atlantis-residenceCompania Pelican Com, dezvoltator imobiliar, a anunţat finalizarea complexului rezidenţial Atlantis Residence ce aduce pe piaţa bucureşteană încă 100 de apartamente de 3 camere poziţionat în Şos. Dobroeşti, sector 2. Iar în primăvara lui 2010 dezvoltatorul vrea să demareze lucrările la un complex de birouri, garsoniere şi apartamente de 2-3 camere, pe un teren deja achiziţonat.
Investiţia totală în proiectul Atlantis Residence a atins 18 mil. euro. “Preţurile apartamentelor au fost ajustate corespunzător cu cerinţele pieţei.

Astfel, costul mediu al unui apartament este în jur de 150.000 euro + TVA. Preţul apartamentului mai poate fi negociat în funcţie de condiţiile/modalităţile de plată şi dotările din apartament sau parcare”, se arată în comunicatul remis de companie. “Noi chiar suntem gata! Acesta e mesajul pe care dorim să îl transmitem atât celor care, deşi au încheiat contracte pentru apartamente, încă nu se pot muta, cât şi celor care se află într-un stadiu avansat de obţinere a unui credit şi trebuie să aştepte ca lucrările să se finalizeze. Din păcate a devenit o obişnuinţă pe piaţă anunţarea de proiecte ca fiind finalizate, ele în realitate nefiind finisate sau neavând toate utilităţile accesibile locatarilor”, au declarat reprezentanţii complexului.
La Atlantis Residence, toate utilităţile complexului sunt funcţionale. Există apă curentă, căldură, lumină, lifturi. Apartamentele sunt deja intabulate şi au cadastru.
Pentru că siguranţa locatarilor este importantă, s-a angajat o companie de pază permanentă care asigură liniştea în ansamblu. Sala de fitness, sauna şi piscina sunt gata pentru a fi folosite de către locatari, aceste facilităţi fiind gratuite pentru locatarii complexului. Şi pentru că atenţia la detalii este o caracteristică a complexului, spaţiile care înconjoară clădirile au fost amenajate cu bănci, şezlonguri şi aranjamente florale. Iar pentru cei care deţin maşini există locuri de parcare în subsolul complexului ce pot fi achiziţionate. Pelican Com a decis ca pe perioada următorilor 2 ani să se ocupe de administrarea complexului, astfel asigurând bunul mers al lucrurilor.

Sursa: Curierul National

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...