IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Notar Public Andrei - Claudiu Manolache


Contact: 031.409.47.90, 0757.099.909


Adresa:
Bd. Iuliu Maniu, nr. 17, bl. 21P, sc. 2, parter, ap. 42, interfon 42.

Program:
Luni - Joi: 09:00 - 17:00, Vineri: 09:00 - 15:00


[Calculator taxe notariale]

Bucuresti - MILITARI
Sector 6 - POLITEHNICA

0 caractere introduse - 1000 caractere disponibile

Categorie:
Erhan Eugenia a intrebat:
In actul de succeiune finalizat acum o saptamana , notarul a supraevaluat valoarea apartamentului. Mi s-a spus ca este minimum grilei notariale. Apartamentul valoreaza 35-40000 euro si in act a trectut 56000 . Am platit 4000 lei. In plus s-ar putea sa creasca si impozitul la stat pe acest apartament. Se poate modifica acum pretul apartamentului din Certificatul de mostenitor legatar?


Notar Public Andrei - Claudiu Manolache:
Daca este o eroare se poate rectifica certificatul de mostenitor. Trebuie sa va adresati notarului care a eliberat certificatul de mostenitor intrucat exista niste norme legale in functie de care se calculeaza onorariul notarial.


popescu adriana a intrebat:
In contractul de vanzare POPESCU - ANGhELESCU Transmiterea proprietatii si autentificarea contractului de vanzare se fac după intrarea banilor in contul vanzatoarelor sau la o data anterioară ? Astept raspuns urgent la această solicitare.


Notar Public Andrei - Claudiu Manolache:
Transmiterea proprietatii se realizeaza la data autentificarii contractului de vanzare cumparare. Pentru alte informatii referitoare la contract, va rog sa va adresati direct biroului/notarului care va instrumenta actul.


CARMEN a intrebat:
Buna ziua, am cumparat un apartament pe numele baiatului in care vom locui si noi, in valoare de 97 000 euro + tva de 5% pe care l-am achitat integral la semnarea promisiunii bilaterale iar in cadrul aceleiasi promisiuni am platit un avans pentru un loc de parcare suprateran( facturat cu 19% tva). Zilele acestea urmeaza sa încheiem CVC-ul si sa achitam si deiferenta la locul de parcare dar am fost sunati de catre Vanzator si ni s-a spus ca de fapt pretul apartamentului cu cel al locului de parcare depasesc 450 000 lei si ca baiatul nostru ( cumparatorul) trebuie sa cesioneze locul de parcare sotului meu ca sa nu platim tva de 19% la toata tranzactia(97 000 + 4000 parcarea). Este corect?


Notar Public Andrei - Claudiu Manolache:
Buna ziua! Da, este corect. In urma unor controale efectuate de ANAF, s-a stabilit sa se procedeze exact cum v-a spus dezvoltatorul.
 
imobiliare.net © 2004 - 2018  |  Contact | Adauga proiectul tau |