ABI revine la tIMOn in decembrie 2010
icon1 Redactor | icon2 News | icon4 10 25th, 2010  

tIMOn si ABI, parteneriat pentru relansarea pietei imobiliare

ABI - Asociatia Brokerilor Imobiliari, isi deschide din nou portile la tIMOn, evenimentul avand loc in perioada 2-5 decembrie 2010 in incinta AFI Palace Cotroceni. Dupa succesul din luna septembrie, cand pentru prima data la un asemenea eveniment, brokerii imobiliari au promovat oferte de apartamente vechi, ABI a semnat parteneriatul cu tIMOn si pentru editia din decembrie.

Asociatia Brokerilor Imobiliari – ABI este o interfata prin intermediul careia brokerii imobiliari interactioneaza cu publicul larg pe baza unor principii solide si respect reciproc. Cu ocazia tIMOn brokerii imobiliari au ocazia sa interactioneze cu publicul larg si cu cererea solvabila de pe piata. Acesta este si motivul pentru care ABI sustine brokerii imobiliari sa participe la tIMOn.

“Invitam brokerii imobiliari care se stiu profesionisti sa iasa in fata si sa aiba curajul sa interactioneze direct cu piata intr-un cadru foarte bine organizat si sa stea <face to face> cu publicul tinta. Cu ocazia acestei editii vom inaugura un nou format de prezentare a ofertelor imobiliare de pe segmentul rezidential vechi, fiind pentru prima data cand ofertele vor fi organizate pe categorii si pe cartiere, in asa fel incat vizitatorii targului sa aiba posibilitatea sa gaseasca imediat ce-si doresc.” A declarat Dragos Vilceanu – presedintele ABI.

Costurile de participare pentru un broker sunt modice (50 euro). Toti cei interesati sunt rugati sa completeze Cererea de inscriere tIMOn decembrie 2010 publicata pe www.abi.org.ro.

Deşi a trecut mai mult de o lună şi jumătate de la ediţia de toamnă a tIMOn, care s-a desfăşurat în perioada 9-12 septembrie 2010 în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, brokerii imobiliari membri ABI care au participat la acest eveniment în cadrul standului asociaţiei au şi acum de lucru în urma leadurilor strânse. În cele patru zile de târg, brokerii au strâns leaduri la care, aşa cum se aşteptau, aveau de lucru multe luni după eveniment. Unul dintre aceşti brokeri este Mihai Marin, manager Komapct House Consulting, care ne spune care au fost rezultatele ulterioare tIMOn în ceea ce priveşte leadurile strânse şi ne spune că îşi doreşte să participe şi la ediţia de iarnă a târgului.

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...