Cele mai frumoase 10 case de vanzare pe insule
icon1 Dan Calin | icon2 News | icon4 09 19th, 2011  

island-homes-for-saleCei de la TopTenRealEstateDeals.com au publicat top 10 insule de locuit de vânzare pentru cei care își permit să dețină sau măcar să locuiască pe o insulă. Ele sunt amplasate în S.U.A. și nu costă atât de mult pe cât ne-am fi așteptat. Cu toate acestea ele sunt pentru cei care, într-o astfel de perioadă grea, au lichidități importante.

bainbridge-islandInsula Bainbridge din Washinghton

Preț: 8,5 milioane de dolari

Dormitoare/băi: 6/5

Suprafață locuință: 700 mp

Dimensiune insulă: 71 kmp

Amplasarea este una bună, fiind aleasă de CNN/Money ca cea de-a doua cea mai bună din S.U.A. Zona are vedere la Mount Ranier și toți pereții din sticlă pe care curge apă sunt deschiși spre Puget Sound. Casa oferă trei șeminee, dintre care unul în exterior, o casă de oaspeți și peste 4.000 mp de plajă.

belvedere-islandInsula Belvedere din California

Preț: 22,25 de milioane de dolari

Dormitoare/băi: 7/7

Suprafață locuință: 734 mp

Dimensiune teren: 4.856 mp

Această proprietate modernă are perspective la Richardson Bay și San Francisco Bay, inclusiv la Golden Gate Bridge pe care cei ce o locuiesc le pot privi de pe plaja de aproape 70 m lungime, din living, din dormitoare, din birou, din saună și chiar din bucătărie. Proprietatea mai cuprinde și o casă de oaspeți cu două dormitoare și o cramă.

bay-islandInsula Bay din California

Preț: 27,9 milioane de dolari

Dormitoare/băi: 5/6

Suprafață locuință: 503 mp

Insula Bay din Newport Beach, pe care nu există autoturisme pentru că accesul se face pe un pod pietonal privat, cuprinde doar 23 de locuințe, multe dintre ele ocupate de aceleași familii de multe generații. Această locuință elegantă, inspirată din cultura asiatică, este înconjurată din trei părți de apă. Datorită camerelor exterioare, a podețelor, a teraselor și a ușilor din sticlă, demarcația dintre interior și exterior este aproape inexistentă.

kiawah-islandInsula Kiawah din Carolina de Sud

Preț: 14,95 de milioane de dolari

Dormitoare/băi: 3/4

Suprafață locuință: 604 mp

Dimensiune teren: 4,6 ha

Exteriorul din lemn al locuinței ascunde un interior modern cu tavane arcuite, un șemineu și podele din lemn masiv. Pentru ca proprietarii să se poată bucura de frumusețea naturii înconjurătoare, proprietatea are o terasă imensă de 190 mp care cuprinde propriile tavane arcuite, un șemineu și balansoare amplasate între copaci.

fisher-islandInsula Fisher din Florida

Preț: 5,195 de milioane de dolari

Dormitoare/băi: 4/7

Suprafață locuință: 511 mp

Această casă mediteraneană este una dintre cele 12 de pe insula amplasată în sudul Miami Beach și care este accesibilă doar cu elicopterul, avionul acvatic sau un feribot privat care face un sfert de oră. Casa, care se vinde cu tot cu mobilier, are o arhitectură cu stâlpi și arcade, un birou cu pereți placați cu lemn, o piscină, o saună și o baie imensă.

cape-codCape Cod din Massachusetts

Preț: 4,5 milioane de dolari

Dormitoare/băi: 8/6

Suprafață locuință: 516 mp

Această casă este cunoscută și ca Seven Bells. Ea a fost construită în 1920 și a fost renovată de mai multe ori, acum cuprinzând o bucătărie impresionantă, podele din lemn de cireș brazilian, opt dormitoare (dintre care șase oferă vedere spre Lewis Bay), o piscină exterioară, o bucătărie exterioară, o terasă și un garaj cu apartament de oaspeți.

long-islandInsula Long din New York

Preț: 12,5 milioane de dolari

Dormitoare/băi: 8/8

Suprafață locuință: 715 mp

Dimensiune teren: 1,2 ha

Sands Point este așezată pe Gold Coast, dar este cunoscută mai mult ca East Egg din Marele Gatsby. Această casă colonială din 1930 de pe Boulder Beach oferă vedere de-a lungul Long Island Sound. Are terase pe toate laturile, o cameră de luat masa cu 30 de locuri, 44 m deschidere la apă cu spații noi de andocare pentru bărci, un birou placat cu lemn.

islesboroIslesboro din Maine

Preț: 10,3 milioane de dolari

Dormitoare/băi: 8/11

Suprafață locuință: 838 mp

Dimensiune teren: 3,6 ha

Cine vrea să ajungă pe această insulă cu o lungime de peste 22 km poate ajunge aici doar cu feribotul ori cu un taxi aerian. Casa este realizată în 1918 și este amplasată în peninsula Keller Point. Proprietatea cuprinde o piscină cu apă sărată, un teren de tenis, un teren de golf chiar lângă apă, grădini, un adăpost pentru bărci, o casă de oaspeți realizată din piatră și aproape 1.100 m deschidere la apă.

vashon-islandInsula Vashon din Washinghton

Preț: 6,5 milioane de dolari

Dormitoare/băi: 4/5

Suprafață locuință: 740 mp

Dimensiune teren: 5,7 ha

Câteva dintre cele mai neașteptate facilități ale acestei proprietăți sunt: proiectare să reziste la cele mai grave cutremure, încălzire și răcire geotermală, grădini rezistente la secetă. Domeniul mai cuprinde și mai multe șeminee, podele din lemn masiv, o cramă, o cameră media, un centru de fitness, o casă de oaspeți, un studio de artă și o deschidere la apă de 84 m.

comfort-islandInsula Comfort din New York

Preț: 1,495 de milioane de dolari

Dormitoare: 8

Suprafață locuință: 435 mp

Dimensiune teren: 7.300 mp

Această casă a fost construită în 1883 și aproape tot este în variantă originală, de la pictura exterioară și până la acoperiș. Ea este plină de antichități, așa cum este și cuptorul original. Proprietatea ocupă propria insulă în Millionaire’s Row din regiunea Thousand Islands din Alexandria Bay, dar interiorul necesită o investiție foarte mare pentru a fi adus la zi.

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...