10 mil. euro pentru relansarea Iris Shopping Center. Vezi in ce a constat investitiaIris Shopping Center din cartierul bucurestea Titan a fost relansat sub un nou concept imbunatatit, realizat in urma unor investitii de aproximativ 10 milioane de euro, directionate catre modernizarea centrului comercial si adaptarea acestuia la cerintele consumatorilor.

Conceptul a fost inspirat de la ancorele existente in centru, Auchan - care opereaza cea mai mare unitate din Romania - C&A, Deichmann si Sprider Stores, toti retaileri cu o dinamica mare a deschiderilor in ultimii ani pe piata din Romania.

In ultimile luni, in cadrul centrului au avut loc ample lucrari de modernizare (interioare si exterioare), precum si extinderea mixului de chiriasi. Aleile comerciale au fost reconfigurate astfel incat sa permita un spatiu mai amplu pentru cresterea traficului, precum si sa ofere o mai mare vizibilitate magazinelor.

Alte schimbari au vizat extinderea suprafetelor de vanzare a unor magazine, precum si un nou design al cailor de acces catre Auchan. Centrul se va deschide sub noua pozitionare in data de 4 noiembrie, cu peste 25 de magazine. Finisarile tuturor elementelor noi de constructie si design vor fi finalizate pana in primavara anului 2012.

“Am suplimentat investitia in aceasta proprietate pentru ca avem incredere in potentialul acestui centru si dezvoltarii partii de est a Bucurestiului. Beneficiem de amplasarea la numai 2-3 minute distanta de Autostrada Soarelui, in vreme ce catchmentul centrului este peste 740.000 oameni.

Zona Titan va continua sa se dezvolte in urmatorii ani, iar noi tintim sa devenim cel mai important pol de cumparaturi din estul Bucurestiului, continuand sa ne adaptam si imbunatatim pentru a veni in intampinarea nevoilor si cerintelor consumatorilor nostri”, a declarat Harald Floer, director de fond in cadrul Aberdeen immobilien KAG.

Iris Titan Shopping Center este una dintre cele mai importante proprietati din portofoliul DEGI din Romania. companie detinuta de Aberdeen Immobilien KAG.

“Aniversam zilele acestea 5 ani de la deschiderea primului magazin Auchan din Romania, in cadrul Iris Titan Shopping Center si suntem bucurosi ca ne putem primi clientii intr-un centru modern, cu o oferta completa de produse si servicii gratie procesului de modernizare prin care a trecut acesta.

Auchan Titan este cel mai mare hypermarket din Romania, cu o suprafata de vazare de 16.000 mp, 90 de case de marcat si peste 1 milion de vizitatori lunar si suntem convinsi ca toate aceste evolutii importante la nivelul centrului comercial vor fi bine apreciate de catre clientii nostri”, a declarat Patrick Espasa, Director General Auchan Romania.

Iris Titan Shopping Center a fost inaugurat in anul 2008 si are o suprafata inchiriabila de peste 48.000 mp. Centrul comecial ofera vizitatorilor peste 2.000 de locuri de parcare exterioare si in interior.

Iris Titan Shopping Center ofera si alte facilitati vizitatorilor, precum o linie de transport privata, gratuita, cu puncte de oprire in principalele zone ale cartierului Titan.

Sursa: Wall-Street

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...