IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

0Leonida Varnali Boutique Apartments - PIATA VICTORIEI
In constructie Proiect finalizat

Intre spatiul de locuit si bunastarea personala este o legatura indisolubila. La nivel personal, casa nu e o simpla adresa, ea face parte din identitatea fiecarui individ. Dezvoltat ca un proiect modern, destinat unui ritm de viata tineresc si dinamic, Leonida Varnali Boutique Apartments este compus din apartamente cu 2 si 3 camere fiind amplasat in centrul economic si socio-politic al Bucurestiului, Piata Victoriei. Bucuresti (Piata Victoriei)

Localizare


Caminul pe care ti-l alegi si caruia ii dai viata arata cel mai bine lumii cine esti. Nu este doar o adresa, el face parte din identitatea ta. Dezvoltat ca un proiect cu stil si destinat unui ritm de viata tineresc si dinamic, imobilul este amplasat in centrul economic si socio-cultural al Bucurestiului. Acesta se adreseaza unei clientele sofisticate, intentia proiectului fiind sa creeze un spatiu care sa reprezinte un camin chic si cu personalitate. Resursele mobilizate in dezvoltarea proiectului au fost concentrate pentru realizarea celor patru obiective majore – locatie, nivel calitativ deosebit, functionalitate si stil.
Detalii proiect
* 8 Apartamente noi 2 camere (7 disponibile)
Suprafete: intre 48mp si 135mp
Preturi: intre 85000€ si 195000 €
* 8 Apartamente noi 3 camere (7 disponibile)
Suprafete: intre 48mp si 135mp
Preturi: intre 85000€ si 195000 €

Apartamente 2 camere - 85.000 € ; Apartamente 3 camere - 129.000 € + TVA ; Apartament 3 camere, parter cu gradina - 195.000 € + TVA ; Apartament 3 camere, mansarda spatioasa - 165.000 € + TVA.
Comision cumparator: 0%
Etape de livrare:
Bloc 1 - octombrie 2015
Descriere
Se stie ca administratia micului stat Buthan a definit conceptul de indice al fericirii brute, in paralel cu binecunoscutul PIB, si il foloseste ca instrument pentru masurarea bunastarii cetatenilor sai. Chiar daca fericirea e greu de cuprins in numere, elementele calculate pentru a afla valoarea acestui indicator sunt masurabile, si nu se refera la consum, ci pur si simplu la calitatea vietii. In general, calitatea vietii contine o multitudine de fatete contributive, intre acestea, mediul rezidential fiind esential pentru definirea bunastarii subiective.
Statistic vorbind, ne petrecem majoritatea timpului de lucru in cladiri si cea mai mare a timpului liber acasa sau in apropiere, in comunitatea din care facem parte. Spatiul nostru de viata devine astfel un factor important care contribuie la calitatea vietii.
Acasa reprezinta esenta spatiului rezindential si reflecta personalitatea, cultura si stilul de viata al celor care dau viata spatiului locativ, respectiv proprietarii. Chiar daca sentimentul de acasa este ultimul pas in procesul de gasire a locului unde cineva isi propune sa traiasca, dupa decizia asupra ariei geografice si a tipului de resedinta, exista o nisa surpinzatoare, a celor care isi doresc pur si simplu sa se indragosteasca de spatiul unde vor locui.
Conceptul de Boutique Apartments dezvoltat in strada Leonida Varnali 4 se adreseaza acestora, concentrand rezultatele celor patru obiective majore pe care si le-a propus – locatie, nivel calitativ deosebit, functionalitate si stil.
Statistici: 25914 listare / 21 detalii
Contact
Comision cumparator - 0%


Otho Estate
Adresa: Str. Leonida Varnali nr. 4, sector 1, Bucuresti.
Persoana contact vanzari: Alice Necula
0747169613

Comentarii
adauga comentariu
Nu exista comentarii la acest proiect.


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Admin proiecte | Adauga proiectul tau |