa si clasificata la 3 margarete. Structura din: D+P+2E+M, compus din : bucatarie + hol + camera tehnica la demisol, hol + living + terasa + sala mese +bar + wc servici + 2 camere cu bai si terase proprii la parter, hol + 4 camere cu bai si balcoane proprii la etaj 1, hol + 4 camere cu bai si balcoane proprii la etaj 2, hol +2 camere cu bai si balcoane proprii la mansarda. Constructie demisol beton armat b200, parter +etaj 1 grinzi beton b200 +caramida poroterm 20cm, etaj doi + mansarda pe structura din lemn. Teren aferent consturctiei 1500 metri patrati cu drum privat de acces de 150 metri, parcare amenajata 10 locuri si curte interioara de aproximativ 700 - 800 metri patrati cu foisor de 20 metri patrati. Uitlitati trase pe teren, apa potabila cu racord individual si alimentare din reteaua publica, gaze cu racord individual, curent electric, cablu tv, internet wireless, microcentrala epurare cu sistem de drenaj si eliminare a apei reziduale, toate fiind perfect functionale. Centrala pe gaze Vaillant cu sistem de furnizare a apei calde cu boiler de 250 litri si sistem complet de incalzire cu radiatoare. Exterior - Tamplarie PVC Salamander 6 camere, izolatie exterioara sistem complet Ceresit cu polistiren de 10 cm de densitate mare. Acoperis si scurgeri Lindab, sistem paratrasnet. Balustrade exterioare lemn masiv, pardoseli exterioare piatra naturala. Interior - pereti finisati cu tencuiala clasica si glet fin, tavane finisate cu rigips si glet fin, tamplarie lemn masiv, scara interioara lemn masiv, podele cu parchet laminat 15 mm, gresie si faianta calitate peste medie.Bai dotate cu gresie si faianta calitate peste medie si cabine de dus cu hidromasaj, camere dotate cu tv lcd. Mobilier pal 36 mm si lemn masiv. Constructie complet noua, finalizata in 2014 si neutilizata.
05.05.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Moieciu
Pret: 675.000 EURO Supr: 1150 mp
Pensiunea propusa spre achizitionare este situata in Moieciu, zona complexului Cheile Gradistei, la circa 100 metri adancime de drumul asfaltat principal al statiuni. Este introdusa in circuitul turistic, fiind clasificata cu 3 stele. Pensiunea are la parter un living spatios, sala de mese, bucatarie, zona pentru administrator si angajati, camera tehnica. La cele 2 etaje ale sale si la mansarda se regasesc 18 camere cu bai proprii. De asemenea exista si acces catre balcon din anumite camere. Teren este de circa 1000 mp , amprenta la sol a imobilului este de circa 300 mp , suprafata construita este de 1150 mp, respectiv 950 mp utili. Pensiunea beneficiaza de toate imbunatatirile moderne la standarde europene. Incalzirea se face pe centrale termice pe lemne. Pensiunea beneficiaza de propria parcare. Descriere emotionala: Pozitionarea este excelenta, vederea fiind spre defileul Cheile Gradistei si spre Muntii Bucegi, asigurand astfel un tablou cromatic divers, variat in functie de anotimp relaxant conferind o panorama unica. Rafinamentul si calitatea se regasesc in designul unic al pensiunii si in mobila veche pictata. Pensiunea are scara de lemn masiv si pardoseala din piatra naturala antichizata, camarele fiind personalizate intr-un stil unic, de un farmec si un rafinament deosebite. Imobilul a fost finalizat in anul 2008. Accesul se face de pe drum asfaltat, circa 100 metri pe un drum betoant pana la pesiune. Aceasta pensiune se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in poze. Pretul de achizitie este de 675.000 Euro. Aceasta propietate este construita conform unui proiect si a unei autorizatii de constructie.
Ia-ti o casa de 675000 € cu o rata de 2696 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
05.05.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Moieciu
Pret: 240.000 EURO Supr: 600 mp
Pensiunea propusa spre achizitionare este situata in Moieciu, la circa 4-500 metri dupa primarie in directia Cheile Gradistei si la circa 2-300 metri adancime de drumul asfaltat principal al comunei . Nu este introdusa in circuitul turistic, insa poate fi usor introdusa si clasificata la 3 margarete. Structura din: Demisol - camera centralei, bucatarie turisti, camera de joaca pt copii si un dormitor. Parter - living mare cu bar si loc pt luat masa, baie de serviciu plus apartament de 45 m patrati pt uz personal proprietar/administrator. Etaj 1 - 4 camere cazare fiecare cu baie si balcon propriu plus hol mare. Etaj 2 - 4 camere cazare fiecare cu baie si balcon propriu plus hol mare. Mansarda - 2 camere fiecare cu balcon, deservite de o baie, un hol generos. Pensiunea are un garaj dublu cu inchidere automata. Teren 2000 mp, amprenta la sol a imobilului este de circa 150 mp , suprafata construita este de 600 mp, respectiv 500 mp utili. Pensiunea beneficiaza de toate imbunatatirile: gresie, fainata, parchet, usi interior de lemn, termopane. Incalzirea se face pe centrala termica pe lemn. In curte este amenajat loc de parcare pentru turisti, loc de joaca pentru copii, 2 foisoare si 2 gratare. Descriere emotionala: Pozitionarea este excelenta, vederea fiind spre dealurile Branului, paduri de brazi si Muntii Piatra Craiului, asigurand astfel un tablou cromatic divers, variat in functie de anotimp relaxant conferind o panorama unica. Imobilul a fost finalizat in anul 2008. Aceasta pensiune se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in poze. Pretul de achizitie este de 240.000 Euro. Aceasta propietate este construita conform unui proiect si a unei autorizatii de constructie.
05.05.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Bran
Pret: 465.000 EURO Supr: 600 mp
Pensiunea propusa spre achizitionare este situata in Bran - Poarta, la 200 metri distanta de drumul asfaltat principal al satului. Este introdusa in circuitul turistic, fiind clasificata cu 3 margarete. Structura din: Demisol - spatii tehnice. Parter - livind cu restaurant, bucatarie, receptie. Etaj 1 - 5 camere cu bai proprii si balcoane. Etaj 2 - 5 camere cu bai proprii si balcoane. La mansarda se mai pot amenaja 2 apartamente sau 4 camere. Teren 1500 mp, amprenta la sol a imobilului este de circa 200 mp , suprafata construita este de 600 mp, respectiv 500 mp utili. Pensiunea beneficiaza de toate imbunatatirile moderne la standarde europene. Incalzirea se face pe centrale termice pe lemn. In curte este amenajat loc de parcare pentru turisti, loc de joaca pentru copii si foisor si in curs de amenajare este un teren pentru activitati sportive. Descriere emotionala: Pozitionarea este excelenta, vederea fiind spre dealurile Branului si Muntii Bucegi, asigurand astfel un tablou cromatic divers, variat in functie de anotimp relaxant conferind o panorama unica. Imobilul a fost finalizat in anul 2008. Aceasta pensiune se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in poze. Pretul de achizitie este de 465.000 Euro. Aceasta propietate este construita conform unui proiect si a unei autorizatii de constructie.
05.05.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Bran
Pret: 395.000 EURO Supr: 1600 mp
Pensiunea propusa spre achizitionare este situata in Bran - Simon, la drumul asfaltat principal al satului. Este introdusa in circuitul turistic, fiind clasificata cu 4 margarete - standard de lux. Structura din: Parter - restaurant cu sala de mese, bucatarie, bar, terasa inchisa, 2 camere pentru administrator. Etaj -14 camere fiecare cu baie proprie, in suprafata de circa 30 mp fiecare. Teren 7500 mp, din care circa 2000-2500 mp sunt plani, restul fiind in panta si avand padure tanara pe el, amprenta la sol a imobilului este de circa 800 mp , suprafata construita este de 1600 mp, respectiv 1300 mp utili. Pensiunea beneficiaza de toate imbunatatirile moderne la standarde europene. Incalzirea se face pe centrale termice pe gaz, pensiunea beneficiind de toate utilitatile zonei - apa, gaz si curent electric. In curte este amenajat loc de parcare pentru turisti, loc de joaca pentru copii si foisor. Descriere emotionala: Pozitionarea este excelenta, vederea fiind spre dealurile Branului, asigurand astfel un tablou cromatic divers, variat in functie de anotimp relaxant conferind o panorama unica. Rafinamentul si calitatea se regasesc in designul unic al pensiunii, design creat de un celebru arhitect care combina stilul simplu si traditional branean cu un lux rafinat, dar deloc ostentativ. Imobilul a fost finalizat in anul 2008. Accesul se face direct de pe drum asfaltat. Aceasta pensiune se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in poze. Pretul de achizitie este de 395.000 Euro. Aceasta propietate este construita conform unui proiect si a unei autorizatii de constructie.
05.05.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Bran
Pret: 245.000 EURO Supr: 500 mp
Pensiunea propusa spre achizitionare este situata la intrarea in Bran la circa 3-400 m distanta de DN 73, cu intrare de vis-a-vis de Petrom. Este introdusa in circuitul turistic, fiind clasificata cu 3 margarete. Structura din: Demisol - un apartament la gri ideal pentru administrator de circa 100 mp, camera centralelor termice, beci. Parter - living-100mp, loc de luat masa-35mp, bucatarie-25mp, birou-20mp, grup sanitar. Etaj - 7 camere fiecare cu baie si balcon proprii. Mansarda - neamenajata si necompartimentata - posibilitate de a se obtine inca 5-6 camere. Teren 2000 mp, amprenta la sol a imobilului este de 200 mp , suprafata construita este de 500 mp, respectiv 420 mp utili. Pensiunea beneficiaza de toate imbunatatirile la standarde de 3 margarete - gresie, fainata,parchet, termopane. Incalzirea se face cu ajutorul a 4 centrale termice pe gaz, pensiunea beneficiind de toate utilitatile zonei - apa, gaz si curent electric. In curte este amenajat loc de parcare pentru turisti, loc de joaca pentru copii si foisor. Descriere emotionala: Pozitionarea este excelenta, vederea fiind spre Muntii Piatra Craiului si dealurile Branului, asigurand astfel un tablou cromatic divers, variat in functie de anotimp relaxant conferind o panorama unica. Imobilul a fost finalizat in anul 2008. Accesul se face de pe drum asfaltat pe un drum pietruit circa 300-400 metri pana la imobil. Aceasta pensiune se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in poze. Pretul de achizitie este de 245.000 Euro.
04.05.2017
Vanzari Spatii comerciale Brasov Brasov
Pret: 300.000 EURO
SPATIU COMERCIAL SPATIU COMERCIAL IN BRASOV, STRADA BRANDUSELOR NR. 86, 88, 90, BLOC 1 PARTER SI MEZANIN AN CONSTRUCTIE: 1990 SUPRAFATA UTILA: 330 METRI PATRATI ( ID anunt: 6559249 )

  •  Pagina 1 din 2 
Smart UP Solutions
0787886668Localitati

Pret

An constructie

Suprafata

Cautare avansata


 
imobiliare.net © 2004 - 2017  |  Contact | Adauga proiectul tau |