IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

Notar Public Buta Madalina

Notar Public Buta Madalina


Contact: 021.260.74.62, 0721.335.562

Web: notariat.weebly.com


Adresa:
Bd. Natiunile Unite nr. 1, bl.108A, et.4, biroul C4, Ansamblul Gemenii Sitraco

Program:
Luni - Joi: 09:00 - 17:00, Vineri: 09:00 - 14:00


[Calculator taxe notariale]

Bucuresti - UNIRII
Sector 5 - NATIUNILE UNITE

0 caractere introduse - 1000 caractere disponibile

Categorie:
Adrian a intrebat:
Buna ziua, Intentionez sa achizitionez un apartament, suma stabilita intre mine si vanzator fiind de 155.000 lei. Suma se poate achita in orice moment, insa proprietarul a executat cateva modificari in apartament pentru care are actualizarea cadastrului in curs. Astfel, el doreste intocmirea unei promisiuni de vanzare cumparare cu achitarea unui avans pentru a avea timp sa incheie cadastrul. Intrebarile mele sunt: - tariful notarial pentru aceasta promisiune se scade din tariful final al actului de vanzare? - ce riscuri exista pt. mine in acest caz (in caz ca se razgandeste, in caz de deces al vanzatorului etc.)? - ce clauze ar trebui sa enunt pt. a ma asigura ca la contractul final ne va preda ap. liber de sarcini, cu toate actele in regula si in starea stabilita verbal (mobilat, utilat etc.)? - ma pot muta si folosi ap. chiar inainte de incheierea actului de vanzare? Va multumesc anticipat!


Notar Public Buta Madalina:
Buna ziua, Notarul care va autentifica promisiunea de vanzare-cumparare este in masura sa insereze in actul respectiv acele clauze legale si necesare pentru ca partile sa fie aparate in eventualitatea producerii acelor "riscuri" la care va referiti. In masura in care sunteti interesat ca biroul nostru notarial sa autentifice actele care va intereseaza ne puteti contacta la adresa de mail office.buta@gmail.com pentru programare. Onorariul notarial pentru autentificarea promisiunii de vanzare-cumparare se deduce din onorariul final, al contractului de vanzare, numai in cazul in care ambele acte se autentifica la biroul nostru. Aveti in vedere ca onorariile practicate de biroul nostru notarial sunt minimale. O zi buna!


Laurentiu a intrebat:
Buna In cazul donatiei unui teren extravilan cum stiu valoarea acestiua ca sa stiu cit va fi onorariul la notar. Impozitul pe teren este calculat in baza valorii acestuia ?Se poate afla valoarea acestuia de la primarie ? Puteti sa ma lamuriti Multumesc .


Notar Public Buta Madalina:
Buna ziua. Valoarea minima a terenului este prevazuta in Studiul de piata privind valorile minime imobiliare, asa numitele"Ghidurile notariale" si in raport de aceasta valoare se calculeaza toate taxele. Pentru a stabili care este valoarea prevazuta in studiile respective trebuie cunoscute cateva elemente cu privire la terenul obiect al donatiei. Daca sunteti interesat ca biroul nostru notarial sa autentifice donatia respectiva ne puteti contacta la adresa de mail: office.buta@gmail.com pentru programare. Aveti in vedere ca onorariile practicate de biroul nostru notarial sunt minimale. O zi buna!


zamfir irina a intrebat:
in anul 2005 am cumparat un apartament cu credit ipotecar ,creditul l-am achitat si am devenit proprietara. Acum doresc sa cumpar un alt apartament dar tot cu credit ipotecar . Pentru al doilea imobil ipotecat care sunt taxele notariale ?


Notar Public Buta Madalina:
Pentru a calcula taxele notariale aferente tranzactiei este necesar sa cunoastem in primul rand care este pretul negociat al imobilului pe care urmeaza sa-l cumparati si care este suma care va fi acordata cu titlu de credit. Pentru explicatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa noastra de mail: office.buta@gmail.com si la nr. de telefon: 0721335562. O zi frumoasa!


Emilia a intrebat:
Buna ziua. se vinde o casa +teren aferent. Taxele notariale pt un antecontract cine o plateste? Si cat la % din avans? Daca in antecontract trec pretul de intelegere (vanzare) a imobilului, ulterior in contractul de vanzare este vreo problema daca trecem pretul de pe grila notariala?


Notar Public Buta Madalina:
Va rugam sa adresati intrebarea dvs. pe adresa office.buta@gmail.com.Lasati si un numar de telefon daca sunteti din Bucuresti.


aurica aurelia a intrebat:
Doresc sa inchei un contract de vanzare cumparare prin credit prima casa. Va rog sa ma ajutati ce necesar de acte am nevoie la inceput mai ales pentru semnarea precontractului? Daca sunteti draguti sa ma ajutati cu o lista de ce documente am nevoie. Si in cat timp se face o programare? Va multumesc anticipat.


Notar Public Buta Madalina:
Actele necesare sunt urmatoarele: -acte de identitate părţi (vânzător și cumpărător); -acte de proprietate asupra imobilului ce face obiectul tranzacţiei (după caz: contract vânzare-cumpărare, contract de donaţie, proces-verbal de predare-primire, sentinţă/decizie civilă definitivă şi irevocabilă, titlu de proprietate, certificat de moştenitor3 etc.); -certificat fiscal pe numele proprietarului, eliberat de Administraţia Financiară competentă, din care să rezulte că proprietarul este la zi cu plăţile către Stat. Administraţia Financiară competentă este cea la care se plăteşte impozitul anual pentru imobilul respectiv; -documentaţia cadastrală2 a bunului imobil (fişa bunului imobil şi planul de amplasament, respectiv planul releveu), întocmită de un expert cadastral autorizat; -extrasul de carte funciară se obţine prin intermediul biroului notarial şi este valabil 10 zile lucrătoare de la data înregistrării cererii; -certificatul de performanță energetică, eliberat de un auditor energetic atestat; -în cazul apartamentelor, adeverinţa eliberată de asociaţia de proprietari sau locatari care sa arate că proprietarul este la zi cu datoriile faţă de aceasta (întreţinere, cheltuieli, reparaţii, cheltuieli comune etc.); -ultima factură și chitanță privind plata la zi a utilităţilor aferente imobilului. Daca doriti o programare va rugam sa ne contactati pe adresa noastra de mail: office.buta@gmail.com sau la tel.0

Notar Public Buta Madalina:


Notar Public Buta Madalina:
tel.0721335562


DOCHITA DUMITRU a intrebat:
Care este primul pas de facut pentru obtinerea Certificatului de mostenitor, in cazul in care proprietatea nu are facut cadastrul? Daca sunt unic mostenitor imobilul si terenul sunt trecute la Primarie pe numele meu, mai este necesar Certificat de mostenitor pentru a instraina celor de mai sus? In cazul in care trebuie facut cadastrul, pe ce nume se face, al defunctului sau al mostenitorului? Astept raspuns. Va multumesc!


Notar Public Buta Madalina:
Buna ziua, In cazul dvs., pentru instrainarea imobilului este obligatoriu sa aveti certificat de mostenitor, cadastru si intabulare. Legea permite insa dezbaterea succesiunii si obtinerea certificatului de mostenitor in lipsa intabularii. Ca urmare, pasii pe care trebuie sa-i urmati sunt: -dezbaterea succesiunii(chiar daca sunteti unicul mostenitor) si obtinerea certificatului de mostenitor, -intocmirea documentatiei cadastrale si intabularea imobilului pe numele dvs., -instrainarea imobilului respectiv. Pentru programari va rugam sa ne contactati la adresa de mail:office.buta@gmail.com sau telefonic la nr.021.260.74.62 , mobil:0721.33.55.62.


Carmen a intrebat:
Buna ziua. Am facut antecontract pentru cumpararea unui apartament. 26000 euro. Am platit tot. Urmeaza ca sa facem contractul de vanzare-cumparare. Intrebarea este eu platesc intabularea sau vanzatorul (acesta fiind dezvoltator) ? Si ce mai am de platit? Va multumesc.


Notar Public Buta Madalina:
Buna ziua, Raspunsurile la aceste intrebari, precum si calculul cheltuielilor care va revin vor fi date si respectiv estimate de catre notarul pe care-l alegeti sa autentifice actul! Datele de contact ale biroului O zi frumoasa! NOTAR MADALINA BUTA SOCIETATEA PROFESIONALA NOTARIALA BUTA SI TROFIN Bd. Natiunile Unite 1, Bl. 108A , Et.4, Biroul C4, Bucuresti - Ansamblul Gemenii Center - ( harta locatie ) tel. 0721.335.562 E-mail : office.buta@gmail.com Web : notariat.weebly.com


Topoloiu Adrian a intrebat:
Buna ziua. Doresc sa stiu care sunt taxele de platit catre notariat si impozitul catre stat la vanzarea unui apartament(detinut mai mult de 3 ani) in valoare de 49000 euro, si apoi doresc sa cumpar o casa noua in valoare de 85000 euro cu un credit ipotecar de 25000 euro. Cu stima Topoloiu Adrian


Notar Public Buta Madalina:
Buna ziua, In raport de datele comunicate de dvs. taxele aferente sunt urmatoarele: Pentru contractul de vanzare-cumparare apartament: onorariu - 2500 lei, taxa Ancpi(intabulare) - 331 lei, impozit datorat statului pt, transferul proprietatii- 4207 lei(daca este un singur proprietar), taxa extras de aut.- 40 lei pt. fiecare nr.cadastral. Dvs. in calitate de vanzator va revine obligatia de plata a impozitului pe transferul proprietatii si taxa pt. eliberarea extrasului de autentificare. Celelalte cheltuieli revin cumparatorului; Pentru cumpararea imobilului de 85.000 E dvs. in calitate de cumparator trebuie sa achitati: pt. contractul de vanzare-cumparare onorariu - 3750 lei, taxa Ancpi(intabulare)- 574 lei, si pt. contractul de ipoteca,(calculat la valoarea creditului, respectiv 25.000 E) onorariu - 650 lei+ taxa Ancpi (inscrierea ipotecii in cadastru). Calculul s-a facut in raport de datele comunicate, cursul de referinta BNR stabilit pt. astazi si fara aplicarea TVA, deoarece la acest moment biroul nostru nu este platitor de TVA. Pentru programare va rugam sa ne contactati: mail: office.buta@gmail.com, tel. 0721.33.55.62
 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Adauga proiectul tau |