IMM Forum 2012 – evenimentul destinat stimularii mediului de afaceri din RomaniaRomexpo S.A., impreuna cu partenerii sai, Camerele de Comert si Industrie din Romania, Guvernul Romaniei si Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri au organizat in perioada 14-16 martie, IMM Forum, un eveniment dedicat sectorului IMM-urilor din tara noastra.

Evenimentul, organizat sub forma de forum, a oferit posibilitatea reprezentantilor companiilor de a discuta direct cu autoritati si institutii de profil. Workshop-urile si seminariile sustinute de catre expertii din domeniu si-au propus sa contribuie la sprijinirea unui mediu competitiv prin dezvoltarea spiritului antreprenorial.

Forumul IMM 2012 a reprezentat un tur de forta al sectorului IMM-urilor si a fost inaugurat in prezenta Primului Ministru al Romaniei, Mihai Razvan Ungureanu, a reprezentantilor institutiilor si organizatiilor publice si private de profil, care s-au aflat timp de trei zile fata in fata cu reprezentanti ai IMM-urilor din toata tara.

Pe parcursul dezbaterilor, au fost atinse subiecte si teme generale precum:

o “Atitudini pentru a da curaj antreprenorilor romani”
o    “Stimularea accesului la finantare”
o    “Incurajarea spiritului creativ si inovator al IMM-urilor si cresterea competitivitatii       acestora”
o    “Dezvoltarea antreprenoriatului romanesc in randul tinerilor”
o    “Antreprenoriatul feminin”
o    “IMM-urile, partener si contribuitor in relatia cu statul”
o    ” Romania - Brand antreprenorial”

Aflat la prima editie, IMM Forum 2012 a reunit un numar de 22 expozanti, auditoriul inregistrand peste 500 de reprezentanti din mediul de afaceri romanesc. Prezentarile sustinute in cadrul evenimentului pot fi descarcate direct de pe site-ul dedicat evenimentului: www.imm-expo.ro

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...