90 de locuinte finalizate de Maurer Imobiliare in Sibiu. Alte 180 sunt in constructie | IMOBILIARE.NET

90 de locuinte finalizate de Maurer Imobiliare in Sibiu. Alte 180 sunt in constructie

Maurer Imobiliare, dezvoltator care beneficiază de capital german, a finalizat 90 de apartamente într-un complex rezidenţial din Sibiu, în baza unui proiect care are o valoare estimată de 67 de milioane de euro (finanţare din fonduri proprii) şi presupune dezvoltarea a 1.800 de apartamente. Până în luna noiembrie a anului viitor, compania doreşte să livreze încă 180 de locuinţe.

Maurer Imobiliare se laudă cu vânzări de până la 70% din numărul total de unităţi. “La un an de la lansarea proiectului Avantgarden3 Sibiu, dezvoltatorul Maurer Imobiliare a vândut 185 de apartamente, dintre care 150 pe parcursul anului 2014, echivalentul unui apartament la 3 zile. Un număr de 90 dintre apartamentele vândute se află în blocul B1, finalizat şi predat în toamna acestui an. De asemenea, 78 dintre apartamente sunt vândute în cel de-al doilea imobil (B2) şi au ca termen de finalizare şi predare sfârşitul lunii iulie 2015. În blolcul B3 au fost deja vândute 17 apartamente, acestea având ca termen de predare sfârşitul lunii noiembrie 2015″, au declarat surse din cadrul companiei.

Blocurile vor avea 8 etaje (D+P+8E) şi un număr de 90 de apartamente, iar preţurile încep de la 27.000 de euro pentru garsoniere, 36.000 de euro pentru apartamente cu 2 camere şi 49.000 de euro pentru apartamentele cu 3 camere. Toate locuinţele includ o boxă de depozitare aflată la demisol.

Ansamblul rezidenţial este amplasat în apropierea zonei comerciale a Sibiului, lângă centre comerciale sau de retail precum Promenada Mall, Dedeman şi Baumax.

Maurer Imobiliare, fondată de omul de afaceri Simon Maurer, este o societate care şi-a început activitatea în zona construcţiilor imobiliare pe piaţa din România în 2006, beneficiind de capital privat german. Compania a mai dezvoltat un proiect imobiliar în Cluj (29 de apartamente) şi este în curs de dezvoltare a unui proiect în Braşov, similar cu cel din Sibiu, care prevede construirea a 1.800 de locuinţe, dintre care 1.500 au fost deja vândute.

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...