DAC Antrepriza Constructii dezvolta un proiect imobiliar de 2,5 mil. euroDAC Invest, departamentul de investitii al companiei DAC Antrepriza Constructii (fosta General Lux Service), va dezvolta un proiect imobiliar, Shine Residence 2, in valoare de 2,5 milioane de euro, a anuntat compania.

Societatea a vandut in totalitate, in 2009, proiectul proiectul Shine Residece, ce a cuprins 30 de apartamente de 1, 2 si 3 camere in estul Bucurestiului.

Proiectul Shine Residence 2 este localizat in zona centrala a Bucurestiului, pe strada Vasile Lascar, in imediata vecinatate a bulevardului Dacia .

Cladirea va avea un regim de inaltime S+P+6, o suprafata totala de 2.000 metri patrati si 10 locuri de parcare situate intr-un parcaj subteran .

La parter si la etajul 1 se vor gasi spatii comerciale/birouri in suprafata de 360 metri patrati, iar la etajele 2, 3, 4 si 5 vor fi ocupate de cate 2 apartamente pe nivel cu suprafete cuprinse intre 68,5 mp (garsoniera) si 130,3 mp (3 camere). Etajul 6 va fi ocupat integral de un penthouse cu o suprafata de 178,9 mp.

Finalizarea “la cheie” a imobilului este preconizata pentru semestrul intai al anului 2011. Valoare de vanzare a imobilului finalizat “la cheie” este de 2.500.000 euro plus TVA.

Dintre cele 8 apartamente ale imobilului, 3 au fost deja contractate, iar pentru spatiul comercial sunt demarate negocieri pentru vanzare. Momentan se lucreaza la structura de beton ce va fi finalizata pana in luna decembrie, potrivit companiei.

“Valoarea de vanzare a unui metru patrat construit in Shine Residence 2 este de 1.300 euro + TVA”, a declarat Dan Craciunescu, manager general al DAC Antrepriza Constructii.

DAC Invest ofera oportunitati de investitii si pe segmentul industrial in zona A2 si DN3 pentru spatii depozitare-productie de la 1.000 la 90.000 mp - vanzare, inchiriere sau constructie in parteneriat.

Compania este deschisa la colaborari cu brokerii imobiliari pentru vanzarea si inchirierea proprietatilor din portofoliu.

Sursa: Dailybusiness

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...