May 31

Care sunt cele mai bune malluri din Bucuresti conform consultantilor: Cotroceni Park, Baneasa si Bucuresti MallOpt dintre cei mai importanti consultanti de pe piata centrelor comerciale au intocmit pentru Business Construct clasamentul celor mai bune malluri din Bucuresti. Cotroceni Park, Baneasa Shopping City si Bucuresti Mall ocupa primele trei pozitii. Ce au ele in plus fata de restul mallurilor din oras?

Cotroceni Park are cel mai placut design, cea mai buna parcare si cele mai atractive zone de divertisment atat pentru adulti, cat si pentru copii, argumente ce au plasat cel mai scump mall construit vreodata in Romania in fruntea celor mai bune centre comerciale din Bucuresti. citeste mai departe …

May 31
Topul creditelor pentru case
icon1 Editor | icon2 News | icon4 05 31st, 2010  

Topul creditelor pentru caseScăderea dobânzilor a ieftinit toate împrumuturile ipotecare. Creditele în lei rămân mai dezavantajoase decât cele în euro, deşi, faţă de anul trecut, au apărut oferte care nu mai sunt ridicol de scumpe.

O familie cu venituri de 4.800 de lei se poate încadra fără probleme, plătind avansul minim, la un credit  în valută pentru cumpărarea unui apartament de 65.000 de euro.

În cazul împrumuturilor în lei, însă, multe bănci vor solicita un avans mai mare, în condiţiile în care ratele lunare depăşesc capacitatea maximă de îndatorare. citeste mai departe …

May 31

Top 10 declaratii despre piata imobiliara in ultima luna“Statul ar putea obtine pana la 20 miliarde de euro daca ar incepe sa isi vanda proprietatile imobiliare” sau “reducerea salariilor din sectorul public va creste numarul locuintelor executate silit” sunt doar cateva dintre cele mai importante declaratii despre piata imobiliara din ultima luna.

10. Costul serviciilor a devenit a doua chirie

Costul serviciilor sau service charges-ul, care include ceea ce chiriasul plateste pe langa chirie, cu exceptia energiei electrice, a devenit a doua chirie, insa este atat de vag si de diferit exprimat, incat de cele mai multe ori companiile nu ii acorda atentie, interesandu-se doar de chirie. citeste mai departe …

May 31

Proprietarii de mall-uri platesc tot mai greu datoriile catre banciDupă ce au împrumutat zeci de milioane de euro pentru a ridica sau cumpăra centre comerciale, proprietarii nu mai ştiu cum să amâne plăţile către bănci.

Reeşalonarea datoriilor către bănci a majorităţii proprie­tarilor de mall-uri este unul dintre subiectele sensibile ale imobiliarului comercial.

Profiturile sunt acum mai mici şi nici valoarea proprie­tăţilor comerciale nu mai este atât de mare încât să asigure cu uşurinţă garanţii pentru refinanţări. Mulţi ar vrea să vândă afacerea, dar lipsesc cumpărătorii. citeste mai departe …

May 31

Crahul imobiliar in toata splendoarea: singuri in blocFamilia Ionescu-Tudorache locuieşte într-un complex nou şi caută vecini să o încălzească la iarnă.

Pereţii blocului B4 -„Mac”, din complexul rezidenţial „Rose Garden” de pe şoseaua Colentina, se-nchid precum o cameră frigorifică. Sunt reci, iar cele 15 familii răsfirate pe cele nouă etaje par că se pregătesc de criogenie.

Din 11 blocuri, cu un total de 908 de apartamente, doar 600 sunt cumpărate fie de investitori, fie de proprietari. Iniţial, trebuiau să locuiască două familii într-un bloc, dar nefiind finalizat la timp, au fost mutate într-unul finisat. citeste mai departe …

May 31

Cum isi promoveaza Patriciu magazinele de cartier: Cine a pus Mic.Ro in drum, ala n-a fost om nebunCompania Mic.Ro Retail, controlata de omul de afaceri Dinu Patriciu, a inceput o campanie de publicitate indoor pentru a-si promova magazinele din cartierele bucurestene, sub deviza “Cine a pus Mic.Ro in drum, ala n-a fost om nebun”.

Intr-un lift din cartierul Militari, reclama companiei Mic.Ro anunta deschiderea unui nou magazin, amplasat pe bulevardul Iuliu Maniu, nr. 109.

Acesta este patrulea magazin din sectorul 6, alte trei magazine fiind amplasate pe: bulevardul Iuliu Maniu, nr. 16; strada Serg. Latea Gheorghe, nr.9 si strada Raul Doamnei, nr.8. citeste mai departe …

May 31

Primarul Chiliman, executat silit după ce s-a opus la demolare. Avocata Lucia Cherecheş: “N-aş fi nebună să le demolez dacă ar valora mult. Gândiţi-vă cât mă costă să le dărâm”

O avocată din Bucureşti vrea să demoleze două case de pe şoseua Kiseleff, construite în secolul 19 şi în locul lor să ridice cinci blocuri.

Este vorba de avocata Lucia Cherecheş iar cele două imobile, situate la numerele 45 A şi 45 B, sunt înconjurate de mari spaţii de grădini care se întind pe 9.000 de metri pătraţi. citeste mai departe …

May 31

Guvernul a retras Camerei de Comert dreptul de a folosi gratuit terenul ocupat de Romexpo, decizie care este argumentata de Executiv prin nerespectarea regimului juridic de utilizare a terenului si inchirierea catre Romexpo.

Decizia a fost luata prin hotarare aprobata de Guvern. Executivul a aprobat in sedinta de miercuri, prin hotarare, incetarea dreptului de folosinta gratuita asupra unor terenuri proprietate privata a statului, in suprafata de 18.000,04 mp si 346.929,76 mp, acordat Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti (CCIRMB), prin HG 1709/2004 si prin HG 2127/2004, a anuntat Secretariatul General al Guvernului (SGG). citeste mai departe …

May 31

Omniasig Life, companie de asigurari de viata preluata recent de grupul francez AXA de la societatea Omniasig, intentioneaza sa ii vanda fostului actionar 18 imobile in valoare de 8,9 milioane de lei (circa 2,1 milioane de euro), potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Imobilele sunt situate in Alba-Iulia, Arad, Bucuresti, Bistrita, Deva, Iasi si alte orase din tara. Omniasig Life este o societate de mici dimensiuni, care in prezent se afla in proces de preluare de catre francezii de la AXA. Omniasig este una dintre cele mai mari companii din piata asigurarilor, controlata de grupul austriac Vienna Insurance. citeste mai departe …

May 28

Numarul autorizatiilor de construire a crescut cu 7% in aprilieNumărul autorizaţiilor de construire pentru clădiri rezidenţiale a crescut în aprilie cu 7% faţă de martie, la 3.686 documente, dar a scăzut cu 9,5% faţă de aceeaşi lună din 2009, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS).

Din totalul autorizaţiilor eliberate, 63,9% sunt pentru zona rurală. Distribuţia în profil regional evidenţiază un avans al numărului de autorizaţii de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale în majoritatea regiunilor de dezvoltare. citeste mai departe …


Pagina 1 din 23       1   2   3   4   5   10   20   ...   Ultima pagina »