Hotelul “Golden Tulip Palladium” din Bucureşti, a cărui deschidere a fost amânată de două ori, este scos la vânzare pe mai multe site-uri imobiliare, pentru suma de 15 milioane de euro plus TVA.

Potrivit anunţului, citat de Mediafax, hotelul are o suprafaţă construită de 11.317 metri pătraţi, 146 camere, restaurant, două baruri, săli de conferinţă cu o capacitate totală de 300 de persoane şi săli de relaxare.

“Hotelul este amenajat şi finisat pentru 5 stele, dar a primit doar 4 stele. În acest moment este finisat şi amenajat în proporţie de 80%.

Preţul proprietarului pentru vânzarea hotelului este de 15 milioane de euro, din care 10 milioane de euro îi reprezintă un credit bancar. Pentru finalizarea clădirii mai sunt necesare 3,5 milioane de euro”, se arată în anunţ.

Reprezentanţii “Golden Tulip” au anunţat, în luna martie, că “Nord Grup”, proprietarul hotelului, a amâ-nat pentru a doua oară deschiderea, programată iniţial pentru 2008, din cauza crizei, lucrările urmând să fie finalizate în martie 2011, după o investiţie de 18 milioane euro.

Iniţial, finalizarea lucrărilor era programată pentru 2008, însă investitorii au amânat acest termen pentru sfârşitul anului trecut, din lipsă de fonduri.

“Lucrările de construcţie vor fi finalizate în primăvara anului viitor şi estimăm ca dată pentru deschidere luna martie.

Termenul de finalizare a proiectului a fost din nou amânat din cauza crizei. În prezent, aproape toate lucrările sunt terminate, vorbim despre echipamente, utilităţi etc. Se mai lucrează la amenajările interioare.

Investiţia totală a ajuns la 18 milioane de euro”, a declarat în luna martie Paul Mărăşoiu, preşedintele firmei de consultanţă şi management “Peacock Hotels”, care reprezintă lanţul “Golden Tulip” în România şi Moldova.

“Golden Tulip” are şapte hoteluri afiliate deschise în România, trei în Bucureşti, două unităţi la Cluj-Napoca şi câte o proprietate la Sibiu şi Mamaia.

Firma de dezvoltare imobiliară şi construcţii “Nord Grup” are ca acţionari două persoane fizice, respectiv Liviu Bărbulescu (60% din titluri) şi Dan Cătălin Lăzărescu (40% din acţiuni).

Sursa: Bursa

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...