Deschiderea Cocor, amanata pentru 2 octombrie la solicitarea retailerilorDeschiderea magazinului Cocor din Bucuresti, programata pentru 25 septembrie, a fost amanata pentru inceputul lunii octombrie, in urma solicitarilor chiriasilor care nu au finalizat amenajarea spatiilor.

“Inaugurarea oficiala va avea loc pe 30 septembrie, iar deschiderea catre publicul larg pe 2 octombrie, aceste date fiind stabilite in urma solicitarii chiriasilor cu lucrari de amenajare in curs de finalizare”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Una din cele mai importante noutati, potrivit reprezentantilor companiei, este deschiderea in cadrul magazinului a primei galerii de designeri romani din ultimii 20 de ani.

Situata la etajul al doilea, galeria va contine creatiile mai multor designeri romani, dar si branduri internationale. Cele mai recente contracte de inchiriere au fost semnate de Guess by Marciano, Blumarine, Liu Jo, Anna Rachele, Cappodopera, Fairly, Trust, Virgin, Sarah Borghi, Rosy, Primavera, Adriana Agostini.

Magazinul Cocor va reuni in total peste 100 de branduri in raioane specializate pe fiecare din cele sapte niveluri existente.

La inceputul anului trecut, compania Cocor Bucuresti, proprietara magazinului, a anuntat ca va deschide unitatea in luna mai daca gradul de inchiriere va fi de peste 85%, in caz contrar urmand sa fie relansat in septembrie.

Redeschiderea magazinului a fost programata initial pentru 2009, dar a fost amanata, potrivit proprietarilor, la solicitarea retailerilor.

Reconstructia a inceput in anul 2008, ca parte a unei investitii de 24,5 milioane de euro finantata din surse proprii si printr-un credit de 19 milioane euro.

Pe langa consolidarea seismica, lucrarile de modernizare au vizat si marirea suprafetei construita de la 10.000 de metri patrati la 25.000 de metri patrati, in timp ce suprafata inchiriabila a crescut de la 6.000 metri patrati la 10.000 metri patrati.

Actiunile Cocor se tranzactioneaza pe piata Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) sub simbolul COCR.

Cocor are un capital social de 12 milioane lei si o valoare de piata de circa 62 mil. lei, conform celei mai recente cotatii.

Potrivit celor mai recente raportari, SIF Transilvania are 10,25% din titluri, iar SIF Muntenia (SIF4) detine 10% din actiuni. In actionariat se mai regasesc fondul de investitii Broadhurst Investments (13,32%), Daniel Stoica (14,66%) si Liviu Ursan (14,83%).

Sursa: Dailybusiness

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...