Cele mai scumpe si cele mai ieftine proprietati scoase la vanzare de RA-APPSRegia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a stabilit preturile de pornire pentru licitatiile de vanzare a primelor 25 de proprietati din cele peste 700 care vor fi puse in vanzare. Preturile pornesc de la circa 48.000 euro si se apropie de 2,5 milioane de euro plus TVA.

La inceputul anului, RA-APPS a facut publica lista primelor 130 de imobile care vor fi scoase la licitatie, dupa ce in bugetul pentru acest an, Guvernul si-a propus sa incaseze 706 milioane lei (peste 160 milioane euro) din vanzarea imobilelor RA-APPS.

2,5 mil. euro pentru un hotel pe litoral

Regia a stabilit preturile de pornire a licitatiilor pentru primele 25 de proprietati, cea mai scumpa fiind un hotel si un bar din Neptun-Olimp, judetul Constanta, pentru care licitatia va incepe de la 2,4 milioane de euro plus TVA. Pe langa hotelul si barul scoase la vanzare, proprietatea beneficiaza de un teren cu o suprafata de aproape 8.000 mp.

O singura proprietate din cele 25 mai are un pret de pornire de peste 2 milioane de euro si anume hotelul Gloria (foto) din Suceava, impreuna cu un teren  de 5.000 mp, pentru care licitatia va incepe de la 2,2 milioane de euro plus TVA.

Tot in Suceava se afla si cea de-a treia cea mai scumpa proprietate scoasa in prezent la vanzare de catre RA-APPS. Pentru casa de oaspeti Bradet si terenul aferent de 15.000 mp, pretul de pornire a fost stabilit la 1,3 milioane de euro plus TVA.

48.000 euro pentru o vila in Snagov

La polul opus, cea mai ieftina proprietate scoasa la licitatie de catre RA-APPS este o vila si un teren de aproape 1.000 mp din comuna Snagov, judetul Ilfov, pentru care pretul incepe de la 48.000 euro plus TVA.

Pe locul al doilea in topul celor mai ieftine proprietati se afla o mansarda amplasata in zona Piata Romana, pe strada Alex. Phillipide, al carei pret de pornire a fost stabilit la 52.000 euro.

Pentru un apartament din Cluj-Napoca, aflat pe strada Nicolae Titulescu, la parterul unui bloc si avand un teren aferent de circa 32 mp, pretul incepe de la 66.000 euro plus TVA.

Sursa: Wall-Street

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...