Retailerul de modă Inditex, care deţine branduri precum Zara, Bershka şi Pull & Bear, şi New Yorker vor deschide magazine în mall-ul Maritimo Shopping Center (fostul Polus Center) din Constanţa, deţinut de grupul austriac Immofinanz, informează Mediafax.

Grupul Inditex a rezervat o suprafaţă totală de vânzare de 4.500 metri pătraţi pentru cele şase branduri de modă cu care este prezent pe piaţa din România, respectiv Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho şi Massimo Dutti.

Maritimo Shopping Center va găzdui şi primele magazine ale C&A (1.800 metri pătraţi) şi New Yorker (1.200 metri pătraţi) din Constanţa. De asemenea, Cinema City va deschide un multiplex cu opt săli de cinema.

Contractele recent semnate cu aceşti retaileri internaţionali acoperă 12.000 metri pătraţi din suprafaţa închiriabilă a centrului comercial.

“Suntem în discuţii şi cu alţi retaileri foarte cunoscuţi la nivel internaţional care se arată şi ei interesaţi de acest proiect”, a declarat, într-un comunicat, Eduard Zehetner, directorul executiv al Immofinanz Group, proprietarul centrului comercial.

Maritimo Shopping Center se află în construcţie din 2007, iar finalizarea a fost prevăzută iniţial pentru 2009. În prezent, compania estimează că unitatea va fi inaugurată în toamna acestui an. Centrul comercial va avea aproximativ 130 de chiriaşi.

Immofinanz a preluat în 2010 integral mallul de la compania TriGranit, cu care a semnat încă din 2007 un contract de achiziţie pentru această unitate.

Complexul este amplasat pe Bulevardul Aurel Vlaicu şi, potrivit Immofinanz, are o arie de acoperire totalizând 530.000 de locuitori.

Printre proiectele finalizate deţinute de Immoeast în România se numără Polus Center Cluj-Napoca, Armonia Arad, Euromall Galaţi pe segmentul spaţii comerciale, S-Park, Iride Business Park, Bucharest Corporate Center, Victoria Park pe birouri. Compania mai deţine trei parcuri logistice.

Sursa: Curierul National

Share:
  • TwitThis
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Technorati

 Newsletter

Ti-a placut aceasta stire? Aboneaza-te la newsletter.

Loading... Loading...