casele-rockerilorCând nu sunt în turneu prin lume, vedetele din muzica rock locuiesc în casele personale, unele dintre ele fiind impresionante. În continuare vă vom prezenta, cu ajutorul cnbc.com, casele cântăreților tineri sau bătrâni de hard rock. Unele dintre ele au fost finalizate în acest an, altele au fost realizate cu materiale din secolul al XVIII-lea. Vă prezentăm locuințele unor rockeri care cântă singuri sau care fac parte din trupe cunoscute. Multe dintre clădirile prezentate sunt dotate cu camere speciale pentru înregistrarea muzicii, dar toate sunt de vânzare, iar prețurile pornesc de la circa două milioane de dolari pentru un penthouse duplex și ajung până la 45 de milioane de dolari. Începem prezentarea cu proprietatea rockerului care își spune Prințul Întunericului.

ozzy-osbourneOzzy Osbourne (Black Sabbath)

Amplasare: Hidden Trails, California

Preț (dolari): 12.999.000

Dormitoare / băi: 6 / 10

Suprafață (mp): peste 1.000

Decorațiunile interioare din locuința lui Ozzy au fost realizate de celebrul designer Martyn Lawrence-Bullard. Casa are podele din travertin, un apartament pentru oaspeți și o terasă exterioară care cuprinde piscină, spa, zonă de barbecue și duș. De pe terasă poate fi văzut orașul și munții, suprafața terenului fiind de peste 1 ha.

ronnie-jamesRonnie James Dio (Black Sabbath, Dio)

Amplasare: Encino, California

Preț (dolari): 3.333.000

Dormitoare / băi: 5 / 5

Suprafață (mp): 470

În această casă în stil englezesc a locuit cântărețul care l-a înlocuit temporar pe Ozzy Osbourne în Black Sabbath. Ea este la vânzare pe piață din 2010, a fost construită în 1981 și are podele din lemn de 200 de ani importat din Franța, vitralii aduse de la o catedrală englezească din 1790, un studio de înregistrare și chiar și un pub din 1820 adus din Essex, Anglia.

jon-bon-joviJon Bon Jovi

Amplasare: New York

Preț (dolari): 45.000.000

Dormitoare / băi: 6 / 7

Suprafață (mp): aproape 690

New York Post a publicat recent știrea conform căreia Jon Bon Jovi încearcă să vândă în secret (de aceea nu există fotografii) acest penthouse duplex condo pe care l-a cumpărat în 2007 cu 24 de milioane de dolari. Dar, dacă ne uităm la planurile casei observăm terasa cu o suprafață cât mai multe apartamente din oraș. În plus, locuința cuprinde și două bucătării.

travis-barkerTravis Barker (Blink-182)

Amplasare: Los Angeles

Preț (dolari): 8.999.999

Dormitoare / băi: 8 / 11

Suprafață (mp): 1.132

Această casă mediteraneană, cu o vechime de opt ani, este locuința lui Travis Barker, bateristul de la trupa californiană Blink-182. Clădirea cuprinde podele din lemn masiv, tencuieli venețiene, o bucătărie de expert gastronomic, ferestre și uși cu rame din lemn, o cramă de vinuri, o sală de forță, un garaj cu zece locuri și camere pentru angajați. În exterior, proprietatea beneficiază de un living acoperit, piscină, spa și bucătărie.

slashSlash (Guns’n Roses, Velvet Revolver)

Amplasare: Beverly Hills, California

Preț (dolari): 9.500.000

Dormitoare / băi: 7 / 8

Suprafață (mp): 1.020

Casa mediteraneană din Beverly Hills a fost locuită de chitaristul de la Guns’n Roses împreună cu soția sa Perla Hudson și este decorată cu o paletă de esențe întunecate de lemn, cu tapițerie și tapet negru și auriu. Proprietatea cuprinde o cameră de jocuri cu masă de poker, un televizor plat ascuns într-o oglindă din dormitorul matrimonial și o bucătărie cu două frigidere, patru aragazuri și patru chiuvete.

fleaFlea (Red Hot Chili Peppers)

Amplasare: Malibu, California

Preț (dolari): 3.150.000

Dormitoare / băi: 3 / 4

Suprafață (mp): 285

Basistul de la Red Hot Chili Peppers a vândut recent această casă modernă și uimitoare, ce a fost construită în 2011, după ce a ars casa lui din Malibu, California. Ea are tavane înalte, podele din ciment, șeminee exterioare și vedere la ocean din interior și din exterior, dar și spre Sycamore Meadows.

brandon-boydBrandon Boyd (Incubus)

Amplasare: Venice, California

Preț (dolari): 3.495.000

Dormitoare / băi: 3 / 3

Suprafață (mp): 325

Clădirea a fost realizată în 1905 și a funcționat ca hotel până prin anii ’40, iar acum este locuința șic-industrială a vocii de la Incubus. El a cumpărat-o de la actrița Maria Bello din Prime Suspect. Casa prezintă multe elemente luxoase: cărămidă aparentă, tavane din tablă galvanizată cu modele realizate prin presare, podele din beton și plută, bucătărie de expert gastronomic, studio de înregistrare de 60 mp cu camere de oaspeți și o chicinetă, un tavan-platformă pentru spa.

cliff-williamsCliff Williams (AC/DC)

Amplasare: Savannah, Georgia

Preț (dolari): 1.950.000

Dormitoare / băi: 4 / 4

Suprafață (mp): 372

Cliff Williams, basistul de la AC/DC, a cumpărat această casă construită în 1872 pentru a-și putea vizita fiul cât acesta era la facultate. Se pare că a terminat-o pentru că a scos proprietatea la vânzare încă de anul trecut. Ea cuprinde o curte privată care include o grădină realizată în stilul englezesc care pune accent pe garduri vii. Williams a mai adăugat un mini-pub în același stil britanic și o casă cu două dormitoare.

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...