IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Birou Individual Notarial Stanica Marinela


Contact: 021.232.67.74, 0744.683.058


Adresa:
Str. Cpt. Av. Alex. Serbanescu nr. 23, bl. 7M, sc. 2, parter, ap. 22, interfon 22.

Program:
Luni - Vineri: 09:30 - 16:30


[Calculator taxe notariale]

Bucuresti - AVIATIEI
Sector 1

0 caractere introduse - 1000 caractere disponibile

Categorie:
dumitrescu daniel a intrebat:
Buna ziua, intrebarea mea este : se impoziteaza vanzarea unui aparetament dupa 1 an de la achizitie ? Multumesc


Birou Individual Notarial Stanica Marinela:
Impozit se plateste numai in situatia in care pretul depaseste 450.000 lei. Valoarea impozabila (care depaseste 450.000 lei) se impoziteaza cu 3%. Nu conteaza anul achizitiei.


bogdan a intrebat:
Buna ziua , vreau sa vund o casa la care am certificat de mostenitor in urma decesului tatalui .In momentul de fata nu am cadastru facut . Se poate face un act de vinzare care sa fie finalizat dupa obtinerea cadastrului si primirea ultimei transe de bani !


Birou Individual Notarial Stanica Marinela:
NU SE POATE FACE VANZARE FARA CADASTRU SI INTABULAREA DREPTULUI DE PROPRIETATE ASUPRA IMOBILULUI IN CARTEA FUNCIARA.


Adrian Dumitrescu a intrebat:
Buna ziua! Este adevarat ca la achizitionarea de locuinte prin programul Prima Casa, taxele notariale se reduc cu 25 % ? Si tot legat de acest aspect, in cazul incheierii unui antecontract de vanzare-cumparare prin programul Prima Casa, vanzatorul trebuie sa obtina el, obligatoriu, extrasul de carte funciara sau acest lucru il poate face si notarul care autentifica antecontractul? Multumesc anticipat!


Birou Individual Notarial Stanica Marinela:
Onorariul la contractul de vanzare se reduce cu 30%. Extrasul Cf pentru promisiunea de vanzare se obtine de notariat.


Vasilica Dragalai a intrebat:
Buna ziua, situatia este urmatoarea: eu cu iubitul meu (viitor sot) dorim sa achizitionam un apartament prin programul prima casa pentru care doar el este eligibil; eu am avut un apt de 52 m2 pe care l-am vandut pentru a rambursa un credit contractat anterior, deci nu sunt eligibila. In aceasta situatie, daca eu fac un credit nou de 15-20.000 Eur pentru a plati avans si alte cheltuieli ocazionate de creditul Prima Casa pe care il va face el pentru diferenta pana la 40-45.000 Eur, pot apare si eu in acte ca si coproprietar? La unele banci imi spun ca da, la altele ca nu se poate... Siu ca exista posibilitatea unui credit normal ipotecar pe care sa-l accesam impreuna si acolo vom fi amandoi proprietary, dar pe noi ne intereseaza Prima Casa. Va multumesc anticipat.


Birou Individual Notarial Stanica Marinela:
In situatia accesarii unui credit in cote parti de doua persoane necasatorite, fiecare trebuie sa indeplineasca criteriile de acordare a creditului prin Programul Prima Casa, respectiv sa fi detinut o proprietate cu o suprafata mai mica de 50 mp.
 
imobiliare.net © 2004 - 2018  |  Contact | Adauga proiectul tau |