Facility & Property Management Conference revine cu a patra editie!Pe 29 - 30 mai 2012 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel va avea loc a patra editie Facility & Property Management Conference, cel mai important eveniment local specializat pe zona de mentenanta si gestionare a serviciilor de intretinere a cladirilor.

Conferinta isi propune sa aduca in atentia celor care activeaza in domeniu o analiza aprofundata a provocarilor, tendintelor, inovatiilor tehnologice si oportunitatilor din Facility & Property Management.

In plus, specialisti locali si internationali vor oferi o gama completa de informatii si strategii capabile sa eficientizeze procesul de mentenanta al serviciilor dintr-o cladire si de derulare a unor relatii de colaborare productive cu furnizorii tehnici.

In prima zi a evenimentului, pe 29 mai,  panelul de vorbitori va oferi participantilor o analiza ampla a tendintelor regionale si informatii esentiale privind gestionarea serviciilor si a utilitatilor in cadrul cladirilor.

30 mai, a doua zi a evenimentului, va fi dedicata seminariilor, in cadrul carora specialisti, experti si practicieni internationali si locali din industria de Facility & Property Management vor oferi participantilor exemple si studii de caz practice.

Printre specialistii care vor fi prezenti la aceasta editie se numara: Joachim W. Hohmann, Director, Board of Directors, International Facility Management Association, Lucian Anghel, Managing Partner, Building Support Services (BSS), Alexander Redlein, University Professor, Vienna University of Technology, Tudor Trita, CEO, Archibus Solution Center, Bogdan Matei, Director de Operatiuni, UTI Construction & Facility Management si Duglas Papanicu, Key Account Manager UTI Construction & Facility Management.

Membrii ROFMA beneficiaza de 15% discount la taxa de participare. Mai multe detalii despre eveniment si inscriere sunt disponibile pe site-ul: www.facilityconference.ro .

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...