O noua sesiune de cursuri oficiale de agent imobiliarAsociatia Brokerilor Imobiliari organizeaza o noua sesiune de cursuri oficiale de agent imobiliar (broker imobiliar) in perioada 08-09-10 aprilie 2011.

Cursurile se adreseaza oricarei persoane, indiferent daca este inscrisa in ABI sau nu. Diplomele eliberate sunt vizate si recunoscute de Miniterul Muncii si Ministerul Invatamantului.

Plan de invatamant

Piata imobiliara - Termeni, definitii, bani, creditul, situatia economica si politica, cerere si oferta, investitii imobiliare;

Notiuni de management general - Dobandirea competentelor necesare pentru punerea in practica a strategiilor potrivite fiecarui client;

Drept si legislatie in activitatea imobiliara - Familiarizarea cu formularistica legala si cadrul juridic;

Notiuni privind tipurile de bunuri imobiliare - Dobandirea competentelor pentru interpretarea juridica a bunului imobiliar;

Comunicarea si negocierea in intermedierea imobiliara - Dobandirea competentelor necesare unei comunicari interactive si participarea la negocieri. Dobandirea competentelor necesare pentru aplicarea managementului relatiilor cu clientii;

Finantarea tranzactiilor imobiliare - ipoteci, imprumuturi;

Evaluarea imobiliara - notiuni generale;

Cadastru - notiuni generale;

Marketing imobiliar - Familiarizarea cu notiunile si tehnicile de marketing;

Utilizarea tehnicii informatice - Competente specifice privind utilizarea calculatorului si soft-urilor de gestiune si CRM imobiliar.

Taxa inscriere cursuri: 600 lei cu plate in trei rate, 500 lei cu plata integral in avans. Studentii si somerii au o reducere suplimentara de 100 lei.

Locatia cursurilor: Bucuresti, sector 3, Str. Delea Noua nr.3, et. 5. ( cladirea Delea Center - langa biserica Delea Noua)

ABI detine autorizatia 3693/17.09.2010 eliberata de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) pentru organizarea cursurilor de perfectionare pentru meseria de agent imobiliar (broker imobiliar) cod COR 341301. Nr. de ordine in Registrul national al furnizorilor de formare profesionala: 40/4520/17.09.2010.

Pentru detalii suplimentare si inscrieri vizitati site-ul oficial al asociatiei: www.abi.org.ro

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...