IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

0Ozun Residence - TITAN - Theodor Pallady


Dulpex, personalizate in suprafete de 153 mp construiti si 215 mp teren, intr-un ansamblu rezidential, situat in Cartierul Titan, zona Bdului Theodor Pallady, intre statia de metrou 1 Decembrie 1918 si statia de metrou Nicolae Teclu, in sectorul 3, dispunand de un grad inalt de confort, toate de utilitatile si de toate facilitatile zonei. Bucuresti (Theodor Pallady)

Localizare


Ansamblul rezidential Ozun, este amplasat in sectorul 3, in zona Titan – Th. Pallady – Metrou, in spatele reprezentantei Opel, pe strada Lunca Ozunului, la cca. 1200 m distanta de statia de metrou Nicolae Teclu, si la cca 1000m de statia de metrou 1 Decembrie 1918.

La o distanta mica de B-dul Theodor Pallady, in sectorul 3 al capitalei, la 10 de minute distanta fata de zona centrala a orasului, proiectul nostru raspunde cerintelor dumneavoastra! Zona este in plina schimbare, in ultimii ani accentuandu-se tot mai mult dezvoltarea rezidentiala a acesteia. In apropiere sunt gradinite, scoli, licee, restaurante, centre comerciale, sali de fitness, etc.

Accesul este unul facil dinspre Th. Pallady. De asemenea, se poate iesi foarte rapid catre soseaua de centura si catre Autostrada Soarelui. Se poate ajunge foarte repede pe Splaiul Unirii sau spre Pantelimon.
Detalii proiect
* Case
Suprafete: 153mp
Pret: 118000€

Preturile includ TVA. Duplexurile, au suprafete construite incepand de la 153mp construiti si 120mp utili, parter si etaj si dispun de o compartimentare care ofera un maxim de confort si utilitate.
Comision cumparator: 0%
Descriere
In ultimii ani, zona a fost in contiunua crestere, accentuandu-se tot mai mult dezvoltarea rezidentiala a acesteia. In apropierea complexului sunt gradinite,scoli,licee,restaurante, centre comerciale,sali de fitness.fapt ce plaseaza Ozun Residence in topul preferintelor celor care isi doresc o casa in Bucuresti.
Suprafetele locuintelor pornesc de la 153 mp.In ceea ce priveste compartimentarea locuintelor, ea poate fi aleasa de catre client, in functie de preferintele proprii, la sfatul arhitectilor nostri.
La Ozun Residence fiecare detaliu a fost foarte bine gandit.Astfel, arhitectura moderna,facilitatile complexului(paza, locuri de parcare etc.)si pretul accesibil fac din Ozun Residence o investitie foarte avantajoasa.
Pentru ca bunul gust va fi mereu la moda, ne-am gandit sa-l transformam in stil de viata. Arhitectura aparte, va va intampina de fiecare data cand veti ajunge acasa, langa cei dragi. Iar in conditiile deosebite conferite de finisajele de cea mai buna calitate, spatiile locuibile generoase, utilitatile si facilitatile realizate la standarde europene va ofera nu doar o locuinta eleganta ci si confortabila.

Fiecare client are posibilitatea sa-si personalizeze casa, atat ca si compartimentare cat ca si arhitectura, impreuna cu arhitectii nostri, astfel incat sa beneficieze la finalul procesului de constructie de casa mult dorita.

Casele se construiesc pe masura ce se contracteaza si, desi, toate vor fi personalizate de catre beneficiarii lor, arhitectii nostri vor avea grija sa pastreze o linie urbanistica comuna si o cromatica armonioasa a intregului ansamblu rezidential.
Duplexurile sunt construite pe doua niveluri, parter si etaj mansardat, au structura de rezistenta din beton armat, pereti exteriori si interiori din caramida eficienta, tip Porotherm, acoperisul este acoperit cu tigla metalica Wetterbest, tamplaria este din PVC, 5 camere, Veka, cu geam tripan, instalatia sanitara si termica din polipropilena, termoizolatia exterioara din PVC 10cm grosime, iar la acoperis din 2 straturi de vata minerala de cate 10cm grosime. Gasiti aici lista completa a materialelor ce intra in alcatuirea caselor.
Statistici: 1592 listare / 13 detalii
Contact
comision cumparator - 0%


SC MediaCity SRL
Adresa: B-dul Unirii, nr. 27, bl. 15, Ap. 38
Persoana contact vanzari: Catea Cristina
0756132622

Comentarii
adauga comentariu
Nu exista comentarii la acest proiect.


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Admin proiecte | Adauga proiectul tau |