Ce aduc nou targurile imobiliare de anul acesta? Afla de la FluxImobiliar.roCum suntem in plin sezon al targurilor imobiliare, cea de-a doua editie a emisiunii FluxImobiliar.ro de pe Radio Lynx trateaza exact acest subiect: ce noutati avem anul acesta la targurile imobiliare? Este targul cel mai potrivit loc de unde iti poti cumpara o locuinta?

Aflam raspunsurile le aceste intrebari si la multe altele impreuna cu invitatul emisiunii - Vlad Vlasceanu, directorul tIMOn - Targul Imobiliar National.

Nu uitam nici de rubricile din fiecare emisiune si venim cu subiecte noi.

La prima editie, ascultatorii de pe chat au pornit propria dezbatere pe tema diplomelor de agent imobiliar. Asa ca preluam si noi tema in studio, iar la “ABC imobiliar” vom afla de ce sunt necesare aceste diplome.

Ne luam doza de “Pastila imobiliara” si la urmatoarea editie, urmand ca de data aceasta sa descoperim avantajele si dezavantajele unei case aflate langa lac si continuam sa va vindem pontul despre “Chilipirul saptamanii” - ce oferte interesante de locuinte am gasit pe piata saptamana aceasta.

Ca o noutate, incepand de miercurea viitoare, la FluxImobiliar.ro vom avea si un scurt moment dedicat celor mai importante stiri din imobiliare din ultima saptamana.

Asa cum v-am obisnuit, asteptam opiniile si curiozitatile voastre inca de acum in sectiunea de comentarii de mai jos sau in direct, in timpul emisiunii, pe chat.

Logarea pe chat se realizeaza fie cu un cont Radio Lynx, fie cu contul personal de Facebook. Adresa unde va puteti loga este http://whispercast.ro/whispertalk/WhisperTalk.html.

Daca vreti sa aflati mai multe despre noi, ne gasiti si pe pagina de Facebook a emisiunii, la https://www.facebook.com/fluximobiliar.ro.

Cand intram in studio? In fiecare miercuri, intre 15:00 si 16:00, pe RadioLynx.ro.

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...