casele-cuplurilor-celebreCelebritățile americane sunt bogate, faimoase în toată lumea, frumoase și îndrăgostite, de fiecare dată de altcineva, bineînțeles. Așa cum era de așteptat, ele trăiesc în case extrem de luxoase și de opulente, cu perspective extraordinare asupra oceanului sau a munților și achiziționate cu sume astronomice. Toată lumea îi invidiază pentru toate acestea și vor măcar să vadă cum locuiesc. Cu ajutorul cnbc.com, vă prezentăm nouă dintre proprietățile unor cupluri americane celebre.

beyonce-knowles-si-jay-zBeyonce Knowles și Jay-Z

Amplasare: Indian Creek Village, Florida

Preț vânzare (dolari): 9.300.000

Acest palat în stil mediteranean cu două etaje a fost construit în 1991 și a fost locuința celor doi. El are o suprafață de 733 mp și cuprinde șapte dormitoare, zece băi, acoperiș cu țiglă ceramică și o piscină. Este situat în golful unei insule exclusiviste amplasată între Bal Harbor și Miami Beach. Insula Indian Creek este una dintre cele mai bogate comunități din America și este preferată de celebrități și datorită departamentului de poliție care patrulează continuu în jurul insulei. Aici stau și Julio și Enrique Iglesias, dar și modelul Adriana Lima.

heidi-klum-si-sealHeidi Klum și Seal

Amplasare: Los Angeles, California

Preț vânzare (dolari): 14.200.000

Cei 1.143 mp ai locuinței cuprind, printre altele, nouă dormitoare și șapte băi, ea fiind situată pe un teren de 3,5 ha. Împreună cu cei doi locuiesc și cei patru copii ai lor care au o clădire specială pentru a se juca. Casa este realizată în 1999 și cuprinde un șemineu cu o fațadă scoțiană din 1603, o cameră de luat masa copiată după cea din Hotelul Parisian Pierre, o bibliotecă din lemn închis la culoare ce include și un șemineu despre care se spune că a fost luat din casa de la ferma lui Napoleon, grădini exterioare în stil italian și piscine din care se vede muntele și dealul din jur. În zonă locuiesc Arnold Schwarzenegger, modelul Gisele Bundchen și fotbalistul Tom Brady.

pete-sampras-si-bridgette-wilson-samprasPete Sampras și Bridgette Wilson Sampras

Amplasare: Thousand Oaks, California

Preț solicitat (dolari): 25.000.000

Jucătorul de tenis și soția sa actriță vor să vândă această casă cu șapte dormitoare, zece băi, garaj pentru patru-cinci autoturisme, aflată în comunitatea păzită Westlake Village. Bineînțeles că proprietatea cuprinde un teren de tenis, dar și o piscină și un spa, fiind amplasată în vârful unui deal pe un teren cu o suprafață de 8,3. Perspective impresionante ai din aproape toată casa: din sala de forță, din baie, de pe terasa extinsă.

naomi-watts-si-liev-schreiberNaomi Watts și Liev Schreiber

Amplasare: Los Angeles, California

Chirie lunară anterioară (dolari): 18.500

Valoare estimată (dolari): 3.750.000

Proprietatea acoperită de iederă beneficiază de patru dormitoare și șase băi. Cei doi au locuit aici cu cei doi copii ai lor, înainte să plece pe coasta de est, mutându-se în orașul New York. Casa oferă tavane din bârne din lemn, o bucătărie modernă cu mobilier realizat din lemn închis la culoare, dar și o curte cu piscină și vedere spre canion.

penelope-cruz-si-javier-bardemPenelope Cruz și Javier Bardem

Amplasare: Los Angeles, California

Preț solicitat (dolari): 3.150.000

Pentru că cei doi tocmai au primul lor copil, probabil că nu le-a mai ajuns spațiul din casa din Hollywood Hills cu trei dormitoare și patru băi. Așa că s-au mutat aici, în această locuință modernă construită în 1956 care este mult mai spațioasă decât pare de afară. Curtea este modestă ca dimensiuni, dar casa este gândită astfel încât să te poți bucura de exterior, cu o piscină și un spa, dar și multe uși din sticlă care dau spre terasă.

nicole-kidman-si-keith-urbanNicole Kidman și Keith Urban

Amplasare: New York, New York

Chirie lunară (dolari): 45.000

Apartamentul celor doi aflat la ultimul etaj din clădirea West Village’s Richard Meier oferă o vedere spectaculoasă. Totuși, celor doi nu le-am mai plăcut acest apartament și s-au mutat într-un penthouse dintr-o clădire aflată lângă râu. Însă spațiul pe care l-au lăsat în urmă nu este rău deloc: trei dormitoare, patru băi, tavane înalte, podele din lemn de nuc, bucătărie de maestru culinar, dulapuri încastrate în pereți, două dormitoare pentru oaspeți cu propria lor baie și o terasă cu vedere spre Statuia Libertății și orașul Jersey peste râu.

harrison-ford-si-calista-flockhartHarrison Ford și Calista Flockhart

Amplasare: New York

Preț (dolari): 16.000.000

Cei doi au scos recent la vânzare penthouse-ul din clădirea Chelsea’s City Prairie. Locuința are o suprafață de 511 mp și cuprinde patru dormitoare și cinci băi. De menționat că fiecare dintre cele 11 etaje ale clădirii, care au avut inițial funcțiunea de spații pentru birouri și pentru depozitare, a fost transformat într-un apartament pe tot nivelul. Printre facilități locuințele includ: mobilier și podele din lemn masiv, dormitor matrimonial cu dressing și baie, bibliotecă, birou, sală de forță, cameră de spălat rufe, terasă și un șemineu cu lemne.

isla-fisher-si-sacha-baron-cohenIsla Fisher și Sacha Baron Cohen

Amplasare: Los Angeles, California

Chirie lunară (dolari): 10.000

Preț cerut anterior (dolari): 2.900.000

Această locuință construită în 1959 este amplasată pe o parcelă de teren cu o suprafață de puțin peste 1.000 mp în vârful Canionului Laurel. Cei doi au scos la vânzare această casă din Los Angeles în vară, ea beneficiind de o piscină în formă de lagună și vederi spectaculoase asupra muntelui și a canionului views, inclusiv asupra celor 21 ha ale Rezervației Woodrow Wilson.

hilary-duff-si-mike-comrieHilary Duff și Mike Comrie

Amplasare: Toluca Lake, California

Preț (dolari): 7.000.000

Cei doi au listat în septembrie proprietatea la o valoare de șapte milioane de dolari. Casa în stil mediteranean cuprinde șase dormitoare, șapte băi, o bucătărie cu mobilier din lemn închis la culoare și metal, dar și cu luminator, terasă mare, o piscină și un șemineu exterior.

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...