IMOBILIARE .NET                                    
Cautare avansata
Ansambluri rezidentiale
Stiri
Statistici
Notariate
Taxe notariale

0Prezentare video
Paladin Residence Corbeanca - CORBEANCA
In constructie Proiect finalizat Locuit

Cel mai ambitios proiect imobiliar din Corbeanca. Un intreg cartier de case cu acces securizat si amplasat in cea mai buna zona din Corbeanca cu iesire directa la Soseaua Unirii. Zeci de familii s-au mutat deja si alte zeci de case sunt in constructie. Toate casele realizate sunt personalizabile si se construiesc numai la comamda, clientii urmarind lucrarile de la inceput pana la sfarsit. Corbeanca

Localizare


Paladin Residence este situat in centrul localitatii Corbeanca, la aproximativ 2 km distanta fata de DN1, avand un front stradal de 400 de metri la str. Unirii, soseaua principala ce strabate localitatea.
Detalii proiect
* Vile
Preturi: intre 95000€ si 155000 €

Pretul variaza in vunctie de suprafata terenului ales si de suprafata casei dupa personalizarea acesteia. Pretul nu contine TVA (5 sau 20%).
Comision cumparator: Nu se percepe comision!
Descriere
Paladin Residence este un nou concept imobiliar creat si dezvoltat pe un teren cu iz de poveste, situat in centrul localitatii, cu deschidere la strada principala. Proiectul cuprinde: duplexuri, case individuale, toate personalizate, dar si spatii comerciale si de agrement, loc de joaca pentru copii si spatii verzi.

Proiectele personalizate pentru orice tip de vila sunt conditionate de un singur aspect: sa se armonizeze, din punct de vedere arhitectural, cu restul ansamblului. Casele au structura de rezistenta pe cadre de beton armat si peretii exteriori si interiori din caramida Porotherm.

De multe ori, proiectarea, respectiv construirea unei case presupune viitorilor proprietari o lunga perioada de timp in care si-au imaginat cum va fi viitoarea casa. In acest timp ei au rasfoit zeci de reviste de specialitate si au vizionat zeci de pagini de internet, ajungand astfel la un model de casa care sa ii reprezinte atat din punct de vedere estetic cat si functional!

Preturi
Preturile pornesc de la 95000 Euro+ 5%TVA si variaza in functie de suprafata terenului si a casei.
Suntem flexibili in functie de necesitatile si posibilitatile fiecarui client si, drept urmare, avem pret pe mp de teren - pret pe mp de constructie, astfel incat fiecare client sa isi achizitioneze ce suprafata isi doreste.
Statistici: 16878 listare / 11 detalii
Contact
Dezvoltator - Tel: 0756.132.620Comentarii
adauga comentariu
Nu exista comentarii la acest proiect.


 
imobiliare.net © 2004 - 2019  |  Contact | Admin proiecte | Adauga proiectul tau |