A doua faza din Green City s-a finalizat. O treime din locuinte sunt vanduteGreen City a finalizat constructia celor 164 de case din faza a doua a proiectului, din care a vandut circa o treime, in vreme ce dintre cele 356 de case din prima faza au fost cumparate aproape 60%, a anuntat miercuri dezvoltatorul proiectului rezidential.

Green City Construct a vandut circa 250 de case din martie 2009 pana in prezent (in medie 13 locuinte pe luna), iar faza a doua a proiectului a fost terminata, clientii avand acum la dispozitie, in total, 270 de unitati, dintre cele 520 finalizate.

“Anul acesta am observat un interes crescut pentru faza a doua care se dezvolta in apropiere de viitoarea zona de agrement din Green City. A

ceasta va avea 6 hectare si va cuprinde: Aqualand, piscine exterioare, spa, terenuri de tenis si fotbal, sala de fitness. In total am vandut 150 de locuinte anul acesta, o medie buna de aprope 13 pe luna”, au spus reprezentantii Green City.

Green City are in prezent inca 150 de locuinte in constructie, investitia totala in proiect fiind de peste 40 milioane de euro.

“Conform previziunilor noastre dupa ce vom iesi din criza, preturile locuintelor vechi vor stagna sau mai degraba vor scadea, in timp ce pretul locuintelor noi va urma un trend ascendent”, a spus Alexandru Petrescu, director de vanzari la Green City.

“Success vor avea insa cei care au inceput constructia in perioada crizei (Green City a inceput sa construiasca in martie 2009) si pot sa ofere la vanzare un pret mai mic. De exemplu pe perioada targului TIMON din septembrie, pretul caselor a fost de 107.000 - 123.000 euro.

Deoarece pretul materialelor de constructii si al manoperei s-au putut negocia in aceasta perioada, Green City poate sa ofere un pret mic la vanzare: 500 Euro/mp construit la care se adauga pretul terenului”, a adaugat Alexandru Petrescu.

Pana in prezent in locuintele vandute in Green City s-au mutat deja peste 200 de familii, iar procesul de mutare continua, in conditiile in care proiectul se apropie de finalizarea elementelor distinctive, care vor asigura partea de entertainment, educatie si comert destinate locatarilor.

Ansamblul rezidential se construieste in cadrul unui fost domeniu regal si se intinde pe o suprafata de 103 de hectare, dintre care suprafata verde si parcurile reprezinta 24 de hectare.

Sursa: Dailybusiness

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...