chelseapool_v1Este un caz rar să intri într-o casă, ca aceasta din Manhatan, și să descoperi o piscină cu aproape 114.000 de litri de apă în living, acolo unde se află o zonă de distracție dublă ca suprafață. „Proprietatea trofeu”, cum este numită de proprietari, are o valoare de piață estimată la 10,955 de milioane de dolari, scrie Wall Street Journal. Evelyn McMurray Van-Zeller trăia în Europa când a cumpărat această casă pentru fratele ei în 1995. Acum, ea locuiește aici împreună cu soțul ei João Van-Zeller.

Pentru ei a fost o provocare serioasă această proprietate. „Aveam o viață plină și completă în Europa. În câteva săptămâni am fost nevoită să vând case, mașini, un câine. A fost foarte dificil. Aceasta este o casă greu de întreținut”, a spus ea. Piscina are o lungime de peste 9 m, o lățime de 4,6 m și o adâncime de aproape 2,5 m, fiind realizată în 1975 de proprietarii anteriori.

chelseapoolcrop_v1Piscina este marcată de un zid de cărămidă și este înconjurată de o podea din granit și de mobilier de living. Proprietara a spus că operele de artă, antichitățile, armele medievale and plantele din atriumul învecinat dau spațiului un „aspect de peșteră medievală, marocană”. Chiar dacă întreținerea ei este o povară, doamna McMurray Van-Zeller susține că ea și animalele ei de companie (trei broaște țestoase și cinci câini): „Ai senzația permanent că ești în vacanță. Aproape că nu ai niciun motiv să părăsești casa cu piscină, saună și sală de sport.”.

chelsea_pool_art_v1Când a fost renovată, vila a fost împărțită într-un triplex cu două apartamente la ultimele etaje care sunt închiriate cu 4 și 5.000 de dolari. Toată casa dispune de șase dormitoare, cinci băi și o grădină cu o piscină mai mică destinată broaștelor țestoase. În plus, mai există cinci șeminee, inclusiv câte unul în fiecare dintre cele două apartamente închiriate. Totuși, casa este de vânzare pentru că proprietara vrea să se întoarcă în Europa într-o locuință mai mică.

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...