IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

0Aria Residence - CORBEANCA
Proiect finalizat Locuit

Aria este bucuria de a trai in siguranta in propria ta casa pe pamant - un complex rezidential construit cu grija si competenta, care respecta dorintele si asteptarile familiilor de romani ce isi cauta o casa in aceasta perioada delicata din punct de vedere economico-financiar. Noul complex rezidential din Corbeanca - Ilfov cuprinde 24 de locuinte care sunt deja 'acasa' pentru 24 de familii si propune 16 noi imobile in faza a doua de dezvoltare, aflata in prezent in constructie. Corbeanca (Corbeanca)

Localizare


Micul si cochetul cartier Aria se bucură de o adresă de invidiat, în nordul Bucureştiului, in imediata vecinatate a Paradisului Verde din Corbeanca. Abundenţa de copaci şi spaţii verzi precum şi mediul nepoluat şi liniştit recomandă Aria tuturor celor care plănuiesc să se bucure de calm şi armonie ca mod de viaţă.

Fiind parte a unei zone prospere, viitorii rezidenţi Aria au la îndemână numeroase puncte de atracţie: grădiniţă, biserică, magazine şi săli de sport iar pentru şedinţe mai lungi de cumpărături sau distracţie, Băneasa Shopping Center este destinaţia perfectă, aproape atât de casă cât şi de oraş. Sistemul de transport public acoperă bine zona printr-un număr de linii de autobuz, printre care 449, care ajunge în Piaţa Presei Libere, un nod de transport care asigură legătura cu tot restul oraşului.
Detalii proiect
* 24 Vile (4 disponibile)
Suprafete: intre 105mp si 116mp
Preturi: intre 108000€ si 112000 €

Comision cumparator: 0%
Etape de livrare:
Proiect finalizat locuit - 2012
Descriere
Aria este bucuria de a trăi în siguranţă în propria ta casă pe pământ - un complex rezidenţial construit cu grijaă şi competenţă, care respectă dorinţele şi aşteptările familiilor de români ce işi caută o casă în această perioadă delicată din punct de vedere economico-financiar.

Noul complex rezidenţial din Corbeanca - Ilfov cuprinde 24 de locuinţe care sunt deja 'acasă' pentru 24 de familii şi propune 16 noi imobile în faza a doua de dezvoltare, aflată în prezent în construcţie.

Realizate din cărămidă de fabricaţie românească, cu portanţă şi rezistenţă ridicată, casele din Aria au durată de viaţă de câteva sute de ani.
Stâlpii şi grinzile, centurile, plăcile - din beton armat - conferă sistemului o rezistenţă sporită la un preţ imbatabil.
Cu o grosime zidărie de 30/25 cm la exterior, şi 30/25/14 cm la pereţii interiori, realizăm pentru dvs. case "pe viaţă", cu materiale de cea mai bună calitate.

De asemenea, pereţii din cărămidă absorb zgomotele din mediul înconjurător sau din alte încăperi, ceea ce va oferă o viaţă liniştită în mijlocul naturii.

În oferta de case de vânzare Corbeanca, din ansamblul rezidenţial Aria Residences, se află acum modele de case T1,T2, T4 şi T5. Astfel, punem la dispoziţie mai multe tipuri de vile finisate la cheie, zonă de agrement, spaţii comerciale, apă curentă, gaze, canalizare şi curent electric, drumuri interioare asfaltate.
Statistici: 21783 listare / 24 detalii
Contact
Dezvoltator - Green Imob Investitii
Agentie Vanzari - Aristocrat Imobiliare
Comision: - 0% Cumparator


Adresa: Corbeanca
Persoana contact vanzari: Alexandru Dumitru
0756.132.618

Comentarii
adauga comentariu
Nu exista comentarii la acest proiect.


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Admin proiecte | Adauga proiectul tau |