IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

0Hystria Residence - CORBEANCA
Proiect finalizat Locuit

Ansamblul Hystria Residence este pozitionat in partea de Nord a Bucurestiului, in comuna Corbeanca, localitatea Tamasi, in apropierea lacului si a padurii, la doar 12, 5 km in nordul Bucurestiului. Accesul spre cartier se face direct din soseaua Corbeanca - Buftea (la 4,5 km de DN 1). Vilele sunt predate la cheie, inclusiv finisajele exterioare si interioare si beneficiaza de toate utilitatile necesare (apa, canalizare, gaz, curent electric, etc). Comision: 0% Cumparator. Corbeanca (Corbeanca)

Localizare


Corbeanca se remarca prin frumusetea ei, aceasta dezvoltandu-se mult in ultimii ani, datorita populatiei decise sa-si achizitioneze o casa departe de aglomeratia orasului.

Puncte de reper: Aceasta locuinta se afla la doar 25 de minute de Piata Victoriei, la 10 minute de Centrul Comercial din Baneasa, Bricostore sau Ikea, la 40 minute de centrul capitalei si la 5 minute de DN.

Acces in zona: Mega Image, Hornbach, magazine, scoala, gradinita, farmacie, aeroport Otopeni. Daca v-ati gandit sa va mutati din oras, zona Corbeanca este cu adevarat una dintre cele mai bune alegeri.
Detalii proiect
* Vile
Suprafete: intre 135mp si 225mp
Preturi: intre 75000€ si 175000 €

Tipuri de case: vile individuale sau vile duplex. Suprafete de teren variate: intre 250-500 mp/lot. Numar de camere: 3,4,5 camere.
Comision cumparator: 0%
Etape de livrare:
Proiect finalizat si locuit - 2014
Descriere
Finisaje interioare: placare pereti si tavane cu gips carton, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare cu furnir, vopsea lavabila. Instalatii sanitare: baile complet utilate.
Finisaje exterioare: trotuar placat cu pavele, pereti exteriori finisati cu tencuieli decorative.

Dotari termice: centrala termica si radiatoarele din otel.

Dotari electrice: prize, intrerupatoare, tablou electric cu sigurante automate.

Tamplarie: PVC Salamander cu 5 camere, 2 membrane de izolare, geam termoizolant reflexiv la exterior, geam termoizolant Low-E la interior, coeficient scazut de transfer termic.
Acoperis: sarpanta cu tigla metalica.

Facilitati ansamblu: strazi astaltate, paza 24 de ore din 24, apa, gaz, curent, canalizare, posibilitate racordare la fibra optica pentru internet de mare viteza. Pretul are TVA inclus, se accepta credit.

CORBEANCA - DATE GEOGRAFICE

• Comuna Corbeanca este situata in partea de vest a judetului Ilfov, la limita cu judetul Dambovita si la 20 km de Bucuresti. Teritoriul comunei Corbeanca se invecineaza la nord cu comuna Peris, la vest cu judetul Dambovita, la sud-vest cu orasul Buftea, la sud cu comuna Mogosoaia, la sud-est cu Orasul Otopeni, iar la nord-est cu comuna Balotesti.

• Comuna Corbeanca este situata in exclusivitate in zona de campie, cu o altitudine intre 50 si 120 m, apartinand subunitatilor Campiei Vlasiei in cadrul careia se evidentiaza interfluviile largi presarate cu crovuri, movile si lacuri.
• Principalele artere de circulatie care traverseaza comuna Corbeanca sunt drumurile judetene DJ 101 si DJ 101A, primul strabate comuna de la vest la est iar al doilea strabate comuna de la nord la sud.

• Pe teritoriul comunei Corbeanca se afla o salba de lacuri formata din: Valea Mocanului, ValeaVartop si Valea Cocivalistea, iar padurile comunei Corbeanca si anume: Padurea Tamasi, Padurea Corbeanca si Padurea Petresti fac parte din renumitii “Codrii Vlasiei”.
• Clima comunei Corbeanca prezinta caracteristicile unui climat temperat-continental cu veri calde si ierni secetoase specifice Campiei Romane.
Statistici: 20706 listare / 30 detalii
Contact
Comision cumparator - 0%


Agentie Vanzari - Aristocrat Imobiliare
Adresa: Corbeanca
Persoana contact vanzari: Ilinca Florea
0756.132.616

Comentarii
adauga comentariu
Nu exista comentarii la acest proiect.


 
imobiliare.net © 2004 - 2017  |  Contact | Admin proiecte | Adauga proiectul tau |