IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

0Cortina Residence - AVIATIEI - Herastrau
Locuit

Cortina Residence este un ansamblu rezidential localizat in zona de Nord a Bucurestiului, in sectorul 1, ce beneficiaza de proximitatea Parcului Herastrau dar si de accesul facil catre Soseaua Bucuresti Ploiesti/Centura/Aeroportul Otopeni sau catre centrul orasului facand legatura cu Strada Nicolae G. Caramfil, Strada Barbu Vacarescu, Calea Floreasca sau Bulevardul Aviatorilor, acesta este format din :garsoniere, apartamente 2 camere si 3 camere. Bucuresti (Herastrau)

Localizare


„Cortina Residence” este localizat in sectorul 1, pe strada Horia Macelariu la nr.83, la mai putin de 400m de Parcul Herastrau. Accesul se face din Bulevardul Aerogarii, o artera ce va poate duce catre Soseaua Bucuresti Ploiesti/Centura/Aeroportul Otopeni sau catre centrul orasului facand legatura cu Strada Nicolae G. Caramfil, Strada Barbu Vacarescu, Calea Floreasca sau Bulevardul Aviatorilor.

De la ansamblul Cortina Residence ai acces facil catre diferite magazine si centre comerciale (Baneasa Mall, Promenada Mall, Ikea, Carrefour Feeria, Mega Image), iar in imediata apropiere exista gradinite, licee, spitale si centre medicale, benzinarii si restaurante dar si statiile unor autobuze si tramvaie.
Detalii proiect
* Apartamente noi 2 camere
Preturi: intre 104975€ si 128752 €
* Apartamente noi 3 camere
Preturi: intre 158568€ si 248287 €
* Apartamente noi 4 camere
Preturi: intre 279408€ si 326788 €
Etape de livrare:
Finalizare - martie 2016
Descriere
Cortina Residence este un ansamblu rezidential localizat in zona de Nord a Bucurestiului, in sectorul 1, pe strada Horia Macelariu nr.83, la mai putin de 400m de parcul Herastrau.
Accesul se face din Bulevardul Aerogarii, de unde puteti ajunge facil catre zona de Nord a Capitalei sau catre centrul orasului facand legatura cu Strada Nicolae G.Caramfil , Strada Barbu Vacarescu, Calea Floreasca sau Bulevardul Aviatorilor.
De la ansamblul Cortina Residence aveti acces facil catre diferite centre comerciale importante (Baneasa Mall, Promenada
Mall, Ikea, Carrefour, Mega Image), iar in imediata apropiere exista gradinite, licee, spitale si centre medicale, benzinarii si restaurante dar si statiile unor autobuze si tramvaie.
Ne mandrim cu arhitectura acestei cladiri, realizata de renumita firma WESTFOURTH, cu proiectarea structurii realizata de POPP&ASOCIATII, dar si de constructia realizata de firma
CONSAL.
Ne mandrim si cu calitatea constructiilor si a finisajelor noastre, asigurandu-va ca beneficiati de cel mai bun raport calitate/pret.
Aceasta este singura cladire rezidentiala din Bucuresti la care s-a folosit beton B700, acesta fiind in general utilizat in cadrul constructiilor speciale.
De asemenea, fatada Cortina Residence este unica in Romania. Sub influenta luminii, placile de fatada tratate cu dioxid de titan produc oxigen activ, care prin oxidare distruge bacteriile si microorganismele, muschi si licheni, descompune noxele si distruge mirosurile urate din incaperi. Asemanator cu
fotosinteza, acest proces face ca fatada cladirii sa echivaleze
ca putere de purificare a aerului cu un parc de 2ha.
Gresia si faianta ce este folosita in apartamentele Cortina Residence apartine renumitelor marci italienesti Porcelanosa si Atlas Concorde, a fost atent aleasa, iar designerii nostri va pot propune combinatii de culori si modele pentru confortul
viitorului dumneavoastra camin.
Parchetul ales pentru apartamentele din Cortina Residence este unul triplustratificat dandu-va posibilitatea alegerii modelului si culorii dorite.
Aerul conditionat, inclus in dotarile apartamentelor Cortina
Residence este de tip centralizat. Produs de Daikin, aceasta tehnologie moderna va va asigura confortul atat de necesar clipelor petrecute acasa, putand alege diferentierea termica a
diferitelor zone din apartament.
Incalzirea apartamentelor noastre este asigurata de 2 centrale
termice marca Wiessmann si de ventiloconvectoare, respectiv calorifere marca JAGA, acest sistem ducand la un consum redus al costurilor cu incalzirea.
Statistici: 16856 listare / 14 detalii
Contact
Comision cumparator - 0%


Adresa: Str. Horia Macelariu nr. 83, sector 1, Bucuresti, Romania
0725.910.774 | 0724.046.651

Comentarii
adauga comentariu
Nu exista comentarii la acest proiect.


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Admin proiecte | Adauga proiectul tau |