IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

0InTown Residence - Acvariului - MILITARI
In constructie

InTown Residence - Acvariului, este un proiect imobiliar de categoria Premium care propune spre vanzare, apartamente de 1 respectiv 2 camere, finisate complet ce urmeaza a fi predate la cheie. Bucuresti (Militari)

Localizare


Intown-Residence - Acvariului este un proiect imobiliar dezvoltat in partea de vest a cartierului Militari, intr-o zona rezidentiala de case si vile, iar accesul catre imobil poate fi facut atat din Bld. Iuliu Maniu prin strazile Moinesti si Liniei.
Detalii proiect
* 4 Garsoniere noi (4 disponibile)
Suprafete: intre 33mp si 37mp
Preturi: intre 34000€ si 37000 €
* 10 Apartamente noi 2 camere (10 disponibile)
Suprafete: intre 51mp si 55mp
Preturi: intre 53000€ si 57000 €

* Pretul include 5% TVA. * Comision 0% perceput de la client.
Comision cumparator: 0%
Etape de livrare:
Bloc I - decembrie 2015
Descriere
Intown-Residence - Acvarului este un proiect imobiliar dezvoltat in partea de vest a cartierului Militari, intr-o zona rezidentiala de case si vile, iar accesul catre imobil poate fi facut atat din Bld. Iuliu Maniu prin strazile Moinesti si Liniei.
Prin natura locatiei proiectul ofera facilitati precum: gradinite, scoli, magazine si centre comerciale, dar si un acces usor la mijloace de transport in comun (RATB – la 2 minute, Metrou – la 7 minute Statia Gorjului).
Proiectul Intown-Residence - Acvarului are un regim de inaltime P+3, in care regasim un total de 14 apartamente desfasurate pe o suprafata de aproximativ 1200 mp., cu suprafete cuprinse intre 33 mpu si 55 mpu. De asemenea, acest imobil este prevazut cu parcari subterane.
Finisajele sunt incluse in pret si sunt la alegerea cumparatorului: gresie, faianta, parchet. Apartamentul este dotat cu usa metalica Mega, usi interior lemn, tamplarie PVC 6 camere, centrala termica Ariston 18Kw, calorifere otel, prize si intrerupatoare. Baia este utilata. COMISION 0% de la cumparator.
Pentru mai multe detalii despre proiectele desfasurate de Intown Residence puteti accesa pagina oficiala www.intown-residence.ro
Statistici: 5255 listare / 3 detalii
Contact
comision cumparator - 0%


SC ImoZone SRL
Adresa: Bvd. 1 Mai nr. 37 Bl. C14 sc. 1 ap. 1 parter Sector 6.
Persoana contact vanzari: Mihai Marin
0728.874.505

Comentarii
adauga comentariu
Nu exista comentarii la acest proiect.


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Admin proiecte | Adauga proiectul tau |